Wednesday

Imorgon kommer det vara 3 grader klockan 8.00! 3 grader!
Jag vet att många redan insett och accepterat att vintern är på väg, men sedan finns det såna som jag som vägrar inse sådant!
Jag menar visst saknar jag mys i soffan när det är snö ute, julafton ska vi inte ens nämna då jag är helt jul crazy och sedan alla aktiviteter man kan hitta på, men varför måste vi i Sverige ha mer snö än sol?

Jag är verkligen en sommar människa som älskar värme och visst skulle jag vilja ha snö också, men det räcker med snö i 1 månad inte hela 4 månader?!
Dags att helt enkelt plocka fram vinterjackan!

Sitter nu och kollar på united matchen med mr pojkvän efter att ha haft en liten spel dag med honom som gick åt helvete då han vann varenda spel vi spelade och då är det inte jag som är dålig på spel utan snubben har verkligen tur i spel!
Nej dags att torka håret efter en härlig dusch och försöka sova tidigt inatt då jag har en del saker att göra imorgon, tatah!




Att vara lite av en dålig förlorare har jag nog alltid varit, men inget var roligare än när jag hamnade med Sam som precis som jag krigar för att vinna och i detta fall var det dessa nallar vi krigade för!


Wow Kelly!

Vissa artister förknippar man med sin ungdom och Kelly Osbourne förknippar jag med mina härliga punk tider. Jajamen ni läste rätt en gång i tiden gick även Ned runt i nitband både runt hals och arm!
 Jag hade även Avril lavigne period då jag bar slipps och hade t.om. slippsen på mig på 8ans klassfoto.
Kallade mig själv "sk8er girl" och min ideal skulle vara en skejtare. Ja, ni visst blev det inte riktigt så, men tillbaka till Kelly!
Såg nyligen lite nya bilder på henne och måste lägga upp ett wow Kelly!

Gamla bilder på Kelly:






Nya bilder på Kelly:


"Det är mammas fel att jag har mustasch"

"Det är mammas fel att jag har mustasch"

"Det är mammas fel att jag har mustasch"


Tuesday

När bestämde sig Sibirien att komma till utown?!
Det har nu i två dagar varit riktigt blåsigt ute så man knappt vill sätta sin fot utanför huset. Sist jag och Ami var på stan frös vi som bara den!
Hade jag inte hittat så mycket att shoppa så hade det inte vart värt det, men med Ami hittar man alltid något!

Idag blev jag iallafall väckt av rörmokare som hade en mindre rolig maskin med sig som lät som en ylande åsna så mycket sömn blev det inte heller. Däremot är febern nästan borta så lite leende har jag på läpparna trotts det tråkiga vädret och min härliga väckning.

Så idag passade jag på att vara en riktigt housewife alltså städade hela huset, diskade och lagade en god pastagratäng. Mr pojkvän var minst sagt glad!
Nu sitter han och spelar fifa och jag undrar om jag inte ska spela sims för gamla goda tiders skull. Vågar jag?
Tatah!




Är jag redo att återvände till mitt sims jag..


Dagens



Monday

Nu vill jag allt bli frisk!
Har snart vart sjuk i en vecka och att ha feber är verkligen inte det roligaste. I lördags skulle ju vi ut och fira Linda, men tack vare min härliga feber så blev det andra bullar.
Medan vi satt och drack kände jag mig allt varmare och yrare så istället för att fortsätta dricka bytte vi alla om till mjukis och började laga mat och ha filmkväll istället!

På söndagen mådde jag ännu sämre så det var allt bra att jag stannade hemma och inte gick ut. Tog det lungt hemma med mr pojkvän och sedan drog hem till familjen och hälsade på.
Mot kvällen skulle mr pojkvän lägga sig tidigt så drog till Karin och hamnade där ända till 6 på morgonen. Ibland finns det faktiskt inget bättre än att snacka skit i flera timmar.

Nu ligger jag och myser med mr pojkvän och snart ska vi över till Julle och Karin för att se lite Jersey shore! Jag må vara sjuk, men jag tänker inte vara tråkig för det, tatah!





Mys Linda



Mys Tilde



Mys Ned


Dagens



Saturday

Lördagen är kommen!
Ikväll ska vi fira Linda som på måndag fyller 22 år gammal så ikväll går vi all in, men är dessvärre fortfarande sjuk och har feber så inte alls så taggad som jag borde vara, men med lite pumpande musik, sprit och tjejernas närvaro ska det nog bli en kanon kväll!

Igår blev en härlig filmkväll med mr pojkvän, Aram, Shabbe och Tilde. Vi såg både Salt som inte alls var så bra som jag hade hoppats och grows ups som jag däremot rekommenderar!
Efter filmerna drog vi över till Karin & Malin som hade vinkväll med sina söta hundar så där satt vi till 4 på morgonen och efter det var det baera för mig och mr pojvän och sussa djupt.

Idag har vi tagit det lungt och vilat upp oss hos mr pojkväns mamma som tagit väl hand om oss. Nu ska jag upp och fixa mig för ikväll är det Lindas kväll, tatah!



Grattis i förskott till min snygging Linda!


Dagens



Thursday

Vilken kanon dag jag lyckades skapa för mig själv trotts min dryga feber!
Vaknade upp med världens huvudvärk och var yr som ett får, men har trotts det haft ett gott humör uppe och fått en del saker klara på min "måste lista." En riktigt Ned dag om jag får kalla det själv och sådanna dagar måste ma ta vara på!

Idag fyller Karin år så ett stort grattis till henne!
Så nu ska vi dit och fira henna med mat, mumms och Jersey shore. Kan jag få en bättre kväll? Absolut inte!
Imorgon är dessutom mr pojkvän ledig så dags för lite kvalitetstid, tatah!





It´s my b-day!




mumms!



Mojito!



Shoots, shoots, shoooots!



Mr pojkväns thomas sabo armband till mig



Dags att samla berlocks!



Där sitter jag allt skönt..



Jag & mr pojkvän



Normal



Flipp (alla utom mr pojkvän som ej förstod temat)



Jag och gudfar



Call posen



Hulken Karin



Härlig star innan vi alla förvandlades till Jersey shore deltagarna



Så fulla var vi alla att ingen såg 12 ist för 21 på tårtan, bra jobbat!



Kat & mr pojkvän



Cheers



Gullungarna



Efter denna bild blir det censur, men igen tack för en kanon spårad kväll!

Slutet gott, allting gott


Dagens



Wednesday

Vilken härlig mysdag precis vad jag behövt nu när jag dessutom fått feber!
Var hälsad höst och förkylningar!
Har alltså spenderat min dag på centrum med Tilde och sedan mys hemma hos Karin med Tilde och Karins söta hund. Nu blev jag galet sugen på att skaffa en vovve igen!

Nu ligger jag i soffan efter att vi vart ute och gått med hunden och sagt hejdå till Tilde och känner hur febern blir värre och värre, woho!
Väntar på att mr pojkvän ska komma hem från jobbet med max mat och sedan blir det mer mys hos Karin med grabbarna, tatah!





Lite sol hade inte skadat just nu.. precis så där jag och du stranden!


Tuesday

Efter många om och men har jag insett att hösten verkligen är här!
Dags att packa bort alla sommar kläder och ta fram alla mys koftor. Just nu skulle det verkligen inte sitta fel med en härlig juicy couture eller ed hardy mjukisdress som jag nu är på jakt efter!

Jag har nu äntligen gjort klart arlanda testet då jag inom kort kommer börja jobba på arlanda tax free så får passa på att njuta nu innan jag sätter igång med back to work!
Idag har jag ring hit och dit för lite ärenden och ska nu laga mat innan mr pojkvän kommer hem från jobbet!

Ska även passa på att skicka ansökningar idag för snart är det även dags för mig att börja plugga igen!
Semestern var verkligen underbar, men jag känner verkligen hur allt är back to business, tatah!

Lite Mallorca bilder:




Innan vi åkte ringar med speedboat



Vår första utekväll i Alqudia



Drinks



Cheers!



Vid poolen



Jump!



Kebab dags!



Ash vid poolen



lägg märke till earny paret bakom oss!



More drinks



Sista dagen njut vi allt av sträderna som fanns i vår stad!


Monday

Hur kunde vi låta detta ske?! 
Sex procent av Sveriges befolkning röstad på SD?!
Hur fan gick detta till och till er som inte röstade hur fan tänkte ni?
Vill Sverige bli nästa Tyskland med hitler och köret?
Svenska folket borde skämmas för vi har bara oss själva att tacka just nu!

Artikeln om SD (http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7816166.ab) som nu finns på aftonbladet borde inte bara få oss att skämmas utan också få oss att se allvaret med denna tragiska händelse!
SD:s Kent Ekeroth som bland annat måste haft en väldigt svår barndom har nu sagt:

"– Jag vill stoppa 90 procent av all invandring till Sverige. De invandrare som redan bor i landet, i synnerhet muslimer, ser han helst att de återvänder till sina ursprungsländer."

"– Om man tror på islam och följer islam fullt ut – då kan man inte vara svensk, säger Ekeroth."

Detta gör mig inte bara så otroligt arg utan också exteremt besviken då jag trodde bättre om oss svenskar! Efter att ha bott i London så insåg jag verkligen hur underbart det var att inte sticka ut bara för att man inte är blond och blåögd som man dessvärre gör här i Sverige.

Än idag så kan folk skratta när man anser sig vara svensk och jag säger som britterna sa till mig. Varje gång jag sa att jag var svensk, men direkt efter sa att jag hade föräldrar från Iran så skrattade dem och sa, men du är ju född i Sverige eller hur? Då är du svensk!
Jag bodde i London i över 4 månader och dem ansåg mig som britt då! Säg mig då varför Sverige inte kan vara så? Lever vi verkligen i för i tiden forfarande?

Jag hoppas verkligen att dem andra partierna gör något åt detta och ni som är ute och demonstrerar, skriver om detta, använder er av hemsidor så som facebook för att protestera mot racism FORTSÄTT!



Sunday and it´s my b-day!

För det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra, hurra, hurra!
Igår firade jag min födelsedag med mina nära och kära och oj vilken fest! Jag kunde verkligen inte be om en bättre födelsedag. Sjukt spårad kväll och det är synd att den är över, men detta ska verkligen göras om!

Nu ligger jag i soffan med gänget och kollar på Jersey Shore. Precis som en bakis dag ska vara alltså!
Ska fortsätta njuta av min födelsedag så hörs imorgon bloggen, tatah!




Dagens



Saturday

I am back!
Efter en riktigt härlig semester är jag nu hemma i gråa Sverige. Nu är jag väl redo för höst och vintern!
Veckan på Mallorca kunde inte bli bättre även om slutet kunde slutat bättre, men jag antar väl att allt händer för en anledning!

Idag lyckades jag vakna upp onödigt tidigt då jag vant mid vid att gå upp vid den här tiden så får ta mig en powernap senare för idag måste jag vara på mitt bästa humör för ikväll ska jag ha min efterlängtade b-day fest!
Imorgon är det inte bara valdagen utan också dagen då lilla jag föddes!

Imorgon blir jag alltså 21 år gammal och jag kan själv inte ens förstå hur sjukt snabbt tiden går jag menar jag har fortfarande svårt att förstå att jag längre inte går i gymnasiet och inte är 18 år gammal?!
Gäller verkligen att ta vara på den tiden man har alltså!

Dags att ta en dusch, handla med mamma och förbereda stort för min b-day, tatah!

Förra året på min 20 års dag:



Thursday

Hörs om en vecka bloggen för nu åker jag & Arshia till Mallorca och glömmer Sverige för en stund..




Vi bor i Sverige och kan rösta så gör nu det!

Ibland glömmer vi som bor i Sverige vilken attans tur vi har att vi kan rösta!
På min födelsedag den 19 september är det alltså dags att uttnyjtta sin rösträtt. Nu är frågan vad ska man rösta på?

Jag har alltid hållt mig till socialdemokraterna förr och även iår går min röst till dem, men moderaterna är inte helt ute och cyklar!
Varför jag vill lägga min röst på socialen är för att dem t.ex. gör det möjligt för oss unga att flytta hemifrån då det finns mer hyresrätts bostäder. Sedan moderaterna blev valda har det funnits allt fler bostadsrätter, men då måste man ju ha föräldrar som kan borga! I t.ex. mitt och mr pojkväns fall har vi haft tur som bor i en bostadsrätter då vi annars kanske inte hade hittat boende som det ser ut idag. Däremot ännu en gång en 18 årig student som vill flytta hemifrån har dock inte råd med dessa utgifter!

En annan viktig sak som jag tycker om med socialdemokraterna är att dem har lovat att ge mer arbeten genom att t.ex. ta tillbaka vuxenutbildningarna och på så sätt kommer ju en stor del av arbetslösheten minska då man inte behöver vara 100 skallen på ett jobb!
Moderaterna skärde ner på vuxenutbildningarna under lågkonjunkturen vilket jag inte tror socialdemokraterna skulle gjort. 
Socialdemokraterna vill även att man ska ha längre praktikplatser och som sagt är det något Sverige borde prioritera just nu så är det att ge mer jobbmöjligheter och mer jobb till oss unga!

Blir moderaterna valda så blir jag såklart inte helt förstörd då dem har mycket bra argument och mål även om jag som sagt vill att socialdemokraterna vinner, men är det något jag tycker vi alla ska se till att det inte sker är det att låta sverigedemokraterna få mer makt än dem redan har!

Att vi har rätt till att säga vad vi tycker är underbart, men jag tycker att allt ska ha en gräns och genom att ens låta sverigedemokraterna prata har vi gått över den gränsen! Varför tänker jag inte ens gå in på då detta inlägg skulle bli enormt, men strävar Sverige efter att bli ett rasistiskt land så är vi på god väg med sverigedemokraterna!


Detta gör mig verkligen förbanad att dem ens fått komma ut med denna "reklam" extremt pinsamt. I London var det t.ex. konstigt att man inte kunde kalla sig svensk bara för att man inte har blont hår och blå ögon eller att man är mindre värd ett arbete för att man bär slöja eller om man inte heter Andersson i efternamn! Vad har hänt och vart är Sverige på väg?! 



Megan fox goes wedding

Hur vackert ser inte detta ut? Nu har Megan äntligen gift sig med Brian som hon vart tillsammans med i flera år och vilket par mina vänner!
Jag själv längtar tills denna dagen då jag gifter mig, får planera för min big day, stå där klädd som en prinssesa ja jag drömmer mig bort till den dagen. Detta var kanske inte så hollywood eller snarare heidiwood, men vackert var det!











Tuesday

Här ska det städas och planeras för fullt!
Idag ska jag köra storstädning då det är kaos här hemma plus att vi har köpt lite nytt till vardagsrummet som måste fixas. Musik är på i högsta hugg så nu är det bara för mig att sätta igång!

Idag ska även jag och Arshia kriga efter en solresa utomlands nu innan vi båda börjar jobbet och inviger höst och vintern som dessvärre redan verkar vara kommen!
Håll nu tummarna för att vi hittar en resa för som sagt iår har jag inte badat en enda gång hur galet är inte det? Efter allt slit i London förtjänar jag en resa med sol, bad och galenskaper tillsammans med Arshi!

Nej dags att städa med ansiktsmasken på, tatah!




Dagens



My weekend

Goda nyheter min dator är tillbaka och jag kan fortsätta blogga som förr!

Torsdag: I torsdags drog jag till sthlm för att gå på make up stores höstvisningen där det shoppades lite smink och gavs ut goodiebags. Visningen i sig var jätte bra dock en aning kort, men skönt då mer än hälften av stället bar klack!

Fredag: I fredags umgicks jag på mr pojkvän på dagen och på kvällen var det förfest och utgång med Sam. Vi skulle egentligen till den nyöppnade klubben Fame, men det blev kort stop på Oasis med Micho och sedan klassiska bj. Sjukt härlig kväll dock var det otroligt kallt så vill inte ens tänka på hur vintern kommer bli iår!

Lördag: Bakfulla och sega lät vi grabbarna laga frukost då även Karin vart ute kvällen innan. Efter frukosten drog vi till lekia och shoppade då grabbarna skulle på inflyttningsfest där man skulle klä ut sig och bära hatt och mustasch. Inte så fin syn alltså! 
Efter att mr pojkvän och Julle dragit lagade jag och Karin middag och styrde upp förfest med Tilde. Utgång på Saluhallen och en sjukt bra kväll!

Söndag: Ännu en seg och bakfull dag och denna gång för oss alla. Hela dagen spenderades i Karin och Julles soffa och för att ge oss alla en stor applåd lagade vi mat istället för att köpa max eller kebab som oftast blir den perfekta fyllematen!
Medan grabbarna lagade satt jag och Karin och kollade på Black book som verkligen rekommenderas sjukt bra film och mot kvällen laddade vi alla för mr pojkväns favorit film braveheart!

Bilder från make up store visningen:




Wifey



Här ska det shoppas smink



Ned



I början av showen



Sjukt snygga klänningar



Gillar verkligen håret



Denna sminkning var bland favoriterna



Favorit klänning!



The end!


Dagens



Thursday

I suck, sorry för min ruttna uppdatering, men det beror dels på att jag vart upptagen dessa dagar och för att min dators laddare lagt av helt vilket betyder att min dator inte alls går att sätta på förrän jag köper än ny laddar vilket jag inte heller hunnit med yoho!
Så nu bloggar jag från mr pojkväns mac och jag må vara hata av en del när jag skriver detta, men jag orkar inte med mac och håller mig gärna till windows hela livet!
Dels för att jag inte kan allt om mac än och också för att jag inte kan ha mellanrum på det jag nu skriver eller använda mig av en del blogg funktioner, saiko i now!
I vilket fall hade jag en mysdag med Ami i onsdags som bjöd mig på kebab och kitkat. Den kvinnan vet allt vad jag vill ha!
Sedan har jag vart på Makeup stores modevisning som var på Berns i sthlm idag med Katta. En rolig show och en allmänt mysig dag med frugan!
Mot kvällen invigde jag och mr pojkvän äntligen Jersey shore säsong två även fast jag redan tjuvstartat med Linda och det blir allt en rond tre för mig då vi även ska se hela säsongen med Karin & Julio sen, men tro mig är den någon serie jag kan se om och om igen så är det Jerser shore!
Dags att natta för imorgon är det fredag, tatah!


Tuesday

Vad är dealen med mina vänner/mr pojvkän? Dem alla har något gemansamt och det är att prata i sömnen!
Som t.ex. nu när jag ligger i sängen med en sovandes mr pojkvän som helt plötsligt säger let´s go och skratta! Jag blev ju fan rädd så först tittade jag till honom och frågade ifall han sov?
Såklart fick jag ej något svar och efter några min börjar han mumla något och nu ligger bullen och sover tyst.

Samma sak med min kompis Ami som t.om. en gång när vi var yngre fick för sig att hon skulle plinga på min dörr 5 på morgonen (vi bodde grannar), men tur var det att hennes syskon vaknat av att dem hört när hon öppna dörren!
Som tur fick hon inte för sig nu senast när vi var i London att vandra, men såklart vaknade både jag och Jordi av att kvinnan sitter och snackar om vad vi ska göra på dagen i sömnen.

Sedan har vi Katta som mumlar en hel del i sömnen! Inget var ju roligare än när vi var på väg hem från Bulgarien och mitt i flyget sitter hon och mumlar högt för sig själv.
Ja ni mina vänner ibland ger ni mig allt ett gott skratt!

Idag har jag iallafall vart med mamma och shoppat lite inredning till mitt nya rum i hennes nya lägenhet plus hittade en as snygg matta till vardagsrummet här hos mig och mr pojkvän.
Mot kvällen kom Arshi och hängde med oss och nu ska jag sova bredvid min pratglade pojkvän, tatah!




Sexiest emmy award red carpet looks

Dessa damer borde allt vara nöjda över sin red carpet look:



Frugan Kim Kardashian



Maria Menounos



Heidi Klum



Eva Longoria



Lea Michele



Claire Danes



Brooke Burke



Nina Dobrev


RSS 2.0