Sex

Asså klockan är 4 och i normalt fall om jag hade varit ute och festat idag hade det var lungt att vara vaken och pigg nu men jag har även idag haft en  myskväll och just nu är jag piggare än någonsin!
Men som tur fick jag sex and the city boxen idag av min älskade Mr pojkvän som alltid prickar rätt med alla sina perfekta överraskningar så nu tänker jag tvinga honom att kolla på den när det blir som inatt; en Sömnlös natt!
Ciao bella


Girlicious



Innan när serien gick på tv missade jag tusen avsnitt så tyckte inte inte så bra om dem, kändes som en wannabe grupp till pussycatdolls men nu när jag sett allt från början till slut gillar jag dem riktigt mycket och speciellt låten, Like Me.
En riktig förfest låt när man är ett gäng tjejer för tjejigare än detta går inte att få!


Saturday

Var riktigt upptagen igår så hann inte blogga men nu ni!
Mot kvällen var det meningen att vi skulle dra till Nation med killarna och festa men det blev andra planer.
Jag & katta var riktigt sega så vi bestämde oss för att ha en tjockis kväll med Desperat housewife & Girlicious!
Kvällen höll på till 5 på morgonen och var mer lyckad än en ute kväll skulle blivit och sen kom älsklingen med Max mat såklart!
Sen hände sjukaste saken!
På vägen till bilen ser vi alla något som ser ut om en stor sopsäck men sen när vi kommer närmare så är det en tjej som har deckat mitt på gatan.
Vi alla vart helt chockade men som tur började hon prata efter ett tag och Mr pojkvän fick hämta bilen så vi kunde köra henne till hennes lägenhet som låg bredvid min eftersom hon inte kunde gå.
Hon mindes ingenting men visste att hon hade druckit två glas och sen helt plötsligt blev alt svart.
Inte ens om man blir riktigt full kan man sluta upp sådär utan vi alla förstod att hon hade blivit nerdrogad.    
Så nu kan man heller inte lita på bartendern/klubbarna i Sverige, perfekt!
Vi gick med henne ända till dörren och hon tackade kanske tusen gånger men hon sa hela tiden: hur hittade ni mig och vart var jag!
Läskigt för tänk ifall det hade varit jag & katta efter en party kväll!? Dags att börja göra som utomlands, dricka hemma och festa ute!


The dark knight

Var på bio för några timmar sen med Mr pojkvän, Walle och hans kompis.
Vi har snackat om att se filmen The dark knight sen den kom men sen drog vi alla på resor och skit så det blev aldrig av förrän nu och fan vad den var bra!
Ifall ni inte har sett den så gå verkligen och se den för ska man se någon film på bio just nu så är det denna!
Måste också bara säga hur ledsen man blev när man hela tiden tänkte på att Heath Ledger inte finns.
Sen första gången jag såg honom i min favort film, tio orsaker att hata dig blev jag kär och han var verkligen en grym skådis i alla hans filmer.
RIP, du är verkligen saknad i filmvärlden



mmmmmm


Why?

Ifall det är någon som inte är så värst omtyckt så är det Heidi Montag för att inte glömma hennes pojkvän Spencer Pratt
Men jag måste ändå ge dem ett stort plus för all drama dem för med till The hills och om sanningen ska fram tycker jag dem är sköna som kör sitt race och är som dem är helt enkelt!
Men en sak förstår jag inte och det är varför i helvete och jag menar det varför vill hon bli mer utskämd när hennes senaste musikvideo ser ut som någonting Spencer har filmat i deras vardagsrum med deras grannar till dansare?
Den förra videon var likadan och såg också ut som att Spencer hade filmat, är det verkligen så mycket brist på fantasi?
Dock låter den inte så jävla illa som alla säger, helt okej!
Hon är faktiskt riktigt snygg nu efter alla operationer och har pengarna så varför inte betala någon professionell och kanske ge Spencer mer tid att fokusera på The hills för han är verkligen perfekt för serien! 
  
Come on we have to love them!

Thursday

Gissa vem som är vaken? 
Alltså för er som inte känner mig så är jag den ruttnaste människan när det kommer till tider och som sagt jag har knappt någon tidsuppfattning!
Eller jo när jag jobbade förr då var det andra bullar men nu efter att jag var klar med skolan och innan jag ska flytta till England så har jag relaxat en aning för mycket!
Men idag vaknade jag halv 2 och imorgon får det bli 1 och sen halv 1 och jag ni ser mönstret!
Måste dra nu och fixa lite saker till innan England som är kvar, suck och det var faktiskt ettag sen jag shoppade så kanske hinner med det också!
Jaja, Ciao for now!  
 


Typiskt!

Alltså är det bara jag eller är tjejerna i USA så efterblivna som det går att bli?
Okej nu ska jag inte dra alla över en kam men åtminstone i serier och filmer så är det dem som alltid förlåter och ger efter, why?
Vad hände med budskapet som spreds efter Destinys Childs låt; independent woman!
Ett väldigt, nästan för bra exempel på detta är ju ändå programet X effekt där dem parar ihop gamla x och låter deras nya partners följa dem utan att dem vet om. För er som har sett det förstår ni kanske vad jag menar med att tjejerna bara sitter där och gråter och sen i slutet blir det antingen ett jag tycker vi kan försöka igen eller ett synd att det blev såhär.
Hade jag skickat min kille och sett han nästan ha sex med sitt x så hade han iallafall inte gått på sina två ben efter det, haha okej inte direkt så våldsamt men ni förstår nog vad jag menar.
Inte nog med att tjejerna är så fjolliga och osjälvständiga så är killarna typ likadana. Alltså killarna tar varandra i hand och och är jätte artiga. Är det bara jag som tänker att jag skulle spottat den personen som just förstört mitt förhållande i ansiktet?
Tack gud för Sverige och människorna här för vi verkar hålla oss mer till mottot; One´s a player, always a player plus killar kommer och går men vänner består!
Tjejerna från USA borde komma och få en gnutta självrespekt och killarna borde lära sig ordagrant vad ordet man betyder!

Jävla skit serie, kollar på Newport och jag säger bara är man lika lättpåverkad som mig blir man helt psykad av allt drama. Min favorit Clay fick se sin såkallade "tjej" strullandes med en annan kille och vad gör han? Ingenting och är dessutom hur gullig som helst utan ens att ha lite attityd? suck!


Newports snygging Clay

Wednesday

Larm klockan ringde såklart klockan 11 men jag och "herr jag lovar att vi vaknar av en larm klocka"  vaknade såklart klocka 3, så lyckat var det!
Ifall jag inte får jobb som bartender eller dj till att börja i Manchester är jag ganska körd med tanke på att efter klocka 23 börjar min dag och klockan 5,6 på morgonen somnar jag till klockan 3 på eftermiddagen, suck!
Nu tänkte jag iallafall lägga en hårmask och sen hopp in i duchsen. Sen studdsar jag vidare till älsklingen & Walle som verkligen har dödat pocker världen på sistone!
Tänkte passa på att tipsa lite om vad jag använder för hår produkter för finns det något som jag slösar pengar på och sköter så är det mitt hår.
Hårguiden enligt Ned:
: Vill du ha volym så har du den perfekta produkten här. Man häller lite i hårbotten av pulvret och sen är det klart! (Osis+, dust it)
: Vill du också ha en hårspray som ger dig volym så är denna perfekt! (Catwalk tigi, Work-it)
: Reparera torra och slitna toppar och det gör den verkligen. Luktar jätte gott och gör håret riktigt lent.
(Björn Axen, repair serum)
: Shampoo och en jätte bra inpackning för slitet och tort hår! (Loreal, absolut repair)
: En annan riktigt bra inpackning som gör håret helt mjukt och får de att dofta jätte gott. (IQ)
: För er som plattar håret ofta (som jag) är denna produkt ett måste som lägger sig som ett lagar så inte håret blir lika skadat. (Matrix, sleek look)

Nog snackat om mitt hår för nu ska jag duscha, Ciao Bella!

Oh

Ja, hon är bland dem vackraste tjejerna jag någonsin sett och hon är verkligen en stolthet för iranier!
Hennes persiska namn är shaghayegh men hon går hellre på sitt amerikanske namn, claudia lynx.
Saken är den det finns riktigt många tjejer som är vackra men inte nog med att hon är den vackraste så lägger hon ner hälften av hennes jobb (modell) pengar på fattiga barn och barn i allmänheten som behöver hjälp.
Vad mer finns det att säga än se och bedöm själva!



Kvällens


Tuesday

Äntligen har det andra avsnittet av The hills kommit och ja, vad mer finns det att säga it´s the best!
Men det är ju skit att avsnitten endast är 20 min så fick slösa resten av mina rastlösa timmar på att kolla på Newport Harbor som faktiskt börjar bli riktigt bra men såklart inte lika bra som Laguna & The hills.
I vilket fall så var det så typiskt att sista avsnittet av säsong 1 skulle handla om att dem alla skulle flytta ifrån varandra efter studenten och fan vad jag började gråta som ett barn!
Det slog mig verkligen hur svårt det kommer vara att dra ifrån Sverige, mina föräldrar och sist men absolut inte minst mina vänner! Jag har fortfarande inte förstått hur jag ska klara mig utan alla dem, helt sjukt.
Såklart kan man ringas varje dag och ses så ofta som möjligt men den känslan av att inte ha dem nära är den jobbigaste av dem alla. 
Okej nu låter jag hur nere som helst så nog om det och jag vet att det löser sig, det gör det alltid!
Ska hem till Ami nu så Ciao for now!



Dagens motto!

Man fångar fler bin med honung än med vinäger

Djävulen bär victoria secret

Jag blev bara så jävla sugen på att ta en titt på secrets nya underkläder & kläder men fan vad jag inte borde!
Varför är vi så efterblivna, kan Sverige köpa ner deras produkter!
Har hört att Manchester säljer en del i olika butiker och i London finns det nog mer så watch out för jag är beredd att ta till med alla vapen för att få det jag vill!

Jag menar vad finns det att säga, jag dreglar redan!

See you soon J

Så nu har Johanna dragit till USA, that bitch!
Kommer vara tomt utan henne men jag ska försöka åka dit och hälsa på efter att vi fixat allt i Manchester. 
Och det första jag ska göra är att besöka Laguna Beach, La och festa som jag & J annars gör här hemma haha och köpa så mycket Vicktoria Secret underkläder att jag mår illa!




En bulle i ungnen

Det här med porrstjänor och strippor är en diskution som än idag är aktiv och den diskutionen kan hålla på forever för är det en sak vårt samhälle gillar så är det naket och avklätt.
Jag själv tycker absolut inte att porrfilmer och strippklubbar ska försvinna däremot läggs det upp på fel sett och det hela ses inte så vackert och naturligt ut. Vad jag är ute efter är mer som en Dita von teese show för även ifall alla kläder faller av så är det kvinnligt och vackert!
Och är det någon som älskar sitt jobb som porrstjärna och är jävligt bra på det hon gör är det tjejen som alla killar någon gång har kommit till, haft runka bulle till och ja listan är enorm.
Jag pratar såklart om porriga Jenna Jameson som nu också kommit ut med att hon och Tito Ortiz väntar barn!

Gullparet!


Monday

Äntligen har Walle kommit hem och nu sitter vi i vårt andra hem (hans studentrum) och tar det lungt!
Han har varit i Kenya & Eritrea i en månad och fan dem ställena skulle jag vilja besöka någon gång. 
Så nu när Walle är hemma blir det mycket aktiviteter och fester, i like! 

Walle the balle här! 

Oh lord!

Alltså det finns så sjuka grejer men detta tog priset för när i helvete ska man ha det?
Push up bh gillar vi men push up for the as?
Hm...sexigt värre ifall man är me sin kille och han ser det på dig i mer intima stunder.
Vad ska man dra: hej det är min farmors trosor som brann upp på två ställen?
Kvällen lär iallafall inte sluta som du trott så visst kan det vara någonting för er som eller nej det blir helt enkelt ett stort
nej tack!


Sunday

Den lugnaste dagen av dem alla, söndag!
Så nej har inte haft så mycket för mig, tagit det lungt, handlat med Ami & Mr pojkvän och sen vart hemma och hjälp Ami med hennes blogg, den blev riktigt snygg, visar senare.
Sen har jag inte gjort så mycket mer bortsett ifrån att dödat en låt och ja, jag håller fortfarande fast vid att förr när vi var yngre var musiken så mycket bättre!
Minns ni sexbombarna som sjöng om hur man tillfredställer en kvinna som en riktig man, oh i do!




Done!

Om det är någonting jag ändrar ofta och är kräsen i så är det design. Så igår ändrade jag bloggen ochg denna blir nog kvar ett långt tag, me like!
Idag vaknade jag jag kl. 15:00 och nu börjar det verkligen bli dags att vända på dygnet för jag tror inte min chef i England kommer uppskatta mina sömntider!
Sen har jag på tal om design suttit och kollat lite på tips om hur man kan designa sin lägenhet och det är lätt att försvinna i sin egen drömvärld.

  Drömrummen, dessvärre

Bilden säger allt, min jacuzzi dröm ersättes precis med detta drömbadrum


Kan detta vardagsum bli mer girly girl, ge mig!

¨
Alla småflickors dröm rum och inte ens jag skulle tacka nej till det!


Tillbaka till verkligheten

Om det finns någonting som faller mig i smaken så är det när det inte är för mycket av allt utan stilrent och chickt!
En sak som verkligen måste finnas i nästan alla rum är ramar/tavlor och jag gillade verkligen denna uppsättning av ramar.


Som jag nämnde innan ska det vara stilrent men det betyder inte skippa färgglada färger utan lägg till som på bilden en överdriven matta eller kuddar till de självklara färgerna beige, svart och vitt!


Detta var riktigt snygg och absolut inte svårt att göra, man målar någonting fint och sen behöver man heller inte ha en lampa, i vilket fall var det fint!  


Jag vill ha en "kändis dusch"

Efter igårs festande har jag tagit det riktigt lungt idag, men istället är Mr pojkvän ute och röjer suck!
Lagade mat med Ami som trodde sig vara släkt med Jamie Oliver, men vad finns det att säga vi pratar faktiskt om Amora!
Sen kom Johanna förbi och vi satt och snackade en massa skit nu innan hon drar till USA, som sagt alla drar och efter att hon drar på måndag kommer det verkligen kännas nära tills jag & älsklingen drar, shit!
Men nu tänkte jag hoppas in i duschen och bara ta det lungt och fan nu skulle det verkligen inte sitta fel med en "kändis dusch."
Ami, jag & J satt och kollade på cribs och dem där skithögarna har verkligen dröm badrummen men den som jag blev helt kär i var Hulks. Alltså fatta att duscha där nu?
Jag antar väl att AP-fastigheterna gjorde ett bra jobb med sina duschar i detta område enligt dem själva för jag tycker att dem borde lagt "en aning" mer pengar och gjort en hulk dusch eller varför inte jacuzzi, dream on sister, dream on


Saturday

Igår vart helt lyckat men ett ganska självklart ett tips till alla som jag slarvade med: blanda aldrig olika spritsmaker, iush!
Förfestade med Linda och som vanligt skrattade vi sönder oss, blev fulla och blev för fulla eller trodde vi förens Katta kom och där kan man prata om lite för mycket alkohol men vi vet hur vi ska sköta det snyggt så efter en lyckad party kväll kom Mr pojkvän och körde oss till kvällens alltid efterfest ställe, Max Hamburgare!

My girls wants to party all the time, party all the time, parties all the time

Dagens låt

Riktigt fin låt och så gulligt när man hör hans brittiska uttal


Shear genius 2009

Inatt skrämde jag skiten ur Mr pojkvän då jag mitt i min sömn började gapskratta och inte lite högt!
Jag vaknade själv av det och såg hur han bara stirrade på mig och sa vad fan drömmer du?
Sen har jag varit husets frisör och rakat av han håret, riktigt snyggt så vem vet kanske är jag nästa talangen för Shear Genius 2009.
Snart kommer micho förbi och till ikväll blir det fiesta fiesta med Linda, like old times!
Vet dock inte än vad jag ska ha på mig eller hur jag ska göra med mitt hår men det visar väl sig, Ciao Bella 


Ass, Ass, and more ass

Om ni trodde att ni hade sett en stor bak har ni fel! Ja en kvinna som väger 100 kg kan också ha en stor rumpa med då är det fett. Här pratar vi om smal och ändå en stor rumpa. 
Finns det något som än idag killar dör för så är det: The ass!
Ju större, ju roligare och jag som trodde jag skulle bli den med störst häck!
Vi minns då Jennifer Lopez slutade synas i hennes musik videos pga att kameran zoomade in hennes rumpa, Beyonces omtalade boody shake eller Kim kardashian rumpa i hennes sex tape, ja alla dem klassas lätt ut!
Deras tid är över när the kommer till stor & het rumpa!

Jag tror begreppet stor kom till när hon föddes!
coco ice t is her name


Ännu en stjärna har blivit upptäckt, årets mest nerladdade låt!


Hm..

Igår och idag har jag verkligen spenderat tid med mina vänner och bloggen får jag ta igen nu istället!
Igår skulle jag dragit ut och festat men studsmattan i vår gård kändes mer lockande än ett golv med fulla människor som "dansar " så istället för klänning stod jag, ami & mimmi i pyjamas och hoppade studsmatta. Jag tror det ska bli vår nya träning och jo Ami denna gång kommer du inte undan! 
Blev påmind om min studentdag då jag och mina gäster även då sket i att festa och istället drack oss så fulla att gungor och rutchkanor kändes mer lockande. Den kvällen måste jag lätt göra om innan jag drar haha!
Sen idag har jag jobbat lite,solat och haft max mat/film dag med gänget. Mot kvällen drog jag hem till Arshi där hon hade en inneboende vid namn herr stinkbomb, hennes kompis kattunge.
Alltså missuppfatta mig inte katter och speciellt kattungar är riktigt gulliga men när dem fiser alltså, wooooooff the roof is on fire!

Sätt på de röda läppstiftet och svinga loss!

Min pappa kan snart hela texten till like a vrigin och för att inte glömma hans då speciella danser för att få alla "snygga brudar" till den här låten.
Mina föräldrar alltså, kommer ihåg första gången mamma visade sin då look alike bild då hon såg ut som en persisk version av madonna, sexy mamma! Eller när hon hade likadana kläder som Cher, hm.. kanske inte lika hett!
Men fan nu skulle jag inte banga på att gå på Chers koncert, eller varför inte klä upp mig som dem: lite transvestit sminkad och lättklätt, tadaaaah! 


Även om man sitter och skrattar sönder sig till gamla 80 tals videos så måste jag ändå hålla med våra föräldrar;
Musik back then was the shit!



i know..

Jag suger på att blogga, men som ni vet så drar jag ju snart så har så jävla mycket för mig!
Dessutom ska jag börja träna och sluta med all skit mat, haha jag låter som dem där brudarna som slutar äta innan de drar till paris för modeplåtning eller min mamma, men nej så är ej fallet!
Jag tänkte bara njuta lite av min kära stad som jag snart ska lämna så länge och på köpet får jag en damn hot body och vem säger inte nej till det?
Dock tänker jag inte sluta dricka sen de hör till de här med hälso blabla saken och rökningen pågår. Jag menar så länge jag känner att jag fixar det och anstränger mig mår jag prima!
Men nog pratat om att jag ska dra. Idag hade jag det jätte mysigt och ja, jag shoppade för mycket igen, men som tur hade jag med mig Ami som alltid säger stop när jag flippar helt!
Hon är som min storasyster och hey, we all need them! (Jag vet att hon läser bloggen, men ibland missar hon och hoppas hon missar detta inlägg för hon äter lika mycket bajs som jag så hon ska bli min träningpartner!)
Men nu ska jag äntligen få kolla på mitt förbanade avsnitt av The Hills sen jag fortfarande inte har hunnit så ciao for now! 


Bra Ned, bra

Jag var mig allt för smart!
När jag sa att The Hills sänds kl. 22:00 så tänkte så klart inte lilla jag att det görs i USA. 
Alltså släpps den på morgon i Sverige, hallelujah! 
Inte nog med att jag fattade fel sa jag till Mr pojkvän att kolla på sin jävla wrestling (massa hulken liknande fetton, en del snygga andra bajs luktande som har tajta trosor och gapar hela tiden) under tiden jag skulle ha kolla på The Hills. Jag antar väl nu att jag får sitta här som en fis tills vi kan kolla på room 401. 



Done!

Nu vart vi äntligen klara med banken, så nu är det bara några saker kvar tills vi kan pusta ut!
Dessutom shoppade jag rejält mycket så jag är nöjd och imorgon blir det kista gallerian som gäller och sen lovar jag att sluta slösa pengar (så mycket lättare sagt än gjort!)
Men nu sk ajag sitta och kolla på room 401, som är en ny reality-serie som tar tittarna till en chockerande värld av illusioner och övernaturliga händelser. Programmet fångar skräckfyllda reaktioner på ovetande offer när de blir utsatta för det oförklarliga. Se den på mtvs hemsidan!


Äntligen är sköna Pink tillbaka med en nya låt som ingen annan än min käre gudfar sam tipsade mig om, as always a good dj!
 


busy, busy

Idag ska vi beställa biljetterna för jag ska ju flytta med Mr pojkvän till Manchester! 
Så de var inte allt så onödigt att ha blogg då den kommer bli typ som en dagbok om vad som händer med mig i England.
Det känns riktigt läskigt för det börjar allt närma sig och vi ska nu boka så vi åker den 23 september!
För er som inte visste har min dröm alltid varit att flytta till England och att jag nu äntligen ska få möjligheten att göra det känns helt overkligt,stressigt och lite läskigt, men fan vad jag är glad!
Jag fyller ju år den 19 september så ska försöka ha en hej då/ födelsedags fest, men mer om det kommer när det närmar sig.
Nu måste vi iaf dra ner på stan och fixa med banken så vi kan ta ut våran lön där, annars blir det inte så hett. Vi måste också kolla lite saker som är bra och veta, fixa vår cv och kolla upp lite jobb.
Plus ska försöka under tiden shoppa lite utan att Mr pojkvän märker för på sistone har jag spårat och nu får kläderna knappt plats i min stora garderob? Men men hellre för mycket kläder än för lite!
p.s. jag vet jag är riktigt mobbad men har börjat sjunga på New York låten fast istället för New York sjunger jag Manchester, jag vet ännu en gång riktigt mobbad d.s. 

Start spreading the news
I'm leaving today
I want to be a part of it, Manchester, Manchester


OH

Jag bajsar på mig av längtan!
Imorgon (kl. 22:00 tror jag) är det premier på den efterlängtade The hills och jag vet att det inte bara är jag som väntar och längtar. Jag är en riktigt serie dödar och när det kommer till The hills sitter jag hellre i en öken med polotröja än att missa ett avsnitt, okej kanske inte så dramatiskt men ni förstår min poäng!


Äntligen!

Äntligen ser min blogg ut så som jag vill! Har varit lite trög och inte riktigt fattat hur man fixar till sin blogg så fick leva med den förra men så idag bestämde jag mig för att åtminstone testa gör om den och TADAH!
Hett va?

fiesta paus for now

Tänkte festa i helgen men ibland är det mycket mysigare att faktiskt bara vara hemma med sina vänner och killen och det är vad jag tänker göra denna helg. I onsdags var jag ju ute med Katta och som vanligt hade vi riktigt kul så kanske drar och festar i veckan i gävle men får se senare. Ikväll ska jag vara hemma med grannen och mr pojkvän och jag är riktigt sugen på att laga pasta med cafe de paris men får se om jag orkar göra en middag för oss alla. 
Här är iallafall några bilder från i onsdag innan vi drog ut:

Olalaaa

Film tips!

Hade en mysig film kväll igår och här kommer ännu fler sköna film tips som alla borde se på sina film kvällar!
Den första är Morgan pålsson världsreporter som handlar om Morgans dröm om att  få toppjobbet som utrikeskorrespondent i Washington, men strular till det så katastrofalt i Litauen att hans chef Eva istället skickar honom till Nordafrika. Tillsammans med sin fotograf Robert Flycht ska han bevaka valet i det bortglömda landet Matóbo och ni kan ju bara gissa vilket kaos dem hamnar i där! Filmen var faktiskt riktigt rolig så se den!
Den andra filmen är The ex unrated som handlar om Tom som har svårt att behålla ett arbete. Han och hans fru Sofia väntar sitt första barn och det betyder att det är dags för honom att växa upp. När han får sparken från sitt senaste arbete tackar han ja till sin svärfars erbjudande om arbete på en reklambyrå i Sofias barndomsstad. Det är bäddat för katastrof.
Även denna var riktigt bra så spring nu och hyr dessa två filmer!


Are you ready to get buck in here!

Länge sen jag hörde en riktigt skön fest låt, men denna knäcker faktiskt för att vara ny!


Party up in here

Lillördag och vad mer finns det att säga, It´s time to party up in here, up in here!

Har funderat på att antingen vara svart eller röd klädd men dont know, eller varför inte röda läppar?

Herve Ledger why, why?

Kommer ni ihåg när jag la upp ett par bilder på b.la. Posh & Heidi som alla bar den där dröm klänningen?
Ingen mindre än Herve Ledger har designat dem och priset på en sådan klänning kan kosta mellan 7000-11000, bra va?
Eller inte, alltså för 7000 får du en omöstrad och man kan köpa den i sthlm, men på riktigt är dem lite för dyra.
Dock får vi se hur det går för mig i Manchester, kanske klarar jag mig som reporter, programledare eller polis.
Hm..... Vilken dröm alltså kolla varken man är smal eller kurrvig så sitter den perfekt för den följer just din passform, vilken dröm som sagt!

Listan är enorm på vilka som äger denna dröm men som ni ser är de allt ifrån: Nicole scherzinger, Megan Fox, Cassie, Rihanna, Gisele Bundchen och många många fler..


http://www.herveleger.com/fall2008/index.php
Hemsidan där vi alla dreglar

Jag är en kyckling!

När jag var yngre ville jag ha hål i naveln men vågade ej!
Sen ville jag ta hål i bröstvårtan för kanske ett halvår sedan men ångrade mig och det var tur det, dock var det då pga att jag var rädd!
Och nu vill jag tatuera mig men vågar jag? Absolut inte och då kanske det räcker med att säga att jag tycker vaxning är läskigt, men jag tror att innan eller när jag är i Manchester ska jag tatuera mig.
Vad eller vart det ska vara är jag inte helt säker på men jag funderar på g-klaven eller en bit av en av mina favoritlåtar högst upp på ryggen. Sen vill jag också skriva mitt namn eller min mammas & pappas namn på svanken på ett annat språk men som sagt är inte säker än.

Dock verkar "en del" följa modet när det kommer till vart man ska tatuera sig



...

Jo jag vet min uppdatering på sistone har verkligen luktat skit, men som sagt jag har annat för mig och bloggar då jag sitter framför dator och har tid och snacka strunt!
Idag har jag iallafall vart på stan och shoppat rejält så nu borde jag ta det lungt (mitt löfte sen första gången jag fick veckopeng!)
Fick dessutom världen gulligaste presenter och överaskningar av mr pojkvän, min man alltså!
Sen mot kvällen alltså för några timmar sen såg jag, mr pojkvän & Ami på filmen First sunday. En komedi där två småtjuvar planerar att råna den lokala kyrkan men allt går verkligen inte som dem tänkt sig. Filmen var faktiskt bra men inte mer än så, men värd att se kanske dock inte på bio.




immmmm in love

Jag blir helt kär & avslappnad!



Gävle

Tillbaka från Gävle och fan vad kul jag har haft, speciellt med tanke på att ingen mindre än katta var min säng kamrat. Hon knäcker när hon pratar och gör en massa ljud i sömnen alltså!
Vi förfestade hos en av hennes kompisar Ida och sen drog vi ner på stan för att fortsätta festandet. Dagen efter drog vi och shoppade på stan och hittade massa grejer som vanligt.
Nu är jag hemma iallafall och mitt fiesta tema fortsätter vidare. Har lite planer men dem tar vi sen!
Här är lite bilder från helgen:



Fiesta, fiesta

Igår kväll åt jag och mr pojkvän grekiskt som var äckligt gott och sen kom vi hem och kollade på 2 1/2 men till fyra på morgonen.. mmm perfekt! 
Sen skulle jag dra till sthlm idag men det blev istället Gävle sen de nu också är city festivalen så tror jag att jag kommer ha riktigt kul. Så nu hinner jag inte skriva utan ska dra hem och packa och sen dra till Katta där de ska festat loss!
Ciao bella



Shakira, shakira

Shakira är en av dem vackraste kvinnorna på jorden och vilken röst kvinnan har?!

Men vart har hon tagit vägen? Börjar sakna hennes musik ritkigt mycket så nu tycker jag verkligen att det är dags för henne att börja spela in en engelsk platta igen! Däremot saknar jag hennes gamla look men hon är ändå snygg i allt må jag säga. Nej nu ska jag in i duschen och sjunga till Shakira sen på middag, sen blir det antagligen film kväll. Skulle egentligen ut men orkar inte festa idag är helt seg plus imorgon kanske det blir fest iallafall så jag håller mig hellre till mys än fiesta idag! 

Lika vacker men sexigare och mer speciell förr


mmmm

Fan asså varje gång jag ser Grease får jag värsta minnena! 
Den filmen är på riktigt en av dem bästa klassikerna någonsin och man tröttnar aldrig på den. Speciellt inte att sjunga låtarna, haha stackars mina grannar och mr pojkvän har sjungit på dem nu i över en timme. 

sjung & njut!


oish!

Nicole Ritchi har alltid varit en av mina favoriter dels för hennes sköna personlighet och för hennes fina stil!
När hon blev ihop med Joel var det perfekta för jag gillar Good Charlotte musik riktigt mycket och tycker att tvillingarna är snygga men aldrig trodde jag att deras baby skulle vara så här söt! Asså jag har svårt för att tro att det bara är jag för Harlow är verkligen riktigt, riktigt söt!
 

Film tips!

Jag och mr pojkvän har dödat film världen sen igår och fan vilka roliga filmer vi sett! Igår kväll satt vi och kollade på min favorit film Bridget Jones dagbok och föreställde oss hur vi skulle se ut i Manchester (eller iallafall jag gjorde det.) Sen idag såg vi två riktigt roliga komedi filmer som verkligen är värda att se.
Den första är Beerfest som handlar om en öl festival. Däremot är det inte en vanlig festival utan det finns en öl tävling som går ut på att besegra dem tyska ligan som dricker öl som vatten. Vill inte skriva mer utan se den!
Sen nördskolan som ja, bara namnet lär säga en hel del! Handlar om ett par riktigt osäkra nördar som söker till en kurs där man får lära sig om hur man ska bli man eller lejon som dem kallar det. Riktigt rolig!


Alla har den!

Alla har den där jävla snygga fodral klänningen och fan vad avundsjuk jag är! (Jo jag vet avundsjuka klär ingen) men den här klänningen skulle allt klä mig så någon som känner för att dra till USA och köpa en sån?


 

Audrina Patridge, Kim Kardashian, Heidi Montag, Lindsay Lohan, Vicktoria Beckham, Kate Bosworth ja listan är enorm.....


 

Dita von teese


Finner inga ord för hur vacker hon är. Dita von teese har verkligen ett speciellt utseende och för att inte glömma hennes show som bl.a. ingen mindre än David Beckham har blivit beroende av!
Denna bild passar så in i vårt ruttna väder som vi har nu, suck

så bäst!

Lady GaGa - just dance


39 and still looking good!

Kelly Ripa har jag alltid tyckt är skit söt och så snygg. Hon är allt ifrån skådis, programledare och inte nog med det har hon en egen talk show! Man trodde det tog slut där men tjejen är faktsikt 39 år och hon ser ut som en 25-30 åring!

Jag skulle inte tacka nej till att se så ung och stilig ut när jag är 39


Lördagen

Min lördag vart jätte lyckad då jag var med tjejerna på terassen och drack. (Dock verkade det vara 40+ på stället men vad gjorde det så länge vi hade kul.) Vi planerade också att vi ska dra hem till en av tjejerna och festa två dagar i sthlm nästa helg men får se tills dess. Just nu är den en ny vecka men fan vilken dåligt start då vädret luktar bajs!


Fiesta fiesta

Kommer ni ihåg när jag nämnde sist att jag ville styra upp lite fiesta, fiesta! Det blev inte riktigt så för jag kom på att på onsdag början gävle festivalen och jag tror jag håller mig tills dess men helt utan fest blir jag inte utan nu ska jag dra och fixa mig för om några timmar ska jag möta upp tjejerna och vi har tänkt oss barrunda! Ciao bella 


 
Jag & Linda förra barrundan

hetingar!

Det finns många snygga par i hollywood men jag tror faktsikt att Brian Austin Green & Megan Fox är på topp 10!
Dem är så jävla sexiga ihop så man kan ju bara tänka sig hur deras barn kommer se ut?!


don't hate the game, hate the player

Ronaldo did it again!

Man brukar säga att killar inte kan få nog av tjejer, men Ronaldo kan få nog och inte nog så att han inte vill se mer utan han lär ju byta tjej så ofta som han byter sina boxers!
Letizia filippi verkar vara helt ute ur spelet och hur roar han sig nu då? Jo, genom att spanna in tjejer i bikinis varje dag!
Som många vet är Ronaldo skada och är lite här och där på semster. Just nu befinner han sig i La där han lägger sin tid på att roa sig vid poolen varje dag där alla dem halvnakna brudarna också är. Suck Ronaldo suck...
I vilket fall hade våran baby face sist spannat in Anna Faris (har spelat i alla scary movie filmer) dock hade hon inte gett uppmärksamhet tillbaka så vad gör Ronlado? Spannar in någon ny. mmmm Ronaldo, mmmm Ronaldo....
 

Anna Faris är jätte söt men är det bara jag som tycker att hon inte är alls sig lik?
Titta bara på denna förre och efter bild!




så sant!

Männen regerar världen, Kvinnorna regerar männen!

Kyndra?

För er som såg laguna beach säsong tre, vart fan har Kyndra tagit vägen och resten av gänget från den säsongen?
Såklart vart inte den säsongen lika bra som dem innan men helt dum var den faktiskt inte. Tyckte hon var skit fin och dessutom liknade hon den ännu snyggare Kristin Cavallari. 
Alltid när jag ser laguna, the hills och (påbörjat kolla på) newport blir jag så jävla festsugen! 
Nej känns som att jag ska styra upp något lite festligt som innehåller alkohol och uppfixningar i timmar nu till helgen.

Detta skulle jag inte tacka nej som Kyndra hade på sig i ett avsnitt, perfekt till fest!


 






RSS 2.0