Wednesday

Aloha!
Har verkligen inte haft tid att blogga, men nu är det skärpning!
Igår åkte älsklingarna hem och visst känner jag mig ensam då man vänjer sig så lätt, men idag känns det mycket bättre!

Tiden bara rinner vilket jag inte alls har något emot, men kan ni förstå att jag nu bott i London i över två månader?!
Innan jag kom hit satt jag ett mål och det var att komma hem efter ungefär två månader eller efter att jag liksom känner mig redo för att komma hem och nu har jag faktiskt smått börja planera resan hem!

London har verkligen gett mig så sjukt mycket erfarenhet och jag har dessutom ändrats och ser världen och livet på ett annat sätt!
Jag rekommenderar verkligen till alla att lämna sin comfort zone, resa, våga chansa för man lär sig så mycket!

Jag uppskattar mitt liv där hemma så sjukt mycket. Mitt förhållande, min familj och vänner. Har dessutom planer på att börja jobba lite hemma och sedan plugga!
Hade verkligen ingen lust att plugga, men nu vill jag mer än gärna få det gjort!
Artist drömmen lämnar jag inte, men förr såg jag inget annat! Nu tänker jag fortfarande söka auditions även hemma i sverige, men det blir mer som en hobby jag vill hålla på med vid sidan om!

Känns riktigt skönt att London gett mig detta även om jag till exempel inte ser London på samma sätt så är jag mer än nöjd över min flytt!
London kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, men jag tror faktiskt jag är redo för att leva i Sverige vilket jag inte var förr!

Part one delen från när mr pojkvän och co var här:




Kaos på barerna



Turist Julle & Karin



Jag & älskling



Amerikansk mat



mumma!



Giorgio armani motto!



A la brittisk stil: dricka utanför puben!



Cheers m8!



Pasta dags!



Och mot kvällen vattenpipa dags!



Jag & babe



puff!



Fish and chips!



Skönaste klubben!



Sötnosar



Karin!



Ned!



Trafalgar Square



London eye



Streetdancer!



MJ



London eye



hu?



More to come..


Dagens



Saturday

Im back! Okej inte i Sverige utan tillbaka här i bloggen!
Har haft det galet sedan mr pojkvän, Karin och Julio kom så ska försöka sammanfatta vad vi haft för oss:

Wednesday: Hade ledigt från jobbet och det hade även Lucy så vi drog till oxford där jag lyckades kära ner mig i ett par skor som hängde med hem och sedan var det bara att ligga i hyde park och slappa i den fina vädret med hennes killkompis Ben!
Vid 6 tiden drog jag hem och fixade mig lite och sedan kom mina älsklingar hit!
Hungriga som vi var drog vi till en amerikansk restaurang och sedan körde vi pub och sömn!

Thursday: Nu har rean på Karen millen satt igång och fy helvete vad jag inte kan se skillnad på vissa kunder och djur! Folk är som galna här när det är rean rena djungeln!
Efter jobbet kom mr pojkvän och co och hämtade mig så drog vi och drack lite på en bar, shoppade på oxford och sedan avslutade vi kvällen med vattenpipa (ami du var saknad)!

Friday: Efter 4 timmars sömn var det bara att gå upp klockan sju och jobba till fyra, men hade en bakfull Clem som var i samma tillstånd så det var bara att skratta bort dagen på jobbet!
Drog och mötte upp mr pojkvän och co på en bar där dem satt och kollade på fotbollen. Mer shopping och sedan en spontan utgång på picadilly, soho!
Galen klubb och sjukt rolig kväll!

Idag: Vaknade för inte så länge sedan och ska snart hoppa in i duschen!
Lite bakfull, men det är kanon väder ute så ingen bakfylla kan stoppa mig inte! Idag är det midsommars fest i hyde park för alla svenskar så kanske blir ett besök där, men idag har vi planerat Harrods, shopping, London eye, big ben och utgång!
Dags att fixa mig nu och njuta av mitt underbara sällskap, tatah!




Lucy!



Ned!



Smile!



A la turist pose!



Ned & Luc



Hyde Park


Dagens



Wednesday

Idag vaknade jag lycklig och pigg!
Fick mig allt en härlig sömn och idag är det kanon väder som snart ska invigas med Lucy i Hyde park!
Skönt att jag lyckades få ledigt idag och inte bara slippa rean hos oss utan få njuta av det fina vädret och kanske slippa vara så äggvit som jag nu vart ettag!

Har nu lagt in mig på en sida där man kan få chansen till kanon auditions och redan idag har jag fått en plats i en musikvideo och dem vill inte ens ha mig till en audition utan tyckte jag var perfekt!
Dock jobbar jag imorgon så mejlade för att kolla om jag kunde ta det på min lediga dag, men det ser inte så ljust ut denna gång!

Däremot känns det riktigt bra att jag efter igårs sökningar redan fått svar och detta behöver jag verkligen då jag som sagt har lite svårt att tro att jag kan ta mig till toppen, men jag ger inte upp!
Dags att röra sig annars kommer Lucy inte bli så glad, tatah!




Tuesday

Nu räcker det med tråk Ned eller vad säger vi?! Från och med ska kameran med och perfekt att börja nu då mr pojkvän och co kommer imorgon!
Idag var det kaos på jobbet då vi imorgon har rean och vi är bland få butiker som väntat då nästan alla butiker redan satt ut rea varorna!

På oxford street är det verkligen lång ifrån tomt och som man säger om New york att det aldrig sover gäller även London!
Äntligen är jag lite ledig och ska passa på att turista, sola och njuta av London för att inte glömma shoppa!

Nu ska jag ta det lungt och slappa lite framför dator sedan ska jag upp ganska tidigt då jag och Lucy tänkte dra och sola i hyde park och sedan kommer mina älskligar!
Idag var det sjukt fint väder över 25 grader och tur att jag hann fika med tjejerna på starbucks en timme på lunchen för detta väder vill man inte missa!

Som sagt dags att ta med kameran och visa lite mer av mitt London liv, tatah!




Älsklings starbucks!


Monday

Ny vecka och denna vecka ska jag inviga med no stress och bekymmer!
Idag kändes det riktigt bra att komma till jobbet och tur att mina favorit tjejer jobbade så man kom igång extra mycket. Dessutom längtar jag sönder mig tills på onsdag då mina änglar kommer!

Tur med vädret idag också då det var 23 grader, men måste dock vara lite bitter och säga att det var attans typiskt att jag jobbade just idag när det var fint väder däremot fick jag iallafall njuta av det på vägen hem!
Enligt nyheterna ska det bli över 25 grader denna vecka så bara att hålla tummar och tår!

Nu sitter jag här och kollar på vad som ska klickas hem från river island då jag äntligen får min lön snart medan jag snackar med Johan som kom till London idag. Elins blivande arbetskamrat som ska bo här någon dag. Nej dags att vara social sedan dags för gossip, sömn och jobb imorgon, tatah!


Bjuder på Nicklas andra bilder av dear London..




Bartender Ned



city



Camden



Oxford street


Dagens



Sunday

Back to work!
Skönt att äntligen kunna jobba då jag mot slutet blev så rastlös att jag började räkna mina tår plus Elins!
Idag gick jobbet bra och skönt att träffa mina tjejer plus vi har fått fem nya så dags att ta hand om dem som dem andra gjorde med mig när jag var ny. Ska man bossa lite nu när man inte längre är ny själv haha

Efter jobbet drog jag och Bee och åt MC och sedan körde hon hem mig. Väl hemma väntade mig en mindre roligt överraskning!
Varken internet eller lampa i rummet funkade och jag som precis kommit hem från jobbet orkade verkligen inte bry mig så drog till grannarna som jag kom på att jag inte skrivit om. Vi har fått nya flatmates två tjejer, ett par och en kille och dem två tjejerna drog jag och snackade med lite för att fördriva tiden. Allmänt är alla som flyttat in här jätte trevliga och snart ska vi alla försöka styra upp röj!

Sedan satt jag i mörker och försökte spela sims som tro det eller ej inte alls var roligt att spela och harpan som jag inte ens vet hur man spelar.
Efter några timmar orkade jag inte och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig själv för jag lyckades gå ner och fixa sladdarna och se till att internet funkade igen!

Nu sitter jag här med Elin och känner hur jag snart somnar med datorn på benen, tatah!




Kom på att jag fortfarande inte visat bilder på rummet så ska ta lite kort när det är städat, men här är ett kort som Nicklas tagit och gjort om då han är fotograf, men vad som är fint med detta behöver ni inte fråga mig då jag själv undrar..


Saturday

Nu kör vi mina vänner det är ju för sjutton lördag?! Eller inte..
Jag har äntligen blivit av med feber och mår mycket bättre så vågar inte gå ut och prata ikväll och bli värre för imorgon är det back to work vilket jag verkligen ser fram emot måste jag säga!

Har nu bott i min säng i två dagar och det räcker verkligen för min del som börjar bli sjukt rastlös!
Bra att jag mår bättre då jag verkligen vill vara på topp i veckan och den kommande helgen för som ni vet kommer mr pojkvän, Karin & Julio hit om 4 hela dagar och dessutom är det ju midsommar snart!

Har dessa två dagar inte alls gjort något förutom vilat och sovit och då är det lätt att man blir på dåligt humör speciellt när jag knappt träffat någon så kännt mig väldigt ensam, men fy vad gulliga tjejerna jag lärt känna här är! Hade inte Katya och Bee hållt mig i sällskap i luren hade jag nog börjat prata med väggarna!

Dags att samla mina krafter för imorgon gäller working 9 to 5, tatah!




Dessa brudar är anledningen till varför jag vill jobba!


Dagens



Did you say London?

Anagina har en otroligt roande blogg och vill man få ett gott skratt är det bara att ta e titt på hennes videos!
Läste att hon nyligen vart i London och sjukt roligt att se hur hon beskrev London:

Anagina:
Trots att jag varit i London i bara en dag och några timmar så har jag märkt lite saker:
1. De klär sig som vi i Sverige gjorde för 6-8 år sen,blev lite besviken då jag trodde att londonborna skulle se coola ut,men icke sa nicke.
2. Det kryllar av indier här,och asiater.
3. Engelskmännen är sjukt trevliga.
4. I innerstan är det grymt snygga hus,annars är det AS fula Harry Potter skorstenar och whitetrash hus.
5. Det finns inte många snygga här,vilken besvikelse...

Punkterna 2,3 och 4 kunde hon inte sagt bättre då det verkligen är så sant, men vad hände med 1 och 5 speciellt 5an?!
Punkt 1 håller jag till viss del med om då en del av en konstig anledning fortfarande tror att spice girls och fresh prince in bel air stilen fortfarande är het, men så är det i en storstad. Man får allt!
Mycket beror också på vart du är i London. Jag jobbar ju på regent street vilket är Londons finare gator med alla märkes kläder och där har många koll, men visst en del går faktiskt fortfarande runt i saker som i Sverige typ slutas tillverka!

Punkt 5 kan jag heller inte alls hålla med om. Okej nu tycker faktiskt vi alla olika amen to that, men (No offence mr pojkvän), men wow för britter!
Saken är den visst britter är kända för mycket dock inte på top för skönhet, men är dem snygga då är dem rå  heta. Antigen härligt snygga eller ruggigt fula finns liksom inget mittemellan!
Försöker ju redan varna alla mina singel ladies!

På tal om mode har vi lite London streetstyle..hm kanske dags för en London streetstyle kategori?! :

VintageDior

jameela jamil

GradFashionWeek

WhamShoulders

breton_and_hat


headscarf_cut_shorts


leather_bag_London_Fashion_Week

all_black

couple_broadway_market

new_ska_look

kensit_ringer



barbour2_lfw_covent_garden

red_bob

JapanStudent

print_shorts

sartorial_lfw_covent_garden

FabFootware


Friday

Fy helvete vilken hemsk dag jag hade igår!
Under mina snart 21 år har jag aldrig behövt ringa ambulansen och det tackar jag gud för, men under mina snart två månad i London slutade dagen med att jag fick ringa 999.

Som jag nämt har jag haft feber och vart sjuk och i onsdag drog jag och jobbade fast jag hade feber då dem på jobbet typ tvinga mig att jobba.
Sedan igår kväll när jag sov vaknade jag flera gånger och mådde verkligen skit. Illamående och typ hade svårt att andas. Hade väldigt ont också, men lyckades ändå somna om.

På dagen ringde dem från jobbet igen och ville att jag skulle komma, men då sa jag ifrån! Det fanns inte en chans att jag skulle kunna jobba vilket var bra att jag gjorde för runt eftermiddagen började mitt illamående bli värre och smärtan som jag kände kom tillbaka och det började liksom göra ont i hjärtat!

Mitt hjärta bultade väldigt ojämnt och för varje gång det bultade snabbt gjorde det extremt ont. Ringde min mamma och kände hur jag nästan fick svårt att andas. Ringde min morbror och det slutade med att vi fick ringa ambulansen som kom och hämtade mig och förde mig till akuten!

Där fick jag åka själv och sitta och vänta i akuten i flera timmar. Inte nog med att jag redan har en viss fobi för sjukhus så var jag nu helt själv i ett brittisk sjukhus. Inga vänner eller familj.
Det var en hemsk känsla att sitta där själv och man saknade verkligen hem!

Efter 4 timmar i akuten visade det sig att jag drabbats av en panikångest och måste se detta som en varningsklocka för händer det igen får dem ta in mig på sjukhuset vilket jag inte alls har lust med.
Läskigt och tråkigt att se hur mycket stress kan drabba en människa.

Läkaren förstod direkt att jag är äckligt stressad och vill hinna med allt. Jag har så mycket press och stress på mig själv och tråkigt nog är ju jag en av anledningarna att jag hamnade där igår!
Enligt min läkare borde jag ta en semester och kanske börja planera en resa hem om detta fortsätter och visst min hälsa är viktigare, men hem? Jag har någon månad till som jag vill hinna med!

Igår när jag kom hem var jag väldigt ledsen och kände verkligen hur illa detta gått.
Imorse när jag vaknade såg jag dock hur underbart gulliga vänner jag skaffat här som hade fått reda på att jag var i akuten igår och alla var skit arga över att jag inte ringt dem och känns skönt att veta att dem sedan imorse bara ring och messat för att kolla hur jag mår! Jag är inte så ensam bara för att jag inte är hemma vilket är lätt att man känner när man bor själv i ett annat land.

Nej detta var verkligen wake up call för min del och nu har jag två dagar ledigt för att vila och försöka komma till ro då mitt hjärta fortfarande gör ont då och då.
Måste lära mig att ta det lungt, inge mer stress för min del och ta varje dag som den kommer!

Jag är en människa som aldrig känner att jag gjort bra ifrån mig utan vill alltid göra mer och det är verkligen inte bra! Jag har t.ex. snart bott i London själv i 2 hela månder, vart utan kille, familj och vänner så länge, levt,skaffat boende och jobb här på egen och till och med fått ett arbete som stylist!

Även om jag skulle komma hem idag fattar jag inte riktigt vad jag åstadkommit vilket jag nu måste lära mig att göra! Jag är fan grymt duktig, men nu måste jag bara påminna mig själv det lite fler gånger!
Dags att bara spendera en dag med mig själv i lugn och ro, tatah!


Thursday

Feber, seg, ont i hals och kropp! Varför Ned, varför har jag hamnat här!?!
Sen klockan tio ringde dem från jobbet till två och bokstavligt talat tvingade upp mig för att dem behövde mig, men till slut fattade dem att jag knappt orkade svara nej jag har feber!

Försökte till och med upp och duscha för att vakna till, men så snabbt jag ställde mig upp ramlade jag ihop! Hur dem då hade fått för sig att jag skulle orka jobba med kunder och styla i flera timmar är då en attans bra fråga!
Nej idag ska jag sova och försöka bli frisk så jag kan jobba imorgon för är jag inte frisk till imorgon kan jag nästan slå vad om att dem på jobbet kommer komma och hämta mig så illa som dem verkar behöva mig!

Sitter just nu i sängen och sen jag ändå kommer vara sängliggandes idag kan jag lika gärna kolla upp auditions då det nu allt är dags att slänga sig fram i London och visa vad jag går för!
Har ju boende och jobb vilket resulterar i stabilitet så nu är det audutions som gäller!
So little time so much to do, tatah!




Visst ska vi se till att detta kort blir verkligt mina vänner?! London väntar jag känner det på mig!


Did you say hot?

Vad kul med en Sveriges 99 snyggaste män lista som improveme har listat!
Kan man visa lite britter på jobbet att hemma i Sverige har vi x-antal hunkar!
Av alla 99 så är ju ändå dessa hetingar extra mumsiga:



89. Mattias Andréasson



62. Marcus Schenkenberg



50. Här har vi verkligen en av mina favoriter, Olof Mellberg



42. Martin Björk



40. Nej han hamnar mycket lägre om ni frågar mig. Charmig och snygg vad mer? Magnus Betnérs



34. Mikael Persbrandt 



31. Aj aj även denna sötnos hamnar mycket lägre för här snackar vi om het, Fredrik Ljungberg!

 

21. Andreas Plogell



17. Har en grym talang och är snygg! Andreas Carlsson



10. Last night a dj saved my life: Steve Angello



5. Måns Zelmerlöw



6. Joel Kinnaman.. wow

 AlexSkarsgardElle.jpg image by JoeyBathory

2. Alexander Skarsgård, verkligen en av Sveriges stoltheter som borde vunnit första plats istället för prins Carl Philip!


Wednesday

Vilken attans förkylning jag lyckats dra till mig!
Snuvig näsa, ont i halsen och feber! Vart kom detta ifrån?!
Jag som hade hoppats på att bli frisk idag innan det blev värre, men man kan ju säga att min förkylning är långt ifrån bra!

Imorse berättade Elin att jag alltid reagerar när hon går på toa under natten genom att öppna ögonen, men inatt sov jag så djupt tack vare febern! Just nu skypade jag klart med mr pojkvän och ska verkligen ta och sova fast jag vill sitta vaken ettag till!

Var ju på national insurance möte idag som gav både mig och killen som jobbade där ett gott skratt! Allt jag sa skulle han rätta och så snabbt han sa något fel var jag på hugget. Som katt och hund!
Sedan efter drog jag och handlade mat och ville bara hem och sova, men såklart behövde de verkligen mig på jobbet och vad säger man till en chef som säger snälla efter varje mening fast jag hotat med att jag kommer nysa på mina kollegor och kunder?

Drog till jobbet och hjälpte dem till stängning och såklart jobbar jag även imorgon, men mår jag som jag mådde idag finns det inte en chans att jag går till jobbet! Mår verkligen piss om jag får säga det själv!
Tur att man i alla fall har kul med kollegorna och att Juliana tog med nässpray till mig riktigt gulligt!
Natti natt och, tatah!




Oh.. jag vill vara frisk och trycka i mig KFC!


Tuesday

Hur fan blir man av med en drygt jobbig förkylning som bara varat i en dag?!
Jag har verkligen inte tid med att vara förkyld nu, men tyvär ser det inte alls ljust ut för min del. Imorse mådde jag jätte bra, men ju mer timmarna gick ju värre blev det och nu sitter jag här med en väldigt ovälkommen förkylning!

På tal om imorse. När jag kom till jobbet möts jag av 8 bodyguards utanför och inne på Karen Millen och utanför står det även 8 snygga bilar!
Kommer in och får höra att vi tydligen har kungligt besök då kungen och drottningen av ett land som jag inte minns är på besök. Ballt om jag får säga det själv!

Sedan var det attans mycket att göra och kunderna idag kunde inte tagit mer kraft!
Blev så sliten att jag lyckades somna på lunchen, men tur att söta Ferri hade hämtat tårta till alla!
Nej vad jag nu behöver är mat, gossip och sömn för imorgon innan jobbet måste jag fixa national insurance vilket är ett nummer man får här i London för att sedan kunna skatta istället för att identifieras med sitt person nummer. Drygt om ni frågar mig då man måste sitta och svara på massor av frågor, men dags att få det överstökat!
Gossip och maten väntar, tatah!




Exakt så här känner jag mig just nu!


Dagens



Monday

Mitt liv var verkligen så mycket billigare utan Karen millen!
Helvete vad jag är kär i Karens kläder, skor, väskor ja you name it!
Nu är det dessutom dags att håll i plånboken för denna månad börja alla affärer sina sommar rensningar vilket betyder hejdå min första lön som verkligen är efterlängtad dock en aning farlig!

Som stylist på jobbet gäller det att hela tiden uppdatera mig med senaste modet, vad som kommer bli mode och vad kunderna är ute efter! Sitter nu och pluggar lite Karen millen och mode efter jobbet och hittade sjukt mycket kändisar som använder Karen Millen bland annat Nicole Scherzinge och Eva Longoria, kul!

Nej idag är jag en aning sliten då det blev mycket på jobbet och från och med nu till slutet av juni kommer det bli galet mycket att göra. Däremot fick jag höra världens bästa nyheter då jag snart kommer få besök av inga mindre än mr pojkvän, Karin & Julio!
Kan Ned vara lyckligare? Absolut inte! Nu vill jag bara att veckan springer ifatt mig så jag snart får ha min älsklingar nära!
Dags för gossip sedan jobb imorgon, tatah!

Hur mina vänner, hur ska jag hålla i plånboken när dessa frestelser finns runt hörnet och väntar på att komma med hem?!



Sunday

Wow vilken helg!
Andra dagen i rad man är bakis, men det var verkligen allt värt det!
Igår blev det äntligen besök på Koko som är ett väldigt kännt ställe här i London och är man i London rekommenderas det verkligen!

Galet ställe och sjukt mycket folk. 5 våningar och ändå lyckades stället vara rå packat!
Dock lyckades väldigt skumma typer dras till mig denna natt då jag till exempel blev spådd av en kille i 20 minuter eller när en kvinna på typ 60 år börjar skrika England i bussen i ens öra och hoppa glatt 6 på morgonen!
Som sagt detta är verkligen vad jag kallar my London!

Nu sitter jag här med Elin som vart och köpt samosa och är helt seg och bakfull efter dagens utbildning på jobbet som dock gick väldigt bra då dem förbereder oss för rean som nu är på väg och efter utbildningen fick jag skjuts hem av min kollega så slutet gott, allting gott även på denna natt!
Dags att sova nu för imorgon är det back to work som gäller, tatah!




KoKo



N & N



Steff & jag taggade



Tequila time!



Peace!



Peace part 2



Steff!



Slute gott, allting gott!


Dagens



Saturday

What a night!
Igår var en riktigt bra dag måste jag säga!
Dagen började med att jag fick se mitt kontrakt så nu är jag Style advisor och den meriten är jag väldigt stolt över. Sedan ville chefen snacka med mig och ni vet själva även om man inte gjort något blir man alltid så attans nervös när chefen vill tala!

I vilket fall fick jag höra världigt goda nyheter som verkligen fick mig på gott humör!
Hon har nominerat mig jag för most stylish brand ambassador för Karen Millen vilket innebär att jag tävlar mot andra tjejer om vem som har bäst stil för Karen Millen London och vinnaren får sin bild presenterad i Karen Millens tidning! Håll nu tummar och tår!

Mot kvällen fick jag mess av Stephany som nu är i London för några dagar så vi startade kvällen med förfest hos mig med Nicklas och sedan utgång på Heaven med Simon som vi skulle möta upp i Soho!
Galet rolig kväll mina vänner!

Nu har jag vaknat upp efter att snackat med Ami och ska snart hoppa in i duschen, äta och sedan dra till Steff och Nickes hostel där vi ska förfesta och sedan blir det rond 2 ikväll på Camden och i kända Coco!
Ha en bra lördag, tatah!



Baby Glen



Jag & Nicklas



Steff!



Redo för Heaven!



Mannen bakom kameran



on way



Tuk tuk a la London



Crazyness at heaven



Nicke fick vänner!



S & S



Slutet gott, allting gott!


Friday


Friday already?
När folk på jobbet började säga trevlig vecka eller när jobbar du nästa vecka hängde jag inte alls med! Helvete vad tiden rullar, men så ska det vara så jag är nöjd!

Smarte jag lyckades låsa vårt lås som inte går att låsa upp utifrån så tre på morgonen när Elin kom hem hade stakarn försökt att ringa mig, men jag hade bara lagt på och så trött som jag var hade jag totalt ignorerat hennes dörrknackningar!

Nu ligger hon och sover som en stock och jag mumsar i mig kakor innan jag snart ska dra till jobbet!
Är skönt nog ledig imorgon så om jobbet inte tröttar ner mig allt för mycket ska det bli utgång med Simon ikväll!
Slutar ganska sent så får kolla hur det blir!

Har tack gud sovmorgon idag så ska ha lite Ned tid vilket innebär noppa brynen, måla naglarna osv. Efter igårs utbrott kan det nog vara bra!
Igår efter jobbet när jag skypade med mr pojkvän fick jag världens utbrott, började storgråta och ville bara packa och komma hem!
Tror att jag helt enkelt hade svårt att smälta allt detta som nu händer. Allt är nytt och då jag verkligen lämnat min trygghet har jag svårt att ställa om. Från att alltid fått hjälp och haft trygghet till att verkigen vara självständig i ett annat land!

Mr pojkvän sa dock något som nu borrat sig i mitt huvud och det var att när jag nu bestämt mig för att flytta själv och bo här ettag till så borde jag istället för att sakna hem fokusera på att faktiskt leva och njuta! För jag har liksom lätt att ställa mig in på att jag faktiskt kan komma hem, men nej nu är det som det är för jag har faktiskt valt det och just därför ska jag ge allt för detta kommer verkligen bara vara för mitt bästa sedan när jag klarat av dessa månader och kommer hem kommer jag vara så stolt över mig själv!

Dags att väcka Elin och börja röra mig. Min dag började i alla fall bra då jag nu pratar med älsklings Ami! Ha nu en bra helg mina vänner, tatah!




Kan jag och Simon lyckas knäcka vår sista utekväll?!


Balenciaga please leave me


Alla ni som är lika svaga för Balenciagas väskor räck upp en hand!
Sommar kollektionen är här och jag vet verkligen inte hur jag ska hålla mig borta och inte vara otrogen mot min plånbok!









Dagens



Thursday

Minns ni när jag sa att jag snart sitter i en annan säng! Check!
Jag har nu flyttat och igår spenderades min första natt här med min nya rumskompis Elin!
Innan vi började packa upp och storstäda drog vi och käckade på restaurang som Elin bjöd mig på som en liten inflyttningspresent. Jätte trevligt att sitta ner och snacka då vi som sagt inte alls känner varann, men som det ser ut nu ser jag fram emot mitt nya liv här i London och i vårt rum med Elin!

Idag var jag på jobbet och idag vad det verkligen press på alla. Idag var alla våra högsta chefer inne för att kolla så att allt går som det ska vilket dem då och då bestämer sig för att göra och det var verkligen sjukt kul att se hur folk spenderat timmar framför spegeln vilket inte alls annars görs. Klackarna på istället för pumpsen, lockat hår istället för en boll på huvudet ja allt var extra stylat!
Alla satt verkligen och små flinade på morgonmötet då vi alla visste varför vi satsa som vi gjort!

Jag är ju inte längre sales assistant utan jag är style advisor vilket är roligt, men ännu svårare då du som stylist alltid måste vara på topp och oftast se vad kunden vill ha innan dem nämner det, men jag lär mig snabbt!
Idag lyckades jag dessutom göra ett riktigt bra intryck på Karen millens ägares fru. Hon kom in som vilken random kund som helst och jag som vanligt körde på med full fart och efter att hon gått kom chefen och berättade att jag gjort ett väldigt bra intryck på henne! Kul att ens hårda jobb resulterar i gott!

Nu är jag sjukt trött då det bara blev fyra timmars sömn inatt efter att jag och Elin drog och hänga hos en av hennes kompis i samma område, men jag klagar inte då jag som tur har sovmorgon imorgon!
Dags att skypa med älsklingen och sedan sussa, tatah!

Soft safari trouser
Jag är som galen i Karen Millens safari kollektion och efter klänningen som jag köpte kom dessa underbara harem byxor och jag som är väldigt svag för harem byxor kunde inte låta bli!



Dessutom har jag länge vart ute efter denna söta väska som nu äntligen hör hemma här hos mamma Ned!


Dagens


Tuesday

London oh London!
Kommer nog alltid vara kär i England, men vet ni vad jag under denna månad och en vecka insett!? Jag älskar Sverige och lilla uppsala!
Man innser verkligen vad man hade när man väl förlorar det vilket för min del är helt underbart då jag alltid klagade, men nu uppskattas allt med Sverige och uppsala!

Jag tror inte direkt mitt resande kommer ta slut när jag kommer hem för har fortfarande hela världen framför mig, men däremot ser jag mig själv inte bo någon annanstans än i kära Sverige och uppsala just nu!
Alla ni som satt och klagade med mig om hur tråkigt det är där hemma och hur stilla allt står! Allt har sina för och nackdeler så uppskatta det ni har för Sverige är ett underbart land!

Ska nu hoppa upp och fixa mig för börjar jobbet snart!
Min flytt flyttades fram nu två dagar då jag har lite att göra här innan jag kan flytta helt så kan lika gärna berätta vad som är så speciellt med denna flytt!
Det är nämligen så att jag ska flytta in i ett hus där det bor typ 9 personer och dela rum med en tjej jag träffat en gång! Snacka om a la college!

Hur detta går har jag ingen anning om, men sen jag inte ska bo här hela livet så gäller det väl att verkligen göra saker man annars kanske inte skulle riktigt gjort eller vad säger ni?

 



Denna söta var tvungen att joina med hem!



Harembyxor med nitar, klänning med puff armar och en somrig bh!



Monday

Step out of the box, comfort zone jag menar visst, men wow idag gör jag något sjukt mina vänner!
Jag har flyttat och bott själv i lilla örebro och har ju bott med mr pojkvän så själva flytten i sig kanske inte är så flipp, men detta är verkligen något jag kan strycka i "mina gamla goda saiko tider bok!"

Så alla vänner börja boka biljetten hit för Ned flyttar idag till eget i London!
Ikväll när jag sitter i min nya säng ska jag berätta vad som är så sjukt med detta och nu håller till och med jag tummar och tår för att detta ska funka!
Väldigt vanligt att man gör så här i London, men jag själv är förvånnad över mig själv som faktiskt ska bo så här!
Börjar nästan själv bli rädd för mitt nya London Ned!

I vilket fall väntar jag nu på att få prata lite med Ami och sedan ska jag ner till stan är ledig idag så här ska det shoppas lite inför min flytt som sker senare idag och sedan är det bara att köra!
Saknar alla vänner där hemma och hoppas på att jag om någon månad kanske kan få en lite weekend att komma och hälsa på er alla, men tills dess sköt om er och festa i mitt namn, tatah!




För snart mer än 2 år sedan stog jag & mr pojkvän utanför vårt nya hem i Manchester och nu snart står jag utanför mitt nya hem i London!


Sunday

Should i stay or should i go?
Idag har det gått 5 veckor sedan jag kom ut ur planet och fick se att jag faktiskt tog tag i en dröm som jag hade som elvaåring!

Dem senaste två veckorna har dock gjort mig så ledsen att jag nästan glömt att jag befinner mig i London och att jag bara kan hugga in!
Pratade med Linda i tel idag och fick lätta på hjärtat lite och även om detta har tagit på all min kraft så har jag insett att jag tål mycket! Jag kan om jag vill!

Vi pratade även om lilla uppsala och Sverige och hon lät precis som jag innan jag kom hit. Alla vill ju lämna Sverige och speciellt uppsala, men vet ni vad mina vänner?
Jag saknar uppsala och Sverige som fan! Vet ni vilket mysigt Land vi lever (inte för tillfället) i!
Sverige är helt underbart, men såklart jobbmöjligheter måste förbättras och lite varmare hade inte skadat annars har jag verkligen lärt mig att uppskatta Sverige som fan och längtar tills jag får ta semester och komma och hälsa på!

Imorgon tror jag iaf att min depp tid är över då jag ska göra en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra och imorgon sitter jag längre inte i denna säng!
Jag är en aning nervös och detta är som sagt inget jag gjort förr så får hoppas på det bästa och mina vänner nu kan ni börja boka för Ned ska nu flytta!

Fick mens igår så är extre känslig och denna dag är en sådan dag jag saknar hem extra mycket och dagar som dessa kommer nog bara att komma och gå under tiden jag är här! 
Jobbade idag och även idag var ac ur funktion på jobbet så nu vill jag bara decka och imorgon vill jag börja leva "mitt Lodon liv." Det liv jag kom hit för som nu stått still alldeles för länge!
Även fast jag är ganska nere och känner mig ensam finns det något här ute som håller mitt hopp uppe och även fast jag saknar hem så vet jag att när jag sedan kommer hem ska jag allt ta igen tiden jag vart borta!



B grattis till studenten nu får du allt ta dig till London efter 19 års skola!


Dagens



Saturday

Okej jag vet Kerstin på heltid!
Nästa helg har jag förhoppningsvis mitt eget rum och då jävlar ska jag inviga med fest för nu har London fått vila allt för länge!

Idag var det den drygaste dagen på jobbet och living hell passade perfekt in på min dag!
Våra ac:n har gått sönder på jobbet och såklart var det hela 30 grader idag så ni kan tänka er hur vi bokstavligt talat grillades inne på Karen Millen!
Chefen gick och köpte en fläkt, vatten ja you name it, men nu trotts att jag duschat känner jag mig fortfarande varm!

Får verkligen hoppas att dem fixat det till imorgon då jag vägrar jobba i den där hettan!
Fick iaf med mig hem en av Karen Millens senaste klänningar som kostar hela 2000 kr, men hur kan man låta bli att inte köpa någon från den senaste safari kollektionen!

Medan mr pojkvän är och röjer ska jag snart lägga mig (snacka om ombyta roller) efter att färgat håret som gick totalt åt helvete då jag ville ha brunt hår, men av en konstig anledning lyckades färga det ljusare! Har däremot svårt att bedöma om det stannar eller om jag måste köpa en ny färg redan imorgon!
Ha en galen fredag till resten av er och ni andra som jobbar som mig imorgon natti natt!

Silk jacquard shirtdress
Denna snygging fick jag med mig hem från Karen Millens nya Safari kollektion!


Friday

Hela London skakar, men inte hos mig inte!
Imorgon jobbar jag och då ett tidigt pass dessutom så istället för att vara ute och röja med brudarna sitter jag hemma och skypar med älsklingen och förbereder mig för att sova! Likt Ned? Inte alls!

Däremot har det var en väldigt kämpigt vecka och jag är glad att jag av en konstig anledning fått kraft igen och trotts alla tråkigheter som hänt vill ge allt nu!
I helgen ska jag boka visningar för till nästa vecka ska jag ha ett eget place!

På jobbet trivs jag som in i helvete och kan faktiskt inte klaga trotts att det var världens finaste väder idag och istället för att vara i Hyde park och sola stod jag och jobbade, men nöjer mig med en timmes solning som jag och Stacey passade på att göra på lunchen!

Jag trodde aldrig jag skulle klara av denna jobbiga period, men jag tror verkligen en ny Ned is born och jag är så stolt över vad jag åstadkommit!
Jag är väl medveten om att jag vart en aning tråkig på senaste, men har fokuserat mycket på jobb och boende, men snart ni då kör jag med min charm fullt ut här i London, men nu ska jag låta den vila ettag och sova för imorgon är det back to work, tatah!




Skön London kväll med min extremt saknade köttbulle!



Thursday

Är det inte så attans typiskt?!
Minns ni igår att det regnade på min lediga dag? Såklart var det skit fint väder hela 25 grader, men inte var lilla jag ledig inte!
Fick enbart njuta av solen då jag hade 20 mins paus med tjejerna. Vilken tur man har här i livet!

På tal om tur går det inte alls bra just nu. Som jag nämnde så händer det mycket privat som inte kan skrivas på bloggen och jag vet inte hur länge till jag orkar. Jag antar att jag kämpar på så länge det går, men just nu ger jag verkligen allt även om mitt hjärta inte ler inombords.

Idag gick det bra på jobbet då jag jobbade med favorit tjejerna och sedan blev det skitsnack och topshop besök innan hemgång!
Väl hemma som sagt går det en aning sämre så just nu vill jag bara sova och gå till jobbet för att glömma!
Man klara allt bara man vill! Detta försöker jag påminna mig själv varje dag och speciellt dagar som dessa då jag bara vill drömma och glömma!
Natti, natt!




Tur att jag hann njuta förr förra helgen av Londons härliga väder!


Dagens



Madame Tussaud London part 3




Muhammed Ali



Ned & Amy



Vi & legenden



Babe & Elvis Presley



Jag & Leona



Jag & Bobban!



På han älskling!



Sams mardröm!



Sjukt äckligt att detta sett användes förr!



Scarry



Detta är vad jag kallar smärta!


Tuesday

What a rainy London day!
Idag är jag ledig och såklart ska det regna just den dagen jag är ledig. Hela veckan har det vart soligt, men självklart inte idag!

Tyvär har det skett en del tråkigheter den senaste veckan som jag heller inte vill dela med på bloggen så har inte alls mått bra, men skönt att jag då har haft jobbet att gå till då jag lämnar det privata och får annat att tänka på när jag jobbar!

Just nu letar jag för fullt efter boende och så snabbt jag hittat det vet jag att jag kommer må mycket bättre!
Vaknade kl tio idag och redan klockan elva begav jag mig på min första visning som inte direkt gick som önskat, men fick mig iallafall ett hum om hur visningar går till då detta var den första visningen jag var på alldeles själv!
Måste faktiskt ge mig själv e stor applåd som för det första hittade dit då det låg en timme härifrån och för det andra för att jag sedan hittade hem!

Efter visningen begav jag mig till svenska kyrkan som nog alla svenskar som bott i London känner till!
Där har dem en anslagstavla som man kan hitta lite allt möjligt på och passade därför på att dra dit och kolla om jag kunde hittat någon annons om boende vilket jag gjorde och senare idag har jag en till visning att gå på!

På väg till svenska kyrkan gick jag förbi Londons arab town och Ami du var verkligen saknad! Det enda man såg var araber och vattenpippor! Kändes som att man lämnat London och var i Saudiarabien eller nått!
Dags för vila och sedan en till visning, tatah!



Lilla chiuauan Ned börjar hitta i London ordentligt nu!


RSS 2.0