Monday

Ny vecka, nya tag!
Hade mycket att tänka på inatt så när jag vaknade var det bara att ta tag i allt så det första jag gjorde var att ringa studievägledaren. Efter att pratat med henne ringde jag csn och dessvärre slutade inte alls som jag riktogt tänkt mig.

Eftersom jag vill ta avbrott nu kan det leda till problem med csn då jag även vill plugga till hösten igen så efter många om och men måste jag nu göra dessa tre hemtentor och plugga tills julen är slut och sedan kan jag ta mitt uppehåll.
Hur jag ska klara dessa tentor är en annan femma, men så länge jag vet att saker och ting kommer ljusna efter nyår som bara är en månad dit så ska jag se till att fixa detta!

Nu måste jag plugga åtminstone sex timmar om dagen och just nu känns det absolut inte skoj, men jag ska fixa detta! Måste bara komma igång för det är just den delen som är den jobbiga för när man väl är igång går allt bra.
Dags för att ta tag i detta en gång för alla och sedan får vi se vart vinden tar mig!
Diska, plugga och mys film kväll med mr pojkvän, tatah!
Dagens style copy

Är det några som inspirerat alla där ute med sina galna och snygga kläder så är det Gossip girl folket!
Vill man få tips och sno idéer är detta en rikitgt bra källa så någon som känner sig sugen för att göra rån i Gossips garderob?


Sunday

Två alternativ, men bara en utväg som gynnar mitt hjärta!
Man måste våga ta risker och och ibland lämna sin såkallade comfort zone och det tänker jag göra.
Igår pratade jag även med en läkare då jag har haft magproblem och vart allmänt svag i kroppen och även hon tyckte att detta har gått en aning långt.

Minns vilka förväntningar jag egentligen hade på kursen och hur mycket jag såg fram emot att få studera något jag tycker om, men detta är dessvärre inte ens i närheten och nu räcker det med att må dåligt.
Ska åka till syon imorgon och kolla ifall jag kan ta mitt studie uppehåll redan imorgon och förhoppningsvis kommer jag kunna göra det ifall det inte blir strul med csn och jag måste gå kvar denna kurs, men hoppas verkligen inte det.

Som sagt dags att sätta upp nya mål och finna pelare som ska hålla upp mina nya mål!
Jag vet att det kommer ordna sig, det gör det alltid för det löser sog så brukar allt bli..Denna låt kommer alltid pigga upp mig!


Dagens


Saturday

Vilken morgon det vart!
Igår glömde jag att hämta ut min tvätt så var tvugen att gå upp klockan sju då nästan person hade tid och såklart försover jag mig så jag fick sitta i en halvtimme nio på morgonen så jag kunde få komma in när min granne tvättade.
Sedan hade jag problem att somna om så vaknade kl. 15.00 tack vare att Tamara och Ninib ringde och väckte oss.
Hennes kille har kommit så vi alla drog till marieberg och shoppade och åt på älskade pizza hut!

Nu sitter jag här och ska snart plugga lite och sedan ha film kväll med mr pojkvän. Som sagt finns inte en chans att vi somnar nu så det är bara att låtsas att kl. är nio vilket min hjärna just nu tror.
Fick reda på vad jag fick på min första tenta och dessvärre klarade jag inte av denna vilket fick mig att bli oerhört ledsen då jag verkligen kämpade för att klara den.
Känns som att man ger mer än allt och ändå slutar man upp med noll. Vet inte riktigt hur jag ska finna motivation och ork och speciellt inte när mitt självförtoende inte är på topp när det känns som att inget man gör räcker! 

Har faktiskt sökt lite jobb för just nu vet ja inte riktigt hur allt kommer gå så gäller hellre att vara på den säkra sidan! Som sagt får inte ge upp resten av kursen bara för att jag kuggade på ena delen så nu gäller det att tänka posetivt. Ha en bra lördag, tatah!
Friday

Vilken jävla seg dag!
Hade lektion tidigt imorse och sov endast sex timmar kvällen innan så just nu är jag en vandrande zombie.
Har tvättat och såklart lyckades jag glömma och ta ut kläderna då jag satt och snackade i telefon och kom till stugan med en sekunds skillnad också då tvättstugan stänger 21.00 och jag var där 21.01 inte så hett med andra ord.

Funderar starkt på att lägga mig i sängen och plugga mig till sömns tills mr pojkvän kommer som är på väg til Öret över några dagar då han kommer komma fram ganska sent och jag just nu knappt kan hålla ögonen öppna.
Idag har verkligen vart en onödig dag. Lika onödig som detta inlägg då sen jag kommit hem från föreläsningen sovit till fyra och sedan jag vaknade pratat i tel med bl.a. Drita som jag har lite planer med sen Göteborg börjar bli saknat och vi inte sett sen i sommras!

Nej blev t.om. tröttare av att sitta vid datorn ska lata mig framför gossip istället och tända lite ljus så jag inte blir allt för seg i detta mörker, tatah!Zombie Ned just nu!


Style copy

Om det är någon man ska ha ett extra öga på så är det för i helvete Amber rose bruden kan verkligen sin grej!
Hon ger "din egen stil är coolast" en helt annan innebörd och jag är bland dem som fallit för hennes balla stil sen i somras!
Låt er helt enkelt inspireras och det är riktigt svårt att inte älska detta alltså..
Dagens


Thursday

En dag kvar sedan är det helg kan man sakna helgen mer? Svar nej!
Hade första föreläsningen för delkurs tre idag och den var helt okej dessvärre har det alltid vart så sedan börjar helvetet!
Dock var det kul att träffa alla och speciellt tjejerna som jag inte hade sett på en vecka och Sofia som nu kommit tillbaka från Finland tack för mumintroll presenten!

Sedan kom jag hem med Tamara och kollade på mammas pojkar och paradis hotel och såklart sov vi finns det något bättre än att sova förmiddag? Absolut inte!
Skulle egentligen börja plugga lite, men av tjejerna från uppsala Pelin hörde av sig så drog över till henne då vi bor i samma område och hängde hos henne med ett par tjejer från norrköping och nu ska jag laga mat och få lite plugg gjort innan jag somnar till gossip girl, tatah!
Dagens


Wednesday

En av lärarna i min skola sa att vi tar jobbet och skola på alldeles för fullt allvar t.ex. ifall någon förlorat någon nära väntas den att vara på jobbet efter två tre veckor, men vi människor läcker ju olika snabbt?
Eller ifall man skadat sig fysiskt beroende på hur illa det är får man också då några veckor, men även där är det individuellt och beror mycket på hur vi tål smärta!
Vi tar alltså inte oss själva i första hand och det är oerhört viktigt att man gör det för i slut ändan har du dig själv att leva och älska så ta bra hand om dig.

Sen igår kväll har hela min midja gjort extremt ont och vet inte riktigt vad det kan bero på, men tippar på att min sömnbrist börjar komma ifatt mig.
Idag börjar delkurs tre och jag skulle egentligen vara hemma i öret nu för att gå på den första föreläsningen, men jag stannar hellre hemma idag och åker imorgon.
Igår beslutade jag mig även för att ta reda på vad denna kurs skulle innehålla innan jag bestämde mig för att ta ett uppehåll vilket jag dessa dagar har vart ganska säker på att jag skulle.
Hur som helst efter att ha läst igenom delkurs tres schema så såg jag att denna kurs handlar väldigt mycket om PR och vi har just nu inte läst så mycket PR så är det någon kurs jag ska gå å är det denna och se ifall PR faller mig i smaken eller ej.

Visserligen har jag tre hemtentor denna månad framför mig, men jag har ju sagt att man ska inte ge upp för att det är svårt utan för att det inte är kul och intressant vilket jag kommer kunna ta reda på efter denna delkurs.
Antigen kommer det bli hiss eller diss!
Vaknade nyligen då hela mitt dygn är upp och ner och ska gå upp och fixa mig snart och jul handla med mr pojkvän då jag inte vet något bättre än jul fråga gudfar Sam haha.

Förra året i Manchester sprang jag runt från affär till affär och jul handlade och där var ju såklart utbudet enormt så jag var verkligen som ett barn i en godisbutik, men Sam som dessvärre var med denna dag  och som inte är så värst förtjust i jul tyckte lite annorlunda!
Ska få lite massage så jag kan hålla ryggen uppe och bege mig för att göra den första jul handlingen och ikväll blir det antagligen film mys hos karin och julio som igår då vi hade transformers maraton och fia med knuff turné som vi börjat med dock är inte grannarna så förtjusta i våra hej och ho skrik!

Minns Manchester underbara julhysteri:


Den pratande julgranen

Den enorma julklappen

it´s time to see the end of the world

Vad är inte söndagar till för om inte bio besöks kvällar?
Efter en mysig hemma dag i pyjamas och hög musik ska jag börja klä på mig och fixa mig för nu är det äntligen dags att se filmen 2012!
En av mina vänner skickade trailern till mig för ett år sedan då den fanns på youtube så nu är det dags att se den dock har jag hört lite olika angående filmen då en del tycker det var riktigt kass och andra tycker den var jätte bra så nu får vi se hur många möjliga äpplen den får av miss Ned!

Fick jag välja skulle jag nog gått i mina pyjamas byxor för jag vet faktiskt inget bättre än pyjamas kläder, men tror inte Karin & co skulle uppskatta det så får lägga mitt lata jag lite åt sidan, tatah!
Dagens


Monday

Jag ville verkligen inte vakna upp från denna dröm..
Det har nog hänt oss alla att vi drömmer om något som längre inte finns i vårt liv och det känns oerhört verkligt, men sen när man vaknar är det som att vi förlorat det igen.
Drömde om att jag flyttade tillbaka till Manchester och när jag vaknade upp ville jag bara gå tillbaka.
Den där klumpen som jag kände när vi lämnade England visade sig igen och antar att denna dag inte riktigt är min dag.

Saknar England oerhört mycket då detta land står mig oerhört nära. Första gången jag besökte London var jag åtta och det står till och med i min dagbok: "jag ska flytta till England när jag blir stor!"
Sedan har jag vart i London ett flertal gånger då min morbror bor där och för varje gång vi åkt dit har jag allt mer och mer insett hur fel jag hamnat.
Min kropp är i sverige, men min själ är i England!

Just nu är mycket upp och ner då jag är oerhört förvirrad ifall PR riktigt var det jag ville läsa, Ifall jag just iår skulle ha börjat plugga och ifall jag ens ska stanna i Sverige?
Dessa frågor bara snurrar runt i mitt huvud och denna gång vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att ge mig själv tid, men kan inte vänta för länge.

Det var så komiskt när jag förra veckan satt i skolan med ett gäng och vi började prata om våra framtids drömmar som vi hade som barn och vad man egentligen ville bli, men lät drömmarna stanna som drömmar.
Någon ville bli fotbollsspelar, designer, resa runt, men ändå satt vi där och pluggade till vår B plan.
Att man ska ha en B plan är lite av ett måste, men nu börjar jag känna att man först kanske borde ge sin A plan en chans och ifall den inte går an gå till B. Utan A inge B inte sant?

Det är därför jag tror jag inte kan finna ro i mitt pluggande just nu. Känner att jag vill göra så mycket annat just nu och plugga senare.
Allt hänger som sagt just nu på hur det har gått för mig rent tenta mässigt och hur jag mår och känner att jag orkar!

Vill drömma mig tillbaka till Manchester..Saturday

Känslan av att komma hem och känna hur alla tankar, stress och bekymmer man har bara lufs bort från ens axlar är härlig den!
Kom hem igår kväll och hade mys här hemma med mr pojkvän och familjen där shan atci tog över kvällen!
Komiker är ett yrke jag fått höra skulle passa mig och jag har själv vart lite sugen på det jobbet så vem vet kanske duker jag upp där i rutan någon gång i framtiden!

Blev nyligen väckt av Sam som tjatade om att det var sol och detta väder var inge väder som skulle gå i spillror så nu ska jag fixa mig och även få träffa micho och Linda som jag inte hann träffa sist jag var här så jag idag är jag på gott humör jämfört med igår.
 
Igår efter tentan som jag verkligen inte har en aning om hur den gick, mådde jag inte så värst bra då det kändes som att det gick hur som helst, men och andra sidan så brukar det ibland gå bättre än jag trott så håll nu tummar och tår för att jag klarat denna tenta så jag kan få ta ett långt farväl av vetenskapen!

auf wiedersehen!
 


Friday

Kunskap är makt och allt man lär sig är till ens nytta, men vetenskapen kan jag leva utan!
Har om några timmar tenta och är vrål nervös då detta var det svåraste och jobbigaste jag någonsin behövt förstå.
I gymnasiet slapp jag läsa filosofi, men denna gång var det bara att bita i det sura äpplet och detta var verkligen inte min grej med andra ord!

Ska plugga nu dem sista timmarna innan jag går och får det här överstökat och kan ta ett härligt farväl av denna hemska kurs!
Sedan blir det hem och packa för igår fick jag reda på att jag kan komma hem till helgen så nu kan jag passa på att umgås med alla sen jag sist inte ens han träffa pappa så ska bli skönt att få komma hem och dessutom få ge hjärnan en semester innan nästa delkurs börjar på onsdag.

Önska mig lycka till, tatah! Not gonna happen!


Dagens


Thursday

Det finns inget bättre än att sova ut vilket jag ordentligt fick göra idag!
Tam gick hem för ettag sedan och hann plugga lite med henne nu innan jag ska spendera resten av dagen att förstå och få in allt detta vilket just nu känns omöjligt.
Filosofi och vetenskap har aldrig vart mitt ämne och det är rena helvetet så kämpar verkligen med att plugga in detta.

Känns som att jag hamnat i den där jävla spiralen igen som bara snurrar ner mig och även om jag vill upp går det inte. Jag känner hur jag sakta men säkert ger upp, men samma sekund vill jag känna mig glad och posetiv.
Valet av vad man ska bli och vad som passar än är ett helvete nog, men för min del vet jag vad jag vill bli och vad jag vill hålla på med, men kan inte ta mig dit!
Ska tända lite ljus, laga mat och försöka förstå denna skit kurs för efter imorgon är den över och det tackar jag gud för!

Gossip girl, mat och tända ljus i mörkret med James blunt i bakgrunden är precis vad jag behöver just nu!
Wednesday

Gruppredovisningen som var idag är äntligen gjord och efter lektionen sa läraren att vi klarat oss vilket verkligen var skönt att höra!
Är extremt trött och orkar knappt tänka på plugg igen efter denna veckas intensivt pluggande, men på fredag är det tentan och sedan kan jag få sova ut för min kropp börjar verkligen ge upp sen jag knappt får någon sömn.

Nu är jag och tamara mätta, har pluggat en del och kollar på paradis hotell!
Vet inte riktigt vad jag tycker om denna säsong än, men ska ge den en chans för just nu går det väldigt segt och det händer absolut ingenting.

Nej dags att plugga igen och inatt får jag äntligen sova ut om inte tamara väcker mig vilket jag ska se till att hon inte gör! Vem väcker någon med att sätta på skräck och lägga datorn bredvid ens huvudkudde? Jo min efterblivne kompis Tam!

Bilder från festligheterna i lördags:
Jag och min nya hårfärg!

Jag & hjärtat

Jag & Charlie

Tam

Grabbarna kände sig gamla och ville ta en fjoll bild vilket jag verkligen tycker dem lyckades med!

Jag & Tam på svensson

Jag, fluff och en jätte trevlig tjej som hänge på oss

tripp, trapp, trull


Slutet gott, allting gott!


Dagens


Tuesday

Godkväll!
Vaknade nyligen då jag höll på att somna då endast kl. var 20.00 så drog och natta tills nu. Har lagat mat och ska snart börja plugga för imorgon har vi vår redovisning!
Från elva imorse har vi hållt på med den till fem så jag hoppas verkligen vi klara detta och inte har vart helt ute och cyklat!

Är väldigt trött och skulle verkligen vilja slippa plugga just nu, men på fredag har vi tentan och sedan ska jag sova och sova hela helgen!
Fick betyg på pm:et så nu har jag 6,0 högskolepoäng som alltid är någonting, men skulle inte sitta fel att även om jag väljer att ta ett uppehåll att jag även fixa denna tråkiga vetenskapskurs!

På tal om inget jag och Karin har verkligen gått och kärat ner oss Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner i Falk filmerna och som jag sagt innan har ni inte sett dem så gör det omedelbart, men dem två sista kan man skippa!
Dags för plugg och gossip om jag hinner, tatah!Efter mr pojkvän blir denna en rejäl mumms alltså..


Monday

Tillbaka i Örebro och jag vill redan hem!
Känns som att jag verkligen letar efter den sista kraften jag har för att klara mig här, men som sagt finns det någon kraft att använda ska jag göra det.
Back to school helt enkelt!

Helgen i Uppsala var mer än lyckad, men fick inte alls så mycket tid att vara med alla och sen jag kommit hit vill jag bara packa min resväska och åka hem.
Vill hem till mig och mr pojkvän, kunna träffa mina föräldrar när jag vill och kunna umgås med mina vänner istället för att endast prata med dem i telefon.
Såklart har jag tur jag menar när jag bodde i Manchester träffade jag mina nära och kära efter tre månader, men just nu känns två veckor lika mycket som tre månader.
Denna vecka har vi redovisning på onsdag och tenta på fredag och jag vill bara bränna upp skolan och inte behöva tänka på någon av dem, men allt kan man inte göra som man vill.

I lördags blev det ju spontan utekväll med grabbarna och denna kväll var mer än lyckad!
Blev även väldigt glad då en del tjejer kom fram till mig under kvällen och gav komplimanger b.la. för mitt hår. Så ska vi tjejer vara jag menar tycker man något/någon är snyggt ska man säga det istället för att sitta där och viska vilket kan tolkas helt fel. Mer sånt brudar!

Söndagen kom Katta förbi och jag lagade mina favorit köttklumpar och efter en mysig middag körde vi tamara till station som åkte hem en dag tidigare än mig.
Mot kvällen drog vi till juilo och karin och kollade på dem sista johan falk filmerna som sorligt nog inte allt var bra rena besvikelsen, men sällskapet gjorde allt!
Och som sagt efter en jätte trevlig helg är jag hemma ensam i örebro med en massa plugg som jag inte alls har någon motivation att plugga till.
Hoppas Gossip gör lite sysen för min depp dag, tatah!

Bilder från i fredags:Kvällens start

Sams röda bakgrund

Sam Jacksson

Ned goes Jacksson

jag & hjärtat

pick your favorite choice?!

Sam & Tam

Mys i balkongen

Jag & fluffrumpa

High fashion

Familjekort 1

Familjekort 2

haha whut?

Fiesta

Lets party

i taxin på väg

At BJ


Slutet gott, allting gott!


Dagens


Saturday

Borta bra, men hemma bäst!
Kom igår och hade även med mig Tamara ner och kvällens planer blev utgång med Katta, Sam, mr pojkvän och Charlie. Mysig förfest i vår saknade lägenhet och utgång på Bj där man träffade på en massa gamla vänner.
Imorse hade jag & katta frisör tid då jag äntligen tog mig modet till att bli brunett och katta gick till de ljusare och blev mörk blond.
Bilder kommer då vi även ikväll spontant joinar med grabbarnas utgång och jag är mer än nöjd med resultatet! Brown is the new black.
Ska börja fixa mig och sedan släpper vi loss i dimman, ha en bra lördag!

My two blacks are on their way!Thursday night

Ni vet känslan lättnad när all bekymmer och oro bara lyfts bort från ens axlar ja så kände jag idag!
Efter grupparbetet som gick bra, men det är inte lite jobb vi har framför oss alltså så bestämde jag mig för att gå till studievägledaren och få råd om framtiden.
Hon var enromt hjälpsam och nu har vi satt upp mål och jag fick reda på möjligheter jag inte alls hade sett och tänk på så nu ska jag som jag sagt hundra gånger innan ge allt och ifall det inte går an så vet jag iallafall att det finns andra möjligheter!

Har som sagt vart i skolan, kommit hem och tagit det lungt och imorgon är det skola tidigt sedan komma hem och packa för imorgon sitter jag på tåget på väg till Uppsala och kanske även har med mig sällskap, men mer om det imorgon!
Tenta på fredag så nu ska jag inte slösa tid utan plugga och sedan ta entt långt bad och förhoppningsvis sova skön då jag sovit väldigt oroligt dessa nätter då jag haft mycket att tänka på. Tatah!Dagens


Thursday

Klockan är knappt tio och jag är vaken tack vare Sinko!
Jag tror att många känner detsamma när jag tycker att man borde blanda dag och natt tider i skolan och inte börja tidigare än elva för då har man också hela dagen framför sig efter skolan.
Men tio kom igen nu?

Ska gå och göra mig en stor kopp kaffe för idag startar vårt grupparbete och förhoppningsvis kommer vi hinna hyfsat långt med det sen vi nästa fredag har tenta så man slipper ha två saker på huvudet.
Tomt att sova inatt utan mr pojkvän och var även ganska nere igår då jag fortfarande är osäker på ifall Pr-linjen är givande för mig och ifall jag ens har någon motivation kvar just nu då jag känner hur den sakta börjar försvinna. Får helt enkelt ge den sista kraft jag har och se vad som händer med ett gott resultat eller ej!

Nej kaffedags för just nu kan jag knappt skilja på mina fötter och händer!
Idag ska jag även försöka läsa lite ur en bok som jag idag vill kunna läsa ut på 200 sidor! Som sagt man får helt enkelt ge lite mer om man är osäker så man vet att man har gjort 110%, tatah!gäsp!


Wednesday

Längtar tills helgen!
Mr pojkvän åkte idag, men i helgen ses vi igen då jag ska hem och äntligen hälsa på alla som jag inte sett på mer än två veckor. Vågar man nästan säga att man saknat uppsala?
Nej så långt har det nog inte gått!

Hade föreläsning tidigt imorse och nu har jag en del på G en tenta nästa vecka och blev även indelade i en grupp som jag nästa vecka ska hålla föredrag med för klassen. Har sinko med mig och fick bra vibar av resten av tjejerna så detta ska nog gå bra förhoppningsvis!
Dessvärre är jag utvald til gruppledaren vilket betyder att allt ansvar är på mig nu och jag som redan har mycket att tänka på.

Har tänkt mycket på hur jag känner inför skolan och pratat med vänner och familj pratades faktiskt nyss vid med pappa och har bollat tankar fram om tillbaka hur jag ska göra med skolan och jag håller mig som sagt fortfarande fast vid att man aldrig ska ge upp för att någonting är svårt då allt i livet egentligen är svårt och kräver extra kraft, men man ska aldrig göra något man inte tycker om. 
Låt hjärtat tala och låt hjärnan sköta resten! 

Jag kämpar tills jag är nöjd med mitt bidrag och kan med ett leende avsluta det påbörjade vilket jag inte är nu så jag fortsätter att köra på!
Har ätit och tagit det lungt, ska fortsätta låtskrivandet, plugga och sedan om har tur sova tidigt för har grupparbete imorgon som jag absolut inte får vara trött till, tatah!
DagensMonday

Har inte bloggat på ettag då jag bara njutit av mr pojkväns sällskap och att vara klar med tentan!
Har även haft mycket att tänka på inför en del framtida beslut så nätet fick ta en paus från mig, men nu är jag tillbaka!

Sen mr pojkvän kom har vi haft film kvällar, vart på centrum, haft långa samtal om nätterna och tagit igen all tid utan varann vilket har vart underbart även om jag låter som en kärring som är ny kär!
Tentan har jag ingen aning om hur den gick, men jag gav verkligen 110% och kämpade så gott jag kunde som nu tar mig till det andra ämnet jag klurar på.
Ifall universitetet och Pr linjen var det rätta valet?

Nu har jag bott här och gått på universitetet i mer än två och en halv månader och som det känns just nu är det alldeles för många frågetecken som snurrar i mitt huvud.
Att universitetet är svårt är inte anledning för mig att känna som jag gör då man ska nå hinder och sedan växa och klå dem, men i mitt fall är det inte hinder som jag måste besegra utan ifall detta är vad jag ska göra?

Sen barn har jag stått där framför spegeln med kammen i högsta hugg och sjungit!
Drömmen då och nu är att jag ska se och höra mig själv på mtv, stå där på en scen och få sjunga och spendera dagar och nätter i en studio, men drömma kan man!

I mitt fall har jag försökt skriva låtar och skicka in dem, men i sista sekund blir jag alltid så rädd för vad jag ska få för svar och hur mitt liv kanske kommer ändras så jag har alltid struntat i det.
Idag håller jag på att skriva och mixa för fullt och känner att jag inte kommer få ro i själen om jag inte tar tag i min dröm för en sak vet jag är att inga drömmar är omöjliga att uppnå så länge man har viljan!

Jag har viljan, men jag är feg!
Har inte vågat ge min dröm en chans och dessa månader känner jag att nu vill jag ingen mer än att satsa på min dröm, men hur detta ska gå till när jag har enormt mycket plugg och nu inte ens vet ifall det är värt att kämpa för plugget har jag bara blivit mer förvirrad än förr.

Har pratat med en del nära och kära och känns skönt att veta att man har deras stöd i vilket beslut man än väljer, men en sak jag vet är att jag aldrig ger upp.
jag kämpar tills jag kan lämna något med ett leende på läpparna och just nu känner jag att jag har mer att ge!
Ska plugga och kämpa i skolan även om det känns som att det bara blir svårare och svårare så ska jag kämpa och sedan hålla på med musiken och en gång för alla ge allt!

Nu är det dags för pasta, plugga, film kväll, fia med knuff med min fluffrumpa, tatah!

Friday

Äntligen helg!
Idag har jag inte gjort så mycket då jag har min tenta imorgon så pluggat och bara tagit det lungt.
Väntar nu på att äntligen få träffa mr pojkvän som jag inte sett på länge och snart om någon timme är han här!
Sen jag flyttade till Örebro har vi kunnat ses mycket med jämna mellanrum, men denna gång var det den längsta tiden vi vart ifrån varann som egentligen inte alls är länge då vissa par inte ses på månader, men två veckor har vart mer än mycket och längtar nu tills han kommer!

Snön har tack gud smällt bort och det är 7 grader nu när det är natt så jag klagar absolut inte!
Ska tillbaka till pluggandet så jag kan vara pluggfri när fluffrumpa är här så ha nu en bra fredag och njuta av kvällens video, tatah:

Dagens


Dagens style copy

Alla gravida ta er en extra titt!
Som många vet väntar jag fortfarande på att familjen Kardashian ska inse att jag är deras 7:de barn, men allt kan man inte få här i världen.
Många vet nog att snygge Kourtney är gravid och väntar en pojke och jag tror inte jag är den ända som vill se ut så där som gravid!
Finns det något vackrare än gravida kvinnor?!
Kourtney-Khloe-Kardashian-Dash-Paparazzi-Windex-7

Thursday

Vilken kväll det var och vilken seg dagen efter fylla!
Förfest hos mig med Tob & Tam och sedan drog vi vidare till Ritz som var lika kul som sist däremot tappade Tam bort sin telefon i slutet så det blev jävla stressigt med att hitta den, men som tur hittade vi den dagen efter! 
Övernattning hos Tobey och rena helvetet att gå upp på morgonen, men väl när alla var uppe  blev det fylle mat på älskade max!

Även Örebro fick hälsa på den "efterlängtade" snön igår så nu är det bara att ta fram alla ljus och varma koppen soppor. Känner hur man lätt tappar motivationen och blir tröttare än vanligt nu när man tittar ut ur fönstret och det är snö ute.
Är verkligen en sommar människa och som sagt förra året bodde jag i Manchester som inte alls hade någon snö så detta känns inte alls bra för min del.
Dessutom är det tufft då jag alltid hade mr pojkvän att mysa med i detta tråk väder, men som tur kommer min älskade fluffrumpa till mig imorgon kväll då vi inte har sett på mer tolv dagar så nu vill jag bara att denna dag ska vara över. Dags att fortsätta med mitt tenta plugg, tatah!


Bilder från last night:
Familjepizza & TamTam & TobMe & TobTTNSexyTNDags för utgånghaha whut?At RitzSlutet gott, allting gott!


DagensDagens style copy

Fearne cotton

Fearne Cotton poses for photos ahead of presenting Orange's BAFTA Red Carpet Programme at the Bafta building on February 02, 2009 in London England.  (Photo by Tim Whitby/Getty Images) *** Local Caption *** Fearne Cotton

I höst och vinter är glitter ett måste som ger ett lyft till det tråkiga vädret!Hippie looken blir aldrig fel så länge den är ren och inte överdriven. Här har vi favorit accessoarer som hatten och det långa halsbandet som även dessa piggar upp en tråkig höst look.Årets favoriter är ju Gossip Blairs håraccessoarer som är ett måste!Även här kör vi med håraccessoarer och till höst finns det inget mysigare än långa koftor och leggings.
Våga med färger & mönster!Ryss hatten är något jag ska inskaffa som inte bara är riktigt snygga utan också perfekta till höst och vinter!


Wednesday

Det finns nog inte bättre än att sova ut vilket vi fick idag!
Tam drog hem nyligen och igår fick vi en del pluggande gjort så idag tills kvällen då vi ska ut och festa ska jag plugga järnet. Vart en del prat på bloggen att jag får skippa festandet och fikandet ifall jag ska klara skolan vilket sorligt nog är sant till en viss del.
Skolan blir verkligen som ett arbete och man får ge allt, men man får inte glömma att njuta av livet heller.
Jag menar pluggar man 5 timmar på en dag skadar det inte att träffa vänner, festa för så är studentlivet!
År som man sent kommer glömma och ha med sig hela sitt liv.

Har suttit och skrivit en låt och hittat det perfekta beatet!
Har mått dåligt på sistone då jag inte tagit tag i sjungandet, men nu ska jag ge allt och vem vet kanske blir denna låt min första singel!
När den är helt klart kommer den ut på bloggen, men tills dess får ni hålla tummar och tår för mig!

Ska nu sätta igång och plugga till åtta och sedan blir det som sagt utgång rund nr 2 här kommer vi Ritz!
Tuesday

Vilken seg dag!
Sov inget inatt och hade förläsning tidigt på morgonen så är väldigt seg idag. Föreläsningen idag var väldigt svår och många i klassen har bestämt sig för att hoppas av då dessa kurser vi läser nu är svårare än väntat.

Mycket av ens motivation försvinner ju såklart när många bekanta väljer att hoppa av, men det gäller att som sagt kämpa och göra sitt bästa.
Universitet är verkligen något speciellt och påminner inte det minsta om gymnasiet och frågar ni mig borde gymnasiet förbereda eleverna mer till universitet!
Jag känner att jag kämpar tills jag har gjort mitt bästa och det har jag inte gjort än så jag ger allt nu.
Har tam här hemma hos mig igen som ska hjälpa mig att plugga lite sedan sova tidigt då vi har föreläsning imorgon också.
Inget glamouröst idag utan en lung plugg dag, tatah!
Monday

Var hälsad nya veckan!
Hade ingen skola idag vilket var riktigt skönt då man fick passa på att sova ut och tvätta vilket jag verkligen behövde. Borde egentligen ta och städa huset också, men får ta och göra det imorgon!
Börjar få lite panik inför tentan på lördag då jag verkligen känner att jag måste fixa den, men får helt enkelt plugga och ge allt sen jag inte riktigt gjorde det förra gången.

Var nyligen på stan med tam, sofia och tobey och åt mat och snackade skit. Planerad utgång på onsdag och Irena fyller ju år snart så tänkt att hon ska passa på att firas då, men stackarn är fortfarande sjuk så får hålla tummarna för att hon blir frisk till sin b-day.

Skola tidigt imorgon så får hoppas på att jag lyckas somna någorlunda tidigt inatt, men med tanke på hur livlig och pigg jag blir om nätterna tvekar jag på det.
Nej dags för plugg och sedan gossip om jag hinner, tatah! 
Dagens


Sunday night

Inget går ut mot mat i en mage som vart tom och sedan blir full!
Sitter nu och tänkte plugga lite mer då jag nästa vecka har tenta. Min sängpartner tamara drog hem idag efter att ha vart här i fyra nätter, men imorgon ska vi fika och plugga dessutom har fia kommit hem till öret och fått lägenhet nära mitt område!

Har haft en mysig Ned dag då jag städat, diskat, sjungit högt och slappat framför tv:n. Måste ge mig själv beröm som bor själv och nu vant mig vid det då jag faktiskt ettag trodde det var omöjligt för lilla mig att klara ett ensamt liv, men visst klara man av allt så länge man har viljan?

Har fått lite spontanryck och vill färga håret, men vet inte ifall jag borde hålla mig ettag till då min frisör kan göra det åt mig eller ska jag våga göra det själv.
Nej nu ska jag plugga och fortsätta min mysiga Ned dag och somna till gossip, tatah!

Sunday

Vilken halloween!
Drog ner på stan med Tam och mötte irena på dagen. Senare kom Tam hit och vi började inviga för kvällen.
Vår outfit för iår var kvinnor från 20-talet, men när kläderna väl var på blev det snarare svarta och vita madame.
Vin och gott sällskap sedan drog vi till Frimis.

På plats träffade vi klasskompisar och jag träffade tjejer från Uppsala och en av dem bor till och med i min gård!
Kvällen var riktigt lyckad, men som sagt synd att många svenskar inte tar halloween på allvar då det inte alls var många som var utklädda, men det var vi allt!

Black and white madame:


Black

White

Lugn start

Tam

Vita & svarta madame

Ned

Heting

Tam & Hare

Cheers

Tam och uppsala crew

Vi och dead nurse

vi och pink

Vi och masken!

Slutet gott, allting gott!


DagensRSS 2.0