What a babe!

Var och handlade med mr pojkvän igår och som vanligt köpte vi hem tidningar att läsa och idag vart moore med hem. Jag vet nu hur en del kan tänka, vem fan vill att sin kille ska läsa moore? Men jag har faktiskt tjuvläst en del av mina killkompisars moore tidningar och dem är inte så illa som ni tror så i vilket fall så köpte vi hem en och ingen mindre än Emily scott var med på framsidan!
Jag är inte ett så stort fan av sönder blonderade tjejer med silikon som brukar vara med på deras omslag oftas men en del av dem är riktigt snygga och Emily Scott är utan tvekan en av dem!

Se och bedöm själva:


Tenacious D, vilken film asså!

Kommer ihåg när jag såg reklamen för den här filmen första gången. Tyckte den var skit rolig men det blev aldrig av att se den, men så igår när jag satt med Mr pojkvän och flummade förbi några tv kanaler så såg jag att den gick på tv hits!
Tycker den var skit rolig så ett tips att hyra när man vill skratta lite extra mycket!

Tenacious D: The Pick of Destiny.

Gulligaste paret!

Nu har de gulligaste paret, Wayne rooney & Coleen McLoughlin äntligen gift sig!
Deras historia hur dem träffades får iallafall mig att bli smått avis (efter mig och mr pojkvän såklart haha).
Hursomhelst så har dem kännt varandra sen dem var tolv och när dem var sexton blev dem ihop. Sen barn har dem alltså varit ihop och vem kunde tro att Rooney skulle bli en känd fotboll spelare eller att Coleen och han skulle hålla tills nu?
Dessa 22 åringar är redan dem ny Beckhams i England och med tanke på deras unga ålder kan man lungt säga att dem har lyckats väldigt bra i livet!
Coleen McLoughlin har dessutom riktigt snygg klädstil så kanske borde Victoria vara lite rädd att bli utbyten...

Bröllops bilder, väldigt gulliga

Coleen and Wayne Rooney wedding photos party

Coleen and Wayne Rooney Wedding Pictures

Riktigt snygg topp för att inte glömma min dröm väska!


Coleen heading to a party

Coleen back on Weight Watchers

mmmmm..Ronaldo

He did it again!
Efter att ha gjort slut med spanska modellen Nereida Gallardo har Ronaldo skaffat en ny och ännu snyggare flickvän, Letizia filippi. 
Varför Nereida blev dumpad var för att Ronaldos mamma fick känslan av att hon enbart var ute efter hans pengar och kändisskap. Jag menar vilken idiot, räcker det inte med Ronaldo? Han är ju redan för bra för att vara sann!
I vilket fall har hon nu funnit den italienska modellen Letizia och han träffade henne nu när han var på sin semester i Italien. Enligt Ronaldos vänner går det riktigt bra för dessa turturduvor och hoppas nu att detta håller.  
Om ni frågar mig så är hon snygg men jag tycker fortfarande att han borde dejta någon från Victoria secret!


Ronaldos ex Nereida Gallardo
  


Hans nya tjej, Letizia filippi


Utomjordingar, bara påhitt eller är dem sanna?

För en vecka sedan i Turkiet satt jag, mr pojkvän, Drita & hennes kille och pratade om att det kanske finns utomjordingar som sitter och ser oss hela tiden.
Sen man var liten har man alltid sett allt ifrån tecknat till animerade figurer som ska föreställa utomjordingar, men tänk om det verkligen finns några som ser ut så där och inte nog med det! Tänk om det finns liv någon annanstans än just vår värld? 
Tanken är både läskig men samtidigt otroligt häftig!
Jag måste skämta till det lite men tänk om alla de där flygande faten och gröna  människorna finns?

Denna artikel från aftonbladet säger en del men är den trovärdig ändå?
Hm, jag kan köpa det men det är långt ifrån den verklighet man är van vid!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2966143.ab


Äntligen fint väder!

Sådant skit väder hade jag inte sett på länge men nu är det äntligen fint väder, perfekt för idag är det shopping dag med tjejerna på stan (kan äntligen passa på att vissa min bränna också haha!)

Just nu spelar jag sönder i kissed a girl och killa i min ipod så tänkte lägga in killa också. Låten är soundtrack till filmen Step up 2, har inte sett den men alla låtar till filmen är äckligt bra!
På tal om film har jag missat nämna att jag vari på bio två gånger och sett dem bästa filmerna som jag vill tipsa om som ett måste att se! 
Den första är What happens in vegas med Ashton & Cameron som var skit rolig men jag vet inte riktigt om jag skulle vilja se den igen med tanke på att den var ganska seg ibland och en sådan film som inte kommer bli lika rolig att se igen. 
Den andra som har blivit min favorit är "dumpad" som egentligen heter Forgetting about Sarah Mashall, snygg översättning på svenska dont you think? Jag undrar verkligen ibland vart dem får sina ruttna översättningar som inte ens är nära de riktiga namnet haha. 
I vilket fall var den skit bra och utan att överdriva så skrattade hela salongen konstant! 

Sen nu när jag ändå är inne på film ämnet måste jag tips (lite för tidigt) om att boka in er på premieren av Eddie Murphys nya film Meet Dave som även den har en "snygg" svensk titel "ett ufo i new york," vilken fantasi alltså!
Jag älskar Eddie och tycker att alla hans filmer är bäst, man skrattar så mycket och så ska en komedi vara så får hoppas att jag inte blir besviken nu på denna film men det tvekar jag på!  

     


Sex

Igår såg  jag och tjejerna äntligen på sex and the city filmen och ärligt talat var den skit bra men lite för lång!
Fan vad sorligt att det inte kommer komma någon mer säsong av serien men men.. man kan ju alltid hoppas.
Har dock hört att dem har gjort en ny serie som har lite sex and the city stuk där bl.a. Samantha är med och även där ska hon spela kåt och sexgalen! Will se about that....You have to love it!


Katy Perry är så het och man måste bara gilla henne!

Hahaha tvingade Mr pojkvän att lyssna på denna låt när vi var i Turkiet och till slut kunde man höra honom vissla till den!

Honey im hooooome

Efter en helt perfekt semester är jag hemma och man kan tro att både efter Bulgarien & Turkiet har jag fått nog men guees what, självklart inte! Det finns verkligen ingenting bättre än att resa om man frågar mig.

Kom hem igår så orkar inte slösa min tid framför dator men bilder kommer snart! Just nu har jag dessutom så fullt upp med min & mr pojkväns flytt till Manchester om det nu blir av, 99.9% men som sagt lägenhet och jobb sökes stort!
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen blir de Sex and the city movien nu äntligen med tjejerna.. mmmmm!!
 
okej då nu när jag ändå sitter här så kan ni väl få ett smakprov...

 
Kan det bli bättre? Absolut inte!

 

RSS 2.0