Chokladfontänen

Jag har alltid velat äta ur en  Chokladfontän men aldrig fått tillfället. Man ser ju inte dem varje dag direkt, men nu när vi var i Trafford Center hade dem två stycken. En med Brun Choklad och en med vit och jag säger bara jävlar vad gott!


Choklad & hallon milkshake plus den äckligt goda vitchoklad shooten! 


Monday

Idag kan man lugnt  påstå att jag & Mr pojkvän har slitit våra arslen!
Vi åkte till Trafford Center vilket är det största centrumet jag sett på ett bra tag och jag trodde London hade stora centrum. Alla kära vänner ni har mycket att se när ni kommer hit tro mig. 
Dessvärre var jag inte ute efter shopping utan här delade man ut cv:n i 4 timmar och tro det eller ej, det gick galant!
Var däremot riktigt nervös och skämdes otroligt mycket till en början, men så goa och rara dem i affärerna var så släppte det efter ettag. Nu får ni allt hålla tummarna för att jag & älsklingen ska få jobb!
Jag blir helt deprimerad av att veta att jag kunde ha födds hör istället. Sverige är ett riktigt bra land, men vi har långt kvar när det kommer till affärer & mode vilket är en stor del av alla tjejers liv. 
Så efter idags perfekta insatts ska ja & Mr pojkvän på shopping imorgon och unna oss lugn och ro efter idag. 

Lunch på Subway!

En sliten men otroligt snygg pojkvän

Trafford Cente

Trafford igen!

Spara pengar, köp en istället för hela paketet!

Stor, större, störst!
Visst har jag sett långa pommesfrites, men denna tog priste.
Dont cha wish you pommes was long like this, dont cha!


Kvällens


Studio väggar tack!

Om England är duktiga på någonting så är det tunna väggar. Utan att överdriva hör jag när någon ovanför oss på andra våningen nyser? Man ba tjena!
Om min granne fiser, gör nr två eller det mest klassiska har sex så det hörs nästan för mycket så kan ni tänka er hur vi har det!
Jag & Mr pojkvän har dödat Idol världen och för en gång skulle vill jag följa den. 
Har som jag nämnt innan inte varit ett så stort fann av våra tråkiga svenska artister som antigen ser ut som ett gäng översminkade wannabe Nsyncs eller så är det en moder version av Carola. Alltså nej tack, men i år har vi fan visat att Sverige har talang och ja som tänkte söka suck!
Får väl hoppas att Manchester har något att bjuda på istället och annars blir det väl idol 09. Eller varför inte England idol!Ehm.. ja

Om det finns något som alltid gav mig övervikt när jag kom hem från London förr var det alla tidningar jag släpade hem!
Det finns ingenting bättre än brittiska tidningar! Så igår köpte jag hem ett par och kolla vad jag hittade.
En guide till pillelillen hahahaha

vem älskar inte att shoppa sönder sig?

Idag har vi hunnit både dela ut lite cv:n och shoppa mer än vi eller jag trodde, men jag säger det igen jag är England och jag kan inte hjälpa det att jag blir som crazy när jag ser allt!
Det finns en affär, ungefär som vår Åhlens med allt alltså kläder, underkläder, skor och heminredning fast priserna är otroliga! När ni kommer hit mina vänner får ni se vad jag menar det går inte riktigt att beskriva med ord hur mycket man älskar stället.
Jag och Mr pojkvän var där inne i två timmar och kommer ni ihåg när jag sa att jag skulle mini shoppa... tja så blev det absolut inte. Gjorde av med ungefär 1000 kr, men kolla hur mycket jag fick med mig hem! 
Om det finns någon som är duktig på att fynda är det verkligen jag, jag har mina vänner som bevis sörni.
Sen var vi och åt pp ett ställe som har alla goda snabbmat restauranger i ett hus. Det blev pizza hot!
Nej nu ska vi dra och laga mat och sen blir det idol tittande, vi laddar ju ner och följer det här i England så Ciao for now!

Mini pizza!

Hugg in!

Glad efter en lång shopping dag

Secret trosor och mina nya älsklingar
Simpelt och snyggt

Mina andra två älsklingar och min nya väska

Våran nya snygga tavla

Handdukar och lite höst förberedelser!

Dagens

Jo jag vet jag är ganska efter men hinner knappt kolla på tv här så hur i helvete skulle jag hinna se att Britney har släppt en ny låt men vet jag och det är en självklarhet att den ska upp på bloggen! Njut


Sunday

Söndagar brukar vara den slappa tråkiga dagen i Sverige, men fan inte i England!
Lika mycket liv as usual. 
Alltså jag och Mr pojkvän knäcker på att planera vi säger något vi ska göra och så blir det något annat. Tror ni jag hann shoppa igår? nej! Tror ni vi hann söka jobb? ett till nej!
Men idag har vi sagt att dessa två punkter ska vi hinna med så nu får vi se vad vi två går för.
Hur är vädret hemma i Sverige? Här är det soligt och alla går runt i klänning och t-shirt. Okej en sak måste jag ändå säga när det kommer till britter. Dem har den sjukaste hyn ever för när det faktiskt är små kyligt går dem i samma kläder som jag och Mr pojkvän hade på oss i somras. Sjuka typer dem här britterna alltså, men man måste ändå älska dem!
Nej nu hinner jag inte skriva något mer utan nu gäller det att dra till stan och sälja sig för arbetsmarknaden och sen får dem sälja sig till mig för här ska det hinnas shoppas för i helvete!
Ciao for now

Kom på att vi inte tagit kort på våran lägenhet utifrån så här får ni se hur snyggt det är, kan det bli mer brittiskt? mmmmmmm!

Hahahah

Jag: hallo vilken toa bajsade du i?

Mr pojkvän: det var för flera timmar sedan och vad fan spelar det för roll?

Jag: Nej men den lilla toan kanske är bekvämare att bajsa i...

Mr pojkvän: Ja, dem har skin stolar, minibar & autotvätt för röven!
........Du är hopplös Neda

Jag: Jag fick ju inget svar?  

Saturday

Mr pojkvän vill hänga sig!
Tänk att han är i Manchester, men kan han se Manchester United spela? nopp!
 När han var på väg till en pub för att kolla på matchen säger britterna åt han att vända. De har tydligen kommit upp en ny lag att just på lördagar visas inte matcherna någonstans. Jävla idioter!
Så nu ska vi istället dra ner till stan och söka jobb men jag ska också kolla lite affärer. Jag har ju lovar mig själv att inte shoppa något fören jag fått jobb men känner att jag kanske kan köpa något litet iallafall.
Det börjar dessutom bli dags att får lite vänner för fan vad tomt det är utan alla mina vänner, ni alla förstår inte!
Igår kväll skulle jag och Mr pojkvän köpa mat och på vägen från oss till mat stället har vi en club och ett par pubar. Tror inte ni att jag ser massa tjej gäng som påminner mig om mig och mina vänner. Började störtt gråta mitt i stan och alla trodde att jag höll på att dö eller något!
Det är äckligt tomt utan er alla, men som jag sagt nu när jag har lägenhet så är det bara att komma och sätt nu igång för i helvete!
Att komma bort från familj och vänner ingår liksom i det hela men svårt som sjutton. Gråter varje gång jag pratar med mamma & pappa och varje gång jag ser bilderna på mina vänner blir jag deppig. 
Nej jag har klarat mig tills nu så det är bara att ta sig själv i kragen och fixa ett jobb och få lite nya vänner och såklart fortsätta hålla kontakten med mina älsklingar där hemma.

Och nej jag har absolut inte glömt er titta bara vilken heder plats ni alla har fått!


Design a la Ned

Så nu har vi designat lägenheten eller vi och vi, jag haha!
Och fan vad resultatet blev snygg dock kunde jag inte ta så mycket bilder så lägger upp mer med tiden för som de se ut nu vill jag bara köpa mer och mer saker.
Ordet design säger väl allt? Så otroligt kul och alla kan ha roligt med de sen det är någonting personligt!

Look and enjoy: 

Tavlan med N A bokstäverna har jag gjort själv, jag vet mobbad men frågar man mig är det Chanels nästa tavla

Som sagt små detaljer ska man aldrig underskatta!

Mr pojkväns favorit del, data stolen och data bordet

ehm....

Mr pojkvän as scarface

Mer bilder kommer imorgon för nu är det dags att sova, Ciao

Big city life

När man pratar allmänt om storstäder är det en lång lista med fördelar. Vad man då glömmer är att det också finns nackdelar som vi aldrig skulle stöta på på samma sätt som här i storstäderna.
Idag efter att jag och Mr pojkvän stor handlat med mat ser vi en lapp i vårt trapphus från polisen. På denna lapp står det att det finns mycket tjuvar i området så man ska vara jätte försiktig när man går själv, helst ha tända lampor hemma, alltid låst dörren, stängda fönster osv och då mina vänner måste jag säga att den första tanken som slog mig var; vart i helvetet har vi hamnat?
Det är inte varje dag man ser brev från polisen med ett sådant mess så ja ringde min morbror som bor i London för att kolla upp det hela.
Han skrattade och sa att när dem flyttade till England för första gången fick dem också se något sådant och det är bara som en påminnelse för ett så här är det i stor städer och det är bara att vänja sig!
Jag säger det igen: Sverige är verkligen ett riktigt tryggt land och det borde vi ta vara på!
Så nu är det som det är och inte ger man upp för det utan att vara extra försiktig kan också vara någonting bra. Så ligger det till, men så är det antingen bor man i en håla där brottsligheten är hälften så liten eller så kommer man till en storstad där brottsligheten är dubbel.

Tråkigt att det ska vara så kan man tycka men samtidigt bor det liksom 2,5 millioner invånare här och det kommer alltid finnas psykopater och tjuvar överallt.
Någon som vill bli Polis?

Dagens


Ikea

Minns ni igår när jag sa att vi skulle åka till Ikea och handla saker till vår lägenhet, ja det var lite mission att ta sig dit ska jag säga er!
När vi frågade alla hur man tog sig dit kollade dem jätte konstigt på en och frågade varför vi ville dit? skumt skumt...
I vilket fall hittade vi någon som kunde beskriva vägen och tydligen låg den mellan Manchester och Liverpool så det var en lång väg dit, men när vi väl var framme saknade man nästa hem till Sverige!
Vi köpte finaste sakerna som sagt ni får se nr det är mer städat och sen var det ett måste att äta köttbullar och potatis.

 
Efter allt kämpande med buss, tåg och spårvagn fann vi till slut vår Ikea!

Det var dag när vi gick in och kväll när vi kom ut.. de är vad jag kallar shopping!

Friday

Hello mate!
Den börjar man höra för ofta eller cheers mate, britter alltså.
Vaknade nyligen upp efter alla fixning i lägenheten igår och jag måste bara säga att det blev bättre än jag trodde. Ska packa upp det sista bara så kan jag ta kort.
Mr pojkvän är och köper frukost och jag sitter här och bloggar för fullt sen alla börjar klaga om att jag skriver för lite.
Lägenheten är verkligen perfekt för oss just nu, men folk ringer oss varje dag om nya så idag ska vi på visning igen och alla lägenheter dem ring angående ligger 5 min från stan så kanske flyttar vi igen.
Jobb är vi fortfarande på G med så förhoppningsvis har vi även jobb snart!
England och Manchester annars är guld och jag vill verkligen inte flytta hem även om jag kan känna mig ensam då och då utan min familj och vänner men dem alla får komma hit!
Så det är lite kort vad som händer här just nu, Ciao for now!

Manchester baby

Okej jag fick visst lite extra tid medan Mr pojkvän duschar så här kommer lite bilder vi hunnit ta och mer kommer det!


memory kort, vår adoptiv nalle, fula miner & för fyllda väskor... Kan det bli värre?
vi utanför största shopping stället och för att inte glömma det bästa av allt:
Ciao Bella

Dagens

Jag & Mr pojkvän har spelat sönder i kissed a girl och för att inte glömma den älskade: Thursday

Bloggen im back!
Vi har så jävla fullt upp just nu så bloggen kommer bli lite seg som ni märkt, men det kommer bli bättre om några dagar.
Så vad har vi gjort?
Vart och kollat en lägenhet som är riktigt snygg dock är det som en studentkorridor då vi delar kök och badrum med två andra men dem ska flytta ut på söndag och det innebär att vi kommer få hela stället för oss själva!
Det bästa med den är att vi inte har någon bindningstid utan vi kan säga upp den närsomhelst.
Vi planerar just nu att ha den i en månad och mer om vi trivs men samtidigt kolla efter större. Så nu har vi iallafall en lägenhet. Det innebär att jag äntligen kan börja inreda vår lägenhet men fort. inte för mycket sen vi kommer dra från den också men nu efter att jag bloggat ska vi bege oss till Manchesters Ikea och jag njuter redan!
När det kommer till jobb gick jag faktiskt in i Next och kollade med dem om hur man söker jobb och ifall just dem behövde personal och det gick riktigt bra och efter idag ska vi dela ut Cv:n till allt och alla så håll nu tummarna!
Annars går allting riktigt bra och att vandrar runt i Manchester är som att vara med i filmen Nothing hill eller varför inte en brittisk version av The hills!
Vi har tagit en del bilder också men den kommer senare just nu vill vi bara komma härifrån till vår lägenhet och när jag har fixat klart den får ni se bilderna!
Sköt om er alla mina saknade vänner och hörs snart igen, Ciao for now

Jag i våras i Manchester!

Äntligen "hemma"

Efter all längtan och tjat om England och Manchester så är jag & mr pojkvän finally here!
Ja, alla ni där hemma det är för bra för att vara sant. Britter, gallerierna, festerna, t.om. vädret är bättre här.
Som många vet så måste man först bo på ett vandrarhem för att kunna finna jobb och lägenhet, men vandrarhemmen här var inget att hänga i julgranen precis så vi tog in på ett hotell och efter idag kommer kämpandet att finna jobb & hus att börja.
Är så jävla trött men är helt överlycklig att jag äntligen är här och jag sitter och ler för mig själv hela tiden medan mr pojkvän börjar tro att jag är lite lätt efterbliven.
När vi kom hit bytte vi om, tog en paus och sen var det direkt ner på stan och fatta att det var mer liv här på en tisdag än det är på en lördag i Stockholm. Jag menar vart i helvete finner man världen partyliv på en tisdag i Sverige?
Men bortsett ifrån alla fördelar så måste jag ändå tacka Sverige för inte bara vår standard utan också för vår säkerhet.
Alltså jag gick hand i hand med mr pojkvän men ändå kollade varenda kille som om jag var utklädd till Jenna jameson eller nått.
Det gäller att vara extra försiktig helt enkelt! 
Nej nu ska jag vila upp mig för imorgon börjar allvaret my friends och på tal om vänner så är alla mina älsklingar otroligt saknade och som jag lovat kommer jag hålla er uppdaterade 24/7!

Ciao for now!

Manchester!

Så detta är alltså vad som väntar mig i Manchester:Mini London eye

Storstad, mmmmmmmm me like

Manchester är även känt för sina homosexuella!
Gissa vem som kommer springa runt med gay flagan sen. 

Så England som det kan bli och vi älskat det

Här kommer jag spendera all tid jag får ledigt!

Hörs snart alla mina älsklingar!

Next Manchester!

Så nu blir detta de sista inlägget här i sverige på ett bra tag!
Som tur tar jag med mig min bärbara dator som jag fick av min älskling i födelsedags present så ska blogga igen så snabbt jag fått tag på internet, men nu måste jag hoppa in i duschen, vänta på att Katta ska komma och vara med mig nu innan ja drar, packa om lite för min väska går absolut inte att stänga, fixa mig och dra klockan två för sen åker planet halv fyra!
Min slutkommentar till de hela: Oh loooooord im finally leaving!

Jag vet att jag sagt det förr, men ja säger det igen alla mina älskade vänner ni måste komma så snabbt vi fixat lägenhet för jag saknar er redan för mycket så vi ses alla snart igen! Sköt om er otroligt mycket och ha nu riktigt kul så när jag kommer tillbaka får jag höra allt ♥


My new home town baby!

Packningen tar ej slut!

Måste ta lite pauser för att min packning verkar inte vilja ta slut. Jag antar att sömn blir något jag får ta igen på planet!
så lite små bloggande under natten kanske kommer upp håll koll.
Som ni vet är det annorlunda krav på vad man ska ha på sig på en jobbintervju överallt och i England är det stil & klass som gäller.
Även om du ska söka jobb i Burger King måste man ha på sig kostym (killar) och högklack med kjol eller fin byxor (tjejer).
Sexiga Kim & Nicole fixar ju denna look. Vad tror ni köper dem denna klädsel på en jobb intervju? hmm...... eller inte!Vi kvinnor alltså, mmmmmmmm.... vad vore ni män utan oss?
Läskig tanke va!

Om 45 min flyttar jag till UK

Så var det bara 45 min kvar tills jag flyttar till England och jag kan bara säga att det är så blanda känslor just nu!
Jag är överlycklig att äntligen får uppleva min dröm men en dröm utan min närmaste vänner och familj.
Detta kommer vara svårt, men så värt det och fatta när jag väl är tillbaka.
Har haft Linda, arshia & Michell här och att säga hejdå var bland de svårtaste jag gjort. Men ja tänker hela tiden på vad Katta sa och det stämmer verkligen. "Detta är inte ett farväl utan en början på något nytt."
Så nu sitter jag här och packar och fifan vad min väska är full. Jag lär nog sitta på den för att få den stängd!
Nej måste återgå till packandet men vill bara passa på att säga till alla mina vänner att jag älskar dem mer än allt här på jorden och vänner som er är omöjliga att hitta så er kommer jag aldrig att lämna!
Låten och texten i Leona Lewis låt Footprints in the Sand går ut till alla mina vänner.En fördel för en gång skull

Om det är någonting jag inte gillar så är det radio stationer som bokstavligt talat spelar sönder låtar!
Inte nog med att dem flesta luktar bajs så får man den i huvudet hela dagen.
Jag och mr pojkvän satt och körde och vi hade glömmt skivorna hemma så tyvär var radio den enda musiken vi hade och dem spelade sönder en låt som jag sen satt och nunna på och kunde utantill.
Det sorliga är att den faktiskt är riktigt bra!


Monday

Så var det en dag kvar och stressen ökar ju mer timmarna går.
Har suttit och valt ut lite bilder nu som jag ska dra och framkalla och sen köpa det sista innan flytten.
Senare mot kvällen så kommer alla mina vänner för att säga hejdå och ja varnar er redan nu, ja kommer gråta sönder mig så bli inte rädda!
Jag och mr pojkvän satt och diskuterade i bilen om vad vi borde jobba med osv. och för er som känner mig kommer ni dö av skratt över hans kommentar!

Jag: Alltså jag ska bli artist eller programledare där, punkt slut!
Mr pojkvän: hmmm.....
Du kan ju alltid annars bli vaxdocka i madame tussaud och jag vet bästa namnet!
Jag: Vad?
Mr pojkvän: Neda von goz


1 day left

Så var det bara en fucking dag kvar, gooooooooooooooooosh!
Och ja jag är riktigt nervös och rädd nu.
Rädd för det nya, rädd för att säga fel, rädd för att våga, rädd för att framtiden och rädd för att få en anna bild av min drömstad England.
Men med en gnutta Ned i det hela så säger jag istället, här kommer en stjärna till Manchester så snarare borde dem vara rädda för jag kommer för att ta plats och för att stanna. Så nu känns det bättre!
Har dessutom fått igång packningen så nu är det inte så himla mycket kvar eller iallafall inget jag inte borde hinna med.
Nu ligger jag och mr pojkvän helt döda och imorgon kl. åtta tänkte vi starta igång med allt som ska shoppas innna vi drar och massa annat.
Jag måste t.ex. ladda upp bilder från min kamera så att jag kan få dem på kort för en sak är säkert och de är att hela min lägenhet ska vara fylld med kort på alla mina nära & kära. Sen ska ja köpa lite "Bree vanderkamp" saker så som mini strykjärn, mini sykitt och en stor praktiskt necessär till allt smink och smycken.
Nej nu är det Sleepy time så Ciao!

Kvällens


Why?

När jag satt här helt deppig över att jag ska åka snart kommer inga mindre än Ami & jordi!
Hela dagen har vi suttit här och tagit det lungt, eller jag har packat och är fort. inte klar. Måste bara säga att den som tyckte att 20 kg räcker för oss resenärer kan ta sig i röven!
Jag har så jävla mycket saker och kläder som jag vill ta med så detta kommer allt bli ett problem.
På tal om problem måste jag nu äta riktigt mycket på Max & kebab ställen för dem har nämligen inte dipper eller mildsås i England och som alla vet är det en del av mig.
Garlicen och jag gifte oss i tidig ålder och nu verkar dem som att vi måste skiljas åt så nu drar jag, tjejerna & sam med mr pojkvän till närmaste kebabställe. Som jag sagt innan; Livet är för kort för att banta!
Ciao for now


two days left

Igår kväll vaknar jag upp kl. 5 på natten och börjar störtt gråta. Varför? Jo för det är inte fyra dagar kvar tills jag drar utan två!!
Jag har hela tiden tänk amen det är fyra dagar kvar och helt plötsligt insåg jag att shit nu är det två dagar kvar. Det är så jävla jobbigt för jag är äckligt glad för att äntligen få uppfylla en av mina drömmar sen barn men samtidigt är det ett stort kliv in i vuxenlivet och till en helt annan värld utan alla mina älsklingar.
Samtidgt så är jag inte så långt borta, 2 timmar med flyg men det känns svårar än det låter, men vill man någonting så länge som jag velat finns det inget annat val än att dra och se vad England har att erbjuda!
Men ja kan inte låta bli att hela tiden tänka vem ska nu komma och tjata om att jag måste äta frukt och borsta tänderna bra? ( en mamma till tandhygienist.) Vem ska sätta på hög musik och sen dansa framför mina vänner? (pappa.)
Vem ska hela tiden säga nej nu har du gårr ner för mycket i vikt och dagen efter säga har du gått upp igen? (mormor.)
Eller vilka kommer säga; Kan du aldrig lära dig att komma i tid? Sluta titta i spegeln så mycket! Du är ju verkligen speciellt och jag vet inte på vilket sätt! Är de du som har släppt dig? Ned rapar man framför andra? Stackars Ali!
Eller vilka kommer kalla mig koss, kott, Nedved, Ned, Nedish, goz, Nedaje An och ja nu låtar jag självmordsbenägen igen!
Jag har bara svårt att släppa taget i alla situationer och denna gång är det som svåras sen ja aldrig lämnat något i så här lång tid.
Men ska försöka ta mig samma och ja vet att jag alltid kan räkna med er och att vi ses! Ni vet nog vilka ja menar när ni läste texten. Älskar alla mina vänner ♥

Sleep time

Efter allt festande ska jag nu ta och sova och från ocb med imorgon måste jag börja packa och träffa alla för om 4 dagar är det Byebye Sweden, hello UK!


Jordis 19års dag:


Sexigt värre

Kvällen kunde inte blivit bättre på något sett!

Alla mina älsklingar
haha vilka miner
Jag & mina andra halvor


Sen blev det barnförbjudet!


Sunday

Kan man tröttna på att festa? hell no!
Såklart kom jag sent, men missade inte så mycket och vi skulle precis shota så jag hann till det viktigaste.
Dock var jag helt bakfull, men nu kan jag äntligen tro på att ifall man är bakfull ska man dricka sprit igen dagen efter. Det tog bort min bakfylla helt. 
Eftersom festen igår höll på till 5 var jag helt seg och festen vart inte heller så livad, men istället så satt vi och pratade om gamla minnen. En del av mina vänner hade jag inte umgåts med på år så nu var det riktigt kul att träffas igen och prata om våra sjuka gamla tider.
Shit nu känner jag verkligen hur snabbt tiden går och hur sjukt att jag drar snart!
 
 

mr pojkvän sjunger....


Stress och sprit

Hårfärgningen tog längre tid än väntat plus att jag letade efter mina nycklar som jag trodde jag hade tappat bort så nu måste jag stressa sönder mig för att hinna till nästa fest, jordis födelsedag! Grattis Jort
Alltså egentligen vill jag varken dricka eller se sprit just nu efter min bakfylla sen igår men vem orkar bry sig? ett glas, två, sju nej jag tror jag ska bli rå full ikväll igen!
Ciao bella

Nila loves the tequila

Party like Britney

Alltså fan vilken kväll igår!
Jag hade det så jävla roligt ska ni veta och tack allihop som kom ni gjorde min kväll roligare än någonsin.
Såklart höll jag tal och började gråta men gudfar Sam kom gång på gång med tequila och resten kan ni föreställa er.
Mitt tema var ju full, fullare, fullast och deffinitivt alla tog det på allvar och började nästan tävla.
Festen tog slut halv 5 och vad jag minns då var att jag inte kunde gå hem så mr pojkvän bärde mig medan jag sjöng Rehab?
För att inte glömma när ett par vakter kom och sa att vi skulle vara tysta och jag tyckte det passade så in i min lilla drömvärd. Kände mig som en kändis som har festat för mycket och så kommer det vakter och ja tyvär är ja lätt efterbliven men ännu en gång säger jag det: Detta kallar jag party like Britney, get drunk like Lindsay and end the party like Whinehouse.
Hinner inte lägga upp bilderna (vansemyan.com har lagt upp några) för jag måste gå till frisören och färga min hemska utväxt, men gör det sen. 
Ciao for now


Låt festen börja redan nu


19/9 min dag

Happy B-day to me!
Det innebär att när jag vaknar kommer kaoset inför festen att starta men vi kommer allt ha in the name of Borat: sexy time!
Och glöm nu inte allihop, kvällens fullaste som gäller,Ciao


Thursday

Asså jävla horskit!
Sen jag och mr pojkvän vaknade har vi kollar lägenhet i Manchester och vi kanske t.om. ska kolla London men fan vad det finns mycket att välja på!
Men säljarna vill ju att man ska komma dit och se men jag orkar inte vänta. Vill bara fixa lägenhet nu!
Vi är ju där om 5 dagar (hoppar av lycka) och den dagen tar vi det lungt, men dagen efter bli det dags att söka lägenhet i full grad.
Aja inatt drömde jag att ja tog studenten igen och under tiden rektorn håller tal får jag mens på hela min vita klänning. Inte nog med det så när jag vaknar har jag ont i magen och TADAH: jag har fått mens en dag innan min byebye fest och födelsedag.
Nej nu får jag sluta deppa och istället dra till stan och tröst shoppa lite, Ciao


Asshole,asshole & mer asshole

Har ni missat serien The Shield så borde ni se den nu!
Jag tror att den går på tv (6an) annars finns säsongerna att köpa .
Det är en amerikansk kriminalserie som visar att även poliser kan bryta en del mot lagar och serien är baserad på verkliga händelser från LA. Ifall man gillar polisserier med lite humor och action så kommer man definitivt att gilla denna!
Lägg också märke till en sak när ni ser serien. Jag och mr pojkvän dör av skratt varje gång vi hör det ordet för dem kanske säger det utan att överdriva 10 gånger på ett avsnitt. You´re such an asshole

Lägg också märke till charmiga Vic

Olalaaaah

Varför är vi skandinaver så rädda för att skilja oss från mängden?
Jag menar till vardag kanske inte denna "barbie look" funkar men någon gång till fest borde man verkligen se ut så här!
Bruna,beiga och gräddvita ögonskuggor och smink i naturella färger är chickt och vackert och kommer alltid att funka, men varför inte se annorlunda ut.
Kanske är du den som kommer starta en ny smink trend i ditt område eller bland dina vänner.
I allmänheten också, jag menar vem orkar egentligen bry sig om vad den ena eller den andre tycker? Not me!
Vågarna man inte eller tycker att detta är för mycket så kan man alltid testa någon av dem t.ex. ha extra rosa läppar någon gång. Denna look måste jag testa i Manchester!
Sexigt och nytt helt enkelt

Wednesday

Shit nu börjar det bli riktigt stressigt men känner jag stress? Nej!
I helgen är det min byebye fest och dessutom min födelsedag. Sen fyller även Jordi år och på söndag är det bara två dagar kvar tills jag flyttar!!!!
Kan ni fatta? jag har iallafall inte fattat och så snabbt jag tänker på det blir jag antingen bajsnödig eller kissnödig.
Så efter idags slappa dag som innehöll mr pojkvän, efterlyst med Ami och Jordi är det dags att fixa lite!
Måste shoppa massa saker till festen, present och packa inför England vilket jag inte vill göra för när jag börjar packa känner jag hur nära jag är och tro det eller men jag är lite rädd.
Hur ska jag klara mig utan min älskade familj och alla mina älskade vänner?
Aja har inte råd att slösa tårar nu inte utan det får jag spara tills sista dagen även om jag vet att jag inte klara av det och istället kommer jag vandra runt som ett gråtande freak.
Jag är verkligen som Susanne i Desperat Housewife allmänt också har hört det både utseendemässigt när jag hade mörkar hår och personlighet. Nu syftar jag speciellt på den scenen då Bree skulle flytta ut ur hennes hus och vart skulle hon flytta, jo huset bredvid i samma område och ändå började Susanne gråta!

Min spårlösta syster
   
 

Thursday

Har vart och haft en jätte mysig shoppingdag med mamma, mr pojkvän och hans mamma!
Jag fattar fortfarande inte hur jag ska kalar mig utan dem. Ser mina älskade föräldrar varje dag och nu kommer jag kunna träffa dem kanske en gång i månaden..tufft alltså, men vad gör man inte för att få uppfylla en dröm!
Mot kvällen lagade jag pappas favorit mat korvstroganof och jag har äntligen slutat upp med mina tabletter så nu börjar det bli lite mer action and fun i livet.
Dags att sova nu så: Ciao for now

Nej nej moore dumföklara inte alls tjejer

Minns ni då jag tipsade mr pojkvän om att läsa moore?
Efter att jag hittat den i varje killkompis toa och när man sitter där ett bra tag finns det inte så mycket att göra så ju mer jag läste de tyckte jag att tidningen var rolig.
Dock hålle rjag fast vid att moore dumförklara oss gudinnor extremt mycket!
Vaknar av att mr pojkvän skrattar sönder sig av en artikel som jag verkligen måste skriva ner här i bloggen:

De 20 största kvinnliga lögnerna:
(Dock är inte alla "roliga" så skrev några)
1.
"jag är inte hungrig" Visst. Precis som om hon inte blir lika fet om hon käkar alla pommes frites från din tallrik istället för sin egen. "Proppmätt?"  Ah, du känner ingen den känslan. Du brukade ha den titt som tätt innan du började dejta den här soptunnan.

2.
"Sådär skulle jag aldrig göra." De säger alltid så. Sen smygläser de i alla fall dina sms. Och skriver "horbock" med nyckeln i lacken på din bil. Och ligger med din bästa kompis bara för att hämnas. Och sprider värsta ryktet på Facebook om att du har liten snopp och sover med din Mr. T-docka på nätterna. Jävla subba liksom.
Inte se skillnad på Mr.t och Stringfellow Hawke från Airwolf.

3.
 "Du borde själv förstå varför jag är arg på dig." Varför det? Hon har ju inte heller en jävla aning.

4.
"Ja." Hon menar nej.

5.
"PMS" Mmm, för det är ju troligt att naturen byggde in den funktionen liksom!
Inget sex och okontrollerade vredesutbrott hon inte kan rå för?
Så behändigt för henne. I orden av jägaren i South Park: Never trust something that bleeds for five days and doesn´t die.

6.
"Jag är inte den svartsjuka typenl."
Förutsatt att du aldrig pratar med andra tjejer alltså. Helst inte med andra killar heller. Men hon tycker givestvis att det "bara är gulligt." om du är "lite svartsjuk." Så då slår du ju ner den där jävla smilapan i baren. Och då är det också fel!
Hondjur alltså. Aldrig nöjda.

7.
"Det var inte jag." Det var det visst!
Tjejer fiser mycket oftare än killar. Det beror på att de äter för lite kött.

8.
"Va? Mitt finger? Nää, alltså det var ett misstag."
Hon gjorde det med flit! Vad skulle fingret annars där bak att göra? Klia dig på ryggen? Kvinnor har en förbannat osund fascination för mäns anus. De hade blivit bra bögar.

9.
"Jag vill dela resten av mitt liv med dig.! Tills nån äckel schamporeklam med bättre kabeltv-abonnemang kommer knallade ja. Då vill hon bara dela din bil, din lön och din kompletta uppsättning fotbollsbilder från VM-90 med bubblett av Maradona!
10. "Jag har inte sexuella fantasier om mina tjejkompisar." Ell. Er. Hur.

11.
"Jag älskar dig." Alltså, hon står ut med dig. För att du sätter upp hyllor och värmer sängen. Men den dag en labrador lär sig hantera en borrmaskin är du rökt. Och om du och hennes skor satt fast i ett brinnande hus och hon bara kunde rädda en av er så hade det sista du sett av henne varit sulorna på ett par urgulliga rosa pumps på väg nerför trappan. Kvinnor är inte kapabla att älska.

12.
"Jag vill ha en man med humor och värme." Bullshit. Hon vill bara ha din kropp. Precis som den där cancerforskningen.

13.
"Ååå, det är värsta svårt att fickparker, kan inte du..." Visst, hon kan måla ögonfransarna stående på en inbromsande tunnelbanevagn utan att peta sig själva i ögat men "ratta höger, kolla backspegeln, ratta vänster" är svårt som att desarmera israeliska kärnvapen? Troligt. Men nu cirklar du ändå runt kvarteret medan hon sitter i lägenheten framör "Project runway" med käften full av yoghurtöverdragna vashewnötter. Åsna.

14.
"Den? Nä, ingen aning." De fem små orden "jag har inte rört den" är det absolut säkraste sättet att veta att hon visst har städat bort ditt GTA IV/ slängt din Tottenhamtröja/ pajat ditt samurajsvärd. Fjärrkontrollen? Nej,nej, hon har ingen aaaning. Åh, men där ligger den ju, OVANPÅ tv:n! Mmm, för DÄR är det ju troligt att en MAN skulle lägga den.

15.
"Storleken har ingen betydelse." Nej, och valar pissar inte i havet.

16.
"Det viktigaste är att du är lycklig." Okej, här är tre saker som gör de flesta man lyckliga: Fri tilltillgång till sex. Fri tillgång till Viasat sport-pakete. Fri tillgång till skink-och gurkmajonäsmackor. Har hhon tillgodosett ett enda av de behoven? Nä. Så vems lycka verkar viktigast här då?

Ibland tar även min hjärna en paus

Sam: och sen ska jag ha mina handgjorda skor!

Jag: Oh, har du gjort ett par skor?

Sam: ehm.. alltså dem är handgjorda från affären?!

Dagens

Vad hände med den snygga Robbie?Kom igen svenska folket är vi så jävla dumma i huvudet?

Idag kom Michell, Linda och Ami över och som vanligt skrattade vi sönder oss. Måste ju passa på att träffa alla nu och sen snackade vi en massa om min hejdå fest som börjar närma sig, Jej!
I slutet innan Micho skulle dra så började vi prata om valet i USA och om vårt val som börjar skrämma väldigt många.
Vad fan har hänt med oss människor? Är vi verkligen så egoistiska?
Jag minns det som igår när moderaterna vann och inte nog med det började Sverige demokraterna flytta sig upp sakta men säkert!
Moderaterna: Ett parti som enbart gynnar dem som tjänar mer en vanliga, vi kallar dem för "rika" och pensionärer!
Sverigedemokraterna: i finare ord, ett parti med väldigt starka åsikter, men realistiskt talat ett parti med rasistiska åsikter som dessutom kan anses som hot mot alla invandrar och dem med invandrar bakgrund.
Hur i helvete kan man vilja att ens land ska styras av en massa okunniga, själviska och outbildade idioter?!
Ifall vi vill bli nästa USA så är vi på god väg.
Stora företag börjar bli privata, sjukhuset börjar bli privat och all trygghet vi kände börjar bli historia!
Att man ska betala en massa för att få stå i led i ett sjukhus är sinnesjukt och att sätta människor i en situation där pengar köper dig frisk är ännu värre.
Vad hände med dem som prioriterade dem unga? Dem som ville hjälpa dem som var i nöd och behövde mer hjälp än någon som redan kan köpa sig hjälpen?
Vi ser det ju varje dag i tv hur dem stackarna har det i USA.
Tjänar du inte dina 30 efter skatt är du en nolla och kan lika gärna skicka en video till Dr Phil om att du mår piss eller be Extrem Home Makeover hjälpa dig att ge dig ett hem sen du inte har något.
Sverige är det mest hjälpande landet och det borde vi vara stolta över, inte kasta bort det?
Ta ut huvudet ur röven och inse sanningen istället!
Du må ha det jätte bra ekonomiskt, men en dag kanske det blir tvärtom, har den tanken slagit dig?
Du kanske kommer dela ett liv, förhållande med någon utländsk som måste lämna landet om några år då Sverigedemokraterna anser att det är för mycket invandrar i vårt land.
Du kanske får barn, vem kommer då finnas där för att ställa upp för ditt barn?
Ingen sen de yngre, vi med vanlig lön och invandrarna inte prioriteras!
Sluta rösta fel och tänk tillbaka på hur mycket vi gått i förlust sen socialdemokraterna försvann!
Moderaterna kanske gav oss en del saker som är bra men det finns alltid en baktanke i det hela.
Dem jävlarna sänkte t.ex. inte skatterna för att det skulle gynna oss, utan vi betalar ju lika mycket fast på andra sätt då allt kommer bli privat, då bidragen sänks!

När det är dags att rösta, gör dig hörd istället och tänk framåt och på andra än dig själv och på nuet!


Monday

Inatt vaknade jag helt rädd av att jag drömt två riktigt läskiga mardrömmar och dem påminde väldigt mycket om filmen hostel!
Jag tror att det beror väldigt mycket om att flytten sker om bara en vecka och mina nerver tar verkligem kål på mig.
Nu ska fågeln lämna boet och klara sig helt själv eller inte helt själv utan med Mr pojkvän. men ändå!
Om en vecka sitter jag där och jobbar like crazy samt intalar mig själv att jag ska bli den nye Beckham. Maten kommer inte stå klar varje dag utan det är vi två som lagar, diskar, städar och tvättar. Våra föräldrar och vänner kommer inte vara där varje dag och den tanken skrämmer mig som mest.
Det är verkligen nett att bo hemma, men vill man följa en dröm får man allt ta sig i kragen någon dag och min dag börjar närma sig, mmmmmmmm

England har allt plats för en till Becks!


Kvällens

Jag är en affärskvinna utan en affär

Natti natt

Som jag nämt hundra gånger innan, ja jag tröttnar lätt på saker o ting och nu kändes det dags för att pigga upp bloggen, Me like!
Plus att jag var tvungen att ha med min flytt till England så Uk texten blev het.
Aja nog snakat om min blogg, men jag måste säga det igen jag börjar knäcka på det här med design kanske borde satsa på det ifall artisteriet eller programledarskapet inte går, dock inte glamouröst må ja säga!
Men nu ska jag sova och jo jag vet mitt bloggande har luktat skit men om 1 vecka är jag i UK och då kommer ni får se på andra bullar.
Ciao BellaSaw V


Saturday

Idag har jag vart hemma och tagit det lungt sen jag fortfarande är helt off och seg tack vare antibiotika och man kan ju inte dricka alkohol så en särskilt festlig helg blir det icke!
Som tur kom katta och var med mig nu när jag är så här så vi hade verkligen en slapp och mysig dag. Dessutom solade vi vilket var på tiden och för att inte glömma vår goda taco lagning.
Mot kvällen somnade katta som vanligt efter att hon säger: "Nedi jag ska bara vila ögonen"  och poff efter några minuter ligger hon och snarkar i örat på en. Du och ditt sovande katta är något som sitter långt in i hjärtat (om nu kan säga så).
Hann också fixa till henne blogg, Ned the designer is back och den blev riktigt snygg: http://thesweety.blogg.se/
Men nu är det dags att sova så hörs imorgon, Ciao bella!


Friday

haha dagens

suck!

Igår och idag har jag mått ganska dåligt och att gå på antibiotika är det ruttnaste någonsin!
Kan jag bli frisk för i mitt huvud vill jag shoppa, festa och vara ute med vännerna men som de ser ut nu måste jag vila, vila och vila vilket jag verkligen inte har tid med nu när jag ska åka snart.
Jag är så seg som en snigel kan bli helt enkelt så bloggen får jag skriva i när jag har tid, Ciao


Fina på utsidan men inte lika fina på insidan!

11 sep rip

Det känns som att det var nyligen helvetet skedde den 11 september men det var ett bra tag sen och idag är det den 11 september igen. Alla borde hålla en tyst minut för alla dem som dog, dem som förlorade någon, dem som hjälpte någon och alla som blev drabbade den dagen!


Thursday

Ush!
Vaknade nyss av den äckligaste mardömmen och jag är fortfarande skakig efter den.
Drömmde utspelade sig i en kryssning där vi var massa släktingar och vänner. helt plötsligt får vi reda på att den har släppt in vatten och det blir lite av en Titanic och ni vet ibland känns en del drömmar verkligare än andra så när jag vaknade imorse trodde jag att jag fortfarande var på båten. Inte nog med att vi måste ut ur båten som var som en labyrint så har vi finska rasister efter oss. Kanske inte låter så läskigt som jag beskriver den men tur att det bara var en dröm!
Så nu ska jag jobba lite och snart börjar det faktiskt blir dags för att kolla vad jag ska ta med mig till Manchester.
Såklart kommer absolut inte 20 kg räcka för mig.
Som många kanske inte vet tog jag exakt 20 kg när jag skulle vara borta en vecka i Bulgarien så ni kan ju bara tänka er hur mycket jag kommer behöva köpa i extra kilo. Som tur kommer också mamma och hälsar på så snabbt vi köpt lägenhet så då får hon också ta med sig en massor. 
for now


För gulligt!
Wednesday

Vad är det med alla mina vänner och folk i världen med att tänka på allt/vad man äter??
Okej jag själv äter faktiskt ganska nyttigt och håller mig till en speciell vikt men aldrig så att jag saknar tillbaka till skräpmat för jag går efter motto: Livet är verkligen för kort för att banta!
Sen kan jag tänka mig att folk tänker lätt för dig att säga du är ju smal men nu syftar jag på folk som inte har fetma/för tjocka för sin ålder utan på dem som är normal viktiga och tycker trenden med att se ut som en pinne är hett och it´s not!
Så då var det avklarat!
Nu ska jag äta mer fett med födelsedagsbarnet och titta på top modell, Ciao Bella

På tal om mat och fett tycker jag så synd om snyggingen Eva longoria som nu för andra gången får höra rykten om att hon är med barn och skön som hon är säger hon nej det är bara en mage fylld med mat! Det är vad jag kallar hett


Happy b-day!
Om det finns någon jag kan kalla en syster jag aldrig haft är det denna tjej!
Hon finns där hela tiden (kanske för att vi är grannar,) men hon finns också där när man minst anar det.
När man är glad gör hon än gladare och när man är ledsen gör hon allt för att få en glad igen.
Även ifall hon kan vara lätt efterbliven ibland så är hon en av mina bästa vänner och min älskade koss!
Grattis gumman på 19års dag och jag älskar dig min fis.

Lady gaga grym som vanligt
Monday

Okej min heta morgonrutin har visst ändrats en del och jag har börjat sova som en tjockis igen.
Min mamma blir förvånad om hon ser mig vaken kl. 11, när mina vänner ringer efter 12 tror dem alltid att jag sover och tror inte på att jag bara låter hes och mr pojkvän tror att jag kommer få spraken på minst 5 jobb om jag inte skaffar tillbaka min morgon rutin. Inte lika hett alltså...

Jag har fortfarande inte fattat men det är såklart mer verkligare nu än för en månad sen. Om två veckor sitter jag på planer på väg till mitt nya hem, The UK där jag ska bo i hela 1 år om inte mer!
Kan ni alla sluta skriva på era bloggar hur mycket ni kommer sakna mig för så fort jag läser det börjar jag gråta som ett barn. Min hejdå fest samt min 19års dag som börjar närma sig kommer bli helt crazy men räkna också med att jag kommer vara lika känslig som en gravid!
Jag kommer gråta av lycka för att flytta till England har varit en dröm, ett mål som jag velat uppfylla sen jag var 11 då jag första gången var i London, men att träffa mina bästa vänner då och då? Det kommer bli en tuff utmaning!
Men som jag sagt innan till alla så kommer vi ha så mycket att berätta, saknat sönder varann när vi ses och jag tror nog att det kommer funka.

Annars så igår var jag hemma och goshade med Ami och sen designade jag Ashs blogg (http://www.arshii.blogg.se/) me like!
Idag ska jag städa mitt rum, fixa lite saker till England och vara med Ami. Ciao Bella


ironi

Vad kul att jag lyckades inspirera Britney till en snygg lock perfekt till vma!


VMA 08

Ni som såg vma håller nog med om att det knäckte som vanligt och ni som inte såg det gör det!
Ska inte säga för mycket med Britney tog hem en del priser, Christina Aguilera sjöng sina nya låt och b.la. Rihanna, Lauren Conrad och många fler var där!
It´s Britney Bitch

Alla favoriter samlade

Snygga Lauren

Heidi Montag

Stephanie prat

Danity Kane

Neyo

Chris Brown

Tila tequila

Pussycatdolls

Audrina patridge

Gravida Ashlee

Snyggt klädda Ciara

Keri Hilson

Lindsay lohan

Nikki Hilton

 the best Perez

Christina Aguilera

Sunday

Ännu en seg bakis dag men det var så värt det!
Igår kväll för festade jag & katta här som vanligt och riktigt kul hade vi speciellt då alla våra andra vänner också skulle ut.
Svenssons var målet men såklart ringer Mr pojkvän och varnar oss innan att ledet är värre än vanligt och den vakten dem känner hade slutat för dagen så dem hann komma in precis. (Joho!)
Men vi tänkte inte ge upp kampen så när vi kommer dit bestämmer vi oss för att ställa oss i vip kön och framför oss var det massa andra tjejer som hade samma plan som oss på att lyckas komma in utan att behöva stå i de helvetes långa kön.
En efter en blir dem nekade och vi känner hur surt detta håller på att bli men precis då kommer en snubbe som Katta känner och 5 minuter efter stod vi och skadade loss (Joho bokstavligt talat)
Det var skit kul men dock var det för mycket folk så man kunde knappt lyfta en fot, på tal om fot så lyckades jag få en tjejs klack rakt upp i foten men vill man ha "kul" får man lida pin säger vi istället!

Vad ska jag göra utan mitt hjärta när jag drar till Manchester?What what in the butt

Oh lord, se hela videon!
OBS finns risk för att den fastnar i huvudet och detta är ingen låt man vill nynna på på allmänplats.  
Sen klockan halv 5 har jag sjungit på den och ju mer jag hör den ju mer gillar jag denSaturday

Efter igårs perfekta dag med älsklingen som var en överaskning dag är jag nu hemma och är för trött för att ens gå till köket och äta.
Hans överaskning bestod av att vi skulle övernatta en natt på best western time hotel och direkt när vi kommer in till rummet säger han att vi måste dra till en annan överaskning och den var för bra för att vara sann: Spa dag!
Finns det någonting bättre än att ta det lung och njuta på ett spa? Absolut inte!
Efter det gick vi och handlade på ICA och satt och kollade på vår favorit serie 2 and a half men och till kvällen satt vi och käckade mat samt drack på vimmel. Han är för bra för att vara sann helt enkelt
Äntligen B!

Som ni alla vet håller vår käre popdrottning Britney på med en ny skiva och enligt henne själv är det hennes bästa platta.
Det är verkligen på tiden för utan henne kan man inte larva och släppa loss som man gjorde förr när man var tretton och tyckte om hela Spice Girls stilen.
 Sen finns det dem som tycker Britney är tragisk, en dålig förebild och har ingen röst. Som ett britney freak håller jag med, de senaste åren har hon varit en del galen och en otrolig dålig förebild men samtidigt får man inte glömma att även hon är en människa som måste lära sig av sina fel. Att Britney inte låter som Whitney är också något jag håller med om men samtidigt vem gör det idag i musik branschen?
Hon har en röst som passar in i låtarna hon gör och för att inte glömma hennes största talang, hon är en perfekt entertainer och det räcker för att göra henne till en hitt!
Team Britney helt enkelt!


Hennes nya låt och kanske framtida framträdande på VMA


Min Gudfar & Britney förra årets VMA

Kvällens

Ha torra drömmar allesammas
Thursday

Nu är de dags att sova för imorgon (idag) ska Mr pojkvän äntligen ta med mig på min 24 timmars överraskning som vi egentligen skulle gått på för en vecka sen ifall inte deras efterblivna personal hade glömt registrera vår bokning men nu är der klart!
Och tro mig när jag säger att jag har försök med allt, gjort mission och you name it men har ingen aning vad som väntar mig! Så för att hinna fix upp mig, packa och komma väg i tid för att inte glömma vakna upp i tid som jag är så duktig på annars så har jag inte så mycker mer än att säga: Natti nattIdol

Idag har jag inte gjort så mycket dock har jag varit en riktigt duktig housewife. Lagat godaste maten till Mr pojkvän och hans familj nu när hans mamma har opererat sig och sen har jag rakat tjockisens huvud.
Mot kvällen blev det idol fram till halv 1, först svenska och sen finalen av American idol. Alltså jag håller fortfarande fast vid att våran idol är som en fis i jämförelse med Usas men jag tror åtminstone att det kan ske lite ändringar nu när vi har den nya juryn som deffinitivt verkar kunna sin grej! Äntligen slipper vi skämmas för våra så klarade "talanger" som vunnit. Missuppfatta mig inte, en del har varit riktigt grymma men vad är grejen med att alla släpper en helt okej skiva och sen är dem bortglömda!
T.ex. EMD, hur mycker mer behöver jag säga? 
 

Sweethearten som vann American Idol 08

hår, hår och hår

Nu till höst vill nog alla klippa sig & färga nytt men vad i helvete ska man nu göra då?
Jag har kollat upp lite med dem nya hårtrenderna för hösten 08 och jag har skaffat mig två favoriter.

1. Axellångt hår är inne nu till höst och bland dem enklaste frisyrerna att styla men jag hade ju det för kanske 1 månad sedan så det får bli till någon annan gång!
2.Kort hår, Rihannas nya look är verkligen ingenting för mig men snyggt är det!
3. Den klassiska luggen som jag nu har "feg klippt," alltså en snelugg som också funkar som en lite längre lugg. Det tycker jag verkligen fler borde klippa eftersom luggen piggar upp hela ens look!
4.Lång och uppklippt är mångas dröm frisyr men inte är det alla som har hår som växer lika snabbt som *önshår. Däremot har mitt hår de senaste året växt riktigt mycket så till höst blir det antingen lång uppklippt hår med eller utan lugg.
5. Bob som även iår tycks vara den pefekta klippningen, men jag har fått så dålig bild av den frisyren för alla som klippt sig så har ångrat sig någon månad efter och velat ha långt hår igen.
Så nu står det alltså mellan 4 & 5, men det lutar mer åt lugg och långt hår! Min favorit bland alla är ju trotts allt Nicole Rithies hår sen min hårfärg är som henne så den blir vinnaren tror jag!Kvällens


Kardashian

Som ni alla ser är jag inne i min serie period då jag dödar serie världen och Kim kardashians serie är en av dem!
Jag har nu sett klart på halva säsong 1 och är redan fast för den så den borde ni läsare se.
Och jag säger det igen, Kim är ganska "omogen" men jag gillar henne och fatta att leva med hennes familj som verkar vara stört sköna.

Inte nog med att hon är äckligt snygg...


 vill jag göra rån i hennes garderob!

Gossip


Äntligen är Gossip girl tillbaka och jag såg precis klart på första avsnittet av säsong 2.
mmm, det känns så bra att ha gossip tillbaka in i mitt liv är allt jag har att säga och för er som inte sett det än, gör det!

För att inte glömma att det är också skönt att ha tillbaka de sexiga skådisarna

Mysigaste kvälls låten

But that's not an invitation
That's all I get
if this is communication
I disconnectWednesday

Jag har äntligen fått både kvälls & morgonrutiner!
Jag vaknar inte längre klockan 3, skippar frukosten och sen äter en massa mat efter 8 utan nu vaknar jag senaste 12 och lägger mig runt 2. Nu äter jag frukost och ifall jag är hungrig efter 8 äter jag antingen en sallad eller varma koppen och bättre ska jag bli!
Just nu försöker jag övertala älsklingen om att Kim kardashian serien knäcker (ifall ni gillar tjejiga serier så se den!) men det går inte så bra så ska försöka muta han med att jag kanske kan tänka mig att laga mat imorgon ifall han kollar på ett par avsnitt. So wish me good luck!


Keeping Up With Kardashians

Om det finns någonting jag älskar så är det serier! Jag kan helt enkelt inte få för mycket av dem och så snabbt jag har lite tid över för mig själv så sätter jag mig ner och börjar följa en ny serie.
Så nu är det dags att börja kolla på miss skandal brud nr 1, Kim kardashians serie sen jag hela tiden velat se den men aldrig haft tid och nu när Sam sa att han är på säsong två kändes det som att jag var för way behind så vi får väl se om denna serie blir nog att rekommendera för er läsare!
Ciao for now!
Kim må vara lite lätt efterbliven men snygg som sjutton är tjejen!Tuesday

Efter en lång shopping/fik dag sitter jag här hemma med Ami & luktar fis.
Jag har äntligen köpt en likadan chanel väska som bl.a. lauren conrad fast i brun. Har spanat in den länge och nu när man fick bra pris för den så passade man på!
Sen var jag och fikade med gudfar Sam och snackade bara en massa skit som vi alltid gör. Vi satt också och pratade om min födelsedag & hejdå fest som börjar närma sig, wihu!


Det skulle inte sitta helt fel att dela garderob med miss conrad!

och sen när jag ändå håller på att blogga så kom jag på att Sam liknar sin idol Roger jätte mkt, eller hur?


Does this perfume turn you on?


Reklamerna börjar verkligen spåra en del....

Audrey Kitching

Är det någon modell jag gillar just nu så är det Audrey Kitching som är bland få som passar äckligt bra i rosa hårfärg och helt sjuka kläder. Hur många skulle kunna se  så sexiga & chicka ut i hennes stil?


sexigt

Kommer ihåg för ungefär ett halv år sedan när jag dödade denna låt och hade helt glömmt bort den!
Alltså kan det blir bättre, Nicole & Rihanna tillsammans: Nopp

J lever sex and the city livet

 Jag tror vi alla delar samma tanke när vi ser denna bild på min skit till kompis Johanna som är i New York. Alltså hon kan åka dit när hon vill för hon bor i USA medan jag är i Sverige. (Tack gud att det bara är för tillfället för om 22 dagar är Manchester mitt nya hem) men tillbaka till min depp jag fått efter att ha pratat med henne.
Hon badar varje dag och solen skiner, precis som här hemma, eller inte.
Hon har shoppat massa Victoria secret underkläder och ja, jag nöjer mig med Hms nya kollektion, suck alltså!  


Orka

Istället för att vara på min överaskning sitter jag hemma i ruttnaste staden. Det kan inte bli hetare än så här!
Dem som Mr pojkvän hade bokat in oss hos ringer idag och säger att bokningen ej har registrerats så nu måste vi sitta och vänta tills den blir det och det kan ta dagar, jeeeej!
Men en sak som håller mitt humör uppe är att jag fick parfymen Fantasy Midnight (Britney Spears) av min mormor och den rekommenderar jag starkt för dem som gillar starka godis lukter.
Alltså jag älskar parfymer och jag skulle aldrig klara mig på en. Det finns ju en del som kanske har använt samma parfym i över ett år och gjort den till sin egen lukt men jag skulle aldrig klara det.
Som jag nämnt innan tröttnar jag lätt på saker och ting och vill ha nytt och detsamma gäller parfym, variation heter ordet jag letar efter!
Men men idag får jag hitta på något annat och kanske städa mitt rum som ser ut som ett horhus, alltså inte så städat så hörs sen! CiaoKvällens!


Monday

Klockan är kvart över tre och jag som vanligt kan absolut inte somna, hett va?
Idag var jag och Ami med Jordi som nyligen kommit hem från sin bartenderkurs i Magaluf och fan vad kul hon har haft, kanske borde testa på det nästa år.
Sen har jag kollat på gamla avsnitt av sex and the city och tro mig den boxen kunde inte komma mer lägligt!
Så nu ska jag försöka lägga mig innan 5 som jag gjort nu de senaste veckorna och hoppas att jag kommer upp klockan 11 för imorgon har Mr pojkvän planerat en 24 timmars aktivitet överaskning and i have no idea what it could be?!
Ciao bella

Mysigaste grejen!

RSS 2.0