Madam Tussauds London part 2



Jag & Kate moss



Marilyn min fru!



Älsklingen gör en misslyckad pose för att likna Robert Downey Jr



Ned låtsas vara med i filmen Sherlock Holmes!



Snart kommer jag sitta där med den riktiga Steven Spielberg & Drew Barrymore



Robin Williams & Bob



My homeboy Shrek



Arnold Schwarzenegger & Arnold Jr



Jim Carrey & Ned



Audrey Hepburn och jag tar en kaffe



United fan vs Liverpool!



Ned förstör historia!



Jag & Sis!

More to come..


Saturday

När du får ett nej gör du det till ett ja!
Så sa Lucy från jobbet som jag lärt känna och hon har så rätt!
Igår var inte riktigt min dag och inte heller imorse när jag vaknade. Jag var väldigt trött och var väldigt nära på att ringa och sjukskriva mig, men ibland kan det faktiskt vara skönt att komma till jobbet och tänka på annat!

Trodde inte alls att min dag skulle gå bra då jag just nu har mycket att tänka på, men när jag väl försökte göra min dag bättre så gav det resultat!
Hade jätte kul med tjejerna på jobbet fast än det var sjukt stressigt då det är lördag och al la Londons shoppig dag!

Efter jobbet var vi alla slutkörda så jag och Lucy bestämde oss för att köra after work drink(s) vilket verkligen behövdes och efter att snackat med henne är jag verkligen på bättre humör och motiverad!
Ärligt talat var jag ganska inställd på att saker och ting inte skulle gå så bra nu på ettag, men vill man så går det!

Här hemma hos min morbror är det typ fest då dem har ett par vänner över och hela golvet skakar typ, men förhoppningsvis kommer dem dra snart så jag kan duscha och sedan få mig en skön sömn!
Imorgon är jag ledig och det enda jag just nu vill göra är att sova så, tatah!





Oh no babe´s im not done with London yet!


Barney made my day

Idag när jag vaknade hade jag tråkigt nog en känsla att denna dag varken skulle börja bra eller sluta bra vilket visade sig stämma till en viss del!
Har allmänt varit nere idag och mycket för att jag börjar bli orolig för boende och jag har ju jobbat mycket nu senaste så har heller inte haft tid att titta så noga som önskat!

Börjar dessutom som jag nämnt ettag nu sakna hem och såklart saknar man till människans största fiende enligt mig som är: tryggheten!
Jag är inte en människa som ger upp lätt, men dem senaste åren har mycket tråkigheter hänt som satt sina spår så visst kan jag ha förlorat mycket av den kraften jag en gång i tiden bar på!

En av anlednigarna och en stor en till varför jag kämpar i London och kom hit är för att jag ska växa och bli stark för vet att jag har det inom mig, men skulle jag vara hemma i Sverige i trygga lilla Sverige skulle jag aldrig finna den!
Däremot är det svårt. Visa dagar är lättare än andra och dagar som denna vill man bara ligga kvar i sängen och gråta!

På jobbet var det mycket som skulle göras och i början kändes det som att allt jag gjorde var fel! Efter några timmar började till och med mina kollegor se att jag var nere och en av dem sa du är den enda som gör din dag och bestämmer över ditt humör!
Alla har dåliga dagar, men efter att hon sa det försökte jag uppmuntra mig själv lite mer och då sålde jag ett av våra kort som är jätte svåra att få sålt och det behövde verkligen jag!

Nu är jag väldigt trött, sliten och såklart känner jag mig fortfarande en aning ledsen! Ringde och pratade med mamma vilket fick mig på lite bättre humör, men idag tänker jag tillåta mig själv att vara ledsen och imorgon är en ny dag som kan tas med storm!

En person som dock kan ge mig ett leende på läpparna (förutom alla gullisar där hemma) är ju såklart min älskade Barney Stinson!
 





Dagens



Friday

Helg already?!
Snacka om att tiden går snabbt när man jobbar vilket egentligen är prefekt för mig för då får jag snart igen träffa min extremt saknade fluffrumpa!
Det har imorgon gått en vecka sedan min älskling åkte och jag saknar honom sjukt mycket. Som sagt vissa dagar saknar man verkligen hem till allt och alla.

Bara att kunna ringa mina tjejer och ses för en fika eller utgång saknas, men förhoppningsvis ska jag börja mitt sökande för att hitta eget och så snabbt jag har eget kommer jag få träffa en del av mina snyggingar!

Vädret här som hemma har varit en aning skumt då vi hade hela 30 grader en dag och sedan var det 16 grader dagen efter.
Idag är det iallafall 17 grader med sol och dessutom jobbar jag så spelar faktiskt inte så stor roll!

Imorgon skulle jag egetligen på fest hos Simon som ska grilla och köra en mysig förfest, men jobbar till åtta och det kommer ta mig typ en timme att ta mig till Simon så denna helg blir det inte så mycket party om inte jag får för mig att köra en spontan utgång, men det får vi väl se just nu väntas urban outfitters innan jobbet och sedan jobb till halv nio, tatah!




Saknar dig och er extremt mycket!



Thursday

Kan ni fatta att lilla Ned har sedan den 25 bott i London i hela en månad!
Måste säga att till och med jag är imponerad då jag under denna månad har jobb och börjat hitta hyftsat bra till skillnad från min första vecka då jag åkte fel och en gång hamnade i ghettot med Steff!

Idag var det en lång dag då jag slutade nio och var hemma vid tio, men tur att man har så goa tjejer att jobba med och en ny tjej som börjat är också iranier så även fast vi slet som djur idag hittade vi på en del bus!
Däremot börjar jag känna hur jag börjar bli som förr då jag jobbade i klädbutik i England!

Galen i kläderna jag jobbar med innan min första lön vilket resulterar i en mindre glad Ned efter att lönen är slut!
Sitter nu och skypar med älsklingen och ska nu sova då jag är vaken alldeles för sent, men får i alla fall en lite sovmorgon imorgon dock funderar jag på att gå upp en aning tidigare då Urban outfitters har gjort en härlig rea!

Vad vora vi tjejer utan kläder, skor och shopping? Rika och glada skulle nog jag säga, men allt kan inte vara så lätt här i livet, tatah!



1 månad i London nu m8s!


Madame Tussauds London part one





Keira Knightley & Orlando Bloom



Justin my love



Ali, Victoria & David Beckham



Ali, Brad & Angelina



George Clooney den hetinngen



Bob & Tom Cruise



Neda & Leonardo Dicaprio 



Ned & Christina Aguilera



Mr pojkvän njöt av Jlo!



Mr pojkvän gör en Will Smith!



Jag & min andra man



There is more to come..


Wednesday

Fy helvete vad jag är trött!
Helt sjukt att jag förr la mig vid 4 tiden och till och med då typ tvingade mig själv att sova. Mina vänner kommer älska mitt nya jag som sover vid denna tid och vaknar som senast 11!
Inge mer av vakna vid 2,3 tjejer när jag är tillbaka blir det shopping och fik vid 10!

Idag var det kaos på jobbet då två personer var sjuka och vi var färre än vanligt vilket innebar att vi som jobbade fick helt enkelt göra dubbel jobb!
Skypade nyss klar med mr pojkvän och ska efter att jag borstat tänderna sussa så det bara ryker om mig!

Idag gick det lite bättre än igår då jag hade världens hemlängtan, men såklart är det så typiskt att man ska få det kämpigt när man väl kämpar!
Försöker pigga upp mig och tänka att jag och mr pojkvän snart ses, men så snabbt jag tänker så kommer någons kille på jobbet och hälsar på, ringer och hämtar upp och då är det ju självklart att jag saknar hem!
Detsamma är det med vänner, men tur att jag lärt känna dem goa tjejerna här så ska inte klaga, men inget är som ens home och sina nära och kära!

Nej jag ska kämpa och jag säger det som Beyonce sa, tatah:



Tuesday

Vad skönt att denna dag äntligen är över!
Imorse lämnade jag av min älskade mr pojkvän och sedan dess har jag gått runt och vart nere och till och med brutit ihop och storgråtit på jobbet. Inte nog med att jag är usel på att ta farväl så vill jag inte vara utan min prins, men som sagt denna resa måste göras även om jag just nu egentligen skulle vilja komma hem till mitt och mr pojkväns hem.

Det är verkligen svårt att vara ifrån sina nära och kära och idag när mamma ringde kunde jag inte låta bli att sakna hem och tillåta mig själv att vara ledsen och depp.
Däremot som jag sagt sedan dag ett är detta en resa för mig som måste göras! Jag vill växa och bli självständig och här i London har jag dessa chanser!

Nej annars gick jobbet helt okej, med tanke på att jag inte var på humör och nere och nu ska jag sova för imorgon väntas mer jobb, tatah!

Sa någon madame tussauds?!


På väg i tuben

Inne

There is more to come..



Monday

Wow vilken helg!
Som ni vet så kom min älskade pojkvän hit i lördags och sedan dess har jag i princip svävat på rosa moln. Denna månad då vi vart utan varandra har vi verkligen lärt oss att uppskatta varandra då det är lätt att man glömmer det speciellt när man bor ihop och nu när han åker hem kommer jag verkligen sakna mannen i mitt liv.

Vi har gått igenom mycket speciellt det senaste året, men nu vet vi både verkligen vart vi har varandra och när jag flyttar hem igen kommer jag njuta av att bo tillsammans med min älskling!
Är dessvärre som en gråtandes kärring just nu, men man får hoppas att det går över!

Tillbaka till vår wowiga helg!
I lördags när han kom tog vi först in på hotell och sedan var det bara för mig att agera som guide då mr pojkvän inte vart i London förr!
Första besöket var i Oxford street där det såklart shoppades en del och som ni vet tar bara detta en hel dag!
Mot kvällen satt vi och pratade och för en gång skulle inte genom skype tills vi somnade trötta och slitna efter en del dags shopping!

Mer om min och mr pojkväns London helg next, tatah!




Baby



Teater mitt i Oxford!



Älskade våfflor!



Den klassiska underground bilden!



Trött och sliten efter en lång Oxford dag!



Dagen efter hade vi hela 30 jävla grader!



Sommar i vackra London!


Sunday

Mina vanner det blev visst inte sa mycket bloggande som jag trodde, men vet ni vad jag har haft for mig sedan igar?!
Min alskade mr pojkvan ar har hos mig!
Han kom igar och sedan dess har vi bara njutit av London och varandras sallskap!

Igar drog vi runt i Oxford och jag passade pa att skamma bort mig lite sedan jag slitit som fan pa jobbet under tiden jag vissade mr pojkvan stan!
Sedan drog vi till vart hotell som ligger i ett mysigt omrade i zon tre och hur kan man klaga da vi har hela 25 grader har i London!

Idag ska vi lagga shoppingen pa hyllan och besoka Londons sevardheter!
Jag kan just nu inte vara lyckligare da solen skiner, mr pojkvan ar har hos mig och London underhaller, tatah!

 



As long as your in my life and London is my hometown, i'm happy oh so happy!


Friday

Uppleva en galen och spårad kväll då man kommer hem vid sju tiden i London: Check!
Kvällen började med att jag mötte upp Simon som är en gammal bekant som är jätte bra kompis med Ami och vi har setts några gånger då vi alla var yngre så nu hade vi en del att snacka om!

Vi drog till Soho och där satte vi igång och började dricka och såklart drack båda jag och Simon på tom mage vilket resulterade i en crazy fylla!
Lyckades träffa ett par britter som satt i samma hörn som oss så satt vi alla och sjöng och njöt av det härliga vädret som vi hade igår! Hela 21 grader på kvällen!

Sedan blev det utgång på gay village här och helvete vilken klubb vi var på! Det där var verkligen något nytt mina vänner det är allt jag kan säga!
Lyckades såklart ramla och till och med vingla framför vakten så det var attans tur för mig att jag ens kom in och efter festandet blev det fyllemat på mc.
Klockan 7 på morgonen var jag sedan hemma helt slut och deckade tills jag sedan klockan elva var tvugen att gå upp och jobba!

Bakfyllan idag var inte att skoja med så idag på jobbet var jag verkligen helt borta vilket hela personalen märkte då dem knappt fick någon kontakt med mig!
Nej nu kan jag knappt sitta är så sjukt trött och sliten, men hann i alla fall möta upp tjejerna i Hyde park för lite mys efter jobbet och nu äntligen har jag min efterlängtade helg framför mig för imorgon mina vänner kommer jag vara överlycklig, men varför får ni läsa imorgon natti natt och tatah!




Ned!



Britterna vi satt och sjöng med!



Sa någon peace?



Hu?



Jag och gayen som såg ut som en look alike Darin



Den galna showen!



Britterna part två som låtsas om att vi inte tar kort och såklart alla förutom jag!



Två gay modeller!



Slutet gott, allting gott!


Dagens



Thursday

Är det inte typiskt att just den dagen då jag har ledigt efter 7 dagars jobb att solen inte skiner?!
Det är däremot äckligt varmt sådär utomlands fuktigt så illa är det inte, men hade sett fram emot att sola med Camilla i green park som förhoppningsvis får göra i veckan istället!

Idag är jag äntligen ledig och först på min "göra lista" är att ta ett långt bad, ta det lungt framför dator och tv:n och sist, men absolut inte minst inte röra en fena från sängen!
Däremot har jag lite andra planer mot kvällen!
Ikväll blir det eventuellt utgång med Simon och för första gången får jag inviga gay village här i London i Soho!

Igår var det mycket slit på jobbet, men kvällen slutade bra då jag fick köpa mina arbetskläder som jag är helt kär i och köpa den nya mcflurryn som är en extrem njutning! För alla er som älskar kola sås och chockladkex enjoy!
Nej ska nu börja min easy start day, tatah!




Hann i alla fall glassa lite i solen igår innan jobbet, tur det!



Dessa älsklingar från Karen millen är nu säkra hemma hos mig! Mina arbetskläder borde jag klaga?


Fler som lider av fotbollsberoende killar?!

Lystring Kvinnor: (I alla dess arter, ensamstående, gifta, älskare, flickvänner, mammor, osv.)

Det informeras om att från 11 juni till 11 Juli, 2010 (VM:s längd i Sydafrika 2010)

KVINNOR, tänk på följande:

1. Handla livsmedel och shoppa på de tider då matcher eller INTE spelas (utan undantag).

2. Läs sportsektionen i tidningar så att vi har ett gemensamt samtalsämne, annars, bli inte förvånad om jag inte pratar med dig under denna månad.

3. Under hela månaden är TV:n min, min, och endast MIN hela tiden, utan undantag. Tänk inte ens på att fråga efter kontrollen.

4. Om du måste passera framför TV: n under ett pågående spel, kan du göra detta utan att störa eller föra oväsen. Ett tips är att du kryper tyst förbi.

5. Under matcherna ta mig för döv och blind. Förvänta dig inte att jag skall vara närvarande, lyssna, titta, öppna dörren, svara i telefonen, titta till barnen, säger hej till din mamma, gör inköp, etc. Förvänta dig absolut ingenting!.

6. Du måste fylla kylen med öl samt le och välkomna mina vänner om de kommer för att dela på några timmar av fotboll med mig. ? Som ett tecken på min tacksamhet låter jag dig titta på TV från midnatt till 4, förutsatt att de inte visar några repris på matcherna.

7. Om du ser mig upprörd eftersom mitt lag förlorar. Försök inte muntra upp mig med ord som "det är inte så viktigt" eller "det kommer nog att gå bra ska du se". Detta gör mig endast argare.

8. Du kan sitta och titta på en match med mig, och du kan till och med prata med mig MEN detta endast under de reklamavbrott vid halvtid. (Detta är när TV:n inte visar några spelare). Undvik att försöka föra kommentarer om matchen, dess spelare och dess tekniska spel. Missbruka inte mitt förtroende för dig.

9. När ett mål visas i repris är detta mycket, MYCKET viktigt. Oavsett om du såg dem tidigare, eller om jag känner dem utantill. Jag vill se dem igen, många, många, många gånger. (Förstått?)

10. Dina väninnor får inte få för sig att gifta sig, döpa något barn, insjukna, anordna något möte eller middag av något slag, eller än mindre kommer och hälsa på oss under de dagar som finalen utspelas. Detta eftersom det då finns endast tre alternativ:

a) Jag kommer inte att gå,

b) Jag kommer inte att gå, och

c) Jag kommer inte att gå.

11. Men om en vän bjuder in oss att titta på fotboll, vid någon bar eller hemma hos dem (Vilken fantastisk inbjudan)!
Kommer vi utan att tveka. Oavsett om de ringer och bjuder oss i sista stund. Ah, just det! Och om du inte är klar i tid, stanna du hemma!

12. Eftersnacket av matcherna under kvällen är lika viktiga som själva matchen. Du skall inte vågar säga något som "Men om du redan sett den, varför byter du inte?" eller "Är det inte tråkigt att se samma sak varje gång?".
Nej, nej, nej ... och NEEEEEEEJ!

13. Inför invigningsdagen och den avslutande ceremonin måste hemmet förberedas. Öl skall köpas, barnen skall sova över hos din mamma, men du måste stanna hemma för att göra i ordning mat åt mig, öppna ölflaskorna, förbereda tilltugg, mm. (Allt detta under absolut tystnad så du inte stör mig...)

14. Slutligen, undvik att fälla kommentarer som:
"Tur att fotbolls-VM är vart fjärde år!"
"Lyckligtvis varar det bara en månad." Jag har med åren blivit immun mot dessa uttryck och bara så att du vet, gå och förbered dig för dessutom finns det: Champions League, EM, FA cupen, Copa Libertadores, Engelska ligan, Italienska ligan, Spanska ligan, och sedan börjar förberedelserna inför nästa VM.

KVINNA: Läs detta och memorera det. För säkerhetsskull gör två kopior, SÄTT UPP den ENA på kylen och den andra kan du ha vid sidan av sängen (så du ser dem varje dag)

Någon mer som känner för att göra en ny lista?!


Wednesday

Hur skönt är det inte att äntligen kunna gå runt i klänning och kjol utan att frysa?!
Minns i vintras hur hemskt det var när man ville gå ut i klänning eller till och med öppna skor. Alla som klagar på att det börjar bli vamt borde allt ta sig en funderare och minnas tillbaka till snö och kyla!

Idag var det ganska kämpigt på jobbet, men fick allt sova ut till skillnad från morgonen innan då min lätt efterblivna kusin fick för sig att han skulle väcka mig sju på morgonen för rolighetens skull!
Barn i den ålder alltså 10 uppåt är inte alls söta och speciellt inte om dem älskar att busa på ens bekostnad! (Varning! Säger jag som älskar barn fråga mina vänner som tröttnat på min kärlek till barn).

Lika trött som igår så ska ta och sova och imorgon måste jag gå lite tidigare till stan då jag ska hämta upp mitt bankomatkort och sedan hinna testa kläder för nu får jag köpa min arbetsuniform!
På tal om jobb snackade jag idag med en tjej på jobbet om auditions och hon gav mig ett par hemsidor och tips då hon själv vill bli skådespelare och snart när det lugnat sig lite ska jag börja söka för fullt!
Som sagt kom till London för att njuta, växa som person, men också för att testa Londons möjligheter!

Har jobbat fem dagar nu och efter imorgons pass är jag ledig så ska se till att hitta på något även fast jag egentligen skulle vilja lata mig hemma och vila så är jag för i helvete i London vilket betyder att vila kan jag göra hemma i Sverige om ett år!
Dags att natta nu, tatah!




Honey im home..


Monday

Ny vecka och några dagar närmare min efterlängtade helg!
Idag var jag på jobbet och vilket sjukt fint väder det börjar bli. Nu börjar sommaren verkligen närma sig vilket känns jätte skönt att veta så kan man börja sin sommar shopping i full fart!

Det är faktiskt riktigt svårt att bo i London och dessutom jobba i Oxford street när man inte får shoppa! Försöker hålla mig tills helgen och tills första lönen, men just nu är det mer än svårt och speciellt när det finns så sjukt fina sommar kläder!

Idag på jobbet kom det in en tjej som jag kände igen och jag som har lätt för att komma ihåg ansikten gick fram och frågade om hon var den jag trodde och visst var det hon!
Innan jag flyttade hit började ju jag prata med några svenskar som redan bor i London och hon var en av dem så efter mitt jobb kom hon och hämtade mig så drog vi och åt på en jätte mysigt gata!

Det är verkligen jätte kul hur man möter nytt folk här och there is more too come! Nej nu känner jag hur jag knappt kan hålla ögonlocken öppna så ska ta och sova och imorgon blir det mer jobb, tatah!





Dagens

Hade jag varit 12 hade jag vart kär i denna underbart gulliga kille:


Sunday

Jag hatar mardrömmar och imorse när jag vaknade kunde jag inte känna mer lättnad över att min dröm enbart bara var en dröm!

Jobbade idag och nu när jag har börjat jobba finns det inget bättre än att komma hem och ta det lungt efter en lång dag på jobbet!
Imorgon får jag sovmorgon vilket jag verkligen behöver och sedan blir det jobb igen. Denna vecka har jag många pass, men jag trivs jätte bra på jobbet så har kul samtidigt som jag får pengar!

Idag sålde jag jätte bra och var näst bästa säljaren vilket känns sjukt bra då jag kämpar som fan på jobbet!
Det är sjukt hur mycket svenskar det finns här i London! Varje dag då jag jobbat har jag haft svenska kunder och idag fick jag till och med reda på att en tjej som jag nu jobbar med är svensk!
Skönt med lite svenskar faktiskt så känner man sig inte så långt bort från hemma! Vissa dagar saknar jag hem riktigt mycket, men så snabbt jag kommer ut och ser att jag faktiskt är i London och ser vad jag åstadkommit får jag mig allt ett leende på läpparna!
Ska nu kolla på tv med familjen och sedan decka skönt, tatah!


Hoppas alla mina änglar där hemma har det bra och ni alla är verkligen saknade ♥














Dagens



Saturday

Guten tag!
Detta blir nog första helgen då jag inte går ut i London, men med tanke på att jag jobbar även imorgon och fram till torsdag känns det faktiskt bra och en sak som är underbart med London är att man i princip när som helst kan gå ut då denna stad så som New York never sleeps!

Idag hade jag min andra arbetsdag på jobbet vilket var kaos då många är lediga och helvete vad mycket kunder vi hade!
Stress och spring blev det mycket av, men även lite mys stunder då vi satt ett gäng och tog extra pauser i det fina sommar vädret som allt är på gång!

Ska ta och vila nu för denna vecka blir det mycket jobb, men ser sjukt mycket fram emot nästa helg för då kommer jag verkligen vara lycklig, men mer om det när det närmar sig!
Mina vänner ta en titt på Karen millens riktigt snygga kläder som jag längtar efter att köpa då jag får min eget kort med rabatt för just nu är det en plåga att se, men inte röra! tatah:







Friday

Min första dag på jobbet gav mig verkligen ett leende på vägen hem och för första gången på länge kan jag säga att jag älskar mitt liv!
Det var verkligen länge sedan jag kände att mitt liv gick uppåt  och att jag kunde vara stolt över mig själv så tack gud för nu mår jag riktigt bra!

Personalen är jätte snälla och har redan hittat ett par som jag klickar med! Idag skulle en del av dem ut och festa och undrade om jag ville med, men efter 9 timmars pass var jag ganska sliten och med tanke på att jag jobbar imorgon kan jag lika gärna hålla mig till saturday!

Ikväll blev det istället en myspys kväll här hemma med "familjen" som jag nu kallar dem och min kusin. Det är så kul att prata med honom för tio åringar tänker ju på ett annat sätt och en sak som fick mig på gott skratt var att en av hans bästa kompisar tror att han har en chans på mig så nästa gång ska jag ge ungen en puss på kinden!
Nej nu ska jag sova innan jag svimmar och sedan blir det jobb på dagen för min del och orkar jag blir det party mot kvällen, tatah!




Kusin Dani!



Flum



Ned!


Hurra, Hurra, Hurra part two!



Dagens


Hurra, Hurra, Hurra!



Thursday

Det var inte så länge sedan jag skrev aj mina fötter och även denna gång tycker jag synd om mina fossingar!
Idag hade jag introduktion på jobbet och skönt att jag hade det med två till tjejer som var nya på jobbet. Tyckte faktiskt det gick jätte bra och personalen är verkligen jätte goa!

Däremot kan ju inte alla kunder vara på topp och såklart lyckades jag ut för några inte så heta kunder till exempel flera som pratade på bland annat franska och ryska med mig vilket jag dessvärre inte förstår!
Råkade även ut för kunder som kommer in och säger att dem behöver en klänning, men sedan säger att dem inte vill ha på sig klänning och där måste man försöka få dem att känna sig bekväma och vackra! Nej, men nu ska jag inte klaga det var faktiskt riktigt kul idag!

På vägen hem lyckades mitt busskort krångla och jag fick för mig att jag kanske inte hade pengar på det så fick leta upp en kiosk och 15 minuter efter när jag hittat en kiosk visar det sig att jag såklart haft pengar på kortet och det bara var ett buss fel.

Väl på bussen får jag ett mess av Camilla om att det har kommit ett stort nöjesfält och så exalterad som blev glömde jag såklart att hålla reda på vart jag skulle av så tre busshållplatser senare stod jag där på helt fel gata och efter en halvtimmes promenad och vägledning var lilla jag hemma!

Har pratat lite med familjen och mr pojkvän och nu äntligen ska jag få mig en härlig sömn för imorgon jobbar jag så natti natt och tatah!





En trött och sliten Ned lyckades såklart bli glad efter några härliga Quavers som måste ätas om man befinner sig i England!


Wednesday

Minns ni vad jag sa om att kämpa? Kämpar man så går det!
Imorse när jag vaknade fixade jag mig för hade intervju för Karen Miller innan jag skulle till min första jobb dag på All Saint och under tiden jag fixade mig kände jag mig väldigt nere och från ingenstans känner jag hur ögonen fylls med tårar!

Idag saknade jag verkligen hem till min och mr pojkväns lägenhet, närhet, trygghet, familj och vänner!
Det är konstigt att påbörja ett nytt liv utan alla och speciellt min älskade mr pojkvän som jag verkligen saknar. 
Det går inte en enda dag då jag inte tänker och saknar honom, men tack gud för skype!

I vilket fall tog jag mig i samman och begav mig till stan. Karen Millen känner nog alla märkes freaks till som är ett väldigt dyrt, men riktigt snyggt märke och att få jobba där skulle inte bara vara en grym merit utan också nära mig då det tog mig hela 1 och 1 halvtimme att ta mig till All saint och då med tre bussbyten, men denna tar endast 20 min med en buss!

Var väldig nervös då detta var min andra intervju med dem då min första var en timmes arbetspass och jag gav verkligen mer än allt både då och nu så gav mitt arbete resultat? Absolut!
Det slutade med att jag fick jobbet på Karen Millen och jag valde därför att tacka nej till All Saints!
Imorgon har jag 4 timmar introduktion sedan börja jag så önska mig lycka till!

Var mot kvällen på pizza hut med Dijana och där skålade vi för att vi både lyckats fixa jobb!
Natti natt och Tatah!




I min lilla blå efter dem goda nyheterna!



Pizza hut



Dijana för mätt?


Dagens



All Saints

Dessa kläder kommer det vara svårt att inte vilja köpa hem under tiden man jobbar...









Tuesday

Vilken lång dag!
Det var länge sedan jag gick upp tidigt och idag var jag uppe 8.30 för att sedan bege mig till en intervju som slutade med att jag fick jobbet!
Den som sliter, den får!

I börjar var jag lite nere för att jag inte fixat jobb ännu, men sedan när jag gav som mest gav det allt resultat!
Så imorgon ska jag börja mitt jobb på All saint och för er som kanske känner ingen namnet kan det vara så att ni läst på Kenzas blogg då hon handlar där när hon är i London.
Ett dyrt ställe är det med kläder som påminner om dyrare versioner av Carlings och Cheep monday!

Jag är faktiskt stolt över mig själv att jag fixat detta och hoppas nu att det går bra då jag redan imorgon får mig en introduktion av vad som väntas!
Måste även passa på att tacka alla där hemma som stöttat och verkligen inte slutat tro på mig. Jag saknar er som fan ska ni veta mina underbara ♥

Dags att sova så man är pigg och alert till imorgon, tatah!



Centrumet jag ska jobba på!



Söta steff som dessvärre åker hem imorgon!


Monday

Aj mina stackars fötter och vilken jävla dag jag och Stephany haft idag!
Allt började med att jag mötte upp Ida och Steff på Oxford för fika och även passa på att dela ut mer cv:n.
Efter starbucks skulle Ida till jobbet och jag och Steff drog till primark där jag såklart lyckades shoppa igen även fast jag försöker hålla i plånboken tills jag fått jobb!

Sedan lyckades en av personalen på Primark ge oss helt fel vägbeskrivning då vi letade efter den andra Primark så vi hamnade istället på ett jätte stort centrum som jag ändå hade tänkt att dela ut cv:n på, men ingen Primark där inte!

Vi lyckades iallafall vandra runt där till klockan 21:00 då det stängdes och någon gång där började mitt och steffs helvete!
När vi står och väntar på bussen märker jag att mitt busskort är borta och såklart hittar jag inte det så vi blir tvugna att be busschauffören om gratis körning och tur att vi hade tur med busschaufförerna idag annars kunde detta slutat riktigt illa.

Väl på bussen känner vi inte alls igen oss och ju mer vi åker ju mer blir vi osäkra på om vi ens är på väg mot rätt håll och såklart är vi inte det då vi missat att hoppas av!
Efter ettag ser vi att ingen är kvar på bussen och vi har nått sista hållplatsen!
Då blir vi tvugna att gå av bussen och det enda vi vet är att vi är i norra London och området vi hade hamnat på såg inte så värst trevligt ut!

Som sagt vi hade allt tur med busschaufförerna idag så efter ettag hittade vi en busschaufför som körde tillbaka oss och efter flera timmar sittar jag nu i min säng med träningsvärk!
Imorgon måste jag dessutom vakna väldigt tidigt yey för detta äventyr idag, tatah!



                                
                                                                     
                                         
                                                                                                                     
                                                                                                                       


                                                                                                  


Dagens



Stephanys goodbye party




på väg till camden



Jag & Steff



Toa pic!



Camille & Ida



Vi och vårt brittiska fan



Camden



Vi och halva terminator



Cheers m8!



Camilla & Ida



I gotta feeling..


Sunday

Vilken helg!
I fredags drog jag på stan med Steff och shoppade och passade på att dela ut lite fler cv:n.
Vi lyckades såklart hålla på så länge i stan att när vi kom hem hade vi knappt lust att röra på oss då vi egentligen hade planerat pub kväll, men freedags kvällen spenderades här hemma med familjen för min del.
 
På lördagen hände en del saker som var mindre trevliga, men mot kvällen blev det utgång och tråkigt nog Stephanys sista då hon ska flytta hem till Sverige så en liten goodbye party och kvällen blev galet kul!

Idag är jag en aning bakfull och seg och snart kommer vi få gäster så gäller att se pigg och glad ut när jag egentligen vill ligga och se ut som ett vandrande lik!
Dags att hoppas in i duschen, tatah!




Steffs nya badmössa



Ice cream anyone?!



Älskade skor




Inne på disney store blev jag och steff som barn



Prinsessan Ned



Jag och kisse



Steffs nya bff



Sen träffade vi mr dino på stan helt random



Dagen slutade såklart på älskade starbucks!


Borde en del drömmar sluta som just en dröm..



Vad säger ni mina vänner?
Borde en del drömmar sluta som just en dröm eller kan man förverkliga sina drömmar.
Som jag skrev innan har det vart lite svårt med att fixa jobb, men såklart har det bara gått två veckor däremot har jag mycket press och stress på mig från alla håll just nu.

Varför jag ens är i London kanske inte många vet. Ibland får jag till och med påminna mig själv!
Jag är helt enkelt här för att jag drömt om att testa på att leva ett liv här dels för att jag gillar den brittiska kulturen och britter generellt, men en stor del för att jag känner att jag kan förverkliga en dröm jag haft just här.

Jag har som jag nämnt flera gånger en dröm om att någon dag stå på en scen för en stor publik och sjunga. Jag vill helt enkelt bli artist och jag vet att vägen dit är otroligt lång, men har jag ens börjat klättra för detta oändliga berg? Nej!

Nu när jag väl vill klättra så känner jag att jag lätt fastnar och till och med funderar på att sluta och detta när jag inte ens börjar klättra.
Mycket som hänt på dem senaste åren har såklart satt sina spår och jag har lyckats tvivla på mig själv vilket är synd för jag underskattar mig själv på så sätt.

Jag vill lyckas nå min dröm eller iallafall försöka nå den, men det är extremt svårt när ingen tror på dig.
Jag pratade med min morbror och med familjen där hemma och dem tror knappt att jag kan stanna i London om jag inte fixar jobb snart vilket inte alls känns så skönt att höra.

Just nu vill jag höra att jag kan fixa detta, men ibland får man helt enkelt tro på sig själv!
Den delen har jag svårt med då jag oftast vill ha stöd från andra, men just nu får jag tro på mig själv och påminna mig själv gång på gång varför jag kom hit!

Jag kom hit för att förverkliga min dröm att bo i London och för att kanske en dag kunna bli artist..
Som min älskade Karin säger: Vi föds ensamma och vi dör ensamma!




Friday

Wow denna vecka gick verkligen snabbt!
På söndag har jag alltså varit här i hela tvp veckor sjukt!
Nu börjar man dessutom känna stress för jobb och boende så dags att söka skallen av mig.

Vaknade iallafall tidigt idag så ska nu fixa mig och dra till stan med Stephany och dela ut ännu mer cv:n!
Till slutet av nästa vecka måste jag fixat ett jobb så håll nu tummarna!
Igår var ju jag lite besviken på mig själv som inte hunnit med så mycket, men vad har man vänner till?
Drog med Dijana till ett burger ställe och satt och snackade skit och sånt gör verkligen på bättre humör!

Ikväll är det fredag och vi alla snackar om utgång, men fortfarande inga planer så får se vart natten tar mig, tatah!




A la turist!



Dijana!



Ned!


Thursday

Fan!
Jag som skulle vaknat tidigt idag för att söka jobb lyckades såklart sova bort hela dagen!
Idag är det dessutom val så det är galet mycket människor i hela stan, bra Ned bra!

Nu ringde iallafall Dijana och ska nu gå upp och fixa mig och antigen ta en drink eller fika i detta fina väder som jag lyckats missa suck!
Hinner jag tänkte jag passa på att dela ut cv:n medan vi letar efter en bra pub, men imorgon får jag som straff gå upp riktigt tidigt för till fredag ska alla mina cv:n vara utdelade!
Nu börjar det bli akut med jobb och jag  som latat mig får nu sätta fart, tatah!




Jag och min kusin när vi har tråkigt!



Dagens



Celebrities in London

Tänkte göra en ny "kategori" eller vad jag nu ska kalla det!
Varje gång jag ser någon kändis så kommer detta upp på bloggen och minns ni när vi var ute förra helgen och såg en kändis!
Vi såg eller snarare Dijana såg som var väldigt lycklig över denna upptäckt ingen mindre än Matthew Williamson som är chefdesigner för Pucci!
Nu fattas bara Robert Pattinson, David Beckham, Sugababes, Cheryl Cole...




Wednesday

Idag saknar jag hem mina vänner!
Min fiende är tryggheten och idag är en sådan dag då jag verkligen saknar hem och tillbaka till tryggheten, vänner, familj och min älskade mr pojkvän.

Många undrar hur jag har det utan min kille och såklart är detta extremt svårt och ovanligt för oss, men ibland får man acceptera att man inte kan ha allt och i mitt fall var det att antigen att stanna i uppsala och bo med honom eller att åka hit och testa på långdistansförhållande.
Visa dagar går mindre bra och idag är en sådan dag då jag är lite nere över att jag inte kan träffa mina vänner och min fluffrumpa när jag vill, men ska försöka vakna upp på rätt sida imorgon!

Idag var jag på två jobbintervjuer och imorgon tänkte jag ta mig ner på stan igen och söka jobb för har ingen aning hur intervjuerna gick!
Ska nu återgå till skypandet med älsklingen och sedan sova för idag är som sagt en av mina sämre dagar, tatah!



Idag innan intervjuerna!


Dagens



Tuesday

Vilken effektiv dag detta gjorde vi allt bra!
Idag var jag och Dijana och söka jobb som bara den vilket verkligen var bra nu är jag stolt och nöjd.
Dagen började med att jag möte upp Dijana här i vårt område då vi skulle till vårt bibliotek och skriva ut våra cv:n.

Sedan var det bara att börja dela ut och ni som vart i London vet nog hur mega stort oxford street är och det tar ju aldrig slut!
Vi började att dela ut cv:n klockan ett och när klockan var halv åtta var hem och vila fötterna det enda jag tänkte på!
Mina fötter har verkligen grillats idag så snart ska jag göra en härlig deckning, men det var verkligen värt varenda steg för inte nog med att jag är nöjd över utdelningen så har jag även gjort min första shopping!

H&M och mitt extremt saknade Primark blev det för dagen och efter att ha sett väldigt många butiker säger jag bara att there is more to come!
Nu känner jag hur jag faktiskt bor i ursäkta språket, men fucking LONDON och jag kan inte vara lyckligare!
Tackar gud för att jag hade möjligheter till att göra denna resa och nu finns det inget som kan stoppa mig natti natt och såklart: tatah!




Dijana!



Jag och mitt älskade Primark!



KFC och dem äckligt goda chicken popcornen!



två skjortor



Body, solglassögon och örhängen!


Monday

Ny vecka vilket betyder att jag nu vart i London en vecka!
Detta betyder även att jag denna vecka måste börja med att söka jobb som en galning och fixa allt som ska fixas.
Fick mig en vecka att lära känna London, folket och härliga sovmorgonar, men nu är det allt nya bullar som gäller!

Idag vaknade jag tidigare än vanligt då jag och Dijana skulle på lägenhetsvisning, men fy vilken tur vi hade att vi inte gick på den.
Möte upp henne här i närheten av där jag bor och under tiden vi skulle röra oss till bussen drog vi hem till mig en snabbis då jag skulle hämta min sjal. Tack vare sjalen så kom min morbror hem i samma länga och när vi berättade om lägenheten hade vi verkligen tur att min morbror var hemma!

Lägenheten låg ganska centralt och när man läste om dem lät den bra, men området var långt ifrån bra vilket vi inte hade en aning om!
Vi sket i visningen och drog istället och åt på Burger King och sedan drog jag och Dijana och satt oss på ett cafe där vi satt och snackade skit ett bra tag!

Mot kvällen blev jag på mindre bra humör, men min morbrors fru är underbar på att ge råd! Vi har suttit och snackat tills nu och imorgon har jag Dijana jobb att leta så måste sova nu, tatah!




Mamma har saknat sina älskade chilicheese!



Morbror


Sunday

Crazy night, check!
Igår blev det förfest hos Stephany och sedan utgång på Camden som ingen av oss hade vart på förr.
Först drog vi till en rockbar där det kändes som att hela London hade samlats galet mycket folk! 
När vi väl skulle börja leta efter klubben proud som slutade släppa in folk efter ett hittade vi såklart inte den.

Några minuter innan ett hittade vi klubben som tur och väl inne var det bara att börja njuta!
En väldigt stor klubb med helt blandat folk och till och med kändisar! Vi festade, drack och socialiserade oss med massa roliga människor så trotts allt letande blev kvällen extremt lyckad!
Dock måste jag även denna natt påpeka att brittiska killar kan ibland vara extremt efterblivna!

Idag blir det en lugn bakis dag hemma med familjen för imorgon har jag mycket att göra, tatah!




Dijana!



Ned!



Ladies



ehm..



At camden



Stephany!



I gotta feeling..



Camden!


Dagens



Saturday

Mitt första år utan valborg!
Linda nästa år tar vi allt igen vår tradition. Jag och linda har firat valborg ihop i 3 år och gjort det lite av en tradition, men iår blev det ingen valborg däremot hade jag det jätte trevligt igår!

Igår var jag på "blind date" med fyra svenska tjejer och en av dem hade hela sin familjs trevåningshus för sig själv så min såkallade "valborg" spenderades hos steffi med sprit och mys!
Nu känns det bra att man känner lite folk och vilken tur att tjejerna var så gulliga och man kom bra överens med dem!

Skulle egentligen blivit utgång, men mycket mysigare att sitta och snacka skit en natt och köra utgång idag!
Ikväll blir det utgång på camden som jag bara vart på när det vart marknad på dagen så ska bli kul och se hur det är på kvällen!

Dock hoppas jag verkligen inte det blir som igår. Fy helvete vad jag fick kriga för att få tag i en taxi!
En jävla timme tog det mig att få en taxi hem och då fick jag spendera den timmen med fulla och saikade människor mitt i Picadilly vilket absolut inte rekommenderas!
Blev tyvär inga bilder igår, men idag ska kameran med och tills dess ha en fartfylld lördag, tatah!



Camden nu kör vi!


RSS 2.0