DagensMonday

Ibland finns det faktiskt inget skönare än att ta en lång, varm dusch vilket är precis det jag gjort!
Ny vecka, nya tag!
Har vart ledig ett bra tag nu så dags att go back to work imorgon. 
Denna helg har jag haft det jätte mysigt och lyckats samla nya krafter. Sov över hos Arshi igår och idag har vi verkligen tränat.

Dansat hela dagen till michael jacksons wii spel och helvete vad man har kul till det spelet. Vi märkte inte ens hur länge vi hade spelat föränn hennes mamma sa att vi borde äta åtminstone!
Passade dessutom på att gå förbi solpalatset och sola mig lite brun då en gammal klasskompis hörde av sig som jag inte träffat på flera år.
Ny duschad och brun ska jag nu äta lite och börja mitt sex and the city maraton, tatah!En tjejs bästa vän..


DagensFriday

Ibland krävs det vissa oönskade åtgärder för att man ska vakna upp från sin drömbubbla. Man måste stänga ögon och sedan när man väl öppnar dem så får man lära sig att se på världen med nya ögon, en ny syn och ge denna nya värld en ärlig chans.
Vi människor tar extremt mycket förgivet och glömmer vad som krävs i nuet. Allt kommer alltid vara som det vart, men det funkar dessvärre inte så i verkliga livet. Blommor ruttnar om man inte vattnar dem, barn växer upp på fel sätt om man inte uppfostrar dem rätt och glas går sönder om man inte är försiktig.

Idag ska jag till kyrkan med Sonya och Karin för att få lite tankar rensade. Sedan blir det hem till Arshi för tjejmys. 
Dags för nya tag och varför inte en dag som denna? Ha en kanon fredag, tatah! DagensThursday

Veckan är snart över skönt!
Har hänt mig en del saker som jag inte vill dela med mig av i bloggen, men att skriva tycker jag är kul så bloggen lever vidare även om jag inte riktigt kommer ha ork för att uppdatera den så ofta som önskat!

Sovmorgon idag och känner hur jag faktiskt börjar bli riktigt varm igen. Haft en jobbig feber/förkylning som varken kommer ordentligt eller lämnar mig ifred.
Idag jobbar jag så blir inte något skoj, men igår fick jag komma ut lite och umgås med Arshi och K. Sedan är det gossip girl och sömn framför datorn för min del.

Helgen blir nog en lugn helg och ska dessutom passa på att hitta på saker som jag annars knappt haft tid med så som att ha en riktigt chick flick kväll med ansiktsmask, nagellack och så jacuzzi mys. Börja måla tavlor igen och dessutom har jag sökt till lite utbildningar så nu håller vi tummarna!
Kom även på ett härligt motto som dem tog upp igår på personal mötet; Det jag vill kan jag, det jag inte vill kan jag inte, tatah!

RSS 2.0