Dagens



Wednesday

Vilket pass, vilken kväll och vilken hemsk dag jag hade på jobbet igår!
Jobbet rent generellt var nog inte så hemskt, men mina vänner drick aldrig kaffe på tom mage även fast ni vet att det kommer gå illa, men gör det endå som jag gjorde igår, dont! 

Jobbade från 13.00 - 23.30 vilket inte var få timmar direkt, men vad gör man inte för lite extra pengar innan man börjar plugga och speciellt nu till innan julen.
Vad som nu gick så snett igår var att jag inte riktigt tyckte om min mat som jag hade med mig så jag lät bli att äta och sedan mättade mig på kaffe. Ja jag mår bara illa av hur illa jag mådde igår.
Kom i alla fall hem, åt max mat och deckade skönt i mr pojkväns famn. Idag är jag ledig vilken verkligen behövs så ska bara ligga i soffan tills fluffrumpan kommer hem och sedan mysa framför desperate housewives.
Är ledig i några dagar till så ska verkligen passa på att njuta.
På tal om jobbet träffar jag ju väldigt myckte britter som kunder och jag kan inte låta bli att sakna hem till mitt andra hem England. Speciellt igår när jag hade en brittisk kund som fick mig att sakna tillbaka till London och Karen Millen. Många frågar mig än idag varför jag ens kom hem och visst slår det mig ibland hur gärna jag vill tillbaka, men inget land har Sveriges trygghet och jämställdhet.
Tror jag däremot innan kort ska börja planera en resa tillbaka och hälsa på alla, men tills dess får jag först börja bygga en karriär här för det var ju trotts allt därför jag flyttade tillbaka och även inse att London ligger bara ett flyg härifrån. Nej dags för lite New York och Gossip girl, tatah!




I miss my London..


Saturday

Att jag börjat blogga endast onsdagar och lördagar har inte riktigt vart meningen så jag lovar att skärpa mig nu!
Jobbat hela veckan och nu till helgen är jag ledig, skönt.
Igår drog jag förbi Karin och lunchade och sedan fick vi ett väldigt spontant ryck då vi båda ville färga håret så

Karin bestämde sig för att färga håret brunt och jag körde på den enda färgen som jag inte haft då jag haft väldigt många färger, rött!
Detta gjorde vi allt bra i Karin! Jag är mer än nöjd och bilder kommer så snart.
Mot kväll var jag väldigt seg så blev inge party, men film med Aram och mr pojkvän.

Idag har jag umgåtts med fluffrumpan som jag inte hunnit vara med så mycket i veckan. Det är roligt att tänka på hur mycket man uppskattar att vakna bredvid varann då vi både jobbat hela veckan lång.
Nu sitter vi och kollar på united medan vi väntar på att Julle och Karin ska komma hit med pizzor sedan ska vi vidare till dem då vi blir ett stor gäng som ska inviga halloweenen med a nightmare on elm street, tatah!


Red is the new brown:


Wednesday

Jag vill ha ordentlig sömn, höjdarenergi, helkroppsmassage och när jag ändå håller på en utlandsresa som kan ge mig tillbaka min bränna och sol!
Nu när vintern börjar göra sig bekväm så märker man sakta, men säkert hur tidigt det blir mörkt.
Solarium och att tvinga mr pojkvän att massera mig är dessvärre det närmaste jag kan komma mina så kallade drömmar, men såklart kan jag inte sola nu när piercingen läker och mr pojkvän orkar knappt röra sig från soffan när han kommer hem från jobbet.
Med andra ord är vårt "glamorösa" liv långt, långt borta!
Slit med jobben och ingen sömn det är vårt förnamn, men nu är det inte långt kvar till helgen och då fan ska det sovas och resten tar vi då!
I övrigt ser jag ut som ett vandrande spöke med stora mörka ringar under ögonen så känner ni för att ändra på eran dåliga karma får ni mer än gärna komma hit och ta hand om mig. Dags att sova för imorgon är det mer jobb som gäller, men får i alla fall sällskap av Ami på bussen så lite mys ska det ändå bli i min stressiga tillvaro, tatah!


Dagens



Sunday

Hur snabbt har denna helg inte gått?
Som tur är jag även ledig imorgon så ska passa på att sova ut tills tisdag då det är back to work!
I fredags blev det film och spel kväll med mr pojkvän och Aram. Vi såg filmen Frozen som jag rekommenderar dock är varken jag eller grabbarna sugna på att åka skidor någon gång snart!

Passade även på att skypa tre timmar med min älskade Lucy som jag jobbade ihop med i London. Nyligen har jag verkligen börjat sakna till London och tjejerna så förhoppningsvis kommer jag kunna åka och hälsa på antigen innan nyår eller efter!

I lördags körde vi ett gäng på hemmafest hos oss dock lyckas vi alltid flippa en aning för mycket, men kul hade vi allt!
Nu är jag hemma hos mr pojkväns mamma och äter gott och snart ska vi bege oss hem. Ikväll blir det antagligen desperate housewife maraton tills vi båda ska sussa om inte vi bestämmer oss för att störa Karin & Julle, tatah!




Min gull Lucy som jag saknar så!


Friday

Bloggen har vart död ettag och det har även jag vart!
Har sedan tisdags jobbat och dessvärre endast lyckats sova 11 timmar på tre dagar. Har heller inte haft lust att äta så tidigt som jag jobbar så jag är helt slut idag!

Har iallafall ledigt denna fredag och sedan i helgen får jag även reda på om det blir jobb imorgon eller söndag. Jag håller verkligen tummarna för att jag är ledig denna helg för det behöver jag!
Nej nu vill jag inte prata nå mer om hur sliten och trött jag är för då blir jag bara värre.

Har som sagt inte hänt så mycket mer i mitt liv förutom jobb så detta inlägg blir ganska trist, men läs gärna skvaller bloggen på uppsalatidningens hemsida och så snabbt jag blir rolig igen vilket jag hoppas jag blir imorgon hör jag av mig, tatah!




Oh vad jag önskar att jag var där just nu..


Sunday

Efter flera veckors vila ska jag om bara två dagar back to work, yey!
Nej, men även om jag trivs med att lata mig så ska det bli skönt att få jobba och få lite rutin. Så idag ska jag passa på att njuta av min ledighet vilket jag även gjort denna helg.

I fredags blev det ingen bio då det var fullbokat, men vi drog istället och åt på restaurang och sedan hade buzz kväll hemma hos oss.
I lördags vaknade jag mr pojkvän och aram upp klockan 14.00 då vi kvällen innan satt vakna till halv sju och spelade så en seg morgon, men grabbarna lagade våfflor och omlett så jag klagar absolut inte!
Mot kvällen hade jag och mr pojkvän lite egen tid och tog hand om varann. Riktig mysig kväll!

Nu ska vi laga tacopaj och kolla på desperate housewives. Denna helg blev en lugn myshelg vilket är precis vad jag behöver innan jobbet, men nästa helg min vänner då kör vi, tatah!

Bilder från förra helgens galenskaper:




Skönaste förfest spelet!



Pokermom



Cheers!



T!



Att vi aldrig lär oss att tequilan inte är vår bästa vän..


Friday

Har bloggen dött? Nej, men jag har typ det!
Har haft en del saker för mig och på tisdag börjar jag mina utbildnigsdagar på Arlanda då jag ska jobba på deras taxfree så nu gäller det att hålla mina läsare nöjda och skärpa mig, sorry!

Idag blev jag väckt av ett par grabbar som skulle komma hit och kolla till våra och alla andras element då dem nu har vart avstängda i hela 4 dagar! Kan ni tänka er hur kallt det har vart här?
Karin beskrev det kanon genom att jämföra husets värme med en kyrka som endast värms av värmeljus. Nu är det problemet i alla fall över och jag slipper gå runt med tusen lager på.

Har ju inte bloggat sedan tisdagen så:

Onsdag: Vaknade tidigt då jag hade läkarbesök och sedan drog jag och handlade lite färg medan jag väntade på Linda. Har bestämt mig för att göra om köket och måla lite innan jag börjar jobbet och det projektet kommer jag visa så snart det är klart.
Det blev lite shopping och fynd med Linda och sedan gjorde vi något som jag länge kommer minnas. Vi både ville göra något spontant för att bryta våra gamla mönster så vi drog och piercade oss i naveln som vi velat göra sedan vi var unga. Från att fika till att pierca oss! Vilken kick!

Torsdag: Vaknade på fel sida och hela dagen gick bara åt helvete. Har även mens så var en vandrande bomb. Dagar som dessa går dessvärre inte att undvika, men tur att mr pojkvän fick mig på lite bättre humör. Efter lite max mat så hamnade vi hos Karin & Julle med Shabbe och två hyrfilmer. Dålig start, men ett härligt slut.

Friday: Helgen är här och om det blir fest eller inte får vi se imorgon då min lilla Hanna fyller år, men idag tror jag det blir mys med grannarna. Antigen bio eller hemma. Innan jag börjar måla i köket ska jag spela lite data spel som jag hämtat som jag spelade förr. Om någon mer har spelat rosa panters spel så förstår ni varför jag är så exalterad över att spela det spelet igen!




Have a nice friday, tatah!


Dagens


Tuesday

Hello ladies and gents!
Det var ettag sedan. Just nu har jag en del för mig innan jag börjar jobba då jag fortfarande inte vet när, men måste hinna med ett par saker tills dess. Stress mina vänner, stress!
Har även börjat blogga för uppsalatidningen där jag ska föra en skvaller blogg så besök gärna den: http://www.direktpress.se/uppsalatidningen/Bloggar/Skvaller/
Idag tänkte jag städa lite här hemma och sedan gå en sväng förbi familjen och hämta lite brev och saker. Inte den mest glamorösa dagen direkt. Dock tänkte jag unna mig med mys framför desperate housewives ikväll när mr pojkvän kommer hem från jobbet och sedan blir det planering med Karin natten lång. Om två veckor ska vi ha en maskerad fest och vi är långt efter i planeringen just nu. Som sagt stress, tatah!
Kanske borde jag, mr pojkvän, Karin & Julle köra på familjen Flinta?

Saturday

Från en extremt spårad utekväll till en grabbkväll som innehåller bland annat fifa och komedi hela natten!
Det är vad jag har för mig på min lördag kväll. Tar fram min killsida som jag inte trodde fanns och leker med mr pojkvän och Aram.
Såg precis en riktigt rolig komedi film, the four lions som rekommenderas och nu ska vi kolla på Curys!
Som sagt efter igårs kaos som dessvärre inte kan nämnas på bloggen då det inte finns ord som kan beskriva våran som sagt spårade kväll behövdes faktiskt en lung kväll med max mat och grabbsen.
För resten av er ha en antigen mysig eller galen lördag, tatah!

Dagens



Friday

Kan mina attans mardrömmar sluta förfölja mig varje natt?
I snart över två veckor har jag inte alls sovit gott och drömt mardrömmar väldigt ofta. Nu börjar jag bli galen så tänkte köra på rådet dem ger i the secret. Ni som sett och läst the secret vet nog vad jag pratar om och har ni inte läst eller sett filmen så gör det!

Där pratar man om att ändra sin law of attractions och nu ska jag försöka tänka på att drömma goda drömmar innan jag lägger mig annars får jag investera i en fet drömfångare!

Nog om mina sömnproblem. Nu är mr pojkvän hemma och vi ska börja förbereda för en galen fest kväll med hans grabbar och mina tjejer. Egentligen är jag rena monstret idag som bara vill vara bitter, men det blir vad man gör det till. En dålig start på dagen ska inte ge mig en dålig kväll för det är trotts allt friday, tatah!




Tonight is all in!


RSS 2.0