Party like a britt

Fy fan vilken kväll igår alltså!
Jag trodde verkligen inte det skulle bli så kul och jag säger det igen britter vet verkligen hur man släpper loss även om det ibland kan vara en "gnutta" för mycket.
Först var vi och åt mat på gulligaste stället här i vårt område och dem hade allt ifrån sea food till kinesiskt och såklart kunde jag inte motstå min favorit maträtt här i England, krispiga nudlar med biff, mmmm lovely!
Stället var helt fullt med folk och efter att alla ätit tog dem med sig sitt glass och gick en våning upp så jag och Mr pojkvän frågade vad som pågick på andra våning och tydligen var det en fest våning och igår var det även karaoke kväll!
Vi hade ändå börjat dricka under middagen så vi tänkte att vi går dit och sätter oss en timme och sen drar vi hem.
Nja, det blev lite mer än en timme och fy sjutton vilket drag det var på stället. Det var alltifrån 18 åringar till 65 åringar och alla var på samma fest humör. 
Drink efter drink drack vi och gud vad jag skrattade åt dem när dem gick upp en och en och sjöng. Bäst var ändå en snubbe, typ 65 år som stod utanför stället när jag och Mr pojkvän rökte och där står han och klappar händerna för sig själv!
Vi dog av skratt och efter 5 minuter smög han in i klubben och började dansa på stolarna. Dock blev han utsläng efter 15 minuter och alla började bua, men härlig underhållning så länge det varade jag trodde nästan jag skulle kissa på mig!

Let the party begin
Bajs dem snygga blå lamporna i hallen syns inte på kortet!
Drink until you drop
Ehm, jag kom vist också in i det hela karaoke humöret
Ser ut som en detektiv, en snygg en!

Kommentarer
Postat av: Arshii

detektiv? But why?

2008-10-12 @ 19:45:31
URL: http://arshii.blogg.se/
Postat av: Nila!

haha men jag tänkte på hela röken och mitt min!

2008-10-12 @ 20:09:06
URL: http://nedved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0