Wednesday

Med andra ord lillördag!
Jag och Tam vägrade verkligen gå upp imorse, men efter ett par alldeles för många snoozeningar var vi uppe och på väg till skolan. Pm mötet gick bra då vi nu vet exakt vad i ska förbättra och ha med så nu denna vecka framöver blir det bara att ge järnet på plugg fronten.

Efter skolan drog jag och Sofia och solade vilket verkligen passar perfekt nu när det är svin kallt ute.
Nu vill jag verkligen åka utomlands kan ni se det framför er palmer, 40 grader, lättklätt, stränder, hav, pool, utomlands fest liv? Dream on!
Det är bara att acceptera kalla fest nätter, regn och snö väder, kalla morgnar när man står där och hackar tänder medan man väntar på bussen. Hello not so good life!

Nej blev helt frusen av tanken ska sova lite, hoppa in och ta en skön varm dusch och sedan är det Tamaras inflytningsfest ikväll, tatah!
 


Nu får vi ta det en aning lugnare denna kväll!


Kommentarer
Postat av: jordii

Skönt o höra att man inte är ensam med att känna såhär. Ja vi måste passa på nu sen om tre år är det arbetslivet som väntar. Det är inte världens enklaste att hitta bra vänner här, blir ju massa vänner men inga riktiga som hemma. Men man överlever ändå!



Härlig bild föresten hahaha ;)

2009-10-14 @ 19:36:45
URL: http://jordiis.blogg.se/
Postat av: Kat

Shhiit trodde det var du på riktigt först hahha:D ringer dig imorgon babe och berättar om jobbet!! saknar dig som fan!! vi kan väl snacka Manchester imorgon också:D PUSS!!<3

2009-10-14 @ 20:43:13
URL: http://bestofkatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0