Bar-sexuella?

Idag var det verkligen ett intressant ämne som togs upp på Tyra Banks show.
Dem pratade om det nya uttrycket "bar-sexuell" som står för alla straight tjejer som tycker om att kyssas och strula med andra tjejer på offentliga platser.

Att det fortfarande är "ovanligt" och till och med konstigt för en del männsikor att det finns gay:s är patetsikt. Vi alla är ju trotts allt gjorda av två armar och två ben.
Men detta handlade inte om gay:s utan om tjejer som tyckte om att kyssas på fyllan och så att alla fick se.
På Tyra var det två tjejer som alltid kysstes när dem var ute på krogen och när Tyra frågade varför så svarade dem att det var kul att få all uppmärksamhet och gratis drinkar.

Hur en del människor fortfarande inte förstår att all uppmärksamhet inte är bra uppmärksamhet är nästan skrämmande!
Jag menar om jag springer runt naken på stan får jag också uppmärksamhet, men är det bra uppmärksamhet? Nehe ni!
Såklart håller jag fortfarande fast vid att man absolut inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker om än, men det där håller ju inte riktigt alltid.

Tyra var riktigt chockad över tjejernas beetende och om man gräver djupare i det hela med att kyssas för skoj skull på krogen finns det så mycket mer man absolut inte tänker på.
Att kyssas offentligt för oss som är straighta är naturligt, men tyvär är det inte så för homosexuella.

Så då när straight tjejer kysser varann för bl.a. uppmärksamhetens skull får det alla lebb tjejer att framstå på ett helt annat sätt.
Det sexigaste som finns är ju för killar två kyssande tjejer, men hur ska dem veta ifall tjejerna gör der för skoj skull eller för kärlekens skull.

Såklart stöter dem höger och vänster på två kyssande tjejer eller rättare sagt "två flugor i en smäll."
Dem här två tjejerna på Tyras show tyckte att dem inte alls framstod som billiga, men när dem frågade killar som sett tjejerna ute sa dem att såklart ser två kyssande tjejer mer lättfotade ut än andra.
Det som var ännu roligare var att visst hade killarna stött på tjejerna, men ville dem lära känna dem? Icke sa nicke här var man ute efter ligg och inget mer!

Inte nog med att detta med att kyssa en tjej ute på krogen bara är opassande så stör sig även lesbiska tjejer sig på det då dem verkligen kämpat med att komma ut och här gör man nästan narr av det. Som om det vore på skoj eller en porrfilms grej för att få killarna på hugget.

Vad tycker ni egentligen? Skulle ni kalla er för bar-sexuella och är det okej att kyssas med sin kompis bara för att få uppmärksamhet och gratis drinkar?

Min åsikt är att vill man kyssas kan man lika gärna gör det hemma och att göra det för att få uppmärksamhet är fel och ännu mer fel för drinkar av killar som i slutändan bara vill få dig i sängen för tänk nu efter vilken kille vill gifta sig med en sådan tjej?

lesbians.jpg lesbians image by squishy032

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0