Monday

Ny vecka med en otroligt seg start för min del!
Nu när jag är ledig innan jag förhoppningsvis snart börjar jobba blir jag lätt rastlös, men alla påminner mig gång på gång hur jag ska passa på att njuta av denna ledighet!
Dags att börja göra sådant som jag annars inte kommer hinna med i guess!

Idag vaknade jag av världens oväder ute. Det regnade sjukt mycket så man kunde lätt passa på att ta en dusch ute idag ifall man inte hann det på morgonen, galet med andra ord!
Linda kom iallafall på morgonen och under tiden vi käckade frukost så blev det soligt och till slut satt vi båda och solade ute. Saiko väder, men klagar absolut inte hellre regn och sol än ingen sol alls dock saiko väder!

Så idag blev det sol, skitsnack på ballen, spagetti och Jersey shore som äntligen är tillbaka!
Som sagt har man fortfarande inte sett Jersey shore som jag har väldigt svårt för att tro, men om nu fallet är så gå och se den omedelbart!
Dags att mysa med mr pojkvän innan det är dags för natti natt!

Fått lite nya bilder från sista utekvällen i London enjoy:




Km girls



Cheers!



CNL



I gotta feeling..


Sunday

What a weekend!
Helgen har vart kanon och idag slösar jag min söndag med att städa, tvätta och mysa med mr pojkvän och snart Karin & julio.
I fredags vart det utgång med Katta och tilde, förfest här och sedan bj där vi bland annat hängde med Eilia och märsta grabbsen hela kvällen. Lyckad kväll!

På lördagen passade jag och mr pojkvän på att fira vår 3 års dag som egentligen skulle ha firats 1 juni, men då var ju jag i London så vi bestämde att ta igen den dagen när jag flyttat hem vilket vi gjorde igår!
Shopping och restaurang på dagen och mot kvällen drog vi och såg eclipse som var sjukt bra!
Imorse väckte han mig med frukost på sängen och även fast vi vart ihop nu så länge kan det ibland kännas som igår då vi knappt vågade ringa varandra. Tiden går verkligen snabbt mina vänner!

Jag minns när jag fyllde 18 år gammal och bjöd mr pojvkän till min födelsedag så han kunde träffa mina päron då vi hade setts ettag och det kändes som ett bra tillfälle. Den dagen sa han innan han drog från min fest att han älskade mig för första gången. Snart fyller jag 21 år gammal och då hände detta alltså för över 3 år sedan?! My oh my!

Bilder från i fredags:




Snygg Kat



Redbull anyone?



Cheers m8!



Hett



Frugan & jag



Slutet gott, allting gott!


Dagens



Friday

It´s finally friday!
Hade jag vart i London hade jag antagligen jobbat på KM och förberet en härlig utgång efter jobbet med girlsen, men sedan jag kom hem har jag verkligen tagit det lungt. Vilket har vart mer än skönt däremot börjar det bli dags för mig att inte lata mig allt för mycket bara för att jag är i Sverige och speciellt inte nu här jag har min lilla semester!

Om det just blir utgång ikväll vet jag inte, men tills nu har jag haft en riktig "jag" morgon som innehöll noppa ögonbrynen, fixa naglarna och sola solarium som jag väntar på att göra med Ami som är på väg hit!
Ska även passa på att packa upp det sista som jag vart så lat och inte gjort än. Vår lägenhet ser galen ut då jag vart för lat att städa och packa, men det förtjänar jag att vara efter min flytt hem dock har det kanske bara kanske gått en aning för långt.

Nu ska det tas lungt med Ami tills jag och tjejerna planerar lite för ikväll, tatah!





Thursday

Våghals? Ja tack!
Idag var det sanningens ögonblick när jag satt hos frissan!
Skulle jag äntligen våga klippa page som jag nu velat göra i två år, men fegat som en fis varje gång. Min frisör var t.om. lite nervös då jag nu äntligen fått långt hår och dessutom var det friskt, men för att låta lite överdriven; vågar man chansa så vågar man lyckas!

Långt hår får jag skaffa till våren för nu har jag gjort det! Say hello to a la bob beckham!
Jag är mer än nöjd dock väldigt ovan då jag inte haft så här kort sen barn vad jag kan minnas. Som sagt ibland får man våga och det är hår vi snackar om som växer!

Efter frissan kom mr pojvkän och hämtade mig och vi drog hem för att mysa framför bröllopsduellen som jag länge velat se. Mysig film!
Sedan myspys med mr pojvkän och nu har tjockisen somnat i min famn. Ibland finns det inget bättre än att sova i sin säng med sin nalle som i mitt fall är fluffrumpan!
Minns hur jag kunde sakna tillbaka till detta när jag var i London och nu äntligen är jag home where i belong, tatah & natti natt!


Bilder på nya pagen kommer, men tills dess får ni nöja er med min blonda "page" som jag redan då ville klippa, men istället satt upp håret så det såg ut som page:



Dagens



Wednesday

Guten tag!
Saiko vädret fortsätter, men det är åtminstone sol ute idag så jag är nöjd. Idag kom Micho över som jag saknat och vi fick ta igen lite tid samt planera lite roliga projekt som vi har planerat nu till hösten!
Denna höst vill jag absolut inte sittta still då jag planerat att jag ska hinna med ett par mål som jag nu satt upp!
Som sagt back to business!

Väntar nu på att mr pojkvän ska komma hem från jobbet då vi ska dra och handla mat och laga lite gott!
Hur sjukt är det inte att jag saknat att handla och laga mat? Små saker uppskattar man verkligen när man är utan dem!
Jag har nu äntligen bokat tid hos min frisör för det är verkligen dags att byta look och klippa mitt hår! Så imorgon är det dags och ska jag nu äntligen våga köra en beckham och ritchie som jag länge velat klippa, men fegat varje gång när det kommit till kritan?


Vad ska Ned komma hem med imorgon?!


It´s time for work & school





Nelly lyckas alltid sno mina pengar och speciellt nu när alla höstnyheter är på plats! Ovan har jag stylat en perfekt höst outfit! Varför inte testa göra din egen "back to School/back to work outfit" och delta i en tävling där man kan vinna 3000 kr att shoppa för hos Nelly! 

In på: http://nelly.blogg.se/2010/august/nellys-stora-back-to-school-work-best-outfi.html


Tuesday

För en vecka sedan flyttade jag hem från mitt andra hem London..
Nu vill nog alla mina vänner där veta om jag saknar tillbaka och svaret är självklart dock är jag inte klar med Sverige och är nöjd med att vara hemma även om jag en dag kanske flyttar tillbaka till London. Bara Gud vet vad framtiden har att erbjuda Ned!

Nu sitter jag i alla fall hemma med mr pojkvän och snart ska vi sätta på någon film och mysa hos Karin och dem med Shabbe och Sonia. Har inte riktigt blivit tid för det så ska bli skönt att få softa i soffan med ingen mindre än fluffrumpa och grannarna.
Idag har jag sprungit en massor på stan och arlanda sedan 11 imorse och fått lite ärenden gjorda. Sedan kom mamma och hämtade mig och vi drog till mormor på middag!
Ibland finns det inget bättre än familjen som jag dessutom saknat så!

Miss my second home & life..




När jag hade tjejerna på besök och även mina sista dagar i uk



Libanesisk som vi kommer minnas livet utan



Frukost och en galen shopping dag



Dag 2 och ännu mer shopping



Jag & söt Ang



At starbucks



Sist, men inte minst enjoy beautiful London!


Sunday

Vilken helg och måste passa på att säga det igen: borta bra, men hemma bäst!
I fredags blev det förfest med tjejerna hos oss och lite spring över till Karin och dem där grabbarna samlats för fifa grabb kväll som vi såklart störde!
Utgången struntade vi i då det kanske blev en aning för spårad kväll, men det var kul så länge det varade!

Igår blev det bio med Karin & co, Aram & Sonia och jag fick äntligen se inception som rekommenderas starkt för att inte glömma hetingarna Joseph Gordon och Tom Hardy som är med i filmen yummi!

Idag blev det middag hos mamma och pappa med mr pojkvän och nu sitter jag hemma med mr pojkvän och Katta! Just like old times och som sagt detta har jag verkligen saknat och tider som dessa ska man allt ta vara på speciellt nu när jag har en lite "semester" tills jag börjar jobba och plugga för nu är det back to business my friends, tatah!





Ash



Tild



Sasha



Ned



Peace brotha



Lägg märke till baby mat burken som ist innehåller vodka! Bara Ash som lyckas..



Visst ser det inte längre ut som en grabb kväll inte!


Dagens



Friday

Det är fredag och självklart ska jag ut och inviga min ankomst med tjejerna ikväll!
Sedan jag kom har jag hunnit med stan, filmmys med Karin, Julle och Shabbe, Kebab och en lite utgång med Sam, men ikväll kör vi all in!

Det känns väldigt skönt att vara hemma, men visst saknar man oxfords galna gator, polis sirener 24/7, stressen i tuberna och KM. Däremot försvinner inte London och nu har jag lite framtida planer som jag måste ta tag i här i Sverige, men jag är långt ifrån klar med mitt resande!

Dags att duscha, fixa sig och börja prata med Arshi & Tilde, tatah!





Dagens



Wednesday

Home sweet home!
Efter mer än 4 månader sitter jag nu i min soffa efter att ha sovit i min och mr pojkväns säng och ätit god persisk mat och jag kan inte vara lyckligare!
Allt känns väldigt skumt och nytt, men på ett väldigt bra sätt!

Idag ska jag packa upp vilket kommer ta väldigt lång tid, hinna träffa lite vänner och fixa mig då jag ska till sthlm för ett möte!
Nu är det bara att få lite saker på plats och sedan ta Sverige med storm!

Här kommer bilder från sista utekvällen med Km girlsen, tatah!:




Heting Carla



Ned



Party



Ladies



Jalouse



Jag & Lynda



Slutet gott, allting gott!


Sunday

Nu är det endast två dagar kvar tills jag lämnar mitt älskade UK & London för att flytta hem till saknade Sverige!
Bloggen får ta en härlig semester då jag nu vill spendera mina sista dagar med Ami, Jordi & mr pojkvän som är här och njuter av London innan vi alla åker hem igen!
Hörs på onsdag och då blir det back to Sweden, tatah!




Thursday

Galet hur tiden gått så snabbt!
Imorgon är alltså min sista dag på Karen millen?! Jag kunde verkligen inte valt en bättre dag mina vänner. Säg hej till min sista jobb dag som hamnat på fredag den 13:de!
Lite nervös är jag, men får väl hoppas på all tur i världen helt enkelt.

Det är verkligen jätte blandade känslor just nu då jag verkligen längtar hem till alla som jag inte sett på över 4 månader, men samtidigt kommer det bli svårt att lämna allt och alla här!
Idag fick jag säga hejdå till en del kollegor och visst var det lite tråkig stämning då alla vet att jag lämnar KM imorgon.
Däremot har jag skapat underbart härliga vänner som jag lungt kommer hälsa på i London igen, men som sagt jag hatar att ta farväl av folk! Är verkligen sämst på det!

Imorgon blir det i alla fall jobb till 5 och efter det fika med Bee som slutat jobba på KM som jag verkligen saknat och vill ta farväl av. Sedan mot kvällen kör jag min näst sista utgång! Sista är kanske att ta i då det låter som att jag ska dö, men sista for now sen får vi se vad framtiden har att erbjuda!

Dags att sova ut nu för att göra det bästa av imorgon även om jag säkert kommer stå och gråta som en kärring och det blir ju inte heller bättre av att jag har mens! Natti natt & tatah!





Heta Carla



Kocken själv!



Jag & wifey



Tjockis jag äter!



NC



Raggar style



haha whut?



Dinner time!



Mummms!


Tuesday

What a rainy London day!
Idag har det vart rena duschen ute, men inte ska jag klaga för att vara London har det inte regnat mycket under tiden jag bott här så jag är mer än nöjd!
Slutade dessutom jobbet tidigt idag så passade på att ta mig en lite shopping runda som nu kanske bara kanske börjar bli en dålig vana! Kan inte sluta shoppa eller snarare vill inte sluta!

Passade även på att ta mig en runda på Londons lite finare gator där man verkligen kan drömma sig bort!
Låtsas att man är Blair i gossip girl eller varför inte a la britt style Cheryl Cole!
Balenciaga, Chanel, Mulberry, Dior, Miu Miu, Marc jacobs!
Där stod man som ett dreglande fån och låtsades att man hade råd och lite roligt var det då dem öppnade dörren och gav en härlig vip runda!

Nej det blev inte riktigt shopping där inte, men älskade Marc jacobs fick komma med hem! Det fick bli en ring och nyckelring från hans Marc by Marc jacobs!

Har nu tagit en dusch och måste snabbt fixa mig då jag ska dra ner på stan igen för att möta upp Carla och sedan är vi bjudna hem till Anastasia som nu flyttat till penthouse! 
Mat och vin precis vad jag behöver efter en dag på jobbet och shopping, tatah!





Min lime färgade Karen millen bikini som vill användas på en härlig strand snarast!



Nyckelring och på ringer står det på latin Nemo nisi mors som står för: Nothing except death will do us part!


Monday

Jag längtar till fredag.. varför får ni veta då, men jag kan inte sluta längta!
Idag är jag ledig och sedan jag vaknat har jag tvättat, städat och packat en del. Hur jag ska få hem allt kommer bli väldigt roligt att se, men tur för mig att mr pojkvän kommer och hjälper mig annars hade jag stått där med fingret i näsan utan mina växor!

Igår efter jobbet böjd Carla oss tjejer på middag då hon ville styra upp en lite "hejdå middag" till mig nu till innan jag drar.
Carla har härligaste utskiten då hon bor på 12: våningen och jag kunde låta bli att ge mig själv extra beröm när jag stod där och såg ut över hela london. Ned har bott i London!

Idag är det soligt ut dock blåser det så inte direkt någon sol dag, men tänkte ta mig en liten runda på stan och hälsa på Angela som nu jobbar på Zara. Minns ni hur jag förr hatade att shoppa själv? Nu börjar jag verkligen gilla det!
Nej dags att passa på att njuta av vädret, tatah!





My girls



A,N,A



Dålig bild, men vackert var det!



Wifey dukar upp

 


Long time ago she was a hippie walking around in Hyde Park

















Dagens



Friday

Party all night long vs myskväll med ansiktsmask och kokosolja? Partyt får vänta tills min sista helg för efter dagens pass på jobbet behöver jag verkligen vila fötter och min kropp!
Ja ni mina vänner nu är det inte alls långt kvar tills jag flyttar hem och nu kan jag sätta ett kryssa i min lilla "mål" bok!

På vägen hem från jobbet slog det mig hur stolt och glad jag är för att jag tagit mig så här långt och snart avslutar min resa som jag sedan jag var sju år velat göra!
Minns hur jag satt på bussen från örebro och ringde mamma och sa att jag bestämt mig för att dra till London!
Sedan den 25 juli var det 4 månader sedan jag var i Arlanda och lämnade Sverige. Tiden går verkligen snabbt, läskigt snabbt!

Snart är jag tillbaka i Arlanda, men denna gång med ett nöjt leende på läpparna!
Efter en lång skön dusch ska jag nu sova och sedan är det sovmorgon och jobb för min del, tatah!

Tams besök part 2:




Tre bakfulla troll i KFC



Primarks kaos



Shopping done!



Sa någon rond 2?



Ladies



Em, Ned, Tam



p..p..party



Slutet gott, allting gott även för vår rond 2!


Wednesday

Vilken natt! Vilken hemsk natt jag haft då det var världens bråk utanför mig nej usch vill inte ens skriva om det får hoppas att jag får lite mer sömn och lugn och ro inatt!
Välkommen till storstaden Ned!

Idag var det back to work vilket gick mycket bättre än väntat då jag var helt inställd på att det inte skulle gå bra då jag nu har världen hemlängtan!
Till exempel idag hade vi en iranie familj över som skulle bli stylade och helvete vad den familjen påminde om min saknade familj där hemma!
Nu är det inte långt kvar så det är bara att njuta även om min saknad äter upp mig!

Ska väldigt snart ta och sussa då jag jobbar 8 på morgonen imorgon, men som tur slutar jag tidigt så tänkt shoppa lite presenter hem efter jobbet för som sagt nu är det endast dagar kvar, tatah!

Tams resa:





Tam har landat och det har även första utekvällen!



KM tjejerna kom alla ut för att styra upp en hejdå utgång!



KM



vip



Girlsen och hm.. här börja vi få en aning för mkt sprit i oss



Slutet gott, allting gott för denna galna kväll som slutade på soho, fyllekäck och två alldeles för fulla tjejer i min säng!

Fortsättning följer..


Tuesday

Nu är min Tam på väg hem till älskade Sverige buhu!
Från den ljusa sidan kommer detta dock gynna bloggen!
Vilken vecka vi tjejer har haft när Tam vart här! Vet inte ens vart jag ska börja?

Är så jävla nöjd för nu är jag mer än redo för att åka hem för som sagt har vi verkligen hunnit gå loss här i London!
Nu ligger jag i sängen såklart är jag förkyld igen och trött som en kossa!
Imorgon är det back to work och nu får jag hoppas mina sista veckor rinner iväg som en utpressad fis för nu vill Ned till sitt home sweet home!

Imorgon inviger jag och berättar om min galna vecka med Tam & Angela, men tills dess tatah!




RSS 2.0