Monday

Our home is soon done!
Nu blir detta andra gången jag och Mr pojkvän flyttar ihop och visst blir det svårt till en början då man från att endast sovit med varann och ändå haft sitt hem nu delar på nästan allt.
Dock gör jag och han det nu iallafall så vi har passerat det svåra, men för er som tror att det är något fel på ert förhållabde så är det väldigt vanligt att man blir som katt och hund i början av en flytt.

Vi var och tittade hur toan gick och enligt byggarbetarna är det klart om två dagar så nu är det bara den jobbiga delen kvar. Storstädning i hela två dagar av allt i lägenheten och sedan få in alla möbler och förhoppninsvis klart tills Mr pojkväns b-day!

Nej nu ska jag fixa och trixa lite i rummet medan jag väntar in Micho, Amira som kommit tillbaka från sin resa & B!

Saknar faktiskt vår lägenhet i Manchester..

Vårt kök

Vårt vardagsrum

Sovrummet

Och ja vårt lilla hus helt enkelt!


Kenza tjänar hela 150.000

Läste precis min kompis Raisas blogg där hon hade skrivit ett inlägg om hur mycket Kenza tjänar på sitt bloggande.
Jag säger igen aj aj mina stackars ögon Kenza tjänar hela 150.000 på sitt bloggande!
Är det bara jag som känner att nu får det räcka?

Detta jag tänker ta upp nu vet jag att alla på något sätt håller med om och även hon själv gör nog det.
Alla vi har nog läst eller vet vem Kenza är. Detsamma med alla andra stor bloggare och ifall inte så lovar jag att ni känner någon som vet om bloggvärlden.

I vilket fall tycker jag om att läsa bloggar och själv blogga då det inte bara är kul, men för min del har det även vart hjälpsamt. Innan alla började blogga föreslog nämligen en lärare till mig att jag skulle börja blogga då jag hade skriv svårigheter, men eftersom att det inte var så vanligt då så struntade jag i det.

Sen med tiden blev blogg världen enorm och jag som flera månader innan min flytt till Manchester visste att det skulle bli svårt att hålla kontakt  med mina vännner bestämde mig för att blogg. Bloggandet skulle få mig och dem att på något sätt fortfarande hålla varann uppdaterade om vad som sker i våra liv.

Idag är det många fler än min vänner som läser vilket är riktigt kul då man nästan får testa på lite journalistik, men tillbaka till varför jag tycker det börjar spåra en aning.

Kenzas blogg är intressant inge snack om saken, men ni vet själva att man kan finna tusen andra bloggar i samma stil. Alla bloggar är bra, men ska man verkligen få i hennes fall bli programledare bara för att man har gjort sig känd igenom sin blogg?

Hur många stackars studerande finns det inte som pluggar på universitet för att bli programledare? Jag själv funderade på det, men upptäckte snabbt att ju mer tiden går ju mer beror det på vilka kontakter man har!

150.000 kr är inte lite pengar och tyvär finns det en del som kommer jobba hela sitt liv, men aldrig få njuta av så mycket pengar. Vad hände med utbildning och slit?
Nu säger jag inte att hon inte har jobbat upp sig för visst hade hon inte till att börja med 10 000 läsare, men jag lovar att om ni skulle fråga vilken arbetare som helst te.x. en massör ifall hon eller han fick välja mellan att sitta hemma och blogga istället för att jobbba skulle nog ingen arbetande eller studerande tacka nej!

Just därför enligt mig är det fel att man ska tjäna så mycke pengar på att blogga, men igen vem tackar nej till det? Hon stor njuter ju som vilken normal människa som helst. Allas dröm är ju att få tjäna så mycket pengar på sitt bloggande, men är det rätt? Samma sak med alla oss som vill te.x. bli programledare. Måste man bli stor bloggare för att nå sina mål?

Är det så illa?Sunday

Min söndag har vart precis som söndagar ska vara (bortsett ifrån Mcr där är söndagar en härlig party dag) lugna.
Har tagit hela dagen till att städa och ta bort lite saker som jag kommer ta med mig nu när jag snart flyttar.
Härligt nu ser jag både fram emot flytten och nästa vecka!

Måste snart skicka iväg min ansökan för studier i höst så håll nu tummarna för att jag kommer in på mitt önskemål!
Har inte sett Mr pojkvän på hela dagen så ska bli skönt att få en "the big bang theory" maraton kväll.
Nej den är absolut inte lika bra som how i met your mother, men såklart ingen serie kommer stå mig och hjärtat så nära som den. Den här serien är dock sneppet under så ifall ni inte har sett den gör det!Dagens


Nicole Richie´s mommy fashion

Inte nog med att mrs Richie har dröm håret har hon också riktigt fin klädstil. Fashion and the hair och nu ska hon designa en egen kollektion med mamma kläder då hon är gravid med sitt andra barn.
Som ni kanske vet är jag helt kär i lill Harlow så vill verkligen se hur den här andra lilleplutten kommer se ut.
Man blir bara så sugen på att ha en bulle i ugnen när man ser henne, Harlow och Joel tillsammans.

Saturday

En väldigt lugn lördag!
Igårs plan blev väl inte riktigt som planerat utan jag och Sandra drog till Sam och vi alla drog till blue moon bar och vilken lyckad kväll må jag säga.

Dock ska jag nu ta det lite lungt med festandet iaf tills Mr pojkväns födelsedag som snart är här. Kan verkligen inte förstå att det redan har gått ett år sen han fyllde år sist. Tick tack, tick tack.
Dock får gärna denna vecka gå snabbt för nästa lördag då är jag där mina vänner.

På tal om fest det verkar bara vara jag som får illa bakfyllor. Varje morgon efter att jag festat vill jag knappt röra mig, men ingen och då menar jag ingen av mina vänner blir bakfulla. Vilket lycko umgänge!
Trodde det var mer vanligt med bakfyllor, men antar att jag hade fel.

Nej tillbaka till min mys lördag och how i met your mother maraton som jag och Mr pojkvän ska inviga!Dagens


Friday

Helgen är äntligen kommen dock längtar jag mer till nästa vecka, men det kommer mer om det då!
Fick äntligen sova ut idag och med tanke på att jag säkert inte kommer få så mycket sömn inatt heller var det allt bra de.
Kvällens plan är förfest hos Sam med Katta och sen ska vi till Blue moon bar där dem har premiér för en nyöppnad klubb.

Måste sola också nu när tatueringen äntligen har läkt. Känner mig som ett vandrande lik när jag inte solat på ett tag.
Väntar fortfarande på ett nytt sätt att bli brun för ja, brun utan sol visst funkar det måtligt, men inte så man ser så stor skillnad. Solsprays färgen är mer orange än brun så tyvär vinner solarium denna match.
Dock är jag sugen på en till tatuering..

Inte utan min tatuering och marilyn


Dagens önsketänkande

Jag: Sam jag måste skaffa mig ett husdjur..hund!

Sam: Du är medveten om att du måste lägga halva ditt liv på den vilket du inte kommer kunna göra när du pluggar?!

Jag: Mjo jag vet, men jag vill ha ett djur som jag kan leka med när jag är ensam..

Sam: mm...

Jag: En apa Sam!


Jag vill skaffa mig en apa och den här apan som to.m. kan unna sig själv njutning skulle vara som gjord för mig!

Thursday

Vilken kväll vi hade igår!
Samlade tjejerna och killarna och böt ut barrunda kvällen mot en verkligen lyckad hemmafest.
Det finns på riktigt ingenting bättre än hemmafester. Visst krog och barrundor är roliga på sitt sätt, men hemmafester kommer alltid vara på topp.

När vi alla vaknade imorse var vi helt trötta och jag som tur hann ringa min körledare och avboka körningen för en bakfull Ned ute i traffiken skulle inte vara mycket att hänga i granen det kan jag lova.
Sen drog jag hem till Sam som även han hade haft en partyfylld kväll och han lagade god mat som verkligen behövdes.

Kom hem till mig med Mr pojkvän och tittade på dokumentären om Yosef Fritzel. Herregud vad sjuk den mannen var/är. Kan verkligen inte på något sätt förstå hur han tänkte/tänker och kommer nog aldrig göra det.
Hemskt att det finns människor som han och sorligt nog kommer det alltid att göra.

Nej dags för lite how i met your mother för min och mr pojkväns del!Mina hjärtan

Frugan och min man

Den bjuder vi på

Alkolist (erna)

Sist, men inte minst shirres mac reklam bild
Ja en riktigt lyckad hemmafest!


Wednesday

Idag hade jag äntligen det där besöket med en studievägledare och nu känns det det riktigt bra. Har lagt upp en del mål och till höst kanske jag nu flyttar för att inviga mitt nya universitetes liv, men mer om dte när de börjar närma sig!
Sen träffade jag Sandra och tog en shopping och fik stund med henne. Planerade lite inför helgen, men får se vart vinden tar mig då.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Katta som ska komma snart så vi kan luncha och förbereda oss inför barrundan med grabbarn ikväll.
Mr pojkvän har samlat killarna och jag och Katta hoppas att vi kan få med oss Linda nu.
Förfest hos oss och sen barrunda. Det här med barrundor har verkligen blivit en favorit hobby, men även den kommer minska när jag börjar skolan så njuter så länge det varar!Kvällens


Bar-sexuella?

Idag var det verkligen ett intressant ämne som togs upp på Tyra Banks show.
Dem pratade om det nya uttrycket "bar-sexuell" som står för alla straight tjejer som tycker om att kyssas och strula med andra tjejer på offentliga platser.

Att det fortfarande är "ovanligt" och till och med konstigt för en del männsikor att det finns gay:s är patetsikt. Vi alla är ju trotts allt gjorda av två armar och två ben.
Men detta handlade inte om gay:s utan om tjejer som tyckte om att kyssas på fyllan och så att alla fick se.
På Tyra var det två tjejer som alltid kysstes när dem var ute på krogen och när Tyra frågade varför så svarade dem att det var kul att få all uppmärksamhet och gratis drinkar.

Hur en del människor fortfarande inte förstår att all uppmärksamhet inte är bra uppmärksamhet är nästan skrämmande!
Jag menar om jag springer runt naken på stan får jag också uppmärksamhet, men är det bra uppmärksamhet? Nehe ni!
Såklart håller jag fortfarande fast vid att man absolut inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker om än, men det där håller ju inte riktigt alltid.

Tyra var riktigt chockad över tjejernas beetende och om man gräver djupare i det hela med att kyssas för skoj skull på krogen finns det så mycket mer man absolut inte tänker på.
Att kyssas offentligt för oss som är straighta är naturligt, men tyvär är det inte så för homosexuella.

Så då när straight tjejer kysser varann för bl.a. uppmärksamhetens skull får det alla lebb tjejer att framstå på ett helt annat sätt.
Det sexigaste som finns är ju för killar två kyssande tjejer, men hur ska dem veta ifall tjejerna gör der för skoj skull eller för kärlekens skull.

Såklart stöter dem höger och vänster på två kyssande tjejer eller rättare sagt "två flugor i en smäll."
Dem här två tjejerna på Tyras show tyckte att dem inte alls framstod som billiga, men när dem frågade killar som sett tjejerna ute sa dem att såklart ser två kyssande tjejer mer lättfotade ut än andra.
Det som var ännu roligare var att visst hade killarna stött på tjejerna, men ville dem lära känna dem? Icke sa nicke här var man ute efter ligg och inget mer!

Inte nog med att detta med att kyssa en tjej ute på krogen bara är opassande så stör sig även lesbiska tjejer sig på det då dem verkligen kämpat med att komma ut och här gör man nästan narr av det. Som om det vore på skoj eller en porrfilms grej för att få killarna på hugget.

Vad tycker ni egentligen? Skulle ni kalla er för bar-sexuella och är det okej att kyssas med sin kompis bara för att få uppmärksamhet och gratis drinkar?

Min åsikt är att vill man kyssas kan man lika gärna gör det hemma och att göra det för att få uppmärksamhet är fel och ännu mer fel för drinkar av killar som i slutändan bara vill få dig i sängen för tänk nu efter vilken kille vill gifta sig med en sådan tjej?

lesbians.jpg lesbians image by squishy032

Tuesday

Körning, gossip girl maraton och snart om vädret blir bättre ska vi dra och shoppa mer för lägenheten.
Är det bara här vädret blåser med en massa snö ena stunden och sekunden efter är det sol?
Det har vart så nu ett bra tag så nu får det räcka!

Wow igen för att serier finns! ännu mer serie prat, men jag menar nu innan jag snart måste börja jobba och i höst plugga på universitet vill jag verkligen passa på att njuta av ledighet.
Långa duschar, serie maraton, fester, äta när jag vill och bäst av allt gå upp och lägga mig när jag vill!
Det kommer bli en sorlig dag då mitt tillfälliga liv är över, men tills dess fortsätter jag njuta.

Nej hörru ni Gossip Girl Fashion is the real fashion!Only seven days

Om sju dagar släpps det första avsnittet av The hills i Usa som man kan se på mtv:s sida och jag pissar nästan på mig av längtan!
Ska bli så skönt att äntligen få följa deras liv för det fattas verkligen i min vardag. Tack Gud dock för The City som jag är helt inne i nu. Vad vore jag utan alla mina serier alltså?

Här är en video från säsong fyra, men det är endas klippta scener som inte kommer visas så enjoy dude´s!


Whitney and Jay

Lauren
You love them dont you?


Dagens


Wow

Dream hair..


Petra Nemcova

Heidi Klum

Maris Miller

Doutzen Kroes
Tyra-Banks.jpg Tyra Banks image by LA6_02
Tyra Banks

adriana lima

Lauren Conrad

Olivia Palermo
 


Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen


Monday

Haft en riktigt lyckad körning och min körledare sa att det var det bästa jag gjort tills nu.
Nu har vi bokat hotell för snart ska det resas!
Har äntligen fått sett lägenheten och wow. Längtar efter att få inreda den efter att toan blivit renoverad.

Finns det något roligare än inredning och design?
Drömjobbet skulle ju vara att få vara med Fab 5. Nej tillbaka till verkligheten dude´s!


Vad i helvete håller sveriges folk på med?

För ett par år sedan älskade jag Eurovision, men dem senaste åren har Sveriges folk vart antigen höga eller hjärndöda då dem valt låtar för hur kan man ens ringa och rösta på dessa?
Så just därför slutade jag följa sveriges eurovision utan jag väntade alltid till den stora finalen och varje gång fick vi åka på härliga poäng.

Iår hade vi riktigt många artister och faktiskt bra låtar, men av alla väljer vi Malena Ernman - La Voix? Vad tänkte eller rättare sagt tänkte ni alls?
Besvikelse och även iår kommer Sverige skämma ut sig stort. Kommer vi långt kommer det verkligen vara otroligt ett mirakel så håll nu tummarna för ett mirakel!

Eller egentligen varför är jag förvånad? Samma sak händer ju i idol. Varje år så röstas fel person och vart tar dem vägen? Jag menar hur i helvete kunde Anna, Sepideh eller Lars åka ut? Dem som var kvar var ju inte hälften så grymma.
Nej majoriteten av dem som röstar borde spärras in för okunniga jävlar verkar det finnas alldeles för mycket av!
Suck säger jag bara..

Arash den smarte jävel ska sjunga för Azerbaijan och visst låten är en aning smörig, men detta är vad jag kallar vinnar låt och detsamma med Turkiets låt. Mina favoriter!Kvällens


Kvällens utmaning


Saturday

Thursday: Barrundan med Olga och co. vart riktigt lyckad och vi alla fick oss ett gott skratt när även en rå ful sam och yasmin kom. Någon har verkligen tagit det här med party like a rockstar på allvar!
Dock har Olga åkt hem nu och synd att vi inte hann hitta på mer, men nästa gång ska de allt bli mer. Hoppas du får en bra flygresa hem hun!

Friday: Gott nytt år! Det persiska nyåret var nu här och visst är det alltid mysigt när hela familjen träffas. Hade körning på morgonen med en härlig bakfylla och även jort var helt slut sen vi kvällen innan drack en aning för mycket.
Sen senare var jag med Ami och mot kvällen drog vi med Mr pojkvän till max. 
För att inte glömma när vi skulle köra dit så stannar Mr pojkvän med bilen och säger; vad fan håller dem på med och pekar mot alla fönstren? 
Vilken jävla syn. Jag trodde jag skulle se någon ha sex eller något i den stilen, men istället ser vi scream och en monsterliknande sak som hoppar runt och dansar!
Hur lyckas en del? Hej ska vi ta på oss läskiga masker och hoppa runt i mitt rum?
I vilket fall fick vi oss alla verkligen ett gott skratt!

Saturday: En riktigt seg dag då jag inte bara har lingonveckan utan också tror jag börjar bli sjuk igen? Come on!
Vart hemma lite med mamma och sa hejdå till Ami som imorgon sitter på flyget på väg till egypten. Din jävel vem ska jag nu jävlas med?
Tog en lång dusch och nu ska jag natta mig och Mr pojkvän.


Kvällens start

Även Ash kom till oss

Hela gänget

Efter ett glas

Tequila, tequila my dear 

Haha som sagt sen kom även sam en aning borta

Sami and I


Slutet gott allting gott!


B-day pics

Nu är det verkligen dags att lägga upp bilderna från Kattas födelsedag, enjoy!


Födelsedagsbarnet

Mina tvillingar

Mina två älsklingar tatueringen och ett glas sprit

Gänget

Katts lilla film till oss

Helt inne i tävlingen

NK & J

Ehm.. nu börjar festandet

Maggan jag & Ida

Tequila baby

På krogen

Efter en lång härlig kväll var det sleep time

Jorts sleep time


Kvällens


Thursday

Det finns inge roligare än att shoppa inredningssaker!
Vi var även idag och kollade lite dock hittade vi såklart saker vi inte letade efter. Varför är det alltid så?
Alltid när man är inställd på att köpa en sak kommer man såklart hem med den andra.

Nej vi är långt ifrån "hem shopping" klara, men så länge jag hittar det jag ska ha så är jag nöjd sen får det ta sin tid.
Såklart har jag fortfarande inte sett det färdiga resultatet av lägenheten och Mr pojkvän vill att jag väntar ytterligare en vecka så även toaletten blir färdigrenoverad. Suck vill se, men vad finns det att göra?

Nej nu ska jag börja fixa mig för vi ska ut ett gäng på barrunda nu när vår barndomsvän Olga har kommit på besök från Miami. Det var ett jävla bra tag sedan jag såg henne så jag ser verkligen fram emot ikväll.
Vem sa att torsdagar var tråkiga?


haha några år sedan när olga var här!


Dagens


Wednesday

Nu har vi fått vår lilla guldfisk på plats, men jag tyckte den såg så ensam ut så snart ska vi dra och köpa en till plus lite leksaker dem kan ha. Jag är jätte fånig jag vet, men sen jag inte har något husdjur är jag som ett barn runt fisken.
Har döpt den till blunder och den nya ska heta blunder junior. Jag vet det är bara att skratta!

Sen har jag haft min körlektion och jordi var också med på halva körningen. Sedan ska jag och Mr pojkvän ta en runda i alla möbelhus och se vad vi kan hitta till lägenheten. Alltså det känns som att den förbaskade lägenheten aldrig vill bli klar har verkligen tappat mitt tålamod, men antar väl att jag får hålla ut ettag till mina vänner!

Sen ska jag vila så jag orkar med en barrunda imorgon nu när vår barndomsvän Olga från Miami har kommit så ska hon få se hur vi festar!Soon it´s a new year

Det börjar allt närma sig till de persiska nyåret!
Vi är ju bland få länder som firar ett nytt år senare än andra och dessutom på ett helt annat sätt. Anledningen till varför det nya året firas nu är för att välkomna våren.

Festligheterna pågår i ett par dagar och dagen innan det nya året slår in dukar vi fram en massa saker som är väldigt betydelsefulla.
Bordet kan bl.a. se ut som den på bilden nedan och tänkte även lägga in i en lista på vad alla saker står för:
 1. Senjed - en sorts söta frukter. Frukten symboliserar kärlek.
 2. Somâq - det är en sur krydda och med den önskar man maten en god smak i framtiden.
 3. Sabzeh - som är en bricka med groddar av vetekorn, linser eller liknande. Med detta önskar man att det ska bli ett år med bra skörd.
 4. Sib - som är ett rött äpple och symboliserar skönhet och hälsa.
 5. Samanoo - Memma som framställs av vetegroddar.
 6. Sir - vitlök, detta symboliserar hälsa och kampen mot sjukdom.
 7. Serkeh - vinäger som symboliserar rörelse i livet.
 8. Âjil - Kakor och nötter.
 9. Âyine - En spegel.
 10. En Diwan (diktsamling) av poeterna Hafez eller Firdausi som symboliserar den rika persiska kulturen. Iranska zoroastrier lägger fram Avesta och religiösa muslimer lägger fram Koranen under nouruz.
 11. Handmålade ägg.
 12. Iranska flaggans färger (grön, vit och röd som symboliserar grönska, renhet/godhet och kärlek). Iranska nationalister läggger fram det persiska nationalemblemet med solen och lejonet.
 13. En skål med en levande guldfisk.

Vid nyårsdagen samlas alla nära och kära och äter god persisk mat. Lite som julafton då man samlas och äter julmiddag och får presenter.
Några minuter innan det nya året slår in samlas alla runt det bordet där alla saker finns och väntar in det nya året.

Det är då den lilla gulfisken har stor betydelse för i samma ögonblick då det nya året slår in sägs det att guldfisken blir helt stilla. Sedan får även alla yngre (woho) presenter av dem äldre. I ungefär en vecka åker man och hälsar på alla släktingar som man annars kanske inte hunnit träffa och firar det nyår året som kommit.


Kvällens


Tuesday

Fortfarande sjuk och har inge ork för något!
Dock vart jag riktigt sugen på semla så ringde Linda och tvingade med henne till centrum så nu sitter jag hemma hos henne och tittar för första gången på den rätta för rosing. Ja vad finns det att säga det är ju verkligen underhållande!
Nej får vila upp mig nu för imorgon ska jag börja körningen igen och hoppas verkligen inte jag mår dåligt.

Nej nu räcker det jag vill bli frisk!


Kvällens


give me a laught

När jag är sjuk vill jag helst bara ligga hemma och glo på serier vilket jag inte har fått göra änn då Katta fyllt år och även min käre pappa fyllde år idag så nu tänker jag inte göra något annat änn att kolla på mina favorit serier med Mr pojkvän som även han är sjuk.
Dessutom mår jag heller inge bra då min mormor är på akuten och ska sova där innat. Hon är verkligen en kämpe och jag ber från hela mitt hjärta att hon blir bättre. Hjärtat fortsätt kämpa.


Monday

Jag är tillbaka, men är fortfarande sjuk och det känns som att den här förbaskade förkylningen aldrig kommer försvinna!
Har ingen energi för någonting vilket inte passar så bra nu när jag har en massa körlektioner, måste dra till studievägledaren och allt som håller på att fixas inför lägenheten.

Aja nu har jag gnällt klart så mer om min lyckade helg.
Katta fyllde ju 20 så vi drog ett gäng på fyra tjejer upp till gävle där hennes föräldrar har köpte en takvåning och wow säger jag bara! Takvåningen var otroligt fin och hennes mamma kan verkligen inreda ett hem. Så så fort vi kom dit visste vi att inget kunde gå fel.

Katta hade verkligen planerat kvällen så bra som bl.a. innehöll en extremt god trerättersmiddag som serverades av hennes "servitörer," hennes fåniga, men roliga lekar och för att inte glömma förfesten och utegången.
Om jag skulle beskriva kvällen skulle det bli alldeles för mycket skrivande och jag som just nu knappt orkar torka mig efter toan låter verkligen bli, men kan berätta vad jag och jort lärde oss under allt festande:

Jordi lärde sig att hennes kära, men absolut inte bekväma skor med alldeles för hög klack kanske inte passar i sprit och dans världen för stackarn slutade med en stukad fot dock höll hon på hela kvällen och så ska det vara när man går efter mottot party like a rockstar!

Sen lärde jag mig att aldrig mer lyssna på låten circus ifall man ska hem till någon som kanske har circus saker hemma hos sig. Inte så troligt, men risken finns tro mig!
Det var så här att efter klubbandet drog vi en sväng förbi kattas kompis och där fann jag en enhjuling.
Dumma jag fick för mig att jag var riktigt duktig på det trotts att jag aldrig testat på en sådan förr och den var dessutom alldeles för stor för mig.
Nej såklart skulle jag klättra upp på den och det slutade med att jag flög in i soffbordet. Jag skrattar faktiskt fortfarande åt mitt dumma jag, men jag kan knappt röra mina lår som är helt blåa. Det var en smärtsam underhållning, men jag lärde mig åtminstone att inte använda mig av saker jag inte sett förr på fyllan och även att lyssna på mina vänners varningar!


Nej om man vill ha kul får man lida pin det är den nya!
  


Här och till och med en bild innan jag ramlar och redan på bilden ser jag helt förstörd ut!

Dagens


Saturday

Om en timme sitter jag och jort på tåget till Gävle där min fru som blev 20 igår håller på att fixa inför sin fest.
Wow vad vi ska ha kul ikväll!
Min förkylning är fortfarande kvar och jag låter som en kopia av Nanny fran, men tack gud så är jag pigg så hoppas det håller så jag inte blir sämre under kvällen.

Måste börja packa och kolla vad jag ska ha på mig för det jag hade tänkt ha på mig innan kommer absolut inte hända. Nu när jag är sjuk får jag ha på mig något varmare, men det ordnar sig allt.

Have a nice saturday!

When im sick i want summer

Vill ha:

Sommar klätt..

Öppna skor och gärna high heels!

En ekta solbränna.

sommar smink


och sist, men absolut inte minst:

sommar resor med sol och bad!


Lika sugna på sommaren som jag?


Dagens


Friday

Efter den sömnlösa natten är jag nu lite piggare sen jag proppat i mig soppa, men jag mår inge vidare alltså.
Jag som hade tänkt att kanske gå på bio eller träffa gänget idag, men det ser inte så ljust ut för min del ifall jag vill må bättre till imorgon.

Får helt enkelt sitta hemma och vila, döda halstabletterna, nässprayen och klä mig som en eskimo.
Rastlösa jag satt ju igår och försökte göra allt för att somna och under tiden gick jag in och sökte tips om hur man blir frisk snabbt på google.

Fick fram sjukaste tipsen som bland annat att dricka ammoniak?
Sen dem vanliga tipsen som jag tror jag avstår från som att svälja en hel vitlök, dricka öl, ta GRG, åk utomlands som om det vore ett alternativ jag inte skulle vilja?
Nej jag håller mig till soppa, apelsin juice, tea, honung och citron för att inte glömma sängen!

B-day

För det är ingen vanlig dag för det är Katts födelsedag hurra hurra hurra!
Kan du förstå att du fyllt 20? Känns fortfarande som när vi var yngre.
Tiden går riktigt snabbt och fan vilka värdefulla minnen vi har skapat.
Nej ska vila upp mig ordentligt för imorgon ska vi allt fira dig hjärtat!


06:27 friday

Otursdrabbad är bara förnamnet!
Som ni förstått är klockan halv sju och sen kl. 04:00 har jag legat vaknen. Varför? jo för att jag har fått feber och är sjuk.
Så passade nu till helgen då vi ska fira min kompis 20:års dag.

Har verkligen försökt sova och speciellt eftersom att jag egentligen skulle ha körlektion idag, men fick messa och avboka för jag orkar knappt stå på benen. 
Har lyckats väcka stackars Mr pojkvän ett antar gånger bara för att jag håller på att blir galen. Springer runt i köcket och häller  upp te och apelsinjuice stupp i kvarten.

Måste verkligen bli frisk eller iallafall må bra tills på lördag annars får jag rulla på en rullstol till kattas födelsedag!
På sistone har jag verkligen velat bojkotta mycket, men är det något som ska bojkottas först så är det förkylning.
Så extremt jobbigt att bara ligga i sängen med ett kilo snor som bara rinner, huvudvärk, halsont som får en vilja slita av halsen på en och sist, men inte minst få en att fyra och svettas så mycket så man vet inte ifall man ska gå runt näck eller med polotröja?

Någon som har snabba tips på hur man blir frisk från en förkylning? Häxblandning? Vad som helst! 


Sometimes it's harder

Ibland kan man helt plötsligt bara börja gråta och inse hur saknad du är, men fortfarande känns det overkligt.
Nästan som om du är bortrest fast utan samtal och bilder från dig. Kan inte riktigt beskriva känslan, men tror ni alla som förlorat någon nära vet vad jag menar.

Idag är det torsdag alltså din dag och varje torsdag tänker vi extra mycket på dig vårt hjärta. Hoppas du har det bra där uppe i himmlen. Vi älskar dig


Kvällens

Är detta inte för underbart?

I miss

Pratar med en bekant som jag lär känna som nyligen har flyttat till mitt andra hem Manchester. Hon trodde jag bodde kvar så hon la till mig på msn och jag vill bara sätta mig ner och gråta.
Saknar Manchester så oerhört mycket.

Mitt liv, min vardag, mitt jobb, min lägenhet och alla nya människor man lärde känna.
Även min kompis Sandra är i London nu fast bara semester så kan inte sluta längta efter England och dess britter.
Dock ser det mycket bättre ut i April för då mina vänner, men tills dess kommer saknade för Manchester bara att växa och växa.

Bilder vi tog när vi var där på fotbollsresa för ett år sedan

Fan vilken saknad alltså..


Thursday

Ibland finns det inget bättre än att höja musiken allt vad man kan och bara lägga sig ner och njuta. Det är vad jag gör nu när ingen är hemma och det rekommenderar jag verkligen för det är riktigt avslappnande.
Idag har jag vart på körlektion med jordi och sen drog vi ner på stan för att köpa present till katta som snart fyller 20!

Sen vart vi som vanligt tvugna att shoppa hem något vilket jag måste bli av med alltså detta beroende att alltid vara tvugen att köpa hem något så snabbt jag är på stan.
Minns när jag jobbade i Manchester. Alltid när jag slutade köpte jag hem något och som bortförklaring tänkte jag att det inte är alltid man får personalrabatt inte. Minns att i slutet fick jag nästan gömma mina kläder för Mr pojkvän blev tokig!

Sen köpte jag också hem en massör. Vad tre runda kulor kan göra för än alltså! Gissa vem som ska be om massage ikväll..


Kvällens


Soon a star

Grattis hjärtat jag är riktigt stolt över dig!
Du har verkligen kämpat för att uppnå din dröm och jag är verkligen jätte glad för din skull.
Fortsätt att kämpa nu och kom ihåg att vi alla finns här för att hjälpa dig.
Som sagt du har det som krävs så fortsätt tro på dig själv!


Hello there

Äntligen är den efterlängtade keeping up with the kardashian säsong tre här!
Har verkligen saknat deras sjukt roliga familj i min vardag så ikväll ska jag och Mr pojkvän inviga det första avsnittet.
Dessutom får jag alltid mode tips av dem snygga systrarna.

Nej dags för lite work out som jag verkligen ska börja införa i min vardag oftare!

Welcome back my love!


party all the time?

En riktigt rolig sak jag kom på nyligen är hur vi tjejer tvingar oss till fest.
Förra helgen skulle alla ut, men jag hade verkligen ingen lust och då dök den där dumma "frågan" upp i mitt huvud som jag nu märkt att vi alla får innan man fattar ett beslut ifall man ska ut eller inte.

Frågan vi alla känner igen är; men tänk om jag missar något?
Sedan är vi också rädda för att dagen efter få höra hur lyckad kväll alla andra hade medan man själv satt hemma och degade i soffan till gossip eller the hills.

Eller när man sitter på fiket samma veckan med tjejerna och alla vill höra om utekvällen istället för myskvällen du hade.
Det är väldigt komiskt måste jag säga hur vi tjejer tänker ibland för varför ska man tvinga ut sig själv till fest när man hellre vill sitta hem bara för att inte missa något?

Dags att bojkotta den frågan och mer ros för hemma kvällar än ris!Wednesday

Att se all snö som nästan flyger över alla hus är inte den hetaste synen när man vaknar!
Det verkar heller inte vilja sluta utan jag antar väl att drömmen om sommar väder får vänta ettag till.
Det som svider ännu mer är att just nu är det 10 hela grader med sol i Manchester.

Tanken att jag kunde strosa runt på gatorna där med bara min skinnjacka och tunn leggings is killing me.
Nyss satt vi ett gäng och planerade inför sommaren, men som det ser ut just nu känns det nästan som att man skulle kunna vänta för vintern tar ju verkligen suget på alla planer.

Jag som hade tänkt att ha på mig kjol och öppna klackskor till helgen. Antar att det blir andra bullar nu!


O summer, summer, wherefore art thou summer?

Like

Är det något spel man ska ha hemma på datorbordshylllan så är det The sims!
Skulle ju hunnit med en del saker idag, men otroligt hur beroende framkallande spelet egentligen är.
Nej ska lägga ner nu efter x antal timmars spelning, men alla läsare fixa er spelet the sims jag lovar att ni inte kommer att ångra er!


Otroligt vad det här spelet har att bjuda på haha..

Dagens


Oh my

Min tjejkompis Johanna som bor i LA har lagt upp lite bilder på facebook där hon skämtar lite om att detta är hennes framtida lägenhet!
Jag dreglar nästan upp min mat för helvete vilken dröm lägenheten. Man blir ju nästan depp av att se dessa bilder.
J när jag kommer och hälsar på dig ska vi allt fixa till en sådan här lägenhet!

Dregla och dröm er bort!


Utanför palatset!

En av få vardagsrum

Ett till vardagsrum

Det kära sovrummet

Det ena köket och ett till vardagsrum

Andra köket och ser man på ett till vardagsrum!

Jag och mitt favorit ställe the badrum. Kan ni inte bara se mig där? i do..

Här växer depritionen. Alltså detta ska alltså föreställa ens "trädgård"

nej jag får ont i hjärtat av detta..

Är det någon mer som vill starta ett projekt som heter: Jag tänker göra allt för att få detta ställe annars fiser jag ner mig själv?

Tuesday

Kom nyss hem från körningen. Det gick bra, men halt var det!
Lagar mat och väntar på att bli matad för min mage är rå hungrig.
Skulle ha ringt studievägledaren idag, men hann inte så imorgon måste jag boka tid med henne och ta en närmare titt på mitt program.

Vilken chock jag fick imorse när jag vaknade och knappt kunde se ut för hela fönstret var täckt av snö!
Dryga Mr pojkvän hade innan jag gått upp sagt att vädret var riktigt fint och såklart gick dumma jag på det.
Jag tror absolut inte det bara är jag som vill bojkotta snön för nu har vi alla fått nog!
När vädret är så här vill man knappt gå ut ur huset.
Nej ska unna mig lite The city!


Dagens


Monday

Jag börjar verkligen tappa mitt tålamod!
Ni vet lägenheten skulle ju målas om, tapetseras, byta dörrar osv, men Mr pojkvän vägrar låta mig se den förrän den blir helt klar.
Igår satt vi med hans mamma och kollade lite köksbord, lampor och allt som snart måste köpas. Det finns verkligen mycket att välja mellan så nu vill jag bara börja handla in allt!

Igår satt jag även och pratade med min mormor om vad hon tyckte angående mina framtidsplaner och jag har henne attt tacka nu när jag är hundra på mitt beslut.
Jag har sagt det förr jag säger det igen: Följ ditt hjärta, men även hjärnan kan en del gånger vara smartare att följa.
Som i mitt fall då mitt hjärta vill bli artist, men att ta sig dit krävs flera år kämpade. Just därför gör jag det som vi alla borde göra: Plugga på universitet för utbildning är extremt viktigt!

Jag sa till min mormor om att jag hade planer att ta en utbildning, men hon har ju så rätt i att utbildningar kommer alltid finnas, men rent psykiskt orkar man inte plugga ju äldre man blir.
Så nu har jag bestämt mig för att plugga och jag vet vad, men måste boka tid med studievägledaren igen så hon kan berätta mer.

Min dröm om att bli artist har jag inte lagt på hyllan, men det blir mer som något jag kommer hålla på med vid sidan om och samma sak som de andra drömmar jag har, men vem vet vad som händer under dessa plugg år.
Jag visste ju såklart att universitet var nästan ett måste för mig för jag vill ju verkligen lyckas och ni vet ju själv hur det är. Alla nya klasskompisar, universitetsfesterna det är ju verkligen en upplevelse i sig.
Däremot visste jag inte riktigt vad jag skulle läsa och det här med att betala 100 000 för en utbildning kändes "lättare", men min mormor fick mig allt back on track!
Så nu till höst då jag hoppas jag kommer in någonstans ska jag jobba och känna lite pengar som kommer behövas.

Att prata med dem nära och även dem som inte är så involverad i ditt liv är bland det bästa som finns när du kan ska fatta stora beslut för det är en sak att följa och kopiera någon, men en annan sak att fråga om råd och lite vägledning!
 

university life here i come

Last night


Innan party:t sattes igång

Jag & Sami

Sam kommer nog inte blir så glad efter denna bild..

The Gang

Slutet gott allting gott!


Dagens


Sunday

Vilken kväll!
Förfest hos Nazanin med Sam och co. och sen vidare till svensson.
Sen jag kom tillbaka från Manchester har mycket förändras och även jag. Svåra tider jag aldrig vart med om innan och känna hur man själv nästan ger upp.

Nej nu har jag roat mig och fått sörja ut ettag. Det har gått två månader sedan vi kom tillbaka och nu är det dags att planera och sätta upp nya mål. Det är riktigt viktigt att man har olika mål i sitt liv. Det behöver inte vara så stora mål utan huvudsaken är att du lever för dig och ditt liv som du vill ha det.

Vad jag ska utbilda mig till eller läsa är allt i höst så nu till höst ska jag börja jobba igen och även planera för en ny flytt för som jag sa innan stannar jag inte i Sverige för alltid inte, men en sak i taget!
Dags att fixa till ett nytt cv och börja söka jobb så jag till höst kan ha pengar till min utbildning eller skola.

Bye bye good party lifeSaturday

Igårs barrunda vart en aning spårad, men vi hade allt kul!
Stötte på en del gamla vänner och allmänt roade oss tills kvällen tog slut.
Mr pojkvän kom och körde hem oss och när vi själva kom hem kände jag den där tomheten jag då och då kan känna.

Var är du mitt hjärta? Det är så tomt hemma oss dig. Jag är så van att komma hem till Mr pojkvän efter jag vart ute och festat och där satt alltid hans pappa vaken och väntade in oss.
Han slängde alltid roliga kommentarer och var världens nattmänniska.
Allt är jätte bra, men saknaden för dig kommer aldrig att blir bra.

Nej, nu är Arshi här och jag måste börja fixa mig för vi ska hem till Nazanin där lite gamla vänner ska festa och Sam kommer inte bli så glad om jag blir sen!

Gårdagens bilder:

Koskenkorva och jag

Koskenkorva och Sam

Linned

party like a rockstar


Koskenkorva

Dem härliga kryssningsbilderna mina vänner:

Innan vårt äventyr började

Här ska det allt shoppas

Förbereder Jort inför kvällen

En massa härligheter på ett och samma bord!

Klara för festlighter!

Fråga mig inte vad jag gör med Bs hand

Klockren!

Dem där hallarna alltså..

Vår granne som absolut inte skojade med mig när han sa att han skulle sminka sig!

Sedan träffade jag även på en gamal barndomsvän

Efter två dagars drickande och en otroligt lyckad resa var det dags att tyvär åka hem!


Kvällens


Friday

Tatuering tolv på morgonen och sedan lunchade jag och jort med micho.
Tog en shoppingrunda på stan och sedan kom jag hem.
Just nu sitter jag och äter medan jag väntar in Linda och Sam. Ikväll blir det barrundor för vår del sen får vi se vad som händer.
Btw vet att jag fortfarande inte lagt upp kryssningsbilderna, men oroa er icke dem kommer!


haha så du blakey!

Me and my tattooo

Jag har äntligen gjort min nya älskade tatuering och shit säger jag bara!
På morgonen när jag vaknade var jag inte alls nervös vilket jag visste skulle komma och så fort jag klev av bilen och såg jort och tatueringsstudion hoppade mitt hjärta ut ur munnen på mig.

Vår tatuerings snubbe var britt och tycka det var jätte kul och se mig så rädd. Han tjatade hela tiden om att jag skulle gråta och det var bra för hans skämt fick mig att bli lung, men så fort jag såg nålen och storleken på min tatuering ville jag bara dra och ångra mig.

Dock tog jag ett djupt andetag och efter hela 20min var den klar!
Inga tårar, men smärta kände jag. Ont gjorde det så jag kan inet riktigt hålla med dem som säger att det ej gör ont, men man överlever så nu sitter jag redan och längtar tills nästa tatuering för här ska det tatueras!

 
Jort & jag

Helt koncentrerad, men jag lät bli att titta och lägg märke till min hand som håller en halsduk så jag kunde klämma på den när det gjorde som ondast!

Stackars lilla jort hon fick verkligen ont, men med vår britt som tatuerare hade man kul

Jorts snygga resultat!


Och min nya älskade tatuering!


Oh lord..

Otroligt hur jag kan ha missat detta? The hills min käre vardag som verkligen har vart borta allt för länge ska ju göra en femte säsong tack gud, men jag hade missat att se trailern och oj oj!
 Jag klara inte av att vänta en enda sekund till vilket jag dessvärre är illa tvungen, men håller på att skita ner mig måste ju se hela säsongen nu!


Like?

En del tatueringar är verkligen speciella eller jag finner inte riktigt de rätta ordet. Se själva helt enkelt!Ja antigen fann ni er turn off tatuering eller så gick det hett till i brallan!

Dagens


Aj aj one day left now!

TATTOO.jpg picture by lschopdaddy

Thursday

Vad hade vi människor gjort utan bil alltså?
Dagar som dessa när man måste åka från plats till plats skulle det ju vara katastof att ta bussen elle gå. Visst är det inte omöjligt, men tack gud för bilen!

Har som sagt har vart lite här och där idag och bland annat hittat passande tapeter till lägenheten, övningskört och det går riktigt bra faktiskt och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en runda på centrum med Sandra.
Tror jag tar det lungt ikväll för det finns lite festplaner till helgen, men mer om det kommer senare.

Skulle man ha dessa tapeter hemma så skulle man iallafall inte behöva dricka!


Wednesday

My sweet home is soon done!
Enligt byggarna lär lägenheten vara klar till nästa vecka och det innebär att jag snart kan sätta mina fossingar i vår nya lya.
Mr pojkvän är nu i lägenheten och kommer snart och hämtar mig för här ska det hittas tapeter.

Senare idag ska jag sitta och söka jobb och starta mitt lilla projekt.
Minns ni när jag började få aningar om vad jag kunde bli? jag har pratat med mina föräldrar och även en del vänner. Har hittills fått riktigt bra råd och även dem tror att detta yrke passar mig perfekt!

Dock kommer jag inte lägga ner sjungandet, men vill ha det mer som en hobby och hålla på me något som håller.
Vill inte gå in på det mer utan först måsta jag jobba ihop lite pengar så jag kan betala för kursen sen kör jag hårt och hoppas att detta är något för mig.

Dags för nya mål och nya tag!


Dagens


Tuesday

Det borde finnas en hemsida som säger vad man borde gör i framtiden, plugga, utbildning ja vad man ska ta sig till för just nu jag ganska osäker.
Jag hade ju tid med studievägledaren igår och hon fick mig verkligen att tänka om med ifall jag nu ska plugga eller inte.

Jag tror jag dock vet vad jag vill hålla på med, men måste sätta mig ner ordentligt och kolla vad min päron tycker och få lite råd av andra vuxna runt om mig och även vännerna.
Det här med vad man ska gör för resten av sitt liv är verkligen ett stort besult som tyvär måste fattas otroligt snabbt.
Jag lär återkomma om detta när jag haft mig en riktigt funderare.

Sen har jag idag haft min första körlektion som gick rikitigt bra, men kopplingen och jag vill nästan inte gå ihop. Fick dock bara motorstopp en gång så det var jag glad och nu känns det bra när det här med körkortet går framåt!

Nu ska jag bara piffa upp mig sen dras det upp mot sthlm city. Micho och jag ska dra och luncha med en kompis och även ta ett snack och kolla om han gillar min framtidsplan sen han verkligen har hjälp mig med råd och funderingar kring min lilla future.

Helvete tatueringen börjar närma sig oh my..

Kvällens


Saturday

Som ni minns fyllde två av mina bästa vänner år och hela dagen gick åt på att firra dessa gullungar.
Först var vi hos Barzan ett gäng, men efter någon timme drog jag vidare för att även fira Ash som var på stan. Efter att jag vart där ettag så drog jag tillbaka till Barz med Sam och där satt vi ett gäng och pratade skit till fem på morgonen.
Sen kom Mr pojkvän och hämtade mig efter att han också hade vart ute och festat. Hjärtat hade inte vart ute sen allt som hänt och att se honom så glad var verkligen allt. En perfekt lördag helt enkelt!
Minns ni när jag sa att mycket blir bättre med tiden? Ge inte upp ni andra där ute..

Här är bilderna från i lördag och kryssningsbilderna kommer också upp inom kort!


Klar och redo!

Hello micho

Första födelsedags barnet!

Livet är verkligen för kort för att man ska banta

Andra födelsedagsbarnet!

Slutet gott, allting gott!


Last wednesday

Känns som att det var onsdags nyss? Tiden går ju snabbare än någonsin så man hinner knappt gå på toa och det är en ny dag!
I onsdag spenderade jag mer än halva min dag hos frissan då Linda skulle färga håret och vilken jävla tid det tog. Den bruden har ju hår för mer än 5 personer.

Sen drog jag och lunchade med micho och Barz och sen var det bara att dra tillbaka till frissan. Hennes frisör hette Sofia och vi alla satt bara och prata en massa skit ihop vilket var tur annars hade tiden gått otroligt lågsamt!

De snygga aluminiumfolie håret

Att hon orkade? Lindas fina, men otroligt jobbiga hår tog ju hela dagen

Under tiden fick även jag en make over. The new Cher?

Klar och snygg!RSS 2.0