Saturday





Bloggen får vänta nu när Tam är här för ikväll kör vi rond 3! Stackars min lever..

Dagens



Wednesday

Kan det bli torsdag nu!
Imorgon kommer min otroligt saknade Tam och sedan är det planerat för en fet utgång med tjejerna samma kväll så nu vill jag bara att denna dag ska vara slut!

Nu är det bara tre veckor kvar tills jag säger upp mig och sedan är jag snart hemma! Kan jag sluta längta? Absolut inte!
Just nu vill jag att tiden ska gå as snabbt samtidigt som det nu gäller att ta vara på den tiden jag har!

Igår var jag ledig vilket verkligen var lägligt då jag var helt slut efter 6 dagars jobb så det enda jag gjorde igår var att ligga i sängen, duscha, måla naglarna och fortsätta mitt maraton på keeping up with the kardashians.
Ibland kan det faktiskt vara skönt att bara ligga i sängen en del utan att egentligen göra ett dugg!

Sitter lite smått och tittar på utomlandsresor då jag iår inte har kunnat bada en enda gång?! Hunnit sola har man ju några gånger i hyde park, men inte en enda gång har jag badat så innan detta år är slut skulle det inte sitta helt fel med en utomlandsresa!
Dags att komma tillbaka till verkligheten som nu innehåller jobb om någon timme så, tatah!





Dagens



Monday

Vilken kanon dag!
Kanske inte så härlig till en början då jag verkligen inte hade någon lust att gå upp tidigt, men väl när man är uppe så är det mer än härligt att jobba och sedan sluta tidigt så jag klagar inte även om jag imorse såg ut som ett vandrande lik!

Kom till jobbet och wifey Carla hade lagat mat och tagit med till mig! Vänner som dessa växer inte på träd och ännu en gång tänker jag nu på hur svårt det kommer bli att säga hejdå till alla tjejerna här!
Nu är det i alla fall inte långt kvar tills Tam kommer och igår fick jag ännu bättre nyheter som jag dessvärre inte kan dela med mig av föränn det närmar sig!

Imorgon är jag äntligen ledig efter 6 dagars pass så kan inte låta bli att ha ett extra leende på läpparna och nu ser jag verkligen fram emot mina sista veckor här i London för sedan är det tillbaka till Sweden!
Idag ska jag ha en riktig "Spa Ned dag" med keeping up with the kardashians så tills dess, tatah!




Keeping up with the Nedashians..


Saturday

Mina vänner jag tror jag får lära mig att leva med min förkylning för den vägrar försvinna!
Ligger nu i sängen efter en jobbig dag på jobbet och ska snart sussa innan jag deckar igen. Har inte alls sovit gott inatt då min käre roommate Elin och hennes kompis kom en aning fulla hem klockan 4 på morgonen och ni vet själva hur det låter när man "viskar" när man är full!

Någon gång runt klockan 5 på morgonen filosoferade dem klart om livet och måste passa på att säga hur knasigt det låter att lyssna på två människor som pratar om livet på fyllan. Man tror man låter väldigt nykter och vettig, men nu vet jag hur jag själv låter och dessvärre långt ifrån vettig och smart!

Klockan sju var det bara att vakna och gå till jobbet då jag började 8, men hade tur för väl på plats jobbade jag med Carla så även om dagen spenderades tidigt på karen millen med en hes röst som jag lyckats kosta mig själv gick den inte allt för tokig!

Jobbar 6 dagar denna vecka så lite bitter får man vara, men ser sjukt fram emot slutet av veckan då Tam kommer och då vi ska börja våra äventyr i London, men tills dess ska jag vara en bitter och inte så het Ned, tatah!




Friday

Ibland finns det inget bättre än e härlig sovmorgon från jobbet!
Börja sent vilket jag verkligen behöver då jag lyckat kosta mig själv en härlig förkylning bra Ned, bra!
När denna vecka är över är det bara några veckor kvar tills jag flyttar hem till Sverige vilket är galet då det nyss var månader kvar. Tiden går verkligen snabbt!
Dem på jobbet blev helt chockade när jag sa att nu är det bara några veckor då vi alla trott att det skulle åtminstone vara en månad!

När jag lämnade Manchester sist var det jobbigt, men denna gång har jag även lyckats skaffa vänner för livet så nu kommer det bli ännu jobbigare!
Alla på jobbet har redan varnat mig från att inte nämna hur många dagar det är kvar då det kommer bli svårt att ta farväl av mina underbara KM tjejer!

Nu gäller det dock att inte deppa utan att njuta och passa på att hitta på så mycket kul innan jag återvänder hem till alla andra saknade!
Igår jobbade jag som sagt och efter jobbet kom älsklings Lucy och hämtade mig och tog mig på middag!
Nu ska jag äta och sedan smått börja fixa mig för att dra till jobbet, tatah!





Karen Millen girls are the best!


Dagens



Wednesday

Vilken dag!
Idag när jag stod där i en överdrivet proppad buss, gator där man får puttas för att komma någon vart, kassan till mataffären som vägrade ta slut ja helt enkelt livet som alla vi lever här i London insåg jag hur mycket jag egentligen kommer sakna det även om man just i den sekunden inte tänker på det då man har massa armar i luften i en proppad buss som stinker garlic!

Jag kommer verkligen sakna mitt London och mitt liv här, men jag är nöjd och stolt!
Fan vad jag är glad över att jag gjorde detta för jag har verkligen fått så mycket t.ex. livserfarenhet, hittat vem och vad jag vill bli, fått mer perspektiv på livet, merit, självständighet, vänner för livet och en upplevelse som jag sent kommer glömma!
Mina vänner ta tag i era drömmar om jag kan, kan även ni!

Nu ska jag fortsätta flumma här hemma med cheesecake och soundtrack från Jersey shore jag längtar verkligen efter säsong 2! Imorgon är det jobb igen buhu, men tills dess ska jag som sagt go loss här hemma medan jag tvättar och äter, tatah!





I love Pauly D, The Situation, Ronnie, Snooki and i cant wait!




Jag orkar inte vänta längre hur kan man hålla sig jag menar titta:



Tuesday

Vilken kanon dag!
Idag var det härliga 30 grader och för en gång skull var jag ledig på en dag som denna!
Tyvär drog jag inte på K.i.gs musikvideo då jag precis blivit bättre och febern är borta, men istället har man tur att man känner en fotograf som vill använda en som modell!

Så idag spenderades dagen på hyde park som modell med Angela!
Bilderna blev sjukt snygga och jag är mer än nöjd, men har dock inte fått dem då hon ska fixa och trixa, men så snabbt jag får resultatet ska jag dela med mig!
Har dock en bild från när vi höll på att fota!

Imorgon är det back to work som gäller och hela veckan är det bara att slita, men sen är det som sagt inte långt kvar tills Tam kommer!
Nu börjar jag känna mig väldigt stressad då det börjar närma sig min flytt hem och allt ska hinnas göra innan jag kan springa skrikandes och lycklig på arlanda!
Måste till banken efter jobbet och kolla hur allt blir med lönen, snacka med dem på jobbet, kolla skatten!
Blä säger jag bara stress och blä!

Nej nu ska jag skypa och snackade med vännerna sedan ska jag sussa gott för imorgon har jag en lång och stressig dag framför mig, tatah!




Bakom kulisserna



Angela



Efter slit körde vi på myspys



Snyggingen bakom kameran



Sötnosar



Slutet gott, allting gott!


Monday

Kan man hata sig själv mer än jag gör just nu? Svar: Absolut inte!
Idag är jag ledig och London har äntligen fått tillbaka sina 30 grader och på min lediga dag också yoho tänker ni och inte nog med det vill dem att jag ska delta i en musikvideo imorgon ja kan det bli bättre?
Nej, men oj vad det kan bli sämre för lilla Ned har legat i sängen hela dagen då hon har feber och kommer varken kunna njuta av solen eller delta i musikvideon!

Tummen upp eller vad säger ni?
Tror tråkigt nog inte heller att jag kommer kunna delta på någon inspelning innan jag flyttar hem, men har skapat lite kontaker som jag ska försöka hålla konakt med i Sverige och all erfarenhet är bra erfarenhet så får hoppas att Sverige kanske har något att erbjuda mig på artist och action fronten annars är det bara att komma hit och satsa igen!

Som sagt idag är jag bara allmänt dryg och bitter av mig och resten av kvällen kommer ta plats i min härliga säng som jag legat i sedan jag vaknade! Party party eller vad säger ni?





Hoppas dessa tre kan få mig på bättre humör!


Sunday

Sicko väder!
Ena sekunden är det så varmt i solen att man inte ens kan sitta i linne och någon halvtimme efter är det bara att sätta på sig jackan!
Inte så konstigt att jag just nu ligger i sängen med en ovälkommen förkylning!

Som tur är jag ledig nu fram till onsdag, men förhoppningsvis kommer jag slippa ligga i sängen på mina två lediga dagar.
Idag var det inte lika mycket på jobbet, men mådde/mår inte så bra då min hals gör ont och känner mig allmänt seg. Passade på att sova en timme nu innan jag ska sova ordentligt och även ätit soppa så håll nu tummar och tår för orkar verkligen inte bli sjuk igen!

Kul att Next startat en galen rea på stan, men att man inte kan delta då pengarna är gone baby gone!
Dock kommer dem lägligt till Tamaras ankomst och då minsann ska det shoppas för sedan är det inte långt kvar tills jag är tillbaka på svensk mark!
Nej nu ska fortsätta prata med Lucy tills jag somnar, tatah!




Om vi lyckades göra crazyness i lilla öret vill jag inte ens veta hur detta London besök kommer sluta..


Shoe by Ned

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Saturday

Nej, nej jag är inte alls avundsjuk eller förbannad över att Sverige har tropisk värme just det året jag flyttar inte alls!
Imorse hade jag på mig min skinnjacka?! Vad fan har hänt med Londons 30 grader då?
Nu på natten är det 14 jävla grader dock har jag hört att på tisdag kommer det bli över 30 grader, men det gäller väl bara att hoppas på det bästa!

Hoppas även att värmen i Sverige och utown håller sig för nu är one way biljetten bokad hem!
Känns jätte härligt att jag lyckats uppnå min barndomsdröm och jag kan med ett stolt leende på läpparna säga i did it!
Efter dessa snart 4 månader känner jag mig mer än redo för att komma hem och använda mitt nya jag och allt jag lärt mig!
Mest av allt ser jag dock fram emot att träffa min familj och mina vänner som jag inte heller sett på 4 månader vilket är det längsta jag vart borta från dem galet!

Nu sitter jag och skypar med älsklingen och känner hur mina ögon snart tar sig ett farväl! Idag var det väldigt mycket på jobbet och fick heller inte en ordentlig sömn så vill mer än gärna ta och sova nu så jag kan vara pigg imorgon då jag även jobbar!
Skulle egentligen på Amins bday, men Ned tar sömn före party inatt tatah!




Dagens



Thursday

Aj..aj..aj!
Smarta Ned var ute och festade och det kostade henne allt!
I torsdags förfestade vi tjejer här och vi alla är ganska överens om att det blev en aning för mycket sprit för vår del då Carla somnar på bussen hem och får åka tillbaka den 1 timmes extra väg hon åkt, Angela åker vilse i tre timmar och jag får för mig att det inte finns några trappor framför mig så jag snubblar och ramlar på trappor gjorda av tegel!

Har fruktansvärt ont i ryggen nu och ser ut som quasimodo från ringaren i notre dame när jag går!
Däremot hade jag en sjukt rolig kväll även om den som sagt kostade oss alla. Vi drog till Jalouse där vi socialiserade oss med verkligen varenda kotte på ställe för att inte glömma drack ännu mer på plats!

Hade tydligen kommit hem och bara lagt mig med kläder och smink på så jag var lungt ifrån pigg och fräsch när jag vaknade imorse. Skulle egentligen vart med i en musik video, men det fanns inte en chans efter min galna utekväll!
Dagens spenderades istället på mcdonalds och en massa buss resor med Angela!

Nu efter att blivit psykad av en alldeles för pigg Lucy ska jag sova och vila min stackars rygg skönt att man inte börjar tidigt på jobbet i alla fall alltid något!
Börjar sakna hem tok allt för mycket nu och speciellt när jag får chansen att prata länge med alla som idag då jag snackade med Barzan i flera timmar. Längtar verkligen tills jag kommer hem till alla mina älsklingar och nu är det inte alls långt kvar!
Natti natt, tatah!





Carla



Angela



På väg mot crazyness



Yoho



HU?



Km love







Cheers



Jag & Em



Cheers part 2



Cheers part 3 borde vart den sista drinken..



Som sagt här borde vi förstått, men did we?



absolutely not!



Chill time



Jätte nyktert



tripp, trapp, trull



Jalouse



Slutet kanske inte var så gott denna gång, men allting var gott!


Wednesday

Tuesday: BBQ festen hos Clem var galet rolig och den behövdes verkligen efter den stressiga dagen på jobbet! Dock tror jag inte all alkohol vi drack behövdes då jag lyckades bli en aning för full igen bra Ned!
Clem bodde en timme ifrån mig så när jag väl var hemma sov jag bara tre timmar och såklart kom jag alldeles för sent till jobbet inte bra.

Kände då att jag verkligen var tvugen att göra något riktigt bra ifrån mig och jag är verkligen stolt över mig själv som lyckades sälja hela tre KM cards vilket är överdrivet bra chefen själv var typ chockad!
Efter jobbet kom Angela som nyligen flyttat från Sthlm hit och vi drog till yo sushi och käckade!

Wednesday: Saiko vädret idag har verkligen tagit pris! Första har det regnat som fan sedan blev det soligt och regn igen och nu är det varken sol eller regn!
Är det inte typiskt att just det året jag flyttar till London ska Sverige ha en kanon sommar suck.

idag är jag i alla fall ledig vilket har vart rå skönt då jag bara legat i sängen, duschat, målat naglarna, noppat ögonbrynen ja helt enkelt haft en "jag" dag!
Om någon timme kommer Angela och Carla hit och då ska vi förfesta för ikväll blir det utgång på Jalosue med resten av brudarna som vi ska möta på stan!
Är ledig imorgon också så det gäller att passa på när man är ledig två dagar efter varann eller vad säger ni mina vänner? Nej nu ska jag förtsätta lyssna på hög musik och måla naglarna, tatah!

Från BBQ i måndags:





På väg till Clem med Anastazia



Peace brotha!



Här borde nog jag slutat dricka..



Party



Ladies



Sötnosar



Dont even ask..



Slutet gott, allting gott!


Monday

Sunday: Jobbade till klockan sju och efter jobbet drog vi ett gäng tjejer till en väldigt cool bar och såg matchen och viva espana! Härlig match och skönt sällskap! Såklart glömde jag kameran, men ikväll ska den med!
Mot kvällen satt jag och väntade på mr pojkvän som nu kommit hem från Bulgarien!

Idag har jag jobbat och efter jobbet tog jag mig en snabb shopping runda vilkket jag egentligen inte alls fick!
Idag är det BBQ hos Clementine med tjejerna så nu ska jag dra och fixa mig vart och köpt vin och sedan ska jag dra och möta upp Anastasia för att dra och njuta av denna sköna sommar kväll!
Jobber tidigt imorgon, men det stoppar mig inte från att spåra lite ikväll eller vad säger vi? Tatah!




Saturday

När det är hela 30 grader ute varje dag är det sista man tänker på att blogga!
Vilket kanon väder vi har nu mina vänner!
Idag drog jag och Ella och satt oss i en park på lunchen och på en timme fick jag fan färg! Vita ägget Ned kanske har en liten chans att ta igen!
Alla där hemma är svarta och mr pojkvän som idag kommer hem från bulgarien ja vad mer behöver jag säga!

Med Londons dyra solarium och alla dessa saker jag hittar på i detta land istället för att sola har slagit rekord på att vara vit i år, men har jag tur med vädret imorgon ska jag fan ta och sola innan jobbet punkt slut!
Så vad har jag haft för mig?

Torsdag:  Jobbade till nio och efter det drog jag ut med Luc, Clem och Sonja! Vilken sjuk utekväll! Det var länge sedan jag hade en sådan spårad kväll på en sjukt, men roligt sätt!
Lite för myckte sprit och lite för myckte av Londons goodies skyller vi på!

Friday: Dagen efter drog jag på möte angående rollen jag sökte till som jag dagen efter får reda på att jag fått! 
Kul att jag fick napp då detta var min första acting audition!
Satt ner och snackade med chefen och vi kom in på att jag sjunger så såklart tvingade han mig att sjunga och vi började snacka om att jag skulle med han till en studio och hur han ville satsa på mig, men tråkigt nog har jag valt att tacka och dra!

Här i London finns det många som bara är ute efter en sak och då kan det antigen vara dina pengar eller sex och tyvär kan man aldrig vara säker, men satt igår med Linda och Nadia och forskade lite om hans företag och detta känns väldigt skumt och fel så hellre dra mig ur nu än att bli blåst!
Detta var ändå en bra erfarenhet och jag är nöjd!
Har sedan sökt lite annat och fått napp på två musikvideos så nu får vi hålla tummar och tår igen!

Saturday: Sedan idag har jag jobbat och efter jobbet var jag bjuden på BBQ hos Emelie med tjejerna som sedan skulle festa, men jag kände på vägen hem hur trött jag var/är så stannade istälet hemma och tråkig eller inte så gjorde jag allt bra i det för nu kan jag knappt hålla ögonen öppa så dags för mig att sussa, tatah!




Ladies



CLN



My girls like to party all the time



Det är någon gång här jag och Clem borde förstått att vi INTE skulle dricka mer, men vad gör vi? Dricker mer!



Sötnosen



Slutet gott, allting gott!


Wednesday

Tjena Helena!
Vilken dag. Idag när jag vaknade var jag en aning kluven då jag hade en audition för en film som kommer sändas på bio, men såklart ville jag hellre fega då jag aldrig vart på en acting audition förr, men i sista minuten gick jag upp och satte på mig kläder och smink!
Bra Ned!

Sedan var det bara att skynda sig till jobbet och vad händer på vägen jo mina skor går sönder! Hela jävla klacken går av!
Så det var bara att åka hem och byta kaos var förnamnet, men till slut kom jag till jobbet och efter en lång dag som avslutades på en bar med Lucy & Clem är jag nu hemma och tar det lungt med Elin!

Imorgon jobbar jag och sedan har jag Luc, Clem och hennes syster planerat förfest och utgång så dags att få sig en rejäl beauty sleep, tatah!



Snart ska frugan och jag stå där på VMA:s.. snart så


Dagens



Tuesday

Dryga lilla jag!
Varför är jag så dryg mot mig själv? Nu när jag äntligen satt ett datum på när jag sa komma hem sitter jag nästan och räknar minuterna och det är ju ändå över en månad kvar!
Istället för att njuta dessa sista veckor sitter jag och längtar efter att packa!

Ja mina vänner jag saknar verkligen hem!
Sist jag bodde i Manchester hade ju jag mr pojkvän och dessutom åkte vi hem och hälsade på efter 2 månader, men detta är det längsta jag vart borta från familj och vänner!
2 månader och tre veckor utan alla och det gör ju inte saken lättare att mr pojkvän är och glassar utomlands så ingen skype heller!

Nej nu har jag deppat klart! Vaknade faktiskt ganska tidigt så jag hann sitta i solen i en timme! Börjar jobbet halv tre så hinner vakna till ordentligt och detsamma imorgon så ska försöka sola då också!
Vill kolla på gossip, men igår kollade jag klart på hela säsongen en aning efter jag vet, men fan vad dem slutade taskigt!

Vad händer med chuck nu då? kommer Jenny tillbaka? Och vad fan håller Dan på med?!
Alla dessa frågor, men inga svar!
Nej ska sakta börja fixa mig och äta choklad tror min kära mens börjar komma drf mina känslor åker berg o dalbana, tatah!










Jag har världens bästa pojkvän och vänner!


Monday

Bojkotta ångesten man får för att man inte solat och missat en dag ute i solen!
När jag bodde i Sverige gick jag extremt ofta till solarium och var det soligt ute bodde jag på min balkong, men sedan jag flyttat hit har jag totalt struntat i det!
Bra för huden att vila en sommar, men är ju vitare än ett ägg!

Så idag skulle ju jag såklart vakna i tid och sola på gården, men istället vaknade jag x antal timmar efter och orkade inte sola då!
Istället tog jag mig en runda på stan och shoppade en aning för mycket så nu har jag satt stopp för månadens shopping! Blir inge mer shopping eller jo om det verkligen är en sak jag vill ha och om den är på rea på rean då är det ok!

Att bo i London utan pengar går absolut inte en sak som jag dock uppskattar med Sverige som man faktiskt kan klara sig hyfsat med en liten summa pengar!
Att inte shoppa i London går heller inte!

Passade även på att sola solarium som är ap dyrt i London jag menar jag solade 7 jävla minuter för 110kr?! Det var allt sista gången, men hade ni sett i hur stort behov jag var i att få lite färg hade ni också betalat denna dyra summa en gång!
Nej, men skönt att vara ledig och få umgås med sig själv och en massa nya kläder för att inte glömma en ny hudton!
Nu ska jag ta mig en lång skön dusch eller inte riktigt så lång då jag delar hus med 9 pers som kanske också känner för att duscha. Ännu en sak tänk att jag och mr pojkvän gnällde på varann när det kom till toan och nu har vi 9 personen på två toaletter! Hur mycket tror ni inte jag uppskattar mitt liv hemma i utown?
Ska bli så skönt att snart ta Sverige och utown med storm, tatah!





Sjal, skor och ett diadem



Leggings och topp



Grå klänning och ett kaki grönt fodral.. jag är nöjd, men tyvär inte plånboken!


Sunday

Back to work!
Min helg har faktiskt vart kanon och skönt att jag även har ledigt imorgon. Idag jobbade jag och helvete hur lyckas britterna shoppa så mycket?! På en söndag hade vi sjukt mycket kunder och då menar jag att folk stod och köade innan öppning?

Idag var det alltså galet mycket kunder så på lunchen passade jag på att själv ta mig en shopping tur som slutade med att jag inte bara missade min lunch utan att jag kom hem med två klänningar och ett halsband!
Tror jag spårat en aning då jag verkligen mår prima av att shoppa och struntade i att jag faktiskt missade att äta! Däremot vill jag faktiskt passa på att shoppa nu innan jag flyttar hem även om det är över en månad kvar! Ja det är faktiskt en bra ursäkt den kör vi på!

Igår tog jag mig tid att äntligen kolla på sex and the city 2 och helvete hur kan man inte älska Samantha i denna film? Klockren och filmen var faktiskt bättre än jag trodde!
På tal om igår så har jag faktiskt lärt mig att tycka om att umgås med mig själv. Många människor klara inte av att ha folk runt om kring sig hela tiden och behöver några dagar för sig själv, men jag är tvärtom!

Har aldrig sett poängen med att umgås med sig själv och alltid haft folk runt om mig, men nu börjar jag verkligen trivas med att t.ex. shoppa själv, kolla på film själv! Saker som för en del är vanligt, men jag är glad att jag funnit denna nya hobby eller vad jag nu ska kalla det!

Nu ska jag fortsätta söka auditions och sedan ska jag kolla på gossip och få mig en lång och härlig beauty sleep, tatah!




Dagens



Friday

What a crazy night!
Igår var det ju planerat att jag skulle ta det lungt och ha en filmkväll med mig själv, men det blev inte riktigt så.
Runt åtta tiden hörde jag av mig till Emelie bara för att kolla vad hon skulle hitta på och Emelie jobbar inom krogbranchen vilket betyder att hon alltid fixar in på vip ställen som man annars inte kan festa på så efter x antal min var det bara att börja festfixa sig och dra ut och klubba!

Mötte upp tjejerna på oxford och sedan drog vi till Jalouse som verkligen är en grym klubb!
Blev kanske en aning för mycket sprit, men det var så värt det då jag hade rå kul!
På vägen till bussen möter jag inga mindre än mina flatmates som är hur gulliga som helst och dem var lika fulla som mig så där satt vi som alkolister på vägen hem och flummade i bussen!

Imose vaknade jag ap seg så missade denna fina sol dag, men tog min lata röv med på en promenad i alla fall och sedan har jag vart så duktig att jag städat och tvättat också!
Nu sitter jag här en aning sliten, men funderar på att kanske dra ut ikväll igen. Ska äta lite hallon så får vi se vad jag beslutar mig för, tatah!





At Jalouse



Början av kvällen då man såg ut som en människa



Hetingar



Tennis temat var i full fart!



Tror nästan jag och racketet var i samma storlek



En till skåning



Jag & becca



Jalouse



Fiesta!



Drink efter drink



Shorty



VIP



Jag, becca & Andi



Party



Gullungar!



Slutet gott, allting gott!


Celebrities in London

Is back!
Nu har jag äntligen sett min andra kändisar efter att ha bott i London i över två månader och denna gång dreglade jag för fullt!
Såg ingen mindre än skådespelaren och modellen Jonathan Rhys Meyers som är bland dem sexigaste britter jag vet!
Ni kan ju tänka er hur jag måste sett ut när jag var på väg hem från oxford och helt plötsligt ser honom gå förbi!
Jag stor log och såg antagligen ut som ett sär, men oj vilken pudding även i verkligheten!
Hade jag haft lite balls hade jag gått fram och frågat om kort, men jag får väl nöja mig med synen jag såg!




oj, oj, oj kan inte ens finna ord..


Friday

Fy helvete vad mina fötter gör ont!
Efter en veckas slit på jobbet är jag nu äntligen hemma och kan ta det lungt då jag imorgon är ledig!
Vad jag nu behöver är mat då jag var och storhandlade med mat och dessutom fick sönder skorna på köpet!

Igår var det galet stressigt på jobbet och efter var det bara för mig och Lucy att dra till en pub och tagga ner efter dagens kaos!
Fortfarande jätte fint väder här och det finns verkligen inget bätter än fint väder och uteserveringar!
Innan vi drog fick vi tag i en kille som sålde filmer så vi både passade på att köpa sex and the city 2 som vi inte sett så ikväll blir det film mys med mig själv!

Har nu äntligen fått min första lön dock börjar jag redan ta ett farväl av den då jag shoppa järnet!
Allt från skor, klänningar, smink ja you name it!
Vill passa på att köpa allt då jag om någon månad kommer planera en flytt hem, men nu är frågan om jag kanske borde ta det lilla lugna? Nej nu shoppar vi mer röstar jag på, tatah!




Finns inget bättre än after work här i London!



Jag och söta Lucy!


RSS 2.0