Tuesday

Gut morning!
Idag känns min nacke mycket bättre och jag slipper oroa mig då jag tänkte gå till läkare, men mina vänner var försöktiga då isen inte är eran bästa vän!
Ligger och vilar magen istället då jag har en jobbig lingonvecka framför mig, men idag är jag ledig så ska passa på att luncha med mamma på stan så jag får lite luft och promenad.

Började min dag med Kattas goda semlor som hon tog med igår så nu kör vi, tatah!  
Monday

Vilken helg jag haft mina vänner, galet!
I fredags kom Tamara och det var bara att sätta igång att ta igen. Förfest med Sam och Tilde och sedan blev det BJ. Dagen efter var vi en aning bakfulla, men sen var det bara att köra rond 2!

Mot kvällen kom Aram och Mickaela över och vi började lite lungt med förfest spel, men oj oj vad kvällen spårade då vi alla var riktigt crazy med andra ord! Efter en eller två för många drinkar kom vi hem och dagen efter var vi alla helt körda! Mys i soffan med kebab och tv som en riktkig bakis dag ska vara.

Idag är jag hemma från jobbet då jag ramlat och gjort illa min nacke så ska snart ta en varm dusch och hoppas den blir bättre så är jag uppe på benen snart igen!
Fick massage av mr pojkvän igår och hade familjen över som tog hand om mig så nacken mår mycket bättre idag än igår!
Dusch och besök av katta idag, tatah!
Let the night beginT&NFiestaTNTAt bj

Slutet gott, allting gott


Saturday

Det är helg och ingen mindre än min lilla bus Tamara är här!
Efter en galen kväll på BJ med Sam och Tilde kör vi rond 2 inatt så ses i dimman, tatah!
Tuesday

Blev jobb hela dagen igår och sedan stannade jag på Sams jobb ettag och planerade lite helg med honom. Idag har jag sovmorgon, men snart måste jag fixa mig för att dra till butiken och möta upp tjejerna då vi ska till stockholm på möte med jobbet. Verkar som att många butiker kommer vara samlade så dags att fixa upp sig extra mycket och nu när det är plus grader åker även pälsen på!

Under ett bra tag nu har jag lyckats skypa och chatta med vännerna i London och nu saknar jag dit sjukt mycket! Blir det inte London så vill jag i alla fall till britter, irländare eller skottar!
När jag åker och hälsar på tjejerna vet jag inte då jag fortfarande måste spara pengar inför sommarens resa, men däremot tänk er att få chansen att shoppa lite river island..

In Neds dreams:Sunday

Bara jag som är depp över att helgen redan är över!
I fredags var vi ett gäng hos Karin och Julle och hade middag och fredagsmys som dessvärre slutade med fifa maraton utan mig och Sonja som vägrade delta!
Ni som bor med era killar eller har en kille som har fifa vet vad jag pratar om! Någon mer som vill starta en anti fifa grupp och se till att dem spelen försvinner!

Igår jobbade jag till fyra och mot kvällen kom Arshia och killen för att ha spelkväll med oss och gänget! Absolut överens är ett spel som jag verkligen måste rekommendera och tro mig man kan sitta framför det spelet i timmar vilket vi gjorde igår innan vi tittade på inside man!

Nu sitter vi och äter lasagne som jag lagat "housewife Ned" och snart ska vi kolla på den nya filmen 127 hours! Denna helg tog jag det allt lungt, men nästa helg har jag galet härliga planer som absolut inte kommer innehålla mys, tatah!
Jag och min lilla Ash på bus i märsta!


Dagens


Monday

Usch idag är helt fel dag att jobba. Idag är en sådan dag då Ned inte vill sätta sin fot utanför huset, men you got to do what you got to do! Vad hände dessutom med solen och inge snö? Sitter här i värmen och äter, men om tio minuter måste jag bege mig ut i kylan för att sedan jobba!


Igår var jag i alla fall ledig vilket var super skönt fick jag sitta i min soffa med filt och pyjamas på. Sedan kom Micho över och underhöll mig. Vi två har verkligen sjuk humor! Mot kvällen skypade jag med Lucy och Clem och Clem hade jag inte snackat med på månader så det var kul att snacka med tjejerna då jag saknar dem jätte mycket. Vill verkligen hälsa på dem en weekend, men sen vi ska åka utomlands i sommar vet jag inte ritktigt hur jag ska få till det, men vi får väl se.

Min kväll slutade iallafall i mr pojkväns famn som sov medan jag titta på gossip och helvete vilket drama det är på gång nu. Den serien gör mig även deppig då jag verkligen skulle vilja ha deras kläder, väskor för att inte glömma väder! Nu vill jag ha sol och värme, tatah!Hur kan jag inte sakna detta?Saturday

Var hälsad min lediga helg!
Jobbade sista passet igår och nu är jag ledig i helgen wiho! Rea perioden är ju i full fart så det är mycket att göra på jobbet, men även om vi sliter som djur är det faktiskt riktkigt kul under dessa stressiga perioder!

Idag ska vi samlas ett gäng hemma hos Karin och Julle och planera lite inför en semester som vi alla snackat lite om. Aram och Patrik är på gång och vi har ett resemål som vi alla vill åka till så nu får vi se med biljetter och ledighet. Vart får ni veta senare mina vänner!
Karin har dessutom lagat tacos till alla så god mat, planering och sedan har vi vin och spel på listan!
Ha en bra lördag, tatah!
DagensTuesday

Gott nytt år! Detta år ska vi allt göra till vårt år mina vänner!
Vilken kanon nyårsafton jag haft och helgen som vart detsamma. Nu är det back to work som gäller, men jag klagar inte har verkligen fått njuta ordentligt!

På nyårsafton blev det attans mycket stress på dagen då jag och mr pojkvän råkade försova oss till att börja med, men efter många stressiga timmar var vi redo att åka och äta på Texas som verkligen rekommenderas!
Efter god mat drog vi hem till oss där vi festade till morgonen och trotts kaoset vart denna fest galet bra!

Dagen efter var vi alla hungriga och bakfulla så det blev pizza och då vill jag passa på att varna er för en pizzeria i luthagen som levererade sin pizza till oss alla tre timmar sent och då fick vi till och med fel pizzor!
Så hungriga som vi alla var åt vi dem fel levererade pizzorna och kollade på den nya saw filmen tills vi lyckades somna vid 4,5 på morgonen!

Sedan har vi alla inte gjort så mycket mer än att umgås hemma hos oss och spelat sällskapspel, filmmys för att inte glömma när Karin fick för sig att köra leken "vad hade du gjort om.." till sju på morgonen!
Nu sitter jag här och ska inviga mitt nya sims spel medan jag väntar på Karin, tatah!


Nyår 2011:
Hjärtat & LindDinner at Texas

'

NedJag & fruganÄlsklingenGrab´sNu börjar vi alla komma igång!GirlsenParty!12 slaget!Fler gästerHär börjar vi nog alla bli dragna..Sista bilden innan jag & Lind deckade!KorshiaSlutet gott, allting gott!

RSS 2.0