Män är svin (sorry hjärtat)

Jag har väl nämnt att det är kaos här utanför dag och natt och såklart beror ju mycket på att min morbror och hans familj bor centralt och ännu mer på att polishuset ligger 5 min härifrån, men polissirenerna börjar ju vänja mig vid!

Däremot varje natt när jag chattar och webcamar innan jag ska sova vid denhär tiden och tills 2 är det alltid väldigt livat och när jag kollat ut har jag bara sett en massa män i kostum utanför en byggnad så inte riktigt förstått vad som försiggår.
Idag när jag och min morbror var på natt promenad passade jag på att fråga vad det där var och egentligen borde jag ha förstått det innan!

En massa glada män, välklädda och en aning fulla. Gayklubb? skulle det såklart också kunna vara, men nej det är en lapdance klubb!
Sorlig nog är dem i alla åldrar och mest verkar det vara av 30 uppått!
Har nästan lusst att filma dem så lyckliga och skrikiga dem är om nätterna! Vad säger ni grabbar som gnäller om att ni klara er helt perfekt utan oss kvinnor?! 
Jag älskar denna mening och kan man tröttna? Vad vora världen utan oss vackra kvinnor! 
Hungriga män som skulle bli galna skulle nog jag gissa!
Dags att sova för imorgon har jag sjukt mycket att göra, men det tar vi imorgon, tatah!




Dagens



Thursday

Idag är jag verkligen seg! Hoppas nu att jag inte är på väg att bli sjuk, men känner mig en aning förstörd. Om jag orkar ska jag ta mig till stan och dela ut lite cv:n, men är inte säker då jag ändå ska dra till stan imorgon!
Har ett litet dilemma just nu angående helgen då jag har två förfrågningar på utgång vilket är underbart med tanke på att jag fortfarande inte ansträngt mig för att träffa folk, men dock är jag osäker på om det är så smart att gå ut och festa när jag knappt lärt mig att åka till stan.

Idag ska jag testa på att ta bussen in till stan och såklart måste ju jag byta buss typ tre gånger så är en aning nervös, men förhoppningsvis ska det gå bra!
Nu har det gått fem dagar sedan jag kom till London och det enda jag egentligen gjort är att lärt mig om mitt område, ta mig med undergrund till stan och fått mig ett hum om undergrounds, vart min kusins skola är och ungefär har en aning om vart bussen till stan åker.

Annars vet jag zero!
Till måndag har jag satt mål att då ska cv:na ut till alla och redan idag ska ett par ut, men själva utdelningen är senaste månad!
Har fått lata mig lite, men nu börjar det arta sig för hunting TIME, tatah!


Lat och vilse som en ko!


Wednesday

Guten tag!
Har fortfarande väldigt svårt för att vänja mig vid denna värme, men börjar smått göra det!
Igår satt jag och fixade mitt cv som nu är klart och antigen idag eller imorgon ska delas ut.
Idag kanske det blir en sväng nere på stan annars stannar jag hemma och sedan går och fixar ett telefonkort och buss/underground kort som nu behövs!

Ni som känner mig vet hur shopping galen jag är och speciellt i england då jag sist kom hem med bokstavligtalat en helt ny garderob!
MEN, denna gång har jag inte ens vågat gå och besöka stan och speciellt inte primark och river island förrän jag fått ett jobb, men imorgon eller på fredag tror jag jag ska ta mig en titt då jag ska dra och fika med en tjej som jag lärt känna här och kanske bara kanske köpa något.
Säsongens river island jag dreglar för fullt:







Till Arshia!

Bing bong bing bong bing..


Congrats!



Tuesday again

Tjena helena!
Vilken härligt väder det är här det var länge sedan jag vaknade upp och var så varm på grund av solen! Det är hela 18 grader idag och då med Englands fukt.
Idag har jag inte gjort så mycket och skönt nog är jag heller inte bakis sedan igår!

Min morbrors fru ringde mig och sa att idag ska mitt cv vara klart för nu har hon lite projekt på gång så idag får jag sitta och skriva klart!
Funderar starkt på att ta på mig träningskläder och jogga ute i detta härliga väder, men tror inte att det är en sådan bra idee om jag skulle lyckas springa vilse vilket låter väldigt mycket som mig!

Idag har jag allt fått mig ett bra skratt och även lyckats ge bort ett skratt! 
Först på morgonen när jag skulle upp ur sängen hade min busiga kusin lagt en plast spindel på golvet som jag såklart trodde var en riktig spindel!
Sedan skulle jag gå och hämta posten och då bad brevbäraren mig att skriva på och tydligen var min signering som enbart bestod av ett sträck så kul att han sa att jag gjort hans dag!
Nej dags att träna och fixa mitt cv, tatah!




Min kusins busigheter!



Dagens



Tuesday

Nu innan jag ska sova gott tänka jag passa på att skriva ett inlägg!
Idag har jag alltså invigt London och ack vad jag är kär och inte i vem som helst utan i vad som helst och det är såklart i själva London!

Idag fick jag alltså övervinna min stora rädsla för undergrounds som jag trodde skulle gå åt helvete, men jag underskattade allt mig själv!
Det tog mig ca 5 min att gå till undergrounden och sedan där inne var det rena labyrinten, men på något konstigt sätt hamnade jag rätt!

Sedan efter en station bytte jag tub till piccadilly och där fanns det två som hette piccadilly, men även här lyckades jag hitta rätt!
Väl framme kunde jag inte vara mer stolt över mig själv, men såklart skulle min härliga tur vända..

I hela 40 minuter stod jag utanför Harrods och väntade på tjejerna tills jag gav upp. Såklart har dem stängt den vägen jag kom ifrån och jag som inte fixat ett nr än var vilse och telefonlös!
Försökte intala mig själv att det kanske var ödet att jag inte skulle hitta dem och väl framme när jag hittat min underground hör jag någon skricka Neda!

Dem hade såklart letat efter mig och kontigt nog har vi letat på samma ställa och till och med stått vid samma plats, men sekunderna efter varandra!
Efter det kaoset var det bara att dra till ett ställe som hette Chicago och vilken mysig kväll!
Jag och min morbrors fru kom hem någongång vid 12 och sedan dess har vi suttit och kollat på roliga videos på youtube!
Nej jag är riktigt nöjd med denna dag bortsett ifrån att jag var vilse, men fick i alla fall ett: slutet gott, allting gott, natti natt & tatah!




barbeque kyckling!



Ladie´s night!



mmmmumss!


Monday

My first day in London welcome!
Det märks att jag längre inte är i Sverige då jag bokstavligt talat hela kvällen hört massa polissirener och alla möjliga ljud!
Antar att jag får välkomna mig själv till storstadslivet!

Jag hade verkligen glömt hur stort London!
På vägen från flygplatsen bad jag min morbror säga till mig när vi var framme i stan och väl framme tog det inte slut. Hela 40 minuter efter frågade jag är vi fortfarande i stan?
Känner mig som en nål i en höstack!

Idag har jag vart hemma och ska snart börja fixa till mitt cv då jag ska ut med den denna vecka!
Min morbror har vart jätte gullig och ringt och kollat till mig då alla är på jobbet och Dani i skolan. Känns skönt att jag slapp börja denna resa ensam till en början.

Nyss ringde min morbrors fru och sa att jag skulle hänga med ut på barrunda med hennes kollegor vilket jag verkligen ser fram emot, men vad jag dock INTE ser fram emot är att jag ska ta mig helt själv till stan.
Då pratar vi om att jag ska hitta runt i deras mega feta undergrounds och sedan väl framme i stan hittat till den stora ingången i Harrods?!
Har dem överskattat mitt lokalsinne?!
Önska mig lycka till mina vänner, tatah!




Karins härliga idee att supa innan jag skulle upp och flyga!



Bobs!



Julito!



HU?


Bye bye party a la Ned




Welcome!



Upp med händerna nu!



JKM



sis´s



Jag och Al-G!



lets go!



Call!



Lil sis!



Sexi lexi!



Kaos



Soffa part 1



Soffa part 2



Saikos



vi & märsta crew



Slutet gott, allting gott!


IM IN LONDON!

Helt sjukt att jag för några timmar sedan var i u-town och nu är jag i London!
Nu börja alltså min resa här i London!
Lyckades fylla min väska med hela 27 kg och sedan ska vi inte glömma en dator och en väska som vägde x antal kilo dem med!

Vet inte riktigt hur det känns att vara här än då jag inte riktigt själv förstått att jag faktiskt är i London. Blandade känslor då jag är väldigt lycklig över att vara här, men samtidigt är det sjukt svårt att inte sakna hem till alla och speciellt till min älskade mr pojkvän.

Denna resa kommer bli mycket svårare än Manchester då jag nu på egen hand ska fixa allt, men man lever bara en gång och har redan funnit lycka när det kommer till kärleken så nu måste jag bara finna lycka på andra plan!
Ska nu ta och sova efter min långa resa och denna vecka ska jag börja planera för mitt liv här i London town, tatah!




Jag saknar dig och alla mina underbara vänner som jag måste passa på att tacka för dem otroligt fina breven ♥


Saturday

Wow vilken galen kväll!
Är riktigt nöjd med hur kvällen blev och ännu en gång måste jag passa på att tacka mina älskade vänner!
Som Karin igår sa vänner är som syskon som man inte fick och nu får välja. Tack!

Kvällen började här hos oss och härligt att alla verkligen fick en skön fylla!
Sedan blev det disco taxi till BJ och där träffade jag ännu fler vänner. Såklart slutade kvällen på max och denna morgon invigdes med kebab.
Tror jag får inviga ett gym kort i London, men måste passa på att äta en sista gång innan flytten!

1 dag nu!
På måndag vid den här tiden kommer jag alltså att sitta och blogga i London! Sjukt!
Ska börja video blogga också där borta så jag inte känns allt för långt borta så nu kör vi mina vänner.
Dags att börja packa, hem och umgås med amira sedan kommer Tilde och Arshi över en sväng och mot kvällen blir det 3D bio med Karin och co.
Ha en bra lördag, tatah! 





Vänner som mina är svåra att finna!

Friday

U-town let´s go!
Ikväll har jag min hejdå fest då jag om bara två dagar flyttar till London! Galet!
Sitter här med hårfärg i håret då jag ville få en lite brunare nyans i håret och sedan jag inte färgat håret själv på ett tag börjar jag bli en aning nervös, men får verkligen hålla alla tummar och tår!

Har tidigare på dagen vart och handlat och köpt allt för kvällen och snart ska jag städa och packa lite innan alla kommer. Det blir förfest här och sedan utgång!
Nu är jag taggad är ni? Ha en galen fredag för det ska iallafall vi ha, tatah!



För 2 år sedan när jag hade min hejdå festen inför Manchester flytten!

"Dagens" eller snarare dagens för Sam


Thursday!

Vilket sammanträffande!
Igår pratade jag med en tjej som bor i London och passade på att fråga om vad jag ska packa för kläder och hur vädret var. Enligt nätet ska det bli hela 21 grader den veckan så nu får jag hålla tummarna för en varm sommar!
Sedan frågade hon hur vädret vart här hemma och när jag sa att jag hört att det skulle snöa trodde man nästan inte själv på det förrän jag mot kvällen skulle ut och såg snö falla! SNÖ I SLUTET AV APRIL?!

Snö för mig är depression så just nu kan jag inte vara lyckligare att jag ska lämna snön bokstavligt talat bakom mig!
Nu är det alltså 3 dagar kvar och igår hann jag faktiskt gå igenom vad som skulle tas med och ej. Idag har jag hämtat resväskan och ska idag börja packa!
Idag när jag vaknade slog det mig som mest att nu gör jag detta på riktigt då jag fick ett mess av Linda: omg snart flyttar du!!! Hur känns det? Fan vad du kommer bli saknad och igår fick jag även ett liknande sms av Micho.

Det är extremt blandade känslor för nu får jag äntligen gör något jag velat göra sedan jag var 11 år gammal, men samtidigt känns det inte alls bra att inte ha min älskade mr pojkvän nära mig.
Vi båda har lyckats gråta x-antal gånger och skulle vi inte hålla tillbaka skulle vi lyckas fylla en bassäng med tårar!

Vi får lära oss att älska på avstånd och detta kommer så klart hände flera gånger i vårt förhållande att vi måste åka ifrån varandra, men lättare sagt än gjort.
Nej ska börja packa innan jag sitter framför dator och gråter till all by myself, tatah!
Hur ska dessa gator inte kännas tomma utan dig vid min sida min prins?

Dagens



Wednesday

4 jävla dagar och jag har inte ens börjat packa?!
Har varje dag sagt att jag ska börja packa, men såklart har det inte blivit av. Igår när jag tänkte det är 5 dagar kvar kändes det inte alls som få dagar, men idag när jag insåg att det enbart är 4 dagar kvar börjar jag bli en aning stressad!

Som sagt nu är det inte alls många dagar kvar så får allt ta mig i kragen och börja packa!
Idag är jag hemma hos familjen och här ska jag kolla om det finns kläder och skor som jag inte har hemma som jag vill ha med.
Nu kommer det jobbiga delen då jag ska ta med lagom mycket och mitt såkallade "lagom" blir alltid en aning för mycket så varje gång jag reser försöker jag tänka ännu färre, men lite svårare nu när jag flytta och sist jag flyttade till England var det ingen vacker syn och då hade jag dessutom mr pojkvän som hjälpte mig bära!

Som sagt igår packades ej, men hann umgås med min gamla barndomskompis och mot kvällen mys hos Karin och Julio där mr pojkvän valde en action film och jag som verkligen inte är något stort fan av action tyckte filmen Gamer var riktigt bra!
Ännu bättre blev den när hetingen Gerard butler var med wraawr!
Nej dags att börja medan man väntar på Ami, tatah!




wawawiwa


Tuesday

Jag har verkligen ingen aning om vad som hänt med mitt såkallade "starka" immunförsvar då jag nuförtiden är sjuk 24/7!
Har dem senaste dagarna haft sjukt ont i halsen och idag när jag vaknade fick jag även en snuvig näsa och en röst som enbart låter bra när man sjunger Amy Whinehouse låtar.

Vad vore jag utan mina underbara grannar?
Igår var jag hemma hos familjen där jag började storstäda mitt rum innan jag flyttar och utan min älskade granne Ami hade det nog inte gått så bra ska jag säga er! Hon är ett utmärkt exempel på vad ordet housewife innebär!
Mot kvällen kom Karin & Julio hem till mig och mr pojkvän med en film som jag länge tjatat om, Old dogs som var en typiskt mysfilm!
Det finns helt enkelt inget bättre än bra grannar!

Om 5 dagar flyttar jag till London och får verkligen hålla tummarna för att mina grannar där borta är lika goa. Minns ni t.ex. vår granne i Manchester som alltid kissade med öppen dörr och tydligen inte riktigt förstått vad den där spolknappen på toan är till för!
Nej ska hoppa in i duschen och sedan kommer en barndomskompis hit nu innan jag flyttar måste man ju passa på att umgås med alla, tatah!



5 days left..


Dagens



Sunday

Vilken kväll vi hade igår!
Från att festat galet i Märsta kom jag och Arshi hem till utown och vid 20.00 var jag så illamående att jag deckade på soffan.
Klockan halv tio ringer Arshi mig och då var jag inte alls sugen på att varken festa eller dricka, men det slutade med att grabbarna och Arshi kom och hämtade upp mig och istället för utgång blev det a la klassisk hemmafest hos Ylva!

Som sagt var vi alla en aning sega, men väl hemma hos Ylva blev vi taggade och klockan 5 efter ytterligare ett avsnitt av The hills somnade jag!
Idag har jag tagit det lungt hemma med mr pojkvän och nästa vecka vid denna tidpunkt är jag i London!
7 dagar kvar nu, tatah!




Fulla och tagna på bar gärning i mc



Slutet gott, allting gott!


Saturday

Fy helvete vad jag är sliten och trött, men även denna gång slapp jag min hemska bakfylla yey!
Igår startade vi kvällen med förfest hemma hos Arshis kusin Eilia med hans killkompisar och sedan drog vi till Märstas ändå klubb?

Det var såklart väldigt litet i jämförelse med u-town, men skönt att festa någonstans!
Mot slutet av kvällen blev det dock en aning spårat och vi kunde alla lika gärna spelat in ett avsnitt av The hills med kvällens drama, men sju på morgonen fick vi oss alla fyra timmars sömn och dramat la sig!

Nu ska jag ta och sova någon timme och sedan snacka med Arshi om kvällens planera då vi kanske ska ut och parta med grabbarna igen fast i u-town.
Skulle egentligen ha en lugn kväll med mr pojkvän, men dem från jobbet behövde han så tror det blir crazyness part two ikväll eller vad säger ni? Tatah!




NEA



Märsta crew



yeah!



och så ger vi kameran ett stort leende!



Detta kommer vi skratta åt ett bra tag!

Slutet gott, allting gott


Friday


Guten tag!
Vilket attans saiko väder då det ena stunden regnar och nu skiner solen. Jag antar väl att hellre det än regn hela tiden. Sveriges vårväder imponerar varje år! 
Har lyckats sova konstigt inatt så har ont i hela kroppen, men ska försöka tjatta till mig en massage av mr pojkvän senare.

Nu blir det middag hemma hos mr pojkväns mamma som gör världens godaste persiska mat!
Sedan ska jag komma hem och fixa mig för ikväll drar jag och Arshii till hennes kusin i Märsta och partar!
Har faktsikt aldrig varit i Märsta inte heller för att jag tror att det finns mycket att se med tanke på att det är rätt litet, men ska bli kul att få se hur klubbarna? klubben? är där!
Ha en fartfylld fredag mates, tatah!




Say hello to my baby smirnoff


Dagens



Cosmonova


Igår blev det cosmonova för oss alla och shopping i Stockholm city!
Många har nog besökt cosmonova med skolan när dem var yngre och det hade vi alla, men det var såklart några år sedan just därför kändes det kul att dra dit igen! Enjoy:




First stop Pizza hut!



Cosmonova



Help!



Karin och dinosaurier



Någon mer som ser hur lika dem är apan?



Från apa till Karin



Tripp, trapp, trull



Wanna come in?



Någon som vill klämma?



DinoNed



Kaney Wests söner



Kaney Wests döttrar



skepp och hoj!



bzzzz



Slutet gott, allting gott


Thursday


Bara 10 dagar kvar?!
Ja mina vänner nu är det bara tio dagar kvar tills min flytt inför London!
Många frågar mig hur det känns och jag är nog mer chockad över att detta nu händer!
Kan ni tänka er att sedan jag var 11 år och det var då jag första gången åkte till London sa jag till min mamma att här skulle ja bo när jag blev äldre och nu snart ska jag ta tag i den drömmen!

Det är riktigt blandade känslor då jag är extremt förväntansfull, men samtidigt ledsen över att behöva lämna alla här hemma och speciellt mr pojkvän då jag sist flyttade till England var med han.
Längtar redan efter att alla ska hälsa på mig där!

I tisdags var vi plus grannarna och testade på Kho panga vilket jag verkligen rekommenderar!
Jätte god mat och det kändes verkligen som att man var i Thailand. På tal om Thailand har vi alla smått börja planera inför en Thailand resa för iår!
Efterått drog vi till Bullit och drack och kom hem fulla och spelade spel!
Nej nu ska jag städa här hemma lite och kolla vad som borde packas, tatah!

 



family foto



Thai mumms!



Jag & Karin



At bullit



Om shotaren själv får välja!


Tuesday


Årets första uteservering check!
Igår efter att jag och Arshii var och fikade spenderades resten av dagen på ballen i solen!
Skönt att våren äntligen är här. Man blir som en helt ny människa så snabbt man ser solen och får värme!

Tror tråkigt nog jag börjar bli förkyld, men ska verkligen göra allt för att slippa att ligga hem och vara sjuk!
Ska nu hoppa in i duschen och sedan ner på stan med en gammal barndomsvän!
Ikväll blir det Kho Panga och lite tisdags drinkar för min, mr pojkvän, Karin & Julios del! Vem har sagt att man inte kan hitta på skoj även på en tisdag?!
12 dagar kvar, tatah!




Ash!



Mumms..




Jag och min snopp där nere? Va? Ned? Kille? Tjej?


Dagens



Fy sjutton!


Sitter med Karin, Julio och mr pojkvän och har filmkväll, men istället för att fortsätta kolla på filmen med dem är jag en fegis och sitter framför datorn!
Ni som inte gillar skärck ska absolut inte titta på the fourth kind!

Filmen är verklighetsbaserad och handlar om Dr. Abigail Tyler som kommer till Alaska för att intervjua människor som sägs ha blivit bortförda av Aliens. Det visar sig att de alla, oberoende av varandra, har samma detaljerade historia att berätta och Tyler kommer en skrämmande sanning på spåren.

Filmer som dessa är inte alls på min topplista så valde att inte fortsätta kolla på den, men för er som gillar och tål läskiga verklighetsbaserade filmer rekommenderar jag den starkt!





Monday


Det var så länge sedan man vaknade med solen strålande så hade nästan glömt hur skönt det var!
Enligt nätet är det hela 12 grader ute idag så nu ska jag klä på mig och ta en fika med Arshii och snacka skit ute i solen!

Igår hade jag mr pojkvän en spel dag efter att Ami drog då vi satt och spelade alltifrån fia, playstation ja, you name it!
Sedan var vi sugna på att kolla på film, men den enda som verkade ens okej var filmen 17 again som jag inte alls var så sugen på att se, men efter att ha sett den måste jag förvånansvärt rekomendera den!
Dags att dra ut, tatah!



13 dagar kvar..


Sunday


Vilkens attans slump! Igår klagade jag på att vi inte hade någon sol och idag vaknar jag upp med en härlig sol utanför fönstret!
Har haft en mysdag med Ami som mest spenderats här i balkongen och sedan i köket då vi lagade korvstroganoff mums mums!

Efter maten hamnade vi båda i matkoma så det blev en liten tupplor tills mr pojkvän kom hem och väckte oss och nu sitter vi alla tre här och degar framför varsin dator!
Ibland kan det vara skönt att bara sega och dega, tatah!



Amiras mumsiga körv!
 


Dagens



Style copycat


Lilos heta reklamkampanj!

Rykande het...





Saturday


Nu är det verkligen fart där nere. Magen värker och jag känner mig som en vatten kran som läcker!
Skulle egentligen ner på stan även fast det är ganska grått ute, men får vila istället så det kanske bli utgång ikväll.
Vad hände föresten med den härliga solen och våren? Bra nyheter är i alla fall att sommaren är på väg i London så får hoppas på att jag om två veckor sitter och njuter i solen!
14 dagar kvar!

Mr pojkväns födelsedag var väldigt lyckad och istället för barrundan blev det en klassisk hemmafest!
Hemmafester är väldigt underskattade så ju fler hemmafester ju bättre då krogen allt finns där.
Lyckades till och med supa stackars Karin full som dagen efter var tvungen att plugga då hon nu sitter och gör högskoleprovet. Tur att man själv slipper plugga, men snart blir det dags för skolan igen!
Dags att vila och sedan får vi se vad jag hittar på denna lördag, tatah!




Blakey



Dj Ned!



Familjekort



Babe & lillebror



Calzone



Jag & gudfar



Familjekort part 2



Tuffingar



B-day kid



Sweet!



Fluffrumpa dampa!



Slutet gott, allting gott!


Yey!



Dagens mening


Ibland får Sam verkligen till det!
För min senaste tavla fick jag riktigt många komplimanger och nu när jag börjat måla igen känner jag att det är dags att börja sälja lite och Sam har lyckats komma på en presentationen för mig och såklart ett nytt konstnärligt namn:


Nedürt Amelinsky - creative painter who was born with mentally challenged skills. But losing a little bit of her intelligents has gained her artistic skills. Step in side the world of Nedürt Amelinsky


Style copycat





Nu vill jag ha sommar och snart kommer även den där starbucks kaffen sitta som handen i handsken!


Dagens



Thursday


För det är ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag hurra, hurra, hurra!
Idag blir min fluffrumpa 23 år gammal och det ska vi fira med sprit och barrunda!
Såklart går allt inte som planerat idag då jag vaknar upp med mens och magont, men det ska absoult inte stoppa mig från att parta ikväll!

Igår var jag och shoppade med Katta och senare drog vi hem till familjen där jag även träffade mormor. Mot kvällen kom vi hit och mumsa i oss chips och tittade på united matchen som dessvärre inte gick så bra så ikväll kommer nog en viss filur dricka sig damn drunk!

Efter klockan tolv hade jag planerat en liten överraskning så under tiden mr pojkvän satt i vardagsrummet gick jag till köket och hämtade tårta!
Även idag har jag fler överraskningar på gång som han inte vet om då t.ex. jag nu städar hela huset som jag ska fylla med ljus överallt och laga middag under tiden han är på jobbet! 
Nu kör vi, tatah! 





Wednesday


18 dagar kvar!
Idag får min header komma upp och tadah: som ni ser är det England jag ska flytta till igen och denna gång blir det Hello London!
Det känns väldigt overkligt att jag kommer vara i London och börja ett helt nytt liv om ungefär två veckor, men jag ser verkligen fram emot detta äventyr även om jag inte alls vill vara utan mr pojkvän som jag redan börjat sakna.

Igår drog vi över till Karin och Julio och kollade på en film som verkligen inte höll sin titel så varning för filmen: funny people!
Nu ska jag äta mat och sedan dra och möta upp Katta för en shoppingrunda och lite skitsnack, tatah!

Bye bye old header..



Tuesday


Från snö till 8 härliga grader? vädret spelar en verkligen ett spratt!
Kom nyss hem till Ami då jag innan var och handlade lite med mamma och njöt av det fina vädret.
Ska smått börja packa lite då det nu är 19 dagar kvar och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ta med mig.

Som vanligt måste jag anpassa mig efter dem ruttna 20 kg, men ska försöka att inte packa med så mycket denna gång då det var ett horhus att få hem sakerna från Manchester sist då både mr pojkväns mamma och hans moster fick komma och hjälpa.

Nej ska umgås lite med Ami och sedan hem och laga middag och titta på big bang med mr pojkvän när han kommer hem från jobbet. Dags och luncha med Ami, tatah!




Hittade mysigaste bilden från i somras när jag och hälsade på Drita i Gbg! 


Dagens



Monday


Vädret ändrar verkligen ens humör!
Imorse när jag vaknade och för en gång skull vaknade tidigt och pigg ser jag snö ute! Hur i helvete kan det fortfarande snöa?
Fy hade egentligen tänkt att gymma och ta en trip ute på stan idag, men stannar hellre hemma och myser med älskling för har absolut ingen lust att gå ut i detta dystra väder.

Ska laga mat nu och ligga och mysa till en dag med filmer och serier, tatah!




Jersey Shore Pauly D? Mr pojkvän?
Jwoww? Ned?



Sunday


Vilken dag med otroligt blandade känslor!
Idag gjorde jag det som jag nog velat göra sedan jag besökte detta land när jag gick i sexan. Bokande min biljett till min flytt som sker den 25.
Jag är lycklig samtidigt som mina tårar inte slutar då jag lämnar alla dessa underbara människor hemma för att påbörja mitt nya liv i ett annat land.

Mr pojkvän är en av dem som kommer bli obeskrivligt svår att lämna. Karriär är enligt mig lika viktigt som kärlek, men såklart tar inte detta bort sorgen över att jag inte kan se hans vackra leende när jag vill.
Ja ni mina vänner livet är verkligen ingen en dans på rosor!

Nej nu ska jag fortsätta min dag med älsklingen som idag vart och shoppat, lagat middag och spelat playstation med mig. Nu ska jag passa på att umgås med alla för nu är det 20 dagar kvar.
Låt nedräkningen börja i både sorg och lycka, tatah!




Var tvungen att ta kort på ett av mina favorit kort på Sandra
Gulligaste grejen!



Calzone



Ned



Calzone goes hitler



Ned goes hitler

Slutet gott, allting gott


Saturday


Guten tag party day!
Biljetten ska nu bokas och hejdå festen är planerade. Nu börjar jag allt bli nervös, men förväntansfull som in i helvete!
Mina vänner nu kör jag på riktigt till storstaden!

Ska börja fixa mig och röra mig mot Sandra. Ikväll blir det utgång för vår del nu innan jag ska flytta vill jag ju passa på att umgås och hitta på skoj så ses i dimman utown!
Crazyness & drunkness eller vad säger ni? Tatah!



Dagens



Friday

Igårs våffel kväll bytes ut mot ice age 3 hos Karin och Julio och sedan satt Karin och fick oss alla att längta till härliga stränder i Barbados som vi alla funderar att resa till!
Karin har ju jobbat stenhårt på sistone så vi alla har inte alls hunnit träffats, men igår blev det en a la granne mys kväll!

Idag hade jag och mr pojkväns en riktigt städnings dag som innehöll tvättstugan i flera timmar, dammsugning och moppning vilket inte direkt är att hyrra för, men rent blev det!
Sedan mot kvällen har vi vart hos mr pojkväns mamma som lagade riktigt god persiska mat så nu är vi i en härlig matkoma!
Dags för lite big bang och sedan natti natt, glad påsk på er alla önskar Ned!




Thursday


Igår insåg jag hur nära flytten är och det skrämde mig som in i helvete! Satt och grät som ett litet barn i mr pojkväns famn då han är en människa jag kommer ha extremt svårt för att lämna.
Idag kändes det däremot mycket bättre då jag fått kontakt med jätte mycket människor och dessutom är det hela tio grader där borta!
Detta kommer bli den största förändringen i mitt liv och jag kommer vara lite som en bergodalbana, men nu kör vi om ca två veckor ändras hela mitt lilla liv!

Sitter och gömmer mig här i mitt rum då hela familjen är förkylda och jag blev ju nyligen frisk så vill inte riskera att bli förkyld igen!
Hade Ami här nyss och kanske ska träffa Arshi en sväng annars blir det en kväll med våfflor, jordgubbar och filmmys med mr pojkvän, tatah! 




Snart är jag där som en liten chiuaua i the big city!


RSS 2.0