Kvällens

Denna låt har dem dödat på jobbet och nu vill jag bara höra mer av dem, Enjoy!


Dagens mening

Sara: I remember when I was young... (Vi pratade om vad vi gjorde på våra yngre tider i skolan)

Jag: I know.. dont you wanna go back and be a kid again! 

Sara: mmmm, stop im getting sad haha

Jag: I remeber when I was a girl... (Ja, ni finner nog felet i meningen)

Sara: hahahah so your a boy now? 

Jag: Ha ha ha, mmm anyways...


Som ni ser går min engelska bättre än förväntat

Tuesday

Jo jag vet sluta tjata om att jag måste blogga, men nu när mitt schema på jobbet är så stressigt hinner jag knappt gå på toa, men ska jag försöka blogga så ofta som möjligt!
Som sagt mitt liv just nu ser inte så glamouröst ut som jag önskat, men det ska jag nog se till att ändra på. 
Ni vet ju själva hur det är när man är ny på ett jobb och man hela tiden måste göra mer än alla andra för att man är ny.
Nu har jag alltså jobbat 1 vecka på Zara och jag är redan trött på jobb livet vilket är bra om man ser det från den ljusa som är att jag ser så fram emot universitet nästa år!
Jag minns när jag gick i gymnasiet och hela tiden önskade att jag fick jobba istället. Såklart finns det både för och nackdelar, med båda sakerna, men jag tror nog att jag inte är den ända som tycker att en utbildning är ett måste.
Jag saknar att kunna sjukanmäla mig när jag vill, ha håltimmar, rasterna och allt annat som gjorde att man fortfarande kände sig som ett dagis barn. 
Sorgligt nog är livet på detta vis och det är bara att leva det på det bästa sätt som går!
Jag sa till Mr pojkvän att jag egentligen borde jobba och sen köpa 10 000 lotter och antigen bli miljoner eller ta livet av mig, men det var bara jag som tyckte att det var en helt okej plan B?

Dagens mening

Lauren: What´s your starsign im reading the horoscope?
 
Jag: (Lauren hade hög musik på i bilen och jag var helt inne i min fantasi värld) ehm..virgin


Lauren:
hahah what?


Jag
: yee....(5 sek efter) hahaha noo i meant virgo!

 

Monday och ännu mer nostalgi

Det har vart riktigt skönt idag att slippa allt spring och stress på jobbet, men imorgon är det back igen!
Så nej idag har jag inte alls gjort någonting speciellt förutom att vandrat runt i min pyjamas och slappat så gott jag kan mig framför tv:n. 
Sen har jag pratat med min älskling Ami och jag ska försöka ringa er alla andra i veckan eller så gör ni som Ami och är inne på msn så gott ni kan haha nej, men jag ringer oroa er inte!
Den ensame är starkast? Nej jag håller absolut inte med!
Den med sin familj och vänner är starkast och jag vet att jag sagt det förr, men det kommer inte ta slut så vänj er alla för jag saknar mina fisar där hemma!

Allvarligt talat hur kan man inte sakna dessa mongon?

Nostalgi

Oh jag vill tillbaka till James...

Ivanka Trump

"I make money because I have to pay for everything apart from my school fees. My mother even makes me pay my own telephone bill." -Ivanka Trump

Inte nog med att hon är en naturlig skönhet är hon också otroligt självständig och smart, det finns mycket att lära sig av henne. Mer detta åt folket!

Sunday

Klockan är bara halv ett och jag kan knappt hålla mina ögon vakna!
Speciellt inte efter min smarta handling imorse då jag vaknade en timme för tidigt och glömde helt att klockan skulle bak en timme. Istället för att vakna sju vaknade jag som en idiot kl. sex, men som tur hann Mr pojkvän varna mig innan jag drog ut.
På jobbet var det lika kaos som vanligt och sorgligt nog spelar det fan inte igen roll vilken tid eller dag då jobbar för det är lika mycket folk alltid, sjukt!
Lärde känna ett till par andra tjejer och personalen på Zara blir bara allt mer roligare att jobba med.
Speciellt med våran lebb brud som säger fuck efter varenda mening, eller en snubbe som är wannabe Perez Hilton. Ja, jag trivs allt er för varje dag vilket jag är gud tacksam för då jag nu har fått feber längtan hem.
Imorgon är det äntligen min första lediga dag och högst upp på min "to do" lista är att gå i ide ett bra tag så hörs imorgon när jag är piggare.
Ciao Bella 

Saturday

Klockan är halv ett och jag är så otroligt trött och sliten.
Denna vecka på jobbet har vart rena rama helvetet!
Jobbar nio timmar varje dag och det är ju inte lite folk i en stor stad, ush jag är redan helt trött på detta.
Men ännu en gång tack gud för att jag har så roliga arbetskamrater, dock blir de svårare och svårare ju mer tiden går.
Jag saknar min familj och mina vänner så obeskrivligt mycket. Jag vet faktiskt inte om jag klara detta så länge som jag hade velat.
Det är dessutom ännu jobbigare nu när jag jpbbar och knappt hinner träffa Mr pojkvän.
Sen jag började jobba har jag vart känsligare än förr och sliten vilket inte är konstigt sen allt är så nytt, men fortsätter denna saknad att ta över mig så kommer jag hem.
Jag vet att man ska kämpa och inte ge upp, men till en viss del.
Det är helt enkelt lite blanda känslor här just nu och det känns som att jag sitter i en  bergodalbana som på mindre än fem minuer går upp, men lika snabbt ner.
Vem fan trodde att jag skulle t.om. sakna tillbaka till skolan? eller till ruttsala?
På måndag har jag ledigt så efter imorgon får jag pusta ut lite, men nu måste jag sova för jag måste upp om 5 timmar.
Ciao

Saknar allt & alla där hemma...

Girls Aloud in Manchester

Vi brukar ha en rast efter lunchen på jobbet, men idag var det mer än en rast hit och dit.
Jag fattade inte först varför alla helt plötsligt skulle på toa, röka och ta en paus men sen kom Olivia och sa att en massa kändisar (ja, typ alla brittiska) uppträdde i Trafford Centre och ush vad mycket folk det var.
Jag orkade inte gå och kolla, men det är inte varje dag du kan se din förra tjej favorit grupp live så jag hängde på och såg Girl Aloud på min rast. Om det fortsätter så här hoppas jag att Beckham också ploppar upp på någon rast!
Och ja hon är sorgligt nog för snygg

Thursday

Oh lord...
Den som uppfann Zaras arbetsskor kan verkligen ta och gömma sig!
Dem ser ut som ett par lacoste skor, men är dem lika sköna som sport skor ska vara? Absolut inte!
Inte så konstigt att alla struntar i att ha dem på sig. Nej jag fick så ont att jag sa till Chefen att dem ska jag bojkotta vilket jag fick tack gud.
Tyvär kan jag fortfarande inte förklara hur ont jag har i mina ben, men ni vet den känslan man har i sina fötter efter fest, dans och klackskor? Den gånger hundra kanske kan beskriva min fot smärta, men nog om den.
Min andra arbetsdag borsett ifrån att det var länge sen jag stressat så här mycket har vart jätte bra.
Jag har jobbat innan på max hamburgare så att jobba under stress och press klara jag. Dock trodde jag inte att en klädbutik skulle kräva lika mycket slit.
I Sverige är det ju så lugnt och inte ens på mellandags rean blir de så mycket folk som jag såg idag.
Men som sagt jag hade jätte kul och lärde känna ännu mer tjejer. Blyg kan man inte vara här nu när man ska skaffa vänner och att bjuda på sig själv har alltid funnits på min dagmeny så det är bara att fortsätta.
Jag trivs jätte bra för även om det är kämpigt i 8 timmar så har jag kul med tjejerna.
Dumma jag har glömmt kameran hemma två dagar i rad, men imorgon ska den med så det blir lite nya bilder!
Annars ska jag dra äta nu och döda Mr pojkvän med kärlek nu när jag inte har sett han på hela dagen.
Ciao for now

Kvällens


Monday

Jag har träningsvärk i mina ben och det var länge sen jag var så här trött, men hej till vuxen livet!
Det var ju också ett bra tag sedan jag jobbade så det hela känns väldigt ovant och konstigt, men jag vänjer nog mig snart.
Bortsett ifrån att jag är lite sur över att jag inte kan göra "vad jag vill när jag vill" hade jag det jätte bra idag!
Personalen är jätte trevliga och alla tjejer är mellan 18-25. Killarna såg jag knappt men alla hälsade artigt och var inte alls flörtiga som dem på Rebuplic tack gud.
Jag trivs jätte bra och är gud tacksam för att allt gick så bra idag. Blev t.om. bjuden på en födelsedags fest som jag dock inte kan gå på för jag jobbar sent, men kul att jag kom så bra överns med ett par tjejer.
Just nu även om jag borde vara glad så känns det lite trist att jag måste lägga mig tidigt för att jobba igen imorgon, men livet är ingen dans på rosor och ifall alla männsikor klara av att göra de så kan jag också!
Även ifall det känns jobbigt så är jag faktiskt stolt över mig själv att jag är här idag och att jag tagit ett sånt stort ansvar att inte bara flytta till ett annat land utan också bo ensam med min kille och fixa jobb så sug på den karamellen!
Ciao Bella


Ifall detta är på ett tåg kan ni tänka er på en klubb! 
Minns ni igår när jag sa att det var rena rama kaoset i tåget. Jag kom på att jag filmande och ja, jag tror videon säger en hel del. Skottar alltså.. Enjoy!


Natti natt


Tuesday

Oj oj vilken dag!
Sen imorse har vi sprungit runt på stan och fixat lite ärenden inför jobbet.
Så min lediga dag idag gick ut på att städa hela huset och springa runt på stan. Dessutom är det min första jobb dag imorgon så nu ska jag utnyttja dem få timmarna jag har kvar innan jag ska sova till att ligga som en bulle i sängen.
Men tur att alla skottar var nere på stan för dem gav än verkligen ett gott skratt!
Idag var det ju fotbollsmatch mellan Manchester united och det skottska laget Celtic och ifall ni har hört samma ryckten som mig när de kommer till att skottar är helt spårade har ni hört rätt!
Överallt på stan fanns dem otroligt fulla och virriga, men otroligt trevliga. På tåget hem var det kaos då alla skulle åka med samma tåg som oss hem och oh lord!
Skottarna stod upp på stolarna, smällde i taken och sjöng varenda ramsa dem kunde. Det var kanske inte så roligt när man själv hejade på United, men alla var så trevliga så man brydde sig inte ifall dem sjöng fel låtar.
Inte heller brydde sig resten av folket på tåget som t.ex. gamlingarna utan alla skrattade och tyckte det var jätte kul.
Sånt skulle aldrig hända i Sverige då man inte ens får prata högt i en buss, suck!
Nej men trotts all stress och spring har jag haft kul idag, Ciao


Till vänster var vårt förra hotell och bakom oss har redan skottarna samlats för att dricka sig fulla medan poliserna håller koll på dem haha


Smyg bild på alla celtic fanns

Natti natt


Monday

Hösten är här, men jag har inte märkt ett skit av det tack gud!
Alla mina vänner har redan börjat klaga om hur dåligt vädret är och hur deppiga alla blivit. 
Varför är vi i Sverige så extremt drabbade?
Idag var vädret varmt här dock med lite kall vind hit och dit och nej det hindrade inte alla att gå runt i sommar kläder som vanligt. Överallt var det världens liv och som vanligtr pratar allt och alla med varann.
En till ska som gör en på bra humör är att man får fixa upp sig extra mycket här när man ska ut varje dag. I Sverige uppfattas man som fest fixat ifall man är t.ex. är extra uppklädd, men här är det tvärtom. Ifall man inte är det tror folk att du vaknat upp på fel sida.
Vi var iaf nere på stan och fixade lite med Mr pojkvän jobb idag och sen vårt vanliga stopp i starbucks såklart.
Storstädning och nu är jag så trött att jag börjar se flygande grisar.
Ciao!
Alla mina goda älsklingar samlade på ett kort!

Vilka tjuvar!

Idag upptäckte jag billigaste stället där man kunde köpa en massor av saker för hela 1 £!
Dock ska man inte räkna med kvalite, men billigt chips och godis tackar jag inte nej till.
I vilket fall när jag var på väg ut ser jag ett par trosor som såg exakt ut som mina mys trosor från Gina tricot!
Jag köpte dem förra sommarn därifrån och här fanns den i massa olika färger för mindre än halva priset.
Så det är alltså därifrån käre Gina får sin insperation, från ett billigt köpcentrum oj oj vilken surprise!


Dem lila är från Gina och dem andra från Manchester, ser ni likheten?


Islam is the light dockan!

Gud vad mycket prat det vart om dockor helt plötsligt!
Såg nyss ett klipp där man påstår att en docka säger Islam is the light.
Den Amerikanska  dockan som säljs i Toysrus har nu gjort flera Amerikanska föräldrar arga då dem hört det muslimska budskapet.
Då dem gjorde en undersöktning på hur många det var som hörde vad dockan sa fick dem ett negativt svar då man inte alls hörde, men efter att man sagt att det låter som att dockan säger så håller många med.
Jag själv hörde en massa mummel först, men även jag tycker det låter läskigt mycket som att dockan säger Islam is the light.
Att dem nu vill att man ska sluta sälja dockan är löjligt då dem även har sagt att folk som är onöjda med köpet får lämna tillbaka. Säljarna påstår att dockan mummlar som bebisar gör!
Vem vet det kanske är Guds budskap eller så är vi människor extremt lättpåverkade.

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=b1426a8d-8e32-455a-b0fb-d0febe6e40d0&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223556439084
Här är videon!

Dagens


Oh baby

Pratade nyss med min mamma och hon berättade att hon hade sett en dokumentär om dem baby liknande dockorna Reborn. För er som såg det förstår ni vad jag pratar om och för er som missade handlade programet om folk som köper dockor för flera tusen kronor som är läskigt lika bebisar.
Jag minns när det gick en dokumentär om folk som köpte flickväns dockor.
Dockor som såg ut som kvinnor och som man kunde ha sex med. Ja, där har vi något läskigt, men att man ska kunna köpa bebisar tycker jag kan vara bra på många sätt.
Jag menar tänk ifall du förlorat ett barn och inte har psyke nog till att föda ett nytt? Eller ifall du inte kan få barn och känner dig helt ensam.
Sen såklart är tanken läskig att folk sitter och pratar med dockor och kallar sig mammor, men är det inte lika läskigt att vi egentligen dricker gift för att bli yra och pigga? Eller att vi vet att vi får cancer och kan dö av att röka, men ändå gör vi det?
Det är läskigare än att en stackare behöver kärlek av ett barn, men kanske inte kan få det.
Jag själv har drömt om den dagen jag blir mamma och den dagen jag får barn kommer jag vara gud tacksam för jag som många andra älskar barn.
Jag har många vänner som fortfarande inte ser sig själva som mammor och inte är så besatta av själva moder känslan vilket för mig känns otroligt, men alla är vi olika.
Om jag själv fick välja skulle jag vilja ha barn nu, men jag är väldigt ung och har knappt fått så mycket livserfarenhet som jag behöver för att bli den perfekta mamma så jag får ge de ett par år till.

Dem är väldigt söta och vilket jobb tillverkarna har gjort för dem ser verkligen äkta ut!

KAOS!

Att bo i en lägenhet där alla är unga kan också innehålla en hel del nackdelar!
Visst man slipper såklart alla gap kärringar som klagar på att klockan är efter 21:00, eller den skrämmande tystaden i trappen så man hör sig själv andas osv.
Men, nackdelarna finns också som t.ex. idag då jag stötte på en del saker som inte var dagens roligaste händelser direkt.
Först vaknar vi båda av att någon hade gjort disco ovanför oss. Med disco menar jag så hög ljudnivå på en massa fest låtar så man trodde att Elvis skulle väckas från dem döda. 
Efter ett tag upphörde discot och vi fick lite lugn och ro.
Sen när vi skulle äta och kolla på tv sätt vårt extrem högljudda larm på och den höll på i hela tio minuter. Reagerar någon? Nej! 
Sen kommer en kille rå skrattades och säger att han råkade sätta på den igen.
Sist, men absolut inte minst så har vi igen toa för tillfället för dem ska fixa elen där så vi får låna grannens. Inte nog med att bara det är lite jobbigt så kan tydligen inte en av den pricka rätt så hela toa ringen är pissig, fräscht va?
Hur man lyckas ha hög musik mitt på morgonen, sätta på ett larm i 10 minuter och inte pricka rätt förstår iallafall inte jag!


Welcome back honey!Dita von teese


Sunday

Vi har blivit värsta kärring paret som hellre sitter hemma och myser framför tv:n än att gå ut och roa oss!
Dem som känner oss vet att vi knappt är ett lugnt par utan att hitta på en massa spontana saker hör till vårt förhållande, men nu har vi gått från party like Paris till do yoga and relax like Madonna.
Nej det ska vi allt ändra på, men vist har det vart skönt att äta frukost på sängen, äta efter kl. 23, lägga oss fem på natten och döda alla serier som det går att döda. Jag tror helt enkelt jag kommer uppskatta dessa myspys stunder då jag på onsdag kommmer börja work 9 to 5.


it´s time to step up our game!

That´s so gay!

För er som bor i ett Engelsk talande land eller har släktingar i t.ex. Usa har säkert hört meningen that´s so gay som menas att någonting är fult, sämt.
Jag hörde det första gången när min kompis kusin var här på besök från Usa. Vi kollade på mtv och en låt kom som var ganska dålig och då sa hon thats so gay!
Först trodde jag att jag hörde fel, men när hon sa det igen vart jag tvugen att fråga ifall hon inte gillade homosexuella. 
Hon skrattade och sa att hon absolut inte hade något emot homosexuella och det var bara något som alla gick runt och sa.  Sorligt, men sant!
Nu har dem äntligen tagit detta på allvar och startat en kampanj mot denna nedvärderande mening. Det var verkligen på tiden!
Saturday

Allt prat om mat har gjort mig hungrig så dags att laga mat!
Sen ska jag dra och sola börjar känna mig vitare än ett ägg och vilken tur att vi har solarium 5 min ifrån oss.
Ikväll blir det antingen utgång eller myskväll och på tal om myskväll hade jag & Mr pojkvän en filmkväll igår då vi såg den omtalade filmen p.s. i love you. 
Jag vet lite efter, men bättre sent än aldrig och jag slår vad om att det finns andra som heller inte sett den och ifall inte stämmer ryktet helt, se den!
Sen för er som inte sett Americas Next Top Model 11 gör det, en lesbisk tjej och en she male!
Ciao for now

 

Onödigt deppig efter Max

Nu börjat tjockisen i mig tala igen!
Jag saknar Max mat så förskräckligt mycket att det inte går att beskriva i ord.
Pratade nyss med Ami som ska dra till Max och äta och fan vad jag vill ta ett plan, åka och köpa min mat och komma hit. Om det nu var så lätt...
Jag kan bara inte släppa den saftiga smaken av en hamburgare doppad i garlic dipp och cheddardipp, mmmmmmmmmm
Tack gud för Mcdonalds och Burger King, men ingen av dem är något utan Max dipper och inte nog med att jag saknar Max dipper så verkar Sverige vara det enda landet som ens har dipper.
Det är jätte skumt och jag förstår inte varför det är så, men en sak är säkert! 
Det första jag kommer göra när jag kommer hem är att köra direkt till Max Hamburgare. 
Haha minns när jag & Katta hade vart i Bulgarien och direkt när planet landade sa vi åt mamma att köra till max och köpa mat. Max, Max &  Max!

Friday

Ni vet hur jag sagt att jag ska gå på ett hemligt möte, nå det handlade om ett nytt jobb!
Jag hade ju fått jobb på Repulic som till en början kändes bra, men senare blev bara fel.
Chefen var oerhört oseriös och virrig, personalen var självupptagna och yngre så jag hoppades hela tiden på att jag skulle få ett nytt jobb.
Gud måste ha hört min bön för ungefär 2 dagar sen ringer dem från Zara och säger att dem vill intervjua mig!
Jag minns när jag sökte jobb och såg Zara och min första tanke var aldrig  att dem kommer anställa mig för det är svårt att få jobb på det stället, men Mr pojkvän lät mig inte gå utan tvingade in mig att söka jobb där och idag ringde dem mig och sa att jag fått jobbet!!
Jag börjar jobba på onsdag och Repulic kan dra åt helvete.
Bara när jag kom in vara alla över trevliga och snygga som sjutton. Tjejerna här har verkligen stil och ser ut som små beckhams. I varenda mening sa dem dear och honey, var jätte tervliga och chefen var profesionel.
Det kändes verkligen bra så jag är så otroligt tacksam över att Mr pojkvän tjattade in mig dit för han bevisade ju mig rätt. Jag är ju lite av ett mode freak så jag kan inte vara mer tacksam och Zara kommer få slut på kläder för här ska shoppas!
Jag trodde aldrig att jag skulle få jobbet där och ja, vad har jag lärt mig?
Hellre satsa för högt än lågt och som sagt om man vill så går det.


Kvällens dregla er till sömns


Kvällens


Jag kommer aldrig tröttna!

Jag tycker så synd om oss stackare i Sverige när det kommer till utbudet av kläder, smink, underkläder, skor ja allt!
Nu har jag bott här snart i en månad och jag kan fortfarande inte sluta se ut som en turist när jag shoppar.
Jag går runt där och ler överdrivet stor och skriker tvärs över affärerna: Hallo baby har du sett? Kolla vad dem har? SHIT!
Dem har allt, vill jag hitta t.ex. en tröja med blåa sömn och rosa sömn på vänstra armen gör man det!
Okej, kanske inte som min överdrivna beskrivning, men utbudet är nästan för stort.
Jag klagar absolut inte, men att valt ett par skor i flera minuter som är skit snygga och en meter bakom finns det lika snygga skor i tusen andra modeller, inte det hetaste.
Att välja vilken sak man ska ta med hem är som att slåss mot en gladiator här. Miss expert på att fynda är jag också så att hitta bra priser på det jag köper är ingen utmaning och herregud vad det är mycker billgare med allt här.
OBS, alla mina vänner som kommer hit till nyår köp absolut inte klänning där hemma utan kom hit och gråt om vilken ni ska köpa för är det något som det finns för mycket av är det sådanna fest kläder man enbart ser kändisar bära. 
 

Roligaste ramarna!

Det sexiga reslutatet!

Min nya fuskpäls väst och två toppar!
Ciao!

Thursday

Så idag var vi äntligen och fixade NI-numret också så nu på måndag blir det antigen jobb, jobb & jobb!
Jag skämmer ut mig dagligen här nere som t.ex. idag när kontorschefen skulle diskutera med mig om NI-numret så såg jag att han hade kryssat att jag var singel och dumma ja ba: Nej, men jag har ju pojkvän? 
Han skrattade och sa att antigen var man singel eller gift, men han skämtade till det och sa på så sätt kan man skilja sig lättare haha! 
Sen i slutet också när jag skulle ge min namnunderskrift så stod det en massa frågor som jag inte förstod och då antog jag att jag skulle hitta på och helt plötsligt så börjar han skratta och säger att den delen är för döva och blinda! 
Sen så fick vi reda på grymmaste saken av taxi föraren på vägen hem.
Tydligen bor vi i ett väldigt fint område för förr var denna studentkorridor ett hotell, men sen byggde dem den till studenter. Helt opassande bland alla fina hus, men skönt att vi bor i ett sådant tryggt område. 
I vilket fall bodde tydligen Beckham några meter härifrån och en annan Manchester united spelar bor 5 minuter härifrån.
Dem borde man hälsa på när man "tappat" bort sin hemmanyckel och behöver låna telefonen!
Sen har vi bara sprungit runt och fixat lite ärenden och jag hann göra mitt hemliga besök som jag skriver om senare.
Efter drog vi och åt på China Town och shoppade lite efter allt vi har gjort förtjänar vi lite nya saker.

Ciao for now!


Kvällens dregla er till sömns


Manchester mode!

Det skiljer ju sig en del på vad som är mode här och i Sverige, men i grunden är det ungefär samma sak.
Jag tänkte skriva lite vad som är mode här och inte bara vad skvaller tidningarna ber en att köpa utan också vad alla tjejer i Manchester springer runt med. 

* Manchesters gator är fyllda av tjejer som springer runt i massa pälsar och gissa om jag är glad för mitt förra årets köp!
Ska dessutom köpa en väst som är i  fuskpäls så i år blir det mycket sådant för min del.
OBS köp för i helvete inte äkta päls för trotts allt klär ingen bättre i deras päls än dem själva!


* På fötterna här ska man antigen bära högklackat eller UGGS! Då menar jag inte normal klack utan festligt hög. Sådana skor som man tittar på i skylltfönstret och tänker dem var riktigt snygga, men mina fötter dör hellre. Manchester tjejer ha antigen ingen känsel i sina fötter eller så lever dem verkligen upp till motto; vill man vara fin för man lida pin. Även stövletter används flitigt nu!

* Gossip Girl tjejernas kläder har ju verkligen påverkat modet i år och vi älskar den balla skol stilen som är en blandning av en nördig/punktig skol klädsel med haute couture anda!


* Hela hippie looken är tillbaka. Håret ska vara långt och naturligt. Antigen vågigt, rakt, men inte överfixat! Det ska vara 
oversive kläder, blusar och hur rutigt som helst. Den lugna avslappnade stilen eller..


* Den sexiga tajta dressen som passar till alla kroppar. Jag säger det igen ju mer kurvor, ju mer skönhet. 
Pinnsmal och snygg? Aldrig, en kropp som mår bra och är kurvig? Vackert!
Istället för att dölja våra kroppar i pösiga kläder borde vi ta på saker som framhäver det vår mamma gav oss.* Mörka goth naglar! 
Vin röda, mörk lila, svarta, mörk gråa, mörk blå ja ni fattar poängen. Eller så vänder vi på det hela och då ska det vara 
vit eller skrik rosa manikyr. Rosa all over eller goth!

Ciao!

Wednesday

Jag som trodde det var något fel på blogg sidan, men det var visst dålig internet anslutning till bara min data så nu jag testade på Mr pojkväns mac gick det suck...
I vilket fall så har jag inte gjort så mycket förutom att dödat serie världen och att bara ligga i sängen en del was good!
Vi gick också till banken idag så nu är det bara imorgon kvar då vi har möte angående Ni-numret och sen är det klart.
Imorgon har jag dessutom för mig lite hemligheter som jag kanske delar med mig av senare, men tills dess får ni under sönder er.
Nu ska jag fortsätta döda serie världen och dagens meny finns såklart: Desperate housewives, Kardashians, Americas next top model 11 och min & Mr pojkväns nya älsklings serie how i met your mother.
Ni som inte sett den har gått miste om något så se nu till att se den nu!

Ciao for now  

Att jag alltid lyckas!

Jag är så extremt pinsam!
Någon brittisk kille ringer och söker Mr pojkvän och exakt då när de ringer är han ute så jag ger hans mobil nummer så dem kan nå honom. En minut efter att jag lagt på inser lyckade jag att jag har hans mobil och exakt då ringer dem igen och säger att jag precis gett det nummret som dem ringde till, ja det var pinsamt.
Så jag ger hans andra mobil nummer och lägger på!
En minut efter det ringer dem igen och säger att nummret inte har någon abonent och då inser ännu en gång smarte jag att jag gett ett svenskt nummer och inte sagt att dem måste slå 0046 innan. Det slutade med att dem sa vi kanske stör dig, be honom ringa oss istället!

En stor applåd för mig!

Tuesday

Vilken jävla kaos morgon!
Först var det så jävla varmt under natten så till slut låg vi utan täcke. Sen när man väl somnade så har man Mr pojkvän snarkandes i örat.
Efter några timmars sömn vaknar jag utteligare en gång till och denna gång av att brand larmet i hela huset gått på och precis när jag ska ta på mig morgonrocken för att springa ut så slutar det.
Sen när jag håller på att somna igen så hör jag min granne sjunga till Take a bow med Rihanna (Nej, det var en kille sorligt nog) och ni minns väl när jag skrev om att våra väggar här var ganska tunna? 
Haha Mr pojkvän sa att jag skulle skratta åt alla det här senare vilket jag inte gjorde då. Vilken morgon alltså..
Ciao for now

Collage all over

Ni vet när man alltid ser på filmer hur dem har en stor hall med massa rum i ett collage och vilket liv det är!
I hela vårt hus är det ju ungefär 5 hallar och idag kom det två killar för att kolla lägenheterna och det första dem frågar Mr pojkvän är vart är det mest fest, såklart sa han hos oss så antgligen kommer dem flytta in och bara när dem var här och kollade kändes det som att man bodde i ett Collage.
Kanske inte det roligaste att vara runt killar 24/7, men att ungefär få testa på det berömda "collage boende livet" är jag på.
Dessutom kommer dem ta hit lite tjejer så let the party begin och för mina singel vänner som kommer, hugg in!

Kvällens


Monday

Som ni alla märkt har jag endast vart på jobbet en gång och det beror på att det har skett ett litet problem när det kommer till banken och vårt NI-nummer, men förhoppningsvis i slutet av denna vecka eller tidigare så kommer detta vara över och då kan jag äntligen börja jobba!
Annars händer det inte så mycket mer än att vi håller på att springer runt och fixar lite saker som måste fixas nu när vi flyttat hit och annars tar vi det lugnt framför tv:n och njuter av vår ledighet som snart kommer ersättas med jobb och förhoppningsvis lite fest.
Dessutom måste vi börja kolla efter biljetter redan nu till Sverige så vi kan komma ner till jul en weekend då biljetterna säljer som smör innan.  Har redan önskat av chefen att jag ska åka en weekend och för han var det helt okej så får hoppas på att det håller och inte att jag måste hoppa in i sista minut för på jul är det ett måste för tradition galne mig att fira med familjen. 
Det är helt fullt överallt här i affärerna med jul saker och senaste imorse hade jag fått lucia låten i huvudet av en skum anledning. 
På tal om affärer hittade vi ett ställe där dem sålde vårt saknade karamell kungen, tack Sverige för det bästa lösviktsgodiset!

 
Ja, jag hade ingen tid att förlora allt ska ner!

Bröstförstoring utan att behöva lägga sig under kniven!Utvecklingen går verkligen framåt på alla sätt och viss!
Läste på improvemes hemsida om en tjej som hade gjort sina bröst större med den nya metoden Macrolane. (Sök och läs mer på google)
Sen ifall detta kommer visas vara dåligt eller ha fler biverkningar än man trott lär visas med åren, men vad jag läst om denna metod verkar den vara bra för folk som vill göra sillikon eller helt enkelt ge form till sina bröst igen.
Nej, jag är nöjd med mina bröst själv, men vem vet när jag är äldre och speciellt efter graviditeten är detta något jag kanske skulle kunna tänka mig, men som sagt vem vet nu kan jag skämta till det och säga jag är fortfarande ung och dum.
i allmänhet är jag både för och emot skönhetsoperationer då dem kan vara både bra och dåliga beroende på vem och av vilken anledning man gör det.  
Ja, jag kan sitta och diskutera detta i evigheter, men jag tycker ändå att i slutändan handlar det om vad man själv tycker. Så länge en person har viljan och är är vuxen nog för att ta egna beslut så är som sagt beslutet upp till personen själv.
Just därför ska det komma från hjärtat och inte från de nya numret av en skvaller tidning som påstår att alla gör det.
Vi har hört det förr och den meningen kommer aldrig att bli gammal: Om någon hoppar ner för en bro, gör du också det?

Personligen tycker jag att Jessica Simpson har dem snyggaste kändis brösten, men jag måste också säga att alla
 kroppar klär i olika bröst. Ännu en gång finns det en anledning till varför vi är olika och det som är du själv är snyggast!

Natti natt

Nej nu ska jag dra och kolla på idol och sen how i meet you mother innan Mr pojkvän somnar. 
Kom däremot på att jag inte berättade vad jag och Mr pojkvän såg för någon timme sen när vi var på väg hem från kiosken.
Det var rökmärken från ett flygplan på en stor del av himlen och det såg exakt ut som satanism märket. 
Först trodde jag att jag kanske inbillade mig så jag sa till Mr pojkvän att kolla och innan jag hann säga sa han själv att det såg ut som det. 
Nu menar jag inte att djävulen vart på plats och markerat himlen även om min lätt påverkade hjärna kan tro de utan det är lika möjligt att ett plan har åkt i en stjärnas mönster som en slags träning, men lite freaky och skumt var det!
Ciao bella!


Vackert

Ana Beatriz Barros, picture WallpapersVi kvinnor, 
finns det något mer jag behöver säga?
Vackra och magiska.

hahaha jag dör!


Kvällens mening

Mr pojkvän: Vad äter du?

Jag: Vindruvor..

Mr pojkvän: Du har väl tvättat dem hoppas jag?

Jag: Går mot kylskåpet och lägger tillbaka dem otvättade vindruvorna och letar efter något annat att äta.

Mr pojkvän: Är du så lat att du inte orkar tvätta dem så istället letar du efter något nytt som inte behöver tvättas?

Jag: mmmm.. JA, vi har cheese strings! Fan vilken jävla aptit jag har fått idag

Mr pojkvän: IDAG?? Så kan man ju också kalla det.

Dagens


Sunday

Seg och trött, finns det något bättre än att ta det lugnt framför tv:n och ät en massa gott? Nopp snopp!
Jag håller på att laga mat, Carbonara mmm och tittar på Kim Kardashians serie, nej jag har fortfarande inte tröttnat och nu äntligen har jag fått Mr pojkvän att titta på den också.
Sen blir det väl lite städning här hemma och helt enkelt ta det lugnt för imorgon har vi en massa möten på stan. 
På tal om Kims serie måste jag bara säga att Khloe Kardashian är för härlig! Har ni inte sett henne så har ni missat en riktig härlighet. Se och lär mina vänner av hennes sköna personlighet, Ciao!Party like a britt

Fy fan vilken kväll igår alltså!
Jag trodde verkligen inte det skulle bli så kul och jag säger det igen britter vet verkligen hur man släpper loss även om det ibland kan vara en "gnutta" för mycket.
Först var vi och åt mat på gulligaste stället här i vårt område och dem hade allt ifrån sea food till kinesiskt och såklart kunde jag inte motstå min favorit maträtt här i England, krispiga nudlar med biff, mmmm lovely!
Stället var helt fullt med folk och efter att alla ätit tog dem med sig sitt glass och gick en våning upp så jag och Mr pojkvän frågade vad som pågick på andra våning och tydligen var det en fest våning och igår var det även karaoke kväll!
Vi hade ändå börjat dricka under middagen så vi tänkte att vi går dit och sätter oss en timme och sen drar vi hem.
Nja, det blev lite mer än en timme och fy sjutton vilket drag det var på stället. Det var alltifrån 18 åringar till 65 åringar och alla var på samma fest humör. 
Drink efter drink drack vi och gud vad jag skrattade åt dem när dem gick upp en och en och sjöng. Bäst var ändå en snubbe, typ 65 år som stod utanför stället när jag och Mr pojkvän rökte och där står han och klappar händerna för sig själv!
Vi dog av skratt och efter 5 minuter smög han in i klubben och började dansa på stolarna. Dock blev han utsläng efter 15 minuter och alla började bua, men härlig underhållning så länge det varade jag trodde nästan jag skulle kissa på mig!

Let the party begin
Bajs dem snygga blå lamporna i hallen syns inte på kortet!
Drink until you drop
Ehm, jag kom vist också in i det hela karaoke humöret
Ser ut som en detektiv, en snygg en!

Saturday

Efter igårs saknad feber mår jag mycket bättre idag och som jag sa innan behöver alla någon dag att bara gråta ut och må dåligt helt enkelt.
Dessutom har jag prata med ett par vänner så det känns så mycket bättre nu!
Idag har vi bara vart hemma och kollat på how i meet you mother boxen, tur att jag tog med den i sista sekund för den serien är verkligen stört skön. Rekommenderar den varmt!
Sen är Mr pojkvän sjuk så tänkte laga lite soppa till han så vi kan orka gå ut ikväll. Kanske inte så bra när man är sjuk, men min lilla fluffrumpa blir frisk snabbare när han dricker wisky så ikväll blir det sup.
Ska hoppa in i duschen så Ciao for now


Britney is definitely back!

Jag låter hennes nya video prata för sig själv, välkommen hem frugan!


→ Om videon ovan inte funkar kan nu se den här: http://uk.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M&eurl=http://66.102.9.104/translate_c?hl=sv&langpair=sv%7Cen&u=http://www.gaybloggen.com/&client=tmpg&usg=AL

Dagens


Saknar hem...

Tack gud sen vi kom har vi haft tur, men just nu känns det svårare än jag trodde det skulle kännas.
Imorse vaknade jag upp och trodde jag var hemma. Jag stängde och öppnade ögonen igen och insåg att det bara var en dröm. 
Jag lever min dröm missförstå mig inte, men det finns stunder varje dag då jag blir helt deprimerad över att jag inte är hemma. Just nu är det så och jag vill bara beställa en biljett hem. 
Jag vet att man måste kämpa för saker man vill här i livet och jag tänker inte ge upp, det gör jag aldrig jag kämpar tills jag själv kan bedöma om vad jag ska göra och inte göra.
Men jag kan inte släppa tanken hur allt var hemma, hur nära mina vänner och tryggheten där hemma. 
Idag måste vara en av de svåraste dagarna här. Jag känner mig så ensam bara ibland även om Mr pojkvän är här.
Jag tror att det beror mycket på att man känner sig så ny och förvirrad, att jobbet kändes som rena rama gossip girl drama tävlingen och ja det är helt enkelt ensamt utan våra vänner.  
Den ända tanken som håller mig stark är att jag inte hör hemma i den ruttna staden jag lämnad och att jag vet att folk där hemma håller tummarna för mig. Jag har inte kommit hit för att önska hem, nej jag kom hit för att klara mig och leva en dröm jag haft! 
I´ll make it, men ibland måste man också ge tid och vila till sig själv och om det finns någonting jag hatar så är det att vara ledsen och deppa så ska försöka ta mig i kragen och komma ihåg den längtan jag hade av att komma hit, jag vet att jag kan!


a la lugg

Jag har klippt en Nicole Richie "fejk lugg!"
Den bruden har ju oförskämt snyggt hår och just nu håller jag på att spara ut mitt hår och luggen kom helt spontant bara.
Egentligen har jag funderat ett bra tag på att klippa page eller bob, men jag är en fegis så jag spara hellre, men vem vet ibland kan jag få spontana ryck.

 

Dagens


Sminkad eller naturlig?

Jag har börjat lägga märke till en sak som väldigt många i England gör och det är att översminka sig!
Att smink är något man ska ha kul och experimentera med håller jag med om, men att vandra runt i fest smink varje dag kanske inte är det snyggaste och det bästa för din hy, eller?
Jag menar det finns en anledning till varför man kallar en sminkning för party looken och en annan för mer vardaglig look.
Jag personligen tycker om smink och det piffar helt enkelt upp en person, men jag tycker absolut inte att det är snyggt med för mycket smink. Dem ända som faktiskt klär i det är Transvestiter och så är det bara!
Sen hur man sminkar sig är upp till en själv, jag menar även den naturliga looken kräver exakt lika mycket smink som den över sminkade. Det gäller helt enkelt att kunna gör det på rätt sätt och ett tips är youtube klipp där man kan få jätte bra tips.
När jag och Mr pojkvän var på väg hem igår kom det in två tjejer i tåget och dem var kanske 8,9 år gamla. 
Dem hade utan att överdriva lika mycket smink som jag!
Att fjortonåriga tjejer springer runt i en massa kladd hör liksom till åldern, men sen när man ser tjugoåringar, trettioåringar (jag ni förstår poängen) i samma sminkning, nej ush!
På mitt jobb är det ju samma sak, alla tjejer är över spacklade och det roliga är att dem är skit fina utan allt kladd, man ser det.
Nej jag tycker faktiskt att mycket smink hör till fest och mindre är snyggare till vardag. OBS, att ha starka färger men fortfarande i normal dos är inte samma sak som att ha en puder rinnande för din tröja!

Dear makeup...

Miss you guys!

Idag köpte jag äntligen telefon kort dock tog jag slut på det så för er som inte fick något telefon samtal förbered er för imorgon. Hann däremot ringa Katta, Michell & min syster Ami och bara dessa tre telefon samtal har gett mig energi på nytt. Som jag skrev igår var det en tuff dag då min saknad för er höll på att göra mig galen, men nu när jag pratat lite med er känns det så mycket bättre.
Att vara här i England är en ren dröm, men en dröm utan er är mer som en mardröm. Vänner för mig är som mina släktingar som jag alltid kommer hålla nära och att inte ha sett er på tre veckor, jag är nästan imponerad på mig själv!
Att jag är här idag är stort av mig och jag ska nog uppfylla alla mina drömmar och göra er stolta, men även jag får deppa ibland. Det är svårt att vara här utan min virriga och underbart omtänksamma party prinsessa Katta. Att inte få Michell att skratta varje dag och ha våra mysdagar hemma hos mig. Att inte ligga och kramas, laga mat och gå över till mitt andra hem, syster Ami. Fan vad jag är tacksam som har er busungar  i mitt liv! 
Det ska bli så kul nu när alla ni kommer. Längtar redan!


Natti natt


Remember that your eyes, can be your enemies

Oh lord!

Tills nu har jag ju skrivit bara massa bra om britter och ja dem är ju ett roligt folk, men en del saker dem gör är ju verkligen bara att säga oh lord till!
Så klart ska man inte dra alla över en kam men dem själva säger att dem gör det och jag har inte hört eller sett något liknande. Jag kan ju börja med att säga att britter vet hur man festar dock kanske inte alla vill vara med och att dem ska förstå det är en annan femma, men det är inte deras för härliga fest humör jag är så chockad över utan deras respekt mot gud!
Sist vi var I Manchester så bodde vi på ett hotell som låg mitt emot en kyrka och konstigt nog var det ett attans liv just där. Jag begriper inte alls hur dem tänker och även om jag var så full att jag trodde att jag kunde flyga skulle jag fan inte festa, knulla och röka på utanför en kyrka. Dessa "smart skallarna" gör alla dessa punkter som jag nämnde och varför i helvete utanför en kyrka/på en kyrkogård?
Jo för att det är ju det sista stället man kan tänka sig att hitta efterblivna kåtbockar som tror dem är hippies.
Att festa och ha sex är ju en del av livet, men sen finns det något som heter kanske inte alltid på allmän plats och absolut inte på en helig och respekterad plats. 
Vi blev ju så chockade och frågade vår bartender på hotellet och han suckade och sa att deras ungdomar vet inte bättre nuförtiden. Det var helt normalt att alkoholister och pundare samlades i kyrkogården och "softade."
Idag när jag och Mr pojkvän skulle ta bussen hem så såg vi ett gäng som satt utanför kyrkan och så snabbt vi gick förbi blev dem nervösa och började gömma sig. Dem trodde att det var polisen eller något, men när dem såg oss fortsatte dem röka på.
Vad jag tycker om knarkare generellt kan vi ta i en annan diskution då jag bokstavligt talat hatar allt som har med ordet knark att göra, men sen att göra det utanför en kyrka? Oh lord vad man måste ha problem i sitt huvud.
Har vi männsikor tappat respekten helt eller? 
Jag menar hur många av er skulle kunna tänka er att supa, ha sex och röka på utanför en kyrka/ i en kyrkogård?
Eller hur många av er skulle uppskatta att er mormor får ligga där och vila i frid än att ha massa fula människor ovanför sin kista?

Thursday

Klockan är  halv fyra på natten och jag borde verkligen ta och sova, men tänkte skriva lite nu innan sen jag inte hunnit skriva så mycket idag.
Jag minns då jag inte var ett så stort fann till "hela blogg världen," och jag är ju fortfarande ganska skeptisk till en del bloggar, men detta är det bästa sättet jag kan informera mina vänner om vad jag har för mig samt få gynna lite andra läsares vardag.
På tal om vänner började jag stört gråta idag när jag stod och lagade mat för en låt som jag har väldigt många minnen med spelades på MTV och jag säger det igen: It´s a living hell utan er mina vänner!
Ni är min vardag och att knappt kunna prata med er gör mig tokig så imorgon ska jag dra och köpa kort så kan vi planera när ni alla ska pluppa upp här för det börjar bli dags.
Sen är det också svårt att leva någonstans man inte är van vid, men vad gör man inte för att få uppleva en barndomsdröm.
Jag minns det som igår då jag satt i klassrummet när jag gick i 6an och drömde mig hit, mitt lilla England!
Dock var drömmen kanske lite finare, men tack gud har vi det bra jag klagar absolut inte, men jag kan inte rå för min överdrivna saknad för min familj och vänner.
Det har hänt mycket jag trott jag inte skulle klara och som jag alltid säger: Har man viljan så kan man klara av allt!
Ciao for now
   

Wednesday

Idag blir det massa spring på stan igen då vi har massor att göra. Plus har lite att fixa nu innan jobbet!
Städningen igår blev väldigt lyckad och idag blir det ännu mer. Som jag sagt innan njut av att mamma städar åt er för när ni flyttar hemifrån kommer ni sakna mammas städ & mat!
Dock har jag tur att Mr pojkvän är ren av sig och jag själv klara heller inte av smuts. Men sen orkar man heller inte städa stup i kvarten så det gäller att vara ren och ordentlig av sig.
Dessutom har jag lärt mig värsta maträtterna så matlagningen tack gud går också bra. Vem vet kanske borde jag bli Mrs Kokerska! 

Dagens Girls Aloud

Ja, jag har saknat dem!
Varje gång jag förr kom till London var dem alltid på alla tidningsomslag och jag hade alla deras singlar. Sedan efter ettag kom dem till Sverige, men lika snabbt försvann dem och även jag glömde dem. 
Vi har så jävla några tjejgrupper kvar nuförtiden så dem behövs. Det första jag ser när jag köper hem brittiska tidningar är dem på framsidorna och deras nya singel har dödat mtv här. Och ja dem är fortfarande lika bra och ännu snyggare!Shoppa rätt!

Om det är en sak jag inte gillar så är det folk som slösar mycket pengar höger och vänster. Jag själv älskar att shoppa, handla saker till hemmet osv, men det handlar aldrig om stora summor. 
Det är många som blivit nyfikna på hur jag och Mr pojkvän lyckas shoppa så mycket nu när vi precis har flyttat hit men det gäller att shoppa rätt!

Jag har många vänner som gör ett "misstag" enligt mig och det är att shoppa dyrt. Visst att unna sig dyra saker gör vi alla t.om. jag, men inte till överdrift. Att köpa en kofta för 500 kr är inte nödvändigt när du kan hitta en lika snygg för kanske 300 eller billigare. Då kommer vi in på punkten kvalitet och visst är det så att man inte köper mycket kläder alls och vill köpa ett par dyra handskar för 1000 som man kommer använda mycket kan man kanske gör en sådan investering, men finns det något jag har lärt mig här i livet så är det att uppskatta det du har istället för att sätta en pris etikett på det. Visst är det inte kul att köpa en tröja för hundra kr som sedan håller en tvätt och så billigt behöver man inte shoppa men hellre en tröja för 150 kr från H&M som håller några tvättar och sen blir förstörd  än en tröja kostar tusen kr som sen kommer ligga i garderoben och ruttna för visst tröttnar vi tjejer lätt på kläder.

Jag minns när jag var yngre och alla sprang runt i JL tröjor och WE tshirt. Man fick ju sina 1000 kr från barnbidraget men aldrig att jag skulle lägga ett helt bidrag på en tröja. Det roliga var att många hade på sig den för att visa att dem hade råd med i själva verket lurade dem sig själva då dem knappt hade råd att äta ute för att pengarna dem hade lagts på en tröja.
Jag har haft tur när det kommer till mode då jag kan ganska mycket och älskar att forska inom olika stilar.
Jag köper det jag själv tycker om och är det inte mode så spelar det nog ingen stor roll för bär du upp det som en modell på en catwalk blir det automatiskt snyggt. Dessutom ni alla som köpte JL förr, hur snygga var dessa tjocktröjor med ett simpelt tryck på?

Jag hade en kompis som hela tiden köpte dyra saker och en gång var vi ute och shoppade och jag kunde inte låta bli att kritisera hennes shoppande. Visst du har sparat en jäva massa kläder, men är det verkligen värt att köpa en helt vanlig tröja bara för att det står t.ex. Bondelid?
Då gav hon mig ett svar som jag faktiskt förstod mig på. Hon sa att hon inte hade en speciell stil och var inte så duktig på mode så hellre ta på sig någonting som ändå är dyrt och samtidigt mode än att chansa på att H&M linnet är snyggt!

Jag har alltid fått insperation av tidiningar, tv och kändisar vilket i princip alla får. Däremot vågar alla inte ta det ett steg längre och det är nog där skon klämmer. Jag menar ifall Victoria Beckham kan ha det så kan du med!
Alla saker jag köpt nu i England är absolut inte dyra till skillnad ifrån vad dem skulle kosta i Sverige. Det är mycket billigare här att shoppa och inte bara kläder utan allt är i princip är billigare. Men visst föredrar man hellre Bondelid än H&M så går man också miste om allt annat man kan göra med sina pengar som blir över. 
T.ex. Fest i en snygg H&M klänning?


Shopping dag

Alltså jag tror inte att det bara är jag som blir helt slut efter en dag på stan. Shopping borde fan vara en träning i sig!
Hur som helst har vi fixat lite nu i banken så nu fattas bara ett möte så kommer jag få mitt jävla NI-nummer och då kan jag börja jobba.
Shoppingen på stan idag vart perfekt och såklart fick jag hem mer än jag skulle ha handlat, men jag tröstar mig själv med att ingen annan heller skulle  klara att gå runt här i stan utan att shoppa överdrivet mycket.
Sen var vi också och handlade mat och alltså jag kan nästan fatta hur folk här och i USA går upp i vikt så lätt. Jag själv har sagt det innan och jag säger det igen; Livet är för kort för att banta! 
Dock ifall man inte trivs med sig själv så borde man ta tag i sin kropp sen ingen annan kommer göra det åt en, men är man större än "normal" och själv trivs i det finns det inget mer att säga än fortsätt så!
Det finns kanske utan att överdriva tusen snabbmats rätter och dem är inte som Sveriges som ändå påminner om att man går upp i vikt utan dem ser så äckligt goda ut och ja, halva affären är fylld med sådan skit.
Inte nog med mat så har dem de godast bakelserna någonsin! 
Jag & Mr pojkvän bryr oss normalt om vad vi äter och med normalt menar jag nyttigt så länge det är gott. Vi unnar oss skräpmat också men inte för ofta.
Men det är svårt här när allt ser så jävla gott ut så vi blev bara tvungna att köpa hem lite mer av det: hej jag är god och fet! 
Nog pratat om mat och skit nu ska jag dra och spela med Mr pojkvän och sen sova, Ciao Bella!

Secret is the shit!
Två vardagströjor och ett fest linne
Även shoppingalne jag kan få nog
Min nya pyjamas som jag bara var tvungen att visa upp!
Köpte nytt överkast till sängen och inte nog med att den var snygg så är den så jävla mjuk, ni vet det finns en del nallar som är i det tyget. Man vill bara rulla runt som ett offer. (Redan gjort!)
Bakelser för fullt!
Ett fejk leende från Mr pojkvän som inte vill höra ordet shoppng på ett bra tag!


Dagens perfekta städ låt


Tuesday

Idag är jag ledig från jobbet sen jag måste skriva in mig i en bank plus att jag måste fixa ni-nummer så stressigt stressigt. Det blir en massa springande på stan helt enkelt och lite shoppande om jag hinner vilket jag ska se till att jag gör.
Vill köpa lie saker till lägenheten också. Det känns så välja skönt att ha sin egen lägenhet och fixa till den hur man än vill. Dock är det inte lika hett att komma in i ett kök där maten från igår står framme, disken är massiv och det luktar helt enkelt en blandning av den goda mat lukten, flytning och koss så här ska hinnas städa också.
Ja, detta är det glamorösa jag ska unna mig idag och ifall jag & Mr pojkvän inte tar tag i det kommer ingen annan att göra det åt oss!
Ciao for now


Let´s play a game

Så nu när jag kan ta det lungt hemma tänker jag inviga Mr pojkväns playstation 3 som han köpte idag och kan det bli bättre?
Ben & Jerry´s ice cream, pizza och pyjamas, mmmmmmmm!


Ciao for now!

I´m home darling

Jag skulle egentligen jobba till klockan 10, men sen jag inte har blivit registrerad till en bank än så kunde jag inte jobba och det fattade inte min virriga chef när jag sa i telefon plus att han ville ändå ha ner mig så jag kunde träffa dem som jobba där och min första reaktion och den bild jag fått är: Oh lord!
Det var ca. 20 pers som jobbade där när jag kom och alla var helt fest fixade både killarna och tjejerna. 
På stället hade vi dem som tyckte dem var snyggare än Jenna jameson när hon porrar och sen hade vi dem som knappt hade någon talan och ja erny folket alltså.
Ja, vad jag försöker beskriva här är rena rama high school livet!
Och jag som trodde att det bara fans på film, ehm nej sorligt nog inte. 
Tjejerna var överfixade och alla såg bra ut. Det fanns t.om. några som såg ut som modeller. Killarna var också stiliga men ush vad dem små flörtade med en. 
Det första jag får säga senare är hej jag är från Sverige och jag har kille och förhoppningsvis fattar dem det. 
Där kom jag och log och trodde att god och glad attityden gick hem men nehe ni. Så snabbt jag vart lite kaxig då minnsan pratade folk med en. Kanske hade alla en dålig dag eller så gjorde mina nerver mig virrig.
Så nu kommer jag inte jobba förenn torsdag tror jag. Hoppas jag slipper hela gossip girl dramat och att folk kan vara lite mogna och goa. Annars får jag väl låta bitchen i mig komma fram!


Lystring lystring!!

Nu börjar det ju närma sig mina vänner, get the fuck over here!
En av mina vänner hade kollat upp biljetter hit och som jag sagt innan kostar det runt 1,700 tur och retur, men vill man spara lite pengar så kan man alltid gå med sin fötter. Nej jag skojar bara med en ruttet skämt.
Det finns flera alternativ och det är bara att välja.

1. Antigen har man runt 1,700 och flyger direkt hit
2. Eller så hittar man en riktigt billig biljet till London runt 200 kr och tar antingen tåg (2 timmars resa) eller buss hit (4 timmars resa.)
3. Sen kommer vi till det sista alternativet som lilla semyan hittade och det är att flyga till Liverpool som ligger 40 min härifrån och sen ta bussen hit. Biljetter senaste jag kollade kostade ca. 250 kr från Stockholm till Liverpool!
Så vad väntar ni på?!


flyg

Dagens


Romantic

OBS, Varning för mycket smörigt och kärleksfullt inlägg samt bilder!
Min grattis middag blev lite av något annat än jag trodde, men att Mr pojkvän allt lyckas få den romantiska stämningen trotts ett par misstag hit och dit är ingen snack om saken!
Tyvär har jag bara kort på innan vi var på väg ut, men det förgyller sidan nog allt bra iaf!Som sagt mycket smör och jordgubbssylt!

Monday

Och så var helgen slut!
Igår skulle ju jag shoppa, men sen finns det ju alltid nackdelar med att bo i en storstad och en av dem största är dem extremt långa shopping köerna och kaoset i alla affärer så shoppingen spara jag till veckan.
Däremot handlade vi hem lite mat och satt oss på starbucks och fikade.

Idag är det min första jobb dag och för varje timme som går så blir jag mer och mer nervös! Jag har passet mellan 18:00-22:00 vilket är ett riktigt skönt pass och ni vet ju hur jag är på morgonen så jag hade riktigt tur, men ack så nervös jag är!
Jag hoppas verkligen jag inte skämmer ut mig vilket jag alltid lyckas med, men alltså helt enkelt att allt går bra till och att jag lär känna lite folk för att shoppa med sin kille kommer absolut inte hålla i längden!
Nu ska jag kolla på Gossip och ifall jag hinner röra mig mot stan innan mitt jobb. Det känns helt sjuk att jag jobbar haha känns nästan som att jag ska börja om skolan igen. Jaja nu börjar jag spåra en aning! 
Önska mig lycka till så berättar jag allt vad som hände sen när jag kommer hem, Ciao

De bjuder vi på!
På väg hem, jag och kaffet!


Jag är spyfärdig och arg som sjutton!

Fick denna text per mejl och herregud säger jag bara!

Ta dig tid att läs detta! Snälla alla skriv under detta och skicka vidare!

3 årig flicka våldtagen för att göra HIV smittad man frisk!!??
Kan vi göra någon skillnad? Förra veckan blev en 3 årig flicka våldtagen och misshandlad (i Sydafrika). Hon lever 
fortfarande, men mannen som är ansvarig för brottet släpptes mot borgen. Han går omkring på gatan.

Om du har för bråttom att läsa detta, sänd bara vidare brevet till alla på din adresslista. Regeringen i Sydafrika planerar 
att lägga ned barnskyddsmyndigheten, det här är ett upprop mot detta.
Detta är en mycket allvarlig fråga. Barnskyddsmyndigeten är en livsviktig del av rättsystemet för barn.

Du har kanske hört att det finns en myt i Sydafrika om att man blir frisk från AIDS om man har sex med en jungfru. 
Ju yngre oskulden är, ju mer effektivt skall man bli kurerad. Detta har lett till en epidemi av
våldtäkter utförda av sjuka män, med mängder av smittade, oskyldiga barn som följd. Många har dött av de fruktansvärda våldtäkterna. Nyligen våldtog sex män en niomånades baby i Cape Town... Tänk över det här en stund. 
Barnmisshandeln har nått katastrofala proportioner, och om vi inte gör något, vem gör det då?
Vill du protestera mot detta, var vänlig och tryck på vidarebefodra, skriv ditt namn längst ner på listan och skicka till alla du känner. 
Skicka listan till childprotectpca@saps.org.za

Sunday

Efter en ljus fylld natt igår till soligt väder idag och jag ska äntligen få shoppa lite och få min grattis middag sen jag fått jobb!
Har ätit frukost och väntar på att Mr pojkvän ska komma hem från Trafford Center så vi kan dra till stan.
Vädret här knäcker och jag kom på att jag inte sagt hur folk här klär sig i det skiftande vädret.
Igår fick vi sol, spö regn, mulet och varmt väder på mindre än fem min!
Men dagarna vi har vart här har vi haft tur med vädret sen det har varit soligt och hyfsat varmt.
Alla britter som vi har pratat med angående vädret har sagt att dem inte haft en ordentlig vinter på två år vilket innebär bye bye snö!
Det är ju världens lyx för oss stackars svenskar som i princip enbart ser snö. 
Men tillbaka till britternas kläd vanor. Jag minns när jag var här för fem månader sen då det var på väg att bli vår väder men samtidigt lite små kyligt. Då gick killarna runt i allt ifrån linnen och t shirts till kort byxor och shorts.
Tjejerna hade tubtoppar, linnen och hotpants medan jag frös i min trenchcoat!
Nu när vi vart här i snart 2 veckor fattar vi fortfarande inte hur britterna inte fryser?
I Sverige brukar man ha på sig jacka, tröja och jeans i 15 graders värme men britterna har på sig kjol, klänning, linnen ja allt som i princip jag hade i sommras!
Och jag som trodde att vi Svenskar var vanan vid kyla. Icke sa nicke!
Nu ska ja ta och titta på gossip girl och sen dra ner på stan, ciao

Men mest av allt tycker britterna att..

Model Abbey Clancy got it allThe it-girls!

När jag hade min intervju kommer jag ihåg att chefen frågade mig en massa mode frågor och vem som var min stil icon och såklart sa jag Lauren Conrad.
Jag köper ju hem skvaller och mode tidningar hela tiden och de finns ett par tjejer som just nu täcker varenda sida i tidningarna. Såklart har vi inte samma stil iconerna här som vi har i Sverige då dem för det mesta har brittiska tjejer men ett par It tjejer har redan fått mig på fall!

 Miss Great Britain 2006 & Modellen Danielle Lloyd 

Riktigt snygge programledaren Fearne Cotton
Fotbolls fru Coleen Mcloughlin som jag skrivit om innan
Lauren Conrad, finns det något mer att säga?

Helvetes hor skit!

Alltså hur stor är fucking chansen att elen i vårt område försvinner!
Jag som hade kommit ut ur duschen och hade halv torkat hår sitter nu med halva håret stylat och resten ser ut som fitthår.
Ja, jag är så förbannad som man kan bli för jag ville verkligen ut idag men hur ska jag gå ut när jag inte kan fixa mitt hår och jag tror inte folk kommer köpa: Hej det är mode i Sverige med halva håret lockigt!
Så istället för en mysigt fylle kväll blir det en kortleks kväll med tända ljus.
Tack gud för att England söndagar är lika party fyllda som en lördag så vi kan ta igen allt imorgon.
Men nu måste jag sluta skriva så att jag kan spara batteri till datorn för vem vet när elen kommer tillbaka....

Ciao fucking bella!


Get drunk

Finns det något jag & Mr pojkvän älskar är det att festa, men vi har ju fortfarande inte fått vänner sen vi inte känner en kotte här så det är inte så roligt att gå ut själva. 
Jag kommer få hela personalen på mitt jobb till fest freaks om dem redan inte är det de vill säga.
Här i England festar man ju inte någon speciell dag utan alla dagar är fest dagar t.om. en söndag!
Men vad jag & Mr pojkvän kan göra är att supa som britter ute på någon pub och middagen sparar vi till veckan.
Så nu ska jag dra och fixa mig för här ska supas!
Ciao bella

Varför är vi så kalla?

Det knäcker att på båda mina intervjuer och i allmänhet när man pratar med en britt säger dem, ja vi svenskar är så kalla och tillbaka dragna!
Man skulle ju kunna skylla på vädret, men som om Englands väder är soligt 24/7?
Sverige som land är guld, men varför en stor del av folket ej det!
Det känns som att vi kommit till en helt annan planet pga av människorna här är så "övertrevliga" i våra ögon, men egentligen är det normalt.
T.ex. här tackar man alltid busschauffören innan man går för att visa tacksam vilket vi aldrig skulle göra hemma!
Folk i vårt område hälsar på oss fastän vi aldrig sett dem. Här finns det ingeting som heter "du får klara dig själv" utan alla är hjälpsamma utan att ens behöva vara det.
Jag skulle kunna göra en lista lång, men börjar få ont i röven av att sitta här så nu ska jag dra och äta frukost, men kände bara att det är så sorligt att vi inte kan vara mer öppnare, varmare och helt enkelt bara släppa loss för i slutändan vem fan bryr sig!
Ciao for now!


Saturday

För en gång skull gick jag upp tidigt av mig själv och jag antar att jag måste vänja mig vid det också nu när jag har fått jobb, suck!
Tvingade Mr pojkvän att kolla på The hills med mig och jag säger bara hur kan man inte gilla att döda serien? Den är ett måste i vår vardag iaf.
Idag ska vi ut och fira lilla mig som fått jobb och jag ser verkligen fram emot det. 
Har alltid sett det framför mig, jag får jobb och vi går och äter på resturang och firar mig. Im living my dream you guys!
Allt detta har hänt på så kort tid så jag har inte riktigt hunnit smälta det, men en sak jag börjar inse är hur långt bort jag är från mina vänner.
Såklart har jag saknade er sen första dagen jag kom hit, men nu när jag fått lägenhet och jobb inser jag mer och mer om att vi inte är så när som jag önskar, jag är här och ni där.
Det är tufft att inte kunna ringa när jag vill, träffa er när jag vill, men sånt är livet. Just därför försöker jag tjata hit er allihop haha. Nej nog om deppigt samtal vill bara påpeka att ni alla finns i mina tankar varje dag och jag hoppas få träffar er snart.
Denna låt går alltså ut till alla mina vänner, miss you guys:


Kvällens


Surprise

Mr pojkvän kom ju med mig till intervjun, men direkt efter den gick jag och deckade sönder mig eftersom jag bara hade sovit 4 timmar kvällen innan. När jag vaknade gick jag till köket för att göra kaffe och såg världen gulligast blommor som han hade sprungit och köpt medan jag sov!


Thanks God

Manchester (Trafford Centre)
Här är alltså min arbetsplats redan på måndag!
Jag kommer jobba på andra våningen med märket G-star. Dem har många snobb märken jag inte känner till, men dem jag direkt kände igen var G-star, 96 & Vila.
Affären skulle nog motsvara Holmlunds eller Vila hemma i Sverige.
Min Chef som intervjuade mig var riktigt trevlig och mellan 25 års ålder tror jag. Han var lätt att prata med så ser verkligen fram emot att växa och få lite kött på benen där.
Sen för att inte glömma så kommer jag få rabatt där och deras kläder var riktigt snygga.

T.ex. detta är säsongens:
Miso Angora CardiganCrafted Leather Biker JacketCrafted Vintage Lock BagJessica's Attic Deco Foil Print DressCrafted Funnel Neck JacketMiso Frill CorsetMiso Satin Ruffle DressMiso Party Halter Neck Top
Ja, som ni ser kommer jag vara busy med att shoppa hem någon av dessa varje dag efter jobbet!

Friday

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!

Idag klockan 7 hade jag min andra intervju för butiken Rebuplic och jag ville bara skjuta mig själv i huvudet för vem fan går på en intervju så tidigt?
I vilket fall fck jag lov att gå upp klockan 5 så att jag skulle vara i tid och i slutändan lönade det sig allt. 
Intervjun gick riktigt bra och bara efter några timmar ringer dem mig och säger: The interview went successful, congrats!
Jag grät av glädje för nu känns det verkligen som att jag lever min dröm och jag är riktigt stolt över mig själv som lyckats fixa allt detta på så kort tid.
Har bara en sak att säga, Let the show begin!

En otroligt trött Ned som förbereder inför intervjun!
Min outfit (Fråga mig inte vad jag gör med handen vet inte ens själv!)

Travis Barker got it allThe N

Jag har blivit Mr pojkväns egna frisör och det är inte alltid roligt att bara raka en skalle så jag piffade upp den lite. Snyggt va?
High Fashion om ni frågar mig!
Dock försvann mitt lilla konstverk efter dessa kort, men men livet går vidare.

Ser ni vad snyggt jag hade gjort!
Mongot själv

Thursday

Jag kan bara inte gå upp tidigt på morgonen, det går seriöst inte. Jag borde nästan bli Dj eller bartender!
Hade jobb intervju idag på Trafford center som gick bra dock var det svårare än jag trodde, men fortsätt hålla era tummar för mig nu så kan jag starta igång och jobba snart förhoppningsvis. 
Intervjun började kl. 11 och efter drog vi till vårt nya favorit ställe, China town som finns inne i centrumet. Alltså det stället har allt och är nästan för bra för  att vara sann vi upptäckte helt nya affärer idag också.

The intervju look!

Jag och männen i mitt liv
Den riktiga mannen i mitt liv

Kvällens

Vi har spelat sönder All I ever wanted idag när vi städade idag. En riktigt bra låt att lyssna på när man städar ska jag säga er. Sorgligt nog är alla Basshunters låtar likadana och helt omusikaliska, men samtidigt otroligt bra!
 Vi får heller inte glömma vår persiska skönhet Aylar Lie som äntligen har lagt porrkarriären bakom sig. 
Det knäcker att Basshunter jätte känd i England också.


Yummi!

Detta är anledningen till varför man inte saknar hem då och då!
Mars oboj, cheese strings, Quavers och brirttiskt godis. Kan det bli bättre?

Wednesday

Jag vet jag har inte bloggat ett piss idag men som jag sagt innan har jag tid just nu? Nehe du!
Idag skulle egentligen vara en lugn och skön dag, men icke sa nicke. Vi har stor handlat och då menar jag verkligen stor handlat! Mina armar ville gå av när jag la in all mat i taxin och föraren själv skrattade åt lilla mig som försökte leka hulk.
Sen efter att vi kom hem bestämde vi oss för att städa hela huset sen det verkligen behövdes, men vi hade absolut inte räknat med att det skulle ta för evigt. Så idag har vi helt enkelt slitit, slitit och slitit!
Nu vill jag bara lägga mig i sängen och susa gott. Ciao


Påsarna fick knappt plats i vagnen så mycket var det!

En trött men fortfarande snygg jag

As you can see on your own 

Dagens


Our house!

Kom på att jag fortfarande inte visat er hur vi har det i vårt kök och vardagsrum! 
Det är riktigt mysigt och fint, borde bli designer.

Want him to be your housewife?Vardagsrummet där vi ska ha världens förfester mina vänner 
I vårt trapphus

Tuesday

Från allt jobb sökande till lite shopping och lugn och ro!
Idag var vi nere på stan och shoppade och som vanligt var det riktigt mycket folk ute och jag kan bara inte sluta njuta av storstads livet. Det känns ju som att man varit bonde innan i hela sitt liv.
Jag skulle inte shoppa mycket sen ja slösade så mycket pengar sist, men det r verkligen lättare sagt än gjort!
Ni kan ju tänka er att jag har shopping feber i Sverige och vad ska jag då ta mig till här där allt är tusen gånger mer och bättre?
Nej jag var tvungen att shoppa hem lite saker!

För en lång shopping dag behövs mat från China Town!

Våra söta hemma tofflor

Nej nej ja & Mr pojkvän följer inte alls den lila trendenoch sen var det slut!

Man u

Jag vet jag har inte bloggat alls idag, men ifall ni var i Manchester så skulle ni inte heller blogga så mycket det finns att göra!
Har knappt varit hemma idag först var vi på stan och shoppade och nu kom vi hem från puben där dem visade Manchester United matchen och såklart vi hem matchen med 3-0 mot den danska klubben.
Jag är inte största fotbolls fannet som Mr pojkvän, men så länge jag ser Ronaldo, Wes Brown och alla de andra snyggingarna så blir man inte så uttråkad. 

På väg hem efter en lyckad dag!

RSS 2.0