Dagens


B-day

Idag är ingen vanlig dag, idag är Arshi & Barz födelsedag hurra, hurra, hurra, hurra!
Två gullungar till mig blir alltså 19 år idag och ja vi alla har firat det onödiga årets så nu är det bara att räkna ner tills 20års dagen. Önskar jag kunde dela på mig och vara med er båda hela kvällen, men ska göra så gott jag kan och hoppas ni får en mysig födeösedag!



What a party!

Igår kväll kom vi tillbaka från kryssningen och helvete vad kul vi hade!
Inget kunde liksom gå fel utan allt vi gjorde var så jävla kul och nästan lite utomlands känsla.
Stötte på en del gamla vänner och även fick nya vänner som plus i kanten så sånt kan man aldrig få för mycket av.

Har inte laddat upp bilderna än med tanke på att jag vandrat runt full nu i två dagar, men så snabbt jag hinner kommer även dem upp.
Kryssnings människor är ju för goa dem bara dricker och dricker det finns nästan inge stop.
Jag själv vaknade upp med en härlig bakfylla, men så snabbt man såg alla fortsätta festa på morgonen kände man att det var bara att bita ihp och festa mer vilket jag gjorde och det rekomenderar jag ifall man inte mår för illa såklart.
 
Nej tråkigt att vår mini resa är över, men mer roligheter kommer snart..




Kryssnings time!

Stressen kommer nog alltid följa mig vart jag änn går!
Måste skynda mig nu, men tänkte att jag slänger in ett inlägg nu innan jag går.
Nej nu är det kryssningsdags för mig, Jort och Barz så vad kan gå fel?


Kvällens


Life in Manchester

Del 6
Detta är det sist inlägget om mitt före detta liv i Manchester!


Detta var ju sista gången vi var ute med Sam innan han skulle åka hem igen och vilken kväll!

Jag saknar verkligen denna klubb och ser ni hur fint det var där inne?

Gullebulle njuter av sina tequilas

Efter för många drinkar, gratis internet (ni minns väl när vårt internet försvann i flera veckor och sedan fann vi internet på klubben) så var det dags att säga hejdå till vårt andra hem!

Jag kommer aldrig sluta skratta åt mig själv! Efter hårt festande sen dagen innan skulle ju jag upp och jobba tidigt på morgonen. När jag vaknade upptäckte jag att jag fortfarande var full och när jag satt där i toan och kissade ser jag den största spindeln gå förbi mina fötter.
Ja lappen förklara resten: Jag dödade en spindel under den här, men vågade ej ta bort den sen så under våtserveterna finns en död spindel! Love you all/N
När killarna hade vaknat kan ni ju tänka er hur mycket dem skrattade när dem såg min lilla lapp på toa golvet!

Vi var även tvugna att ha en sista krog kväll!

Vårt kök, våra bärbara datorer som spelade the saturdays och Britney, dem sjuka förfesterna, Vår speciella granneTony och ja vilka jävla kvällar alltså..

Hur kan man inte sakna alltså?

THE END

I wanna have your babies

Minns ni Natasha Bedingfields låt I wanna have your babies?
Den låten har fastnat i mitt huvud sen jag såg sockersöta Harlow. Nicole, Joel, Harlow kan det bli bättre?
Nicole Richie har alltid vart en av mina favoriter och sen hon fick Harlow kan man ju inte bara sluta följa familjen.

Jag har hela tiden hoppats på att det ska komma en till Harlow och ifall ni inte visste så är Nicole gravid igen!
Jag bara längtar tills den andra kommer och jag tror nog inte det bara är jag som känner hur avundsjukan växer.
I 27 års åldern är hon påväg med sitt andra barn och denna lyckliga familj lever verkligen livet.
Jag kan bara inte sluta längta efter hela barn och familje livet.

I wanna have your babies
Get serious like crazy
I wanna have your babies
I see 'em springin up like daisy's


Inter vs United

Äntligen är den efterlängtade matchen här och såklart sitter vi fastklistrade i soffan!
Såklart sitter jag ju inte bara och stirrar på en rullande boll som mr pojkvän utan spelar sims samtidigt som jag kollar, men denna match kommer vara riktigt underhållande. Så för er som inte kollar se nu till att åtminstonde sätta på tv:n om ni såklart redan inte har gjort det!

Om jag fortfarande inte lyckats få er frestade på mtachen så minns ni väl att Ronaldo spelar? för att inte glömma alla andra hetingar i United och även Inters spelar är inte så dumma.

Nej må United segra! 


Don't judge too quickly

Sen jag kommit tillbaka från Manchester har jag tänkt på en sak som jag aldrig tror kommer släppa i ruttsala!
Allt och alla bryr sig för mycket om vad "folk" kommer tro och tycka.
Det känns nästan som att man bor i en sekt och alla bara väntar på att hitta fel efter fel.

I Manchester kunde man i princip gå runt naken utan att folk brydde sig. Nu menar jag inte att jag önskar att vi alla kunde springa runt nakna, men att kunna ha på sig något som sticker ut här är ungefär som att stå framför idol juryn.
Dessa blickar som säger; hur kan du ha på dig detta? borde verkligen lämnas hemma.

Man ser människor i USA gå runt hur dem vill, men här måste man tänka hur mycket man sticker ut. Nu är det inte bara Sverige utan jag minns när jag jobbade i Manchester och en av mina kunder sa att hon var från New Zealand.
Hon letade efter fest kläder, men så sa hon som inte sticker ut så mycket!

Va? varför skulle man inte vilja sticka ut. Visst behöver man inte alltid ha på sig en snor grön pälsjacka, men att inte ha den bara för att man känner sig uttitad är ju helt fel.
Hon min kund sa att dem i New Zealand tydligen var 2 år efter i modet och när jag te.x. visade henne lack leggings sa hon att det där skulle verkligen vara för mycket wannabe kändisar!

Även en del vänner till mig frågar ifall dem "kan" ha på sig dem där skorna eller linnet. Är det en sak jag lärt mig är det att ju mindre du bryr dig om andra ju mer vågar du leva det riktiga livet istället för att vara fängslad i deras åsikter!
Så mitt mål var med denna kund att sätta nya gränser och trender. Tanken att hon kunde vara den som först sätter trenderna i hennes stad hade hon aldrig tänkt på ritktigt och att jag lyckades sälja saker till henne som hon aldrig innan skulle köpt gjorde mig så glad.

Jag hade lyckats och hon var så tacksam. Nej nu räcker min dagens predikan, men sluta fundera på vad andra tycker. Så länge du tycker om det ska det inte vara några problem!



Dagens


Tuesday

Tack gud för semmeldagen!
Jag kommer aldrig förstå mig på människor som inte gillar semlor?
Nej idag ska jag äta så mycket semlor så att jag spricker.

Måste ta och sola solarium innan torsdag och innan tatueringen också. Jag är så otroligt nervös och rädd, men samtidigt vill jag bara få det gjort! Vad och vart jag ska ha den får ni se när resultatet är klart!
Nej nu ska jag inviga min semmeldag tills dess:




Kvällens


Om två veckor då är de min tur!


Aj aj!

Tattoo hit tattoo dit!
Finns det någonting jag älskar är det spontana påhitt, men så här spontan trodde inte ens jag att jag kunde bli?
Från att ha sett dem hemska nålarna dras mot huden till att jag själv ska tatuera mig!

Ja ni läste rätt. Jag bestämde mig (eller blev en aning tvingad) att beställa tid med Jordi som också ska tatuera sig. Jag höll verkligen tummarna för att tjejen på stället skulle säga att det var illa med tider, men sen ler hon och säger:
Blir nästa vecka bra?

Igår var jag nästan säker på att jag aldrig skulle våga tatuera mig (vilket jag fortfarande är,) men har man snackat om att tatuera sig så länge som jag gjort får man ibland gör saker mot sin vilja för i slutändan kommer det verkligen vara värt det!

Dessutom är det svårt att inte vilja tatuera sig nu när jag har fluffrumpa vandrandes här hemma med hans nya tatuering. Den är verkligen jätte vacker.
Nej dags att natta mig och hjärtat!

Vackert!

Dagens


Monday

Medan jag sitter här och sjunger och dansar sitter min stackars pojkvän under nålar. Vill man vara fin så får man lida pin visst är det så?
Jag ska börja klä på mig och dra ner på stan och hälsa på honom medan han ligger där och samtidigt kolla om jag kan boka tid för min tatuering för även om jag inte vågar är det fan dags att göra den!

Har faktiskt aldrig sett när någon tatuerar sig så nu innan jag ska göra det vill jag se hur det egentligen ser ut och passar på att även ta med mig jordi som också vill tatuera sig, men inte heller riktigt vågar. Vilka kycklingar vi är egentligen..




Kvällens


Glöm silverfatet!

De senaste dagarna har jag verkligen funderat så mycket s¨att jag tjattat håll i mitt eget huvud!
Samma ämne som förr, men denna gång blir det förhoppningsvis sista gången jag skriver om det. Mindre skrivande och mer verkstad.

Det finns många människor här i världen som fått allt serverat på ett silver fat och sen finns det dem som har kämpat så pass mycket att dem nästan inte tycker att det var värt bekymret, men någonstans i mitt lilla hjärta tror jag allt alla kan om dem vill.

Vill jag testa på att lyckas i kändisvärlden får jag kämpa också för om jag känner mig själv rätt är inte jag den typen som fått det jag velat utan att fälla ett par tårar under resans gång, men visst är det  oftast värt det!
Dags att skriva låtar, tankar och ideér. Ta hjälp av dem som kan hjälpa och gå ut och möta möjligheterna som finns.

Sen även om jag inte vill inse så kanske jag kommer upptäcka att allt inte går som man riktigt tänk, men att sitta här och filofisera för mig själv kommer jag inge vart med.
Nej dags att ta reda på vad som väntar på mig där ute igentligen innan jag nu börjat plugget och allt!


 


Sunday

Nej det kommer alltså inte sluta snöa och bli bättre väder som det ser ut just nu. Jag som var redo att lägga undan vinterjackan, men istället fick jag skaffa mig en ny idag.
Sommaren är verkligen för saknad. Alla planer har gjort, men vart är du min kära?

Idag var dagen precis som en söndag ska vara; mysig och lugn!
Vaknade ganska tidigt då vi skulle dra med Mr pojkväns släktingar och shoppa lite. Sen vart det lunch och fik med hans mostrar.

Tittade på vår traditionella serie how i met your mother och sen somnade jag ettag också. Nu ska jag gå och raka fluffrumpas huvud.
   

Nej nu räcker det vi vill ha sommar!

Dagens


Saturday

Hon är otrolig. Sitter och försöker hjälpa Ami med att hitta kläder till ett bröllop idag, men är hon lätt att hjälpa?
Nej ska få min vilja igenom och till slut får hon gå med på det vare sig hon vill eller inte!

Sorlig att jag tycker att vädret är fint bara för att det är -2 och inte -9, men det har vart så attans kallt nu dem senaste dagarna så så snabbt solen tittar fram får man passa på.
Har bestämt träffa om någon timme med Sam så time for fika sen får vi se vart kvällen tar mig, men jag tror jag känner för en Kerstin kväll med film och bullar.



I know you missed my haben habirna!

Rubriken säger allt!


Friday

The city, spagetti bolognese och mys med hjärtat. Bätter start på dagen? No way.
Nu måste jag dra och klä på mig ska hämta upp Barz och sen ta oss till Gränby där vår kryssningsbiljetter ligger och väntar på oss.

Sen ska vi samla hela gänget från igår hos Barz denna gång och antagligen fortsätter vi kolla på simple life eller nå mysig film. Have a nice friday!


För fem härliga år sedan..

Dagens

I wanna take a ride on your disco stick

I love design

Lägenheten ska byta golv, kaklas och vi ska dra och kolla på passande tapeter, men jag kan bara inte sluta kolla efter möbler och saker som kommer passa in hos vår nya lya.
Jag har to.m. köpt saker från Manchester som jag ska ha i den, men Mr pojkvän får ej veta.

Han vill liksom ta en sak i taget och tycker inte om att börja på B när man är på A om ni förstår vad jag menar.
Som ni säkert vet eller får reda på nu så har H&M börjat sälja heminredning!
Jag är verkligen ett stort fán av H&Ms produkter så detta såg jag verkligen fram emot.

Nå? Jag hade mycket större förväntningar ska jag säger er, men det var helt okej och en del saker föll mig i smaken direkt som jag ska klicka hem. Dock borde dem hålla sig borta från all vardaglig design för just nu sticker dem inte ut alls. Ser ut som vanliga Ikea möbler!
Ta en titt själva.


Come to mami..

Haben habirna

Vilken mysig kväll!
Jag, jort, barz, ami och michell ja, inget kunde gå fel. För att inte glömma se simple life fem den var rå kul.
Dessutom planerade vi in en kryssning som jag ska berätta mer om sen och jag kan bara inte sluta längta.

Nu är jag iallafall hemma med Mr pojkvän och here we go mina dröm tankar. Hörde att en kompis till Mr pojkvän fått skivkontrakt och jag kände verkligen avundsjukan växa inom mig.
Jag minns hur gärna jag ville bli artist, men efter ettag gav jag liksom upp och tänkta på mer realistiska jobb, men nu börjar jag ifrågasätta mig själv igen.

Är det verkligen rätt att lämna en barndoms dröm bara för att man stött på en del hinder och för att det inte är bland dem lättaste yrkena?
När jag fikade med Katta så sa hon ju samma sak som alla mina vänner att jag måste ut och träffa rätt människor för som ni vet kändis kretsarna letar inte upp dig utan du måste hitta dem, men just det vart?

Ibland önskar jag att jag ville bli tandläkare jag menar det kan man plugga till. Visst allt här i livet får man kämpa för, men hur mycket skiljer det sig kämp messigt på att bli artist eller tandläkare?

Alla mina drömyrken som jag sorligt nog tror jag är duktig på är ju artist, skådis eller programledare, men ibland kommer du ingen vart med en talang utan du måste ha kontakter.

Däremot har jag nu äntligen funnit något jag skulle kunna se mig själv göra livet ut och det är ju att hålla på med journalistik. Jag är ett stort fán av att skriva och även synas i tv så som journalist eller programledare för det passar mig.

Sorligt nog tror jag däremot att jag ändå alltid kommer undra vad som hände med drömmen om att bli artist?


Thursday

In och ta en skön dusch. Jag och duschar är som gjorda för varann! Om jag fick välja skulle jag bara behöva någon som kommer in med mat, en inbyggd tv och dator, en jacuzzi för variationens skull och telefon samt brevlåda i toan. Låter det inte frestande?

Nej nu är Barz, jort och Ami på väg. Vi ska ha Simple life 5 maraton.



Dagens


Come back D!


Vad hände med "min egna stil är den som rockar?"




Är det bara jag som är trött på "Oh har storbloggaren en sådan tröja som alla andra snart kommer ha? Då ska jag också köpa den så kan vi alla blogga om den och bli kända!"

Ett ord: Duuuuuude?

Wednesday

Vaknade halv tolv och sedan dess har jag vart barnvakt vilket jag fortfarande är!
The kid har satt sig vid datorn och kollar på film så ska passa på att ha lite The city maraton tills han börjar bli överaktiv i käften igen. Barn alltså man orkar inte med dem ibland, men visst är dem underbara?


But I'm, I'm with you



Vilka minnen vi har med denna låt. Mitt mål är nu att sjunga denna på vårt bröllop om Gud vill för jag älskar dig min man


Tuesday

Nej nu räcker det!
Från och med idag ska jag vända på mitt dygn för nu är det verkligen dags med det. Speciellt nu när jag snart ska börja köra och plugga.

Idag var jag nere på stan med Katta och kollade runt lite samt åt på mitt favorit sallad ställe.
Nästa vecka är Katta ledig och då ska vi försöka starta igång med lite roligheter, men just nu har stackarn helt fullt upp med skolan och dansen. En riktig kämpe!

Sen möte vi upp Mr pojkvän och hans kusin som hade vart på bio. Åkte hem och träffade Ami (tack hjärtat!) men var inte riktigt på mitt bästa humör så gossip girl fick bli min medicin för kvällen.
Nu sitter jag och väntar på att mr pojkvän ska jobba klart sen blir det mys och sov dags för oss för imorgon ska jag som jag sa innan upp tidigt!


Kossan gaga?

Mr pojkväns kusin är som Jake i 2 1/2 men om ni sett den!

För några dagar sedan:

Han: Vet du att du ser ut om en kändis?

Jag: Gör jag? Aha vem då?

Han: ehm.. hon pocker face.. eeh.. Ja Lady gaga!

Jag och mr pojkvän fick oss ett härligt skratt!

Sen imorse:

Mr pojkvän till sin kusin: shh gå inte in där Neda sover!

Han: hahah hon ser ut som en smal kossa när hon sover

Monday

Im getting closer.
Idag skulle det allt fixas inför körkortet för nu är det spikat att jag ska fan lyckas ta det innan sommarn så håll nu era tummar.
i vilket fall blev det en massa spring för att fixa och trixa så nu är det bara att hoppas på det bästa. Låta föraren i mig stiga fram!
Har köpt mina 20 lektioner och även vart på handledarkurs idag med Ami som också ska ta sitt körkort.
Den kursen borde dem verkligen piffa till med godis regn eller någonting som inte får en att somna på plats. Helvete vad tråkigt och att sitta på sin röv i mer än tre timmar är ju bara plågsamt, men nu är det som tur över och jag kan pusta ut!


Hereee i comeee!
(mina paint kunskaper börjar spåra en aning. Har jag förvandlats till en paint nörd?)

Valentine's dag

Kunde min alla hjärtans dag ha blivit bättre?

Jag vet hur "Barbie och Ken kärleken" låter. Speciellt i en singels öra, men glöm nu inte att jag också var en tok singel förr som bara såg alla hjärtans dag som ännu en anledning till att supa och tycka hur patetiskt det var att vara kär och bunden till en kille.

Nej nej mina tankar då var jag älskar endast mig själv vilket fortfarande gäller idag, men att dela med sig av sin kärlek är ännu bättre om ni frågar mig.
Så tillbaka till min och mr pojkväns dag. Han tog mig på restaurang mot kvällen och till samma ställe som vi åt på förra året. Det ska bli vår alla hjärtans dag restaurang tänkte vi.

Sen kom vi hem där han hade fixat upp hela lägenheten och ja behöver jag fortsätta? Det låter nästan för bra så det blir äckligt, men så är kärleken. Antigen för mycket av det goda eller tvärtom.
Sen öppnade vi våra presenter som vi köpt till varann, myste och såg äntligen filmen The notebook och ja mina vänner ni hade rätt. Denna film kommer verkligen vara bland mina favoriter och om ni inte heller har tagit er tid att se den så do it!



Finns det något vackrare än rosor? Ja detta var bland det saker min man hade gjort

Rosor på sängen, presenter, mmmmm

mitt hjärta

Min riktigt snygga kort som mr pojkvän redan hade köpt i Mcr!

En av mina presenter till mr pojkvän var dessa två silver magnet ramar med kort på oss

I denna söta ask låg det ett halsbandsur

Till det bästa. Tröjan var från mig och my new love jacket från han!

Slutet gott, allting gott
You made my day hun!


I like it do you?

Tnx sam den kunde absolut inte bli bättre!
Min header om ni inte sett den redan. Trodde inte min Mcr header kunde glömmas, men med denna är den redan lagt på hyllan för länge sen.

Från och med nu blir det designer sami sam


Morning!


Bye my love

Nej nu är det dags att ta bort min header och även ta ett sista farväll till mitt dåvarande liv i Manchester.

Goodbye Mcr and the life i had. Lets see what the future have in mind this time!


My valentine day was perfect!


Bilder och story kommer sen..

Love is in the air

Äntligen är det alla hjärtans dag och jag ska snart träffa Mr pojkvän för att få reda på vad vi ska hitta på sen det är en överraskning.
Man kan tro att jag har vart en alla hjärtans dag freak förr, men jag minns denna dag som den drygaste när jag var singel eftersom att jag alltid lyckades göra slut på det förhållanden jag hade då innan alla hjärtans dag.
Jag var nästa dömd att vara singel på alla hjärtans dag. Så förra året var det faktiskt min första alla hjärtans dag med min nuvarande pojkvän.

Jag är ganska duktigt på att ge tips om vad man kan hitta på om man är singel så ni alla där ute utnyttja denna dag med att vara med familj och vänner för trotts allt man älskar ju inte bara en partner utan också sina andra nära och kära.
Dessutom är det kul på ett helt annat plan att vara singel så passa på att njut av er tid som singel också.
Jag minns förr hur jag alltid samlade ett gäng tjejkompis efter lunch med familjen och drack hemma med en massa singel låtar så som independent woman.

Nej nu ska jag vara hemma med Ami och Jort tills jag ska ut. Ha en dag fylld med massa kärlek och trams!




Barrunda

Det finns inge bättre än att samla ihop ett gäng vänner och umgås på en bar. Inte konstigt att britterna dog för sina barer.
Så igår var jag ute med gamla barndomsvänner och stötte även på gamla klasskompisar.
Även denna kväll var lyckad och någon otur stötte vi nog ej på eller kanske den att Jordi glömde sitt legg, men vakterna var snälla så nej fredagen den trettonde jag tror jag är över dig!



En klar Jort

En inte så klar jag..

Me & Jort

Veddo

party like a rockstar as always


Done

Nu är jag äntligen klar med alla hjärtans dag shoppingen!
Vi drog först alla och åt italiensk buffe vilket jag rekommenderar stort för det var verkligen gott med tanke på att jag hade hört motsatsen.

Sen var det dags för mig, Linda, Micho och hans tjejkompis att hitta alla hjärtans dag presenter vilket inte alls var det lättaste, men till slut hittade vi och nu vill jag bara att det ska bli imorgon.

Min smarte ideé om att se filmen Friday the 13th vart tydligen inte så lyckad sen alla var off och ville hellre sitta och ruttna hemma och vid det laget då jag fick med mig några var det fullbokat så det blir barrunda med gamla barndomsvänner istället. Hoppas ni alla får en lyckad kväll utan otur,


Dagens


Friday

Nu var det helg igen, fredag även kallade fredag den trettonde!
Denna dag har det alltid kallats för otursdagen och jag antar att det inte bara är jag som är extra försiktig denna dag. Suck att jag fortfarande tror på sådanna saker som te.x. att man får otur om man går på a-brunnar osv.

Jag är riktigt sugen på att se filmen Friday the 13th så ska försöka styra upp ett gäng och se den för är det någon dag man ska se den filmen så är det idag annars är det ganska meningslöst.

Nej nu ska jag dra och hämta upp Linda med Mr pojkvän och Sjalil. Ska dra ner på stan och handla alla hjärtans dag presenter och även träffa Micho. Shopping & Fik time  


Thursday

Idag är det ingen vanlig dag. Idag har det gått 40 dagar sedan Mr pojkväns pappa, vår ängel flög till himmelen.
Jag minns att en av mina vänner i Manchester hade gått igenom samma sak. Hennes killes pappa hade dött och hon gav mig verkligen stöd och råd nu när det hade hänt oss.
En ska hon sa som jag verkligen då inte kunde se var att tiden skulle gå så otroligt snabbt och att med tiden skulle allt bli så mycket bättre.

Hon hade så rätt för idag mår vi alla mycket bättre, men inget är som förr.
I börjar var der bara så overkligt och hemskt. Ingeting var possetivt och att kunna leva ett normalt liv igen kändes omöjligt.
Idag är det annorlunda. Vi alla mår bra, men visst är det en annan femma för hans mamma. För henne är det fortfarande hemskt, men Mr pojkvän är starkare än någonsin.

Det första året kommer att vara som det är nu. Riktigt bra, men helt plötsligt motsatsen.
Den jobbiga och hemska delen över. Nu kommer man bara hela tiden sakna och saknad är något man får lära sig att leva med.
I guess thats what they call life..


We miss you love


Life in Manchester

Del 5


Nej ni jag har faktiskt aldrig festat så mycket i rad. Sen Sam kom var mitt och Mr pojkväns liv hela tiden jobb och fest och jag trodde aldrig jag kunde säga det, men tack Sam för ditt gnäll om fest varje natt för vilka minnen!

Haha den här klubben vill jag fortfarande fira min 20 års dag på!
Lägg bara märka till alla "för glada färger." Man kunde verkligen hitta all typ av folk där och då menar jag allt ifrån 50 cent liknande typer till transvestiter!

Ni anar inte jag var bara tvungen att ta kort som en chines på allt!

Ja verkligen på allt..

Sen drog vi vidare till en annan klubb

Dock minns jag hur sliten jag var den kvällen så "party like a rockstar" temat blev mer "party like Kerstin"

Om ni undrar så tog även vi pauser då och då och hade hemma kvällar, men med en Sam i huset blev det inte ofta.
En veckas paus och sen vart det fest och sams tid för att få ut oss!

Men våra förfester vart ändå alltid lika roliga och speciellt alla taxichaufförer vi stötte på

Denna fest kväll var bland dem sista innan Sam skulle dra efter att ha vart hos i ungefär en månad och vilken kväll.

Det kunde ha vart värre eller kunde det?

Den här klubben var vi verkligen stammisar på och jag minns hur sorligt det var denna kväll för vi visste att vi inte skulle få festa där på ett jävligt bra tag. I miss, i miss..

Fortsättning följer..


Wednesday

Ja, jag tror min dagens mening säger mycket om vad jag vill.
Jag har ju tills nu levt med de här ta dagen som den kommer, men nu tror jag att det får räcka. Jag antar att det är nu det är dags att ge allt för att nå min mål om jag nu bara kan uppnå dem?

Så mycket frågor, men så extremt lite svar!
Såklart kommer nog mitt besök med studievägledaren hjälpa, men sen är det upp till mig att ta alla dessa svåra beslut!
Det är tuffa tider nu framtidsmässigt, men jag vet att jag klara mig så länge jag kämpar för det jag vill.

Jag har faktiskt inte lagt ner min dröm om att bli artist eller programledare, men en sak i taget och som sagt först kommer utbildning.
Jag kan inte förstå att jag faktiskt har nått det beslutet, men bättre sent än aldrig och att jag faktiskt har hittat ett program som jag brinner för.

Jag lovar mina vänner bara för att Manchester drömmen tog slut tidigare än planerat och jag inte hann med den största anledningen till varför jag var där från början ska inte få mig att crash and burn utan tvärtom!

Im not done dude no, no..


Dagens mening

Unable To Stay, Unwilling to Leave

Dagens


I cant get enough of you!


Tuesday

Har suttit och titta på ett par gammla avsnitt av The hills och aldrig jag kommer aldrig tröttna på den serien!
Nej idag ska jag tvinga Ami att ha en riktig serie dag med mig med bl.a. gossip girl och the city.

Mr pojkvän är och köper en massa möbler och saker till lägenheten. ja ni läste rätt vi är på gång med våran lägenhet och jag kan inte sluta längta efter det slutliga resultatet! 
Lägenheten kommer bli så snygg jag känner det på mig, men nu kom Ami så


Dagens


Life in Manchester

Del 4


Förfest, en fredag kväll och en massa The saturdays

Make och fru

Sam fina "d&g" halsduk som är 100% toa papper

Det var planerat att vi skulle ut, men fan vad vi hade det kul hemma så en härlig hemma fest!

Jag tror det var efter denna bild jag började stå och sjunga på soffan

Vi gjorde en persisk titanic

Och sen var den hemma festen slut

Dagen efter var det jobb och sen hade jag ledigt så ja, det blev en till utekväll dock utan Mr pojkvän som skulle upp och jobba tidigt dagen efter

Innan vår galne kväll startades

Jag och min älskade maskott!

Vilken jävla kväll. Den kunde inte bli bättre och mer spårad på något sätt!

Fortsättning följer..

Kvällens


Beautiful


Monday

Och sen var helgen över!

Saturday:  Efter att ha suttit hemma och insett att låsa in sig faktiskt inte kommer gynning mig så värst beslöt jag mig för att hänga med ut.
Vilket nu i efterhand var det bästa jag kunde gör för vilken klockren kväll det blev.
Ut och festa känns fortfarande lite fel och speciellt då det fortfarande inte har gått 40 dagar sen mitt hjärta dog, men vi alla behöver då och då sitta ner med närmaste och bara dricka.

Jag, Sam, Barz & Arpine drog först och hälsade på Linda & co på terassen, men den lugna gråt musiken gick lugnt bort
så Firman blev det. En lång natt kort: en lyckad kväll med härligt sällskap och vår praty fyllda kväll tog slut kl. sju på morgonen!
En video finns även upplagd på:  http://www.vansemyan.com/  

Sunday: Vaknade upp klockan tre på eftermiddagen och var helt förstörd.
Min mormor var på besök så satt och umgicks med henne och mamma. Mot kvällen kom Ami förbi och vi satt och kollade på en massa amerikanska serier och sen vart det bed time.



Blakey, me & Arpine

Charlies what? 

Me & Gudfader

hahah

Vi + barzs fann

Pink panter

ehm vilka miner?

Och ja en verkligen lyckad kväll

Saturday

Im back!

Friday: Hängde med Mr pojkvän till tatueringsstudion och det börjar verkligen bli dags att lämna kycklingvingarna hemma och ta mig i kragen ordentligt!
Sen träffade jag upp en gammal barndomsvän, Sandra och tog en lång fika. Vår upplevelser och minnen borde fan bli film! 
Brist på mysiga fikställen här i ruttsala? jo det kan man ju lungt säga. Starbucks och Milleys vad hände med vårt löfte att alltid vara tillsamans?

Today: Idag har jag vart hemma med mamma och snart börjar det även bli dags för mig att ta körkortet. Nu ska alla papper in så inom två veckor hoppas jag att jag ska få börja köra.
Sen har jag vart med Ami och nu mot kvällen skulle jag själv föredra att sitta hemma i sängen, men alla mina vänner sitter och tvingar ut mig sen jag nu för tiden helst bara vill låsa in mig här hemma, men dags att gå ut för ett par drinkar.
Inge festande än, men pub livet kan jag lätt hälsa tillbaka!


Morning!

 För ovanlighetens skull är faktiskt jag vaken och med tanke på att jag snart ska börja universitet och hela köret är det dags att vänja sig.
För en del är det nog to.m. sent att gå upp nu, men har man vaknat runt tre i ett par dagar är runt elva tiden tidigt.

I vilket fall satt jag och halvtittade på tv och såg två riktigt bra filmer på canal plus.  Ett måste att se om ni frågar mig.
Ena hette Safe harbour som handlar om en kvinna som både förlorar sin man och son. Det ända hon har vid livet är henne dotter som verkligen vill att mamman ska finna någon ny efter hennes makes bortgång.
Det är lättare som barn att gå vidare, men hur lätt är det för mamman och inte nog med allt som hänt måste fortsätta leva ett vardagligt liv. Ja ni det är en riktig gråt film, men en attans bra en!

Den andra hette Disturbia och handlar om Kale som efter hans pappas bortgång hamnar i trubbel. Tjaffs med en lärare ger honom fotboja i månader och hur kul kan det vara igentligen att sitta hemma enbart?
Att spionera på grannarna blir hans liv och det är inte alltid man vill lägga näsan i blöt.

Så sätt igång och ordna en mysig film kväll!


Kvällens


Wednesday

Inredning är ju så kul!
Har suttit tillsammans med Alis mamma och moster och kollat igenom lite möbler, minibarer och allt som kan vara passande till vår blivande lägenhet.

Det finns ju inge roligare än design och på tal om design är de verkligen på tiden att göra om lite i bloggen, men jag vill verkligen inte ta bort min header den är ju så snygg tack vare Sam.

Sen har jag färgat bort min bruna utväxt och jo jag fortsätter vara blond, men jag tror att jag ska bli brunhårig till hösten för det var ettag sen jag var det nu. 
Synd att det dock inte var så lätt att byta hårfärg. Tänk var kul om man kunde ha olika klippningar och färger varje dag.
Att raka håret och använda peruk är ju det närmaste man kan komma det dock låter det absolut inte så lockande!


 
Kan man bära upp blont hår bättre? Aldrig!

Inspiration

 
 
The beautiful Cheryl Cole

Life in Manchester

Del 4

Sams härliga partytrick!

Visst nämnde jag att det var ett jävla festande hela tiden nu när Sam kommit? Det hade bara börjat!

Vi hamnade på ett fyllekäk ställe och så snabbt vi lämnade Sam ensam så hittade han sin egna spice girls + deras manager. Sam, sam, sam!
 
Ja även denna kväll fick sig ett gott slut!

Trötta och slitna efter igår, men är det Trafford Center shopping så är det!

Trodde ni att vi skulle dra utan att vinna hem en nalle? Eh Eh!

Man skulle ju kunna tro att efter flera dagars hårt festande och en lång dags shopping på trafford skulle kvällen vara en lugn kväll, men nej ni det kallas Party like a rockstar!

Haha efter ett "par" glass började Sam spåra en aning

Drinks anyone?

Haha jag tror det var några minuter efter att det här kortet togs som jag spillde en hel drink på min käre pojkvän!

Ja Sam did it again!

Tyvär slocknade även jag i Taxin

Fortsättning följer..


Tuesday

University here I come soon?

Ja ni min dag startade med att Micho kom hem till mig och borade in en massa universitet info i mitt lilla huvud.
Så den här veckan ska jag träffa en studievägledar och fan ta reda på allt jag behöver veta för att kunna sätta mig ner och komma fram till ett klokt beslut.

Micho pluggar själv på universitet och är riktigt duktig inom ämnet så när det kommer till att ta råd angående plugg är han den jag oftast vänder mig till.
Han gillade mina mål och planer, men ack vilken negativitet som spred sig i rummet så snabbt jag nämnde USA.
Visst förstod han varför jag ville dit och visst ska jag dit, men är det inte klokare att utbilda sig här när det ändå är gratis och lättare på många sätt?

Den frågan ställde jag mig redan innan och sorligt nog är ju svaret ja, det är ju självklart smartare at t utbilda sig här för att sen dra dit antigen sista året och ta examen där eller med en utbildning.
Jag är fortfarande inte hundra på ifall jag ska stanna, men det lutar sig verkligen till att stanna nu.
Det roliga var att jag skrev ju igår i min blogg att mitt hjärta vill en sak, men min hjärna en annan. Det hade Micho inte sett och från ingenstans sa han i sådana här situationer måste man tänka mer med hjärnan för i slutändan kommer det ju gynna hjärtat när man står där med en utbildning!
Tnx Micho dear. Ibland behövs verkligen en annans råd och åsikter så man kan hamna back on track igen!

Mot kvällen kom Ami och Jordi och med dem kan inget gå fel. Som vanligt en massa skratt och mer skratt även lite sommar planer, men mer om det kommer senare.


He is the bestfriend you wish you had


Det var tider

Ni vet när man säger: "det var inte igår!"
Dessa låtar kan ju inte påminna en mer om ens barndom, alla discon och övernattningar som man hade när man var yngre och ja, hela köret. Goda tider det där och det var verkligen inte igår.

Jag var riktigt liten när denna låt kom ut och såklart gick jag runt och sjöng på den utan att förstå vad jag egentligen sa haha

Kan det  bli mer barn disco?

Jag var bara tvungen!

Den här kommer ju alltid vara en härlig klassiker

Så tivoli!

Kvällens


Facebook is the new Mcr

Ännu en dag i Sverige och en dag mindre av mitt liv i något annat land.
Jag håller verkligen på att bli galen för dagarna bara rinner som sand i ett timglas och hinner jag med allt? knappast!
Dessa beslut som jag allt snart måste ta är dem svåraste jag någonsin gjort.
Framtidsplanerna liksom äter upp mig levande!

Nog pratat om det. Idag har jag suttit som en facbook nörd och pratat med ett par vänner från Manchester. Så sorligt att det närmaste jag nu kan komma Manchester är faktiskt genom facebook.
Antar att jag inte ska vara så otacksam och gnälla för med tanke på min tur kan även facebook försvinna och då kan jag sitta här med fingret i näsan.

Fan jag låter som en deppig kärring. Ska dra till grannen och deppa lite där istället
 


Time for bed



Kvällens


Monday

Ännu en dag med mys och vänner. Har först vart hemma med Mr pojkväns kusin och även lagt tid på att äntligen se The city som verkligen är att rekomendera, men den fick mig även att ta en funderare på framtiden.
Jag är ju tillbaka hemma i Sverige, men är det här jag ska stanna?

Varje dag sitter jag fram och tillbaka och diskuterar med Mr pojkvän om vad vi egentligen ska göra nu, men det är ju knappast lätt. Ni har säkert hört det förr: "min hjärna vill en grej, men mitt hjärta vill annat."
Det är precis så jag känner just nu. Stanna och plugga på universitet i antingen gbg, sthlm eller vilken stad de nu blir, men det är ju också för att det är lättare att plugga här, utbildningarna är gratis och som sagt man behöver inte riktigt börja på noll.

Frågan är däremot vill jag det? Vad hände med LA och plugga utomlands?
Jag själv tycker att det är extremt dyrt att plugga utomlands och ser ingen mening med att betala för en utbildning som är gratis här, men det jag vill plugga är nästan meningslöst att plugga här. Nej meningslöst är det ju såklart inte, men jag är inte säker på ifall jag kommer kunna ge allt om jag stannar här.
Tänk själva vilken motivation och glädje man automatiskt får när man är någonstans där det är bra väder och människor som brinner för samma sak som dig. LA, LA & LA!

Inte nog med det så finns det ju trotts allt en anledning till varför dem kallar USA för landet med möjligheter!
Jag kom nyligen hem från mitt England och visst har jag planerat vad jag ska göra här hemma också, men mitt hjärta vill bort igen och denna gång till La.
Det är mycket för och nackdelar med att stanna och åka, men vilken väg är nu rätt? Stay or go?


Here we go, here we go again..

RSS 2.0