Sunday

Guten tag!
Tog nyss en otroligt skön tupplur och ibland finns det verkligen inget bättre än att sova, men visst hade solen vart framme hade man absolut inte hållt sig hemma. Summer please come back!
Har nu packat gymkläderna och ska snart upp och ta bussen och möta upp Sandra för idag ska vi köpa gymkortet som kommer få oss att nu börja gymma även om latheten talar!

För några år sedan dansade jag och tränade regelbundet, men idag har jag vart kass på det och inte nog med att man får en härlig form mår man så mycket bättre så nu får jag allt ta mig i kragen och kanske tom börja med dansen igen!
Har bl.a. dansat street i tre år och äcen dansat jazz, magdans, reggaeton och salsa. Då var man minsann i form, men idag orkar jag knappt sträcka mig efter fjärrkontrollen!
Nej dem dagarna tar jag farväl av så ses på gymmet, tatah!




Dagens



Last saturday



Crazy Sam



Babe´s



Sam & Paradis hotels saiko Pontus!



Jag & lillsis



Sötnosar



Slutet gott, allting gott!


Saturday

Man kan ju tycka att det ska räcka med kyla, men nej var hälsa -10 grader och kylan!
Nu längtar jag sjukt mycket efter sommaren och minns nu denna kyla nästa gång du säger; usch vad varmt det är idag!
Hellre för varmt än för kallt punkt slut.

Idag är jag väldigt seg då jag endast sovit 4 timmar inatt och mycket kan ha med att jag är Arshia satt som idioter framför sims igår!
Varnar er andra där ute ännu en gång som inte spelat sims att man verkligen fastnar och tom ser människorna runt om sig som sims!
Ska dock försöka hålla mig vaken så jag kan lägga mig tidigt och få rutin för imorgon ska jag och Sandra införa gym i vårt liv och börja träna inför beach body 2010 och jag vet att jag skrivit det förr, men bye bye late nights and morning!

Är nu hemma hos familjen som jag inte träffat på en vecka och kommer snart få besäk av Micho! Som sagt denna helg blir en lugn och mysig helg, tatah!




Btw nu är alla möber sålda och idag tar vi farväl av vår älskade bar och säger hej till vårt snart nya vardagsrum!


Thursday

På sistone som ni kanske märkt så håller jag och mr pojkvän på att ändra och renovera vardagsrummet och fluffrumpa börjar redan tröttna, men jag kan verkligen inte få nog av inredning!
Som många av mina vänner vet har jag alltid haft ett öga för inredning och har faktiskt funderat på att ta det ett steg längre än bara en hobby, men just nu njuter jag av att strossa runt i alla inredningsbutiker och leta efter dem rätta möblerna för oss!

Dream home..
















Dagens



Tuesday

Måste ge mig själv en stor applåd då jag i hela två veckor har som tidigast gått upp 17, men idag var jag uppe kl. 11. Äntligen lite rutin!
Kändes bra att vara uppe tidigt då jag hann träna lite och äta frukost, men däremot är jag ganska trött nu så ska försöka hålla mig vaken till iaf 1!

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vart med mr pojkvän och köpt mina efterlängtade semlor! Hur kan man inte gilla semlor, mumms!
Denna vecka ska jag ta det lite lugnare än vanligt, men till helgen kommer Karin & Julio äntligen hem från tre härliga veckor i Thailand och en sak jag lovade dem nu under dessa tre veckor var att jag skulle spela in min singel, men tror ni jag har haft möjlighet till det?

Var ju sjuk i en vecka och resten av veckorna har jag kanske slarvat en aning så denna vecka får jag sätta mig ner ordentligt och skriva nya texter och spela in för ingenting kommer grattis här i livet!
Dags för att laga ihop mat och idag kör jag på en ny pasta sort med tonfisk, soltorkade tomater, svarta oliver och oregano! Har ju alltid min plan e att bli kock eller vad säger ni?

Here she comes celebrity chef Ned!


Monday

I finally did it!
Idag tvingade mr pojkvän och jag upp oss kl. 13 så nu hoppas vi att vi kan somna tidigt och gå upp ännu tidigare imorgon.
Måste börja gymma snart också så dessa tider får ligga på hyllan ettag speciellt när jag snart ska börja jobba och allt. Ciao for now good nights!

Har annars inte gjort så mycket mer idag förutom att städat lite här hemma, vart och kollat runt i centrum med fluffrumpa som nu äntligen är ledig några dagar så ska passa på att umgås och mysa med älsklingen som hela jobbade natt hela förra veckan!
Mr pojkväns grabbar är här så ska gör en Arshi och spela sims hela kvällen, tatah!




Dagens



Sunday

Då var helgen slut vilket känns riktit bra då det nu bara är en vecka kvar tills Karin & Julio kommer och inte så många veckor kvar tills vi får vår efterlängtade soffa.
Som jag nämnde igår mådde jag verkligen inte bra och tror det kan ha mycket med vinet från kvällen innan att göra, men det slutade ändå med att Sam & Sandra fick ut mig och igår var det även Victroia Secrets show på BJ.

I började var jag väldigt osäker på ifall jag ens skulle kunna gå in på krogen då jag hela tiden var nära på att spy, men till slut drog jag med in och fy vilken klockren kväll det vart!
Hade glömt att båda Arshii och Katta även skulle ut så vart riktigt glad över att se dem där.
Fick till slut en bra fylla och vi avslutade kvällen med Arshi och hennes kusin på vårt klassiska Max!

Ikväll var jag och mr pojkvän och äntligen såg snabba cash och den får verkligen tummen upp av mig och inte bara för att min andra man Joel är med utan jag var inne i filmen ända till slutet även om slutet kunde ha ändrats en aning.
Dags att för en gång skull försöka lägga oss tidigt vilket känns en aning omöjligt då mr pojkvän och jag la oss 08.00 och vaknade 17.00.
Hoppas att räkna får räcker, tatah!




Saturday

Vin bakfylla är inte mycket att hänga i granen och inte heller dem två shootarna jag tog innan jag kom hem!
Igår hade jag riktigt kul, men fick kanske en aning för mycket att dricka dock blir det ju så när man festar med Sam.
Förfest hos mig och sedan drog vi till BJ där vi träffade Sandra. Fyllekäk på mc med Sandra och sedan var det dags att sova.

Mr pojkvän ligger fortfarande och sover efter att han jobbade till sju på morgonen igår, men nu är det all tid väcka fluffrumpan!
Ikväll ska jag egentligen ut med Johanna, men just nu är jag inte så sugen på att dricka så får se hur det blir senare mot kvällen, tatah!


Ned!



Blakey!



Vin dags



Blakey trying sexy pose



Ned trying sexy pose



Raw face´s

Slutet gott, allting gott!


Dagens



Friday

Är jag helt frisk nu? Ja! Ska jag ut ikväll? Ja!
Eller egentligen skulle jag vart med mr pojkvän, men även inatt jobbar fluffrumpan och jag vet inte hur, men Sam lyckas alltid få en på festhumör så ses i dimman u-town!

Imorse blev jag väckt av Johanna som nu efter ett år och hälsar på här hemma, men redan på måndag åker hon tillbaka till sitt LA.
Snacka om att jag ville fisa henne i nyllet när hon sa ska du med till LA på måndag?
Var i alla fall och solade med mr pojkvän idag och lyckades somna i solariet igen och när jag vaknade trodde jag en minut att jag var utomland. Någon som också vill ha tillbaka sommaren omedelbart?!
Dusch dags och sedan fiesta fiesta, tatah!




Thursday

Vilken kväll eller snarare vilken morgon!
Medan många börjar sin dag nu ska jag få sova och jag vet att det verkligen är dags för mig att vända på mitt dygn, men ända tills nu har Sandra hållt mig i sällskap så jag skyller på henne denna gång!

Vi har inte gjort så mycket denna dag förutom att ätit en massor, haft nostalgi musik, kollat på gamla bilder från när vi var barn då jag och Sandra känt varandra sedan barnsben och kollat på gossip girl!
Nu längtar vi till 4 säsongen!

Nej nu är mr pojkvän också hemma från sitt nattpass så dags för sömn, natti natt!


Sandra har fått för sig att vi ska bli Sveriges tjockaste kvinnor jag menar det skulle väl funka?


Dagens




Nya ipod dödaren!


Wednesday

Minns ni när jag sa att jag skulle vakna tidigt idag och inte lägga mig så sent? Det blev inte riktigt så kan jag säga!
Mot kvällen kom Charlie till mig och mr pojkvän och vi satt och snackade skit ända fram till halv 8 på morgonen och tom då var jag och Charlie riktigt pigga. Illa, illa!
Vi har iallafall satt upp ett par mål till mig som jag nu ska fixa så det är dags för mig att lägga på ett kål!

Kom nyss hem till framiljen då mr pojkvän jobbar natt och ikväll tror jag att jag ska förbi Arshi där det spelas sims för fullt! 
Jag har nämligen fått henne och Alex att bli helt galna i sims!
Hon var ju här förra helgen och då visade jag henne lite hur sims fungerar för jag själv har fastnat igen (riktigt illa) och nu har både hon och Alex suttit med sims i flera dagar yey för min del, bo för deras, tatah!




Why one when you can have two?



Dagens



Tuesday

Bara lite ont i halsen sen är jag helt frisk yoho!
Igår var vi med Ami och handlade lite till vardagsrummet och sedan var vi bara tvugna att äta på kenz jag menar hur kan man motstå?

Sedan drog vi hem till oss och äntligen såg wedding crashers som alla har tjata om att vi ska se speciellt mr pojkvän och fan vad den var bra lätt värd att se ifall man heller inte sett den!
Blev en lång natt så även idag gick vi upp kl. 15.30, men får vakna mycket tidigare imorgon så jag inte vänder på mitt dygn igen!

Pratade nyss med Tam och när jag gick in på face såg jag hennes notis och fy fan vad jag saknar mina sjuka brudar i Öret.
Tams notis: citat av Irena efter dagens föreläsning: "jag koncentrerade mig inte heller på vad läraren sa fan...satt och kollade vilka som hade utväxt istället."'
Hur kan man inte sakna dem?




Sunday

Jag har tjatat extremt denna helg om att jag är trött på att sitta hemma, men idag känns det faktiskt mysigt med att vara hemma.
Nu är det heller inte långt kvar tills jag blir frisk, men som sagt någon dag till tror jag behövs.
Idag har jag iallafall vart med mr pojkvän och Ami och ikväll ska vi kolla på filmen drillbit taylor så får hoppas på att den är sevärd.

I veckan ska vi handla lite möbler till vardagsrummet, gå på bio om man nu får tag i biljetter till snabba cash som just nu är typ omöjligt, men såklart när snygg Joel är med blir det oftast så, fortsätta med min bok som jag slarvat med och umgås med mr pojkvän som jobbat natt i flera dagar och ut med vänner om jag förhoppningsvis kommer ut, tatah!




Saturday

Årets sämsta helg? Nej, men ack vad irriterad jag är på mig själv för att jag är sjuk och på köpet har jag smittat lilla stackars fluffrumpa så denna helg var verkligen ingen aktiv helg om jag säger så.
Igår satt jag hemma hos familjen med Arshi som är mamma och pappas nya granne. Skönt att ha alla vänner nära så sätt igång ni resten och flytta hit med en gång!
Vi lyckades sitta med sims som jag börjat spela igen en aning för mycket och tänker på en aning för ofta i typ tre timmar.

Även idag kom Arshi förbi och vi satt som fastklistrade framför sims. Hade Ami också här ettag, men egentligen skulle det blivit utekväll för min och Sandra del, men som sagt sen jag är sjuk håller jag verkligen tummar, tår ja allt som går att hålla för att jag nu i veckan ska bli helt frisk!
Hoppas denna vecka går snabbt och väntar även ett viktigt samtal som ska in denna vecka!

Nej dags för gossip girl maraton denna lördag, tatah!




Dagens


Friday

Verkar som att denna helg inte blir så glamourös trotts allt..
Hade hoppats på att jag skulle vara frisk till idag, men känns som att jag t.om. blivit värre så nu får jag sitta hemma tills jag blir bra!
Idag hade jag lite ärenden på stan och nu håller jag tummar och tår för goda nyheter som jag senare förhoppningsvis kan dela med mig av!

Morgonrocken på, besök av Arshi & Ami och massa häxkurer. Ja så kommer min fredag att se ut, tatah! 




Dagens



Heidi who?

Heidi Montag did it again och denna gång gånger 10!
Sedan den 19 november har Heidi Montag inte setts ute och nu finns hon med på omslaget av Peoples där hon visar vart hon har hållit hus vilket är under kniven.
Heidi har gjort hela 10 operation bl.a. näsan igen, ännu större bröst, lår och haka!
Hon var snygg innan och visst är hon det nu också, men inte alls natulig och brösten är verkligen inte snygga!
 Nej detta var för mycket Heids!
Dock är hennes nya skiva klockren!


500x_heidi_fix.jpg




Thursday

Guten tag!
Det är sorligt när man blir glad för att det är -7 grader istället för -15. Var är du varma sol?
Var och handlade lite mat med mr pojkvän och hans mamma och kollade även lite möbler till vardagsrummet.
Sedan var vi förbi graven och vad vackert det är där med snö överallt.

Nu är vi hemma hos mr pojkväns mamma och är det någon som kan laga god persisk mat så är det hon!
När jag bodde hos dem förr var jag ettag nästan rädd för att jag skulle gå upp enormt i vikt, men ack vad god hennes matlagning är!
Blir storstädning sedan för vår del när vi kommer hem och får passa på att vila för imorgon har jag en sak att göra, men mer om det senare. Dags att gotta sig, tatah!





Wednesday

Nu vill jag bli frisk och menslös!
Äter som en kossa och mensar runt som en hund för att inte glömma snorar och hostar som en basil. Nej mig vill man inte umgås med just nu eller jo jag låter ju även som Nanny fran så ett gott skratt delar jag med mig.

Ligger just nu i sängen med mr pojkvän och fått askugens mus låt i skallen av en konstig anledning, men tror snarare att alvedonen börjar tala.
Som sagt är en vandrande basil så idag har inget glamouröst hänt förutom att jag vart hemma och tagit det lungt.
Ska dock försöka ta mig upp imorgon och ta mig en runda med mr pojkvän och kolla tv bänk till vårt nya vardagsrum och även hälsa på hans pappas grav. Vår saknade ängel!

Dags att försöka sussa, tatah!




Dagens



Tuesday

Hur många gånger har inte jag önskat att mensen ska bojkottas utan reslutat?
Väntar på att mamma ska komma hem med min chocklad för när jag har mens är jag ett godismonster!
Hade mr pojkvän över här hos familjen, men även inatt jobbar han natt så sover över här istället.
Igår blev det ligga hemma med datorerna för min och Amis del då hon också är förkyld.

Mår mycket bättre idag så ska vila ut så jag förhoppningsvis är frisk om några dagar.
Väntar på att Ami ska komma hit så blir det en lugn mys tisdag för vår del, tatah!





When i am 30 i wanna look like this








Monday

Vilken helvetes natt jag haft!
Igår mådde jag bra, men helt plötsligt kände jag nästan en klump av slem i halsen som fick mig att nästan inte kunna andas. Mot kvällen blev "klumpen" värre och värre och hela natten har jag vaknat av att jag inte kan andas.
Min hals har svullnat upp ordentligt och gör otroligt ont så nu blir det bara att ligga i sängen för min del då jag pratade med läkaren imorse.

Igår drog jag och Katta förbi centrum en sväng och sedan att vi med mr pojkvän, Charlie och Shirre hela kvällen.
Idag som sagt får jag ligga hemma i sängen då jag även känner mig hängig och en feber skulle verkligen inte vara så het just nu!
Dags att införa min "ligga hemma i sängen dag!" tatah!



Såhär sjuk var det ett bra tag sedan jag kände mig!


Sunday

När min kompis Ami säger att rean är på gång så är den i full fart!
Var nere på stan en snabbis efter att ätit frukost med Karin och Julio och detta är vad jag kallar fynd sp på Ginas butiker som gjort många plagg för 50, 100 kr!

Hann inte kolla runt så värst då jag skulle hinna hem och säga hejdå till Karin och Julio som nu åker iväg till Thailand dem jävlarna!
Kommer bli riktigt tomt utan våra älskade grannar, men nu får vi hålla tummar och tår att tiden rinner.

Nu är Katta här så ingen tid för bloggen, tatah!




Saturday

Vilken kanon kväll det vart igår!
Kvällen började med förfest hos oss och mot kvällen kom även mr pojkvän och Julio och drack med oss.
Senare drog vi till BJ och hade en galen kväll vilket inte alls var förväntat med tanke på att juldagen inte vart så lyckad.

Vi träffade på väldigt många vänner och det var faktiskt grymt drag denna kväll. Vi drog till max med Rohan och Erik och kom hem och satt och berättade spökhistorier till sju på morgonen!

Idag blir det en riktig bakis mysdag och tills nu har jag, mr pojkvän och Charlie bara tagit det lungt.
Ska ta en lång dusch och sedan dra till Julio och Karin sen dem åker till Thailand imorgon. Funderar starkt på att gömma mig i Karins väska för vädret här är inte mycket att hänga i granen, Tatah!
Bilder från igår:



Jag och gudfar



Jag & Sandra



Ned



Samey



Calzone



Persiskt disco på G



Slutet gott, allting gott!


Friday

Guten tag!
Helgen är här och för en gång skull snöar det inte som det har gjort denna kyliga vecka.
Igår tog vi det lungt hos Karin & Julle och fick oss en härlig sovmorgon.
Sandra och Sam tjatar om att vi ska ut och efter x antal men och om kände jag att vädret inte alltid kunde vara min ursäkt så ikväll blir det utgång för oss!
Det var ettbra tag sedan vi var ute så time to party in the snow!

Ska hoppa in i duschen, umgås lite med familjen då jag är här nu och hälsar på och sedan kommer Ami hit, tatah! 




Dagens



Friday

The sun, the sun wherefore art thou the sun?!
Däremot var det varmare idag än iförigår när jag gick ut för att hänta amira. Vi både trodde vi skulle frysa till is så kallt det var!

Nu lagas det falukorv och pasta med Karin och grabbarna sitter och spelar fia och sedan kommer grabbarnas arbetskollegor på filmkväll.
Idag var jag på mitt ärende 9 på morgonen och jag är mycket nöjd med min insats, men mer om det när det närmar sig!

Vi var även idag och köpte vår efterlängtade soffa och på köpet hittade vi dröm soffbordet så nu går det inte att sluta vara exalterad.
Om allt går som det ska kommer dem komma i slutet av februari, men vill man ha något fint får man lida pin!
Dags för matdags, tatah!




Wednesday

-17 grader? Helvete!
Idag fick vi sofforna sålda så nu är vi allt på väg med vårt nya vardagsrum!
Kom nyligen ut från en varm dusch som allt behövdes i denna kyla och ska fixa mig och över till Karin där grabbarna kommer och hämtar oss så vi kan dra och kolla lite inredningsbutiker och soffan vi har in mind.

Ikväll hade jag egentligen tänk att gå ut med Sandra, men imorgon måste jag upp kl. 7 på morgonen så dessvärre blir det ej någon utgång i mitt fall.
Dags att klä sig attans varmt så man inte blir en snögubbe på köpet, tatah!



SnowNed!


Tuesday

Vissa dagar får man faktiskt äta glass till frulle inte sant?
Igår var jag nere på stan med Mich och ännu en gång kom jag hem med ett plagg i den såkallade mellandagsrean! 
Sedan passade jag på att söka jobb så nu får vi se hur det går!

Fick ett samtal nyss som fått mig på gott humör så nu är det bara att kämpa på!
Ska gå upp snart och möta upp Ami som ska komma över snart dock kommer vi nog frysa till is i detta väder.
Idag är det verkligen ingen dag man vill vara ute i tror nästan att ens fis kan frysa till is!
Tatah! 




Dagens



Alexandra vinnaren av X-Factor 2008 har äntligen släppts i Sverige! 
Detta är så Manchester för mig.. 


Monday

Det var attans länge sedan man vaknade av att solen tittar fram!
Solen skinner i hela vardagsrummet och nu får vintern räcka för sommarn är verkligen saknad. Tror t.om. jag drömde om att jag var utomlands för minns att jag gick runt i klänning och det var varmt. God times!

Igår drog jag aldrig till stan då vi istället drog till g centrum och ikea med Karin & Julio och fy vad pinsam rean är iår! Detta måste vara bland dem värsta åren t.ex. var inne på Lindex och hur kan man ens kalla det rea när dem sänkt en klänning som kostat 299 till 229?
Snålt värre, men antar att det har med lågkonjunkturen att göra dock borde företagen vara lite schystare och speciellt dem stora företagen. Nej usch på rean!

Ska hoppas in i duschen och sedan bege mig mot stan med Mich och tänkte även passa på att dela ut mitt cv lite idag. Hade hoppats på lite shopping, men kom jag hem med en tröja igår kommer jag nog som mest komma hem med ett par strumpor från stan, tatah!




Thailand och goda sommar tider.. mmmmm


Dagens



Sunday

Äntligen vaknade jag upp före 12 för en gång skull!
Dags att fixa mitt knasiga dygn en gång för alla och perfekt idag då jag funderar på att dra mig mot stan och ta en titt på rean. Dessa tillfällen är perfekta för att fynda, men hittills har rean verkligen vart kass!

Igår kväll hade vi det jätte mysigt och vi såg pandorum och zombieland som rekommenderas!
Dags att börja fixa mig och ikväll ska jag och mr pojkvän spendera lite ensam tid då det var ett bra tag sedan, tatah!




Kina restaurang



Housewife Ned



Time for some fun!



Lugn start



Buzz time



Tam & me



12 slaget!



Tam & Ash



Fiesta!



Me & fluffrumpa



Vi och favo grannar!



Kvällens saikon



Klick!



Ladie´s



Mr sleepy



Jag & Henna



Släktkort



Slutet gott, allting gott!


Saturday

Myslördagen var hälsad!
Igår var jag tack Gud inte så värst bakfull, men attans seg så det blev film kväll med Tam och vi såg sämsta filmen en shopaholics bekännelser.

Ikväll blir det heller ingen utgång utan film mys och buzz hos oss med karin och co, arshia, alex & henna. 
Ha en bra lördag, tatah!





Friday

Gott nytt år!
Vilket attans nyår det blev! Kvällen kunde inte blivit bättre på något sätt och jag är hur nöjd som helst med kvällen.
Dagens startade med att Tamara kom till Uppsala och vi började fixa oss inför kvällen. Runt åtta drog vi och mötte upp resten av gänget då vi bokat bord på kina restaurang.

Efter en full mage drog vi till oss och började dricka och spela buzz!
Sedan festade vi hela kvällen hos mig och mr pojkvän och välkomnade det nya året.
Festen höll igång till sju på morgonen och just nu är vi mer än slut!

Karin är och hämtar upp våra stackars grabbar som jobbade sju på morgonen och endast sov en timme inatt och sedan ska dem komma hem med max mat till hungriga mig och tamara!
Ha en härlig bakfull dag, tatah! 




Ett försmak på vår nyår resten av bilderna coming soon!


RSS 2.0