Saturday

Happy halloween!
Jag är lite av ett freak när det kommer till halloween, jul och ja högtider över huvud taget. Vi i Sverige är ju heller inte så duktiga på att fira det, men ikväll ska iallafall jag och Tam fira halloween och klä ut oss!
Vi skulle egentligen vara ett par tjejer, men svininfluensan part two verkar vara i luften för nu ligger resten av tjejerna hemma med feber, men jag och tamara ska festa åt er alla!

Hade inte tam väckt mig imorse skulle jag nog sovit till fyra, men efter ettag kom jag upp. Drog ner på stan och köpte det sista som behövdes för min outfit för kvällen och nu ska jag börja fixa mig medan tamara är på väg.
Får passa på att önska er alla en läskig halloween, tatah!

Kan ni gissa vad jag ska vara utklädd till ikväll?


Dagens


Friday

Morning!
Jag och tam hade en riktig tjej kväll igår och skönt att vara ledig från skolan nu i några dagar. Skulle egentligen åka till Uppsala, men har en tenta on way och måste plugga då jag får mer gjort här än där.
Missar katts halloween fest, men jag och tam lär styra upp något här!

Ska snart upp och laga mat, plugga och städa huset. Sedan mot kvällen blir det bio då tam bokade in oss på Michael Jacksons film This is it!
Har hört att den ska vara riktigt bra så håller verkligen tummar och tår för det!
Dags för housewife och student pluggande tills kvällen, tatah!

N is for never stop the party:



Fin och lugn start

Tnt

Dj Ned!

Tam in action

Kvällens look

Ned & Tam

Tob & Ned

My red little stage

På andra förfesten med vovve

Ned & Sinko

På väg till Ritz

Tobey and i do the salsa

At Ritz

Tam is on fire

Jag & Tobey fann kvällens kvinna

Tam & Tobey

haha whut?

Efter en galen kväll slutade vi alla med glas i vatten!

Slutet gott, allting gott!


Celebrities goes halloween

Mariah Carey & Nick Cannon



Lauren Bosworth



Heidi Montag & Spencer Pratt



Kim Kardashian & Lance Bass



Christina Aguilera & Jordan Bratman



Paris Hilton & Chriss Angel



Heidi Klum & Seal


Thursday

Vilken kväll och vilken bakis dag!
Mina hemska bakis dagar är över som ni minns från förr, men idag vaknade jag med värk i hela kroppen då min ena fot hade låst så jag haltade runt som ett fån i skolan och jag är riktigt seg och snurrig.
Igår kväll förfestade jag och Tam med tobbe sedan drog vi och mötte upp Sinco och Karin på en annan förfest.
Dem drog vidare till strömpis och vi invigde Ritz och det stället var lätt bästa stället i Öret och bland dem finaste inredningen jag sett!

Vaknade helt förstörd imorse och väckte Tam så vi kunde gå till inte en inte så givande föreläsning.
Har gjort taco och nu sitter jag och tam en aning förstörda och tävlar om vem som kan rapa mest.
Skulle egentligen åka hem till Uppsala och joina kattas halloween fest, men har snart en tenta och Tamara blir kvar så vi tjejer tänkte styra upp något här istället.
Ska börja plugga lite sedan mys på film för vår del, tatah!


Wednesday

Även kallad kära lillördag!
Det har blivit väldigt mycket fest på sistone kan jag medge, men det hör liksom till universitets livet.
Man flyttar själv, lär känna nya vänner, pluggar och festar!
Studentlivet är inte mycket mer än så, men jag klagar absolut inte!
Hade föreläsning idag som gick bra då ämnet är väldigt flummigt och efter drog jag ner på stan med fia & sinko.
Var meningen att jag bara skulle köpa något till halloween, men kom såklart hem med en klänning som jag ska ha ikväll och en vinterjacka.

Det är inte lätt att gå till stan utan att falla för alla kläder, men vinterjacka "behövdes" och klänning för ikväll är väl inte så illa? Jag är i förnekelsefasen och trivs attans bra där!
Nej ska vila lite sedan sätta igång och fixa mig och dra till Tam där det är förfest och sedan ska vi möta upp en del från klassen och dra till Ritz ett jätte fint ställa som har premier!


På Ritz ska det skakas ikväll!


Dagens


Tuesday night

Jag måste faktiskt ge mig själv en stor applåd!
Från att mått skit igår över saknaden hem till att jag idag inte alls mått dåligt på samma sätt. Visst känns det fortfarande jobbigt och man saknar verkligen sambo livet och alla nära och kära, men den viktigaste relationen man ska jobba på är inte den mellan en och ens partner eller den med vännerna utan den man har med sig själv. Dem andra är minst lika viktiga, men nyckeln till allt är att ha en bra relation med sig själv.

Jag har alltid haft någon där. Min bästa vän är min granne och även i min och mr pojkväns lägenhet är våra grannar våra bästa vänner. Mina vänner har alltid funnits nära och sedan har jag levt sambo livet i 2 år så att bara ställa om har vart en tuff utmaning.

Planerat med tjejerna för imorgon iallafall och nu ska jag träna lite och sedan ta ett långt skönt bad, gossip girl och om jag vid det laget är trött sova då jag har lektion tidigt imorgon och efter det blir det shopping på stan med sofia, tatah!




Tuesday

Var hälsad mycket bättre dag!
Igår var verkligen inte min dag mådde dåligt över att mr pojkvän åkt och vägrade sova ensam, men efter många men och om somnade jag och idag är en ny dag.
Hade ingen skola idag så riktigt skönt med sovmorgon och en dag då jag kan samla kraft efter igår.
Sofia kom över och idag har jag inte gjort så mycket mer än tagit det lungt.

Lagar mat nu och ska snart sätta igång att plugga.
Imorgon har jag och tjejerna gjort lite planera så ser fram emot imorgon och på tal om planer är det bara jag som glömt att halloween är nu i helgen?
Ringer runt som en tok för nu måste vi fastställa en plan, men ifall jag kommer hem till helgen eller firar den här i öret väntas att se!
Nej dags för att äta och inviga gossip girl kväll sedan på med nörd brillorna och rå pluggning hela vägen, tatah!

Bilder från i lördags, enjoy:



Gänget

Tam & Selm

Tam, jag & Irre

Lugn start

Jag & irena

Ladies

fiesta

nu börjar det spåra..

Födelsedagsbarnet, irre & jag

Tequila!

Tam & Selm is on!

restooorant

Slutet gott, allting gott!


Nostalgi


Monday

Idag är det måndagen och denna dag är precis som den brukar vara onödig och lång!
Hade föreläsning tidigit på morgonen och idag startar även den andra delkursen så dags att börja rå plugga igen vilken jag egentligen inte alls är taggad för och speciellt inte framöver.
Ja, mr pojkvän åkte för några timmar sedan och sen han åkte har jag suttit på samma plats i softan och gråtit som ett litet barn.
Jag borde egentligen sitta och plugga, städa och spendera tid med mig själv, men just nu känns det omöjligt.
Ser bara hur tomt det är och hur gärna jag vill packa väskan, hoppa av skolan och komma till min och mr pojkväns lägenhet där hemma i uppsala.

Önska kan man, men så funkar det inte riktigt. Gråta ut ska jag dock så tänker sitta här ettag till tills jag tar mig själv ordentligt i kragen, stänger av all by myself låten och lägger glassen i kylen.
Får ta en paus från gråtandet då jag måste plugga, men antar att ikväll när jag ska lägga mig och sängen kommer se sådär tom ut som den gör just nu får jag gråta ut igen.
Dags att ta fram min favorit film Bridget och beundra henne för just nu känner jag precis som min Bridget.
Nej usch idag vill jag gå i ide!

Sam min gudfar minns du när jag satt här och saknade mr pojkvän och sjöng denna högt:



Sunday

Vilken kväll det blev igår!
Fest hos Tamara där vi firade Alex och utgång på Frimis där Mange schmidt uppträdde och efter massa vodka och tequila klarade till och med jag av Mange så kvällen blev jätte bra trotts Frimis val av artist.
Mr pojkvän hämtade oss, fylle mat på max och allt kändes som hemma. Däremot åker mr pojkvän tillbaka imorgon och skolans andra delkurs startar så antar att det bara är att bita ihop och go back to business.

Idag var jag och mr pojkvän och åt på olearys och såg på united matchen.
Kom hem och lagade mat och fick i oss ännu en god måltid och kollade på ghost of girlfriends past som var ganska bra, men kanske lite för fantasi för min del, men ett bra filmval!
Är ganska nere då jag vet att mr pojkvän åker snart, men nu får jag åtminstone vara glad för att han fortfarande är här så natti natt!


Jag vid slottet


Älskade fluffrumpa


Saturday

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!
Lagat spagetti och ska avsluta from gs to gents med mr pojkvän. Var riktigt skönt att få gå upp sent idag då jag verkligen inte fått någon sömn dem senaste dagarna. Ska ta det lungt nu och mysa sedan ska jag börja fixa mig och invinga Alex födelsedags fest hos Tam.
På lördagar borde man slippa blogga då det är en dag man allt ska passa på att njuta av så ha en bra lördag, tatah!




Dagens


Friday

Att jag ibland har drabbats av mer otur än normalt är inte en nyhet och idag var den där käre oturen och hälsade på igen.
Vårt arbete som vi hade suttit med i flera dagar visade sig vara meninglöst då vi opponerat på fel grupp.
Läraren hade flyttat på vår grupp och lagt upp det på nättet två dagar innan som vi i gruppen såklart missade.
Så nu är det bara att läsa ett nytt pm och ha ett nytt seminarium möte.
Tur att läraren gav oss en chans då hon egentligen kunde sagt nej, men kanske inte det mest skojigaste att behöva opponera på nytt och nu under helgen också då det ska vara klart till måndag.

Shit happens, men nu är jag hemma med mr pojkvän och myser sett dem senaste avsnitten av how i met your mother och two and a half men och nu är det dags att kolla på from gs to gents.
Är helt slut efter dagens shopping runda med Tam, Irena och mr pojkvän. Däremot lunchade vi på godaste resturangen som jag måste tillbaka till så det var så värt det.
Tjejerna lyckades allt tjata med mig till Alexs födelsedag så imorgon bli det b-day fiesta. Ha en bra fredag, tatah!




Thursday night

Så var kära helgen äntligen tillbaka!
Imorgon har vi vårt första seminarium vilket känns en aning nervöst, men att prata inför en grupp har alltid vart min grej, men att jag däremot inte känner denna grupp än är en annan femma, men får hoppas på det bästa.
Känns jätte skönt att ha mr pojkvän här och imorgon efter skolan ska vi och Tam dra till centrum och shoppa lite. Borde egentligen låta bli att shoppa denna månad, men något förtjänar jag efter allt pluggande och det besked jag fick idag.
Skolan kommer gå så mycket bättre nu för min del!
Nej om jag ska kunna orka med imorgon och få lite sömn får jag nöja mig med detta ruttna och korta inlägg, men till helgen ska jag allt uppdatera  så tills dess, tatah!




Thursday

Back in Ö-town.
Vill egentligen bara åka hem igen, men nu är jag och tjejerna inställda på att vi ska fixa skolan för motivation är verkligen nyckeln till allt. Ni som pluggar på universitet lär också känna den där känslan varje dag, ja jag talar om ångest. Hur man saknar till lite plugg som man hade när man var yngre och då man inte kände att man kämpade för sin framtid för just nu är det verkligen så.
Hur underbar är inte tanken att vara klar utbildad i 23 års åldern? Däremot är det svårt att se det så ibland.
Nu ska jag däremot inte klaga då jag har mr pojkvän här i slutet av veckan hos mig och även tam & soffi och co. Drog hem till Tam en snabbis med sofia när jag kom fram då vi tjejer inte setts på några dagar och så planerade vi lite skoj inför veckan och helgen som behövs när man pluggar.
Alex en tjej i vår pararellklass  fyller dessutom år nu i helgen, men får se om jag orkar festa.
Nej nu ska jag gå och lägga mig bredvid mr pojkvän sedan är det plugget som gäller imorgon.

Dagens


Tuesday

Snart är det dags att säga hejdå saknade lägenhet och alla nära och kära i Uppsala och istället hej studentliv!
Dock kan jag inte klaga denna gång då mr pojkvän kommer med mig hem ända till helgen så det känns mer än bra, men som sagt hatar att lämna och ta farväl har aldrig vart min grej det där.
Ännu en gång är jag vaken sent, men nu när jag kommer till Öret får det bli ändring med det där.
Idag var jag och fikade med Linda och hade det jätte trevligt då vädret heller inte var så illa som det var nu dem senaste dagarna.
Sedan kom jag hem och umgicks med familjen tills Sandra kom. Planerade lite inför lite resor och annat så lite motivation har man ändå och fick hem en klänning från stan dessutom efter allt slit med PM:et så jag är nöjd.
Nej nu blir det natti natt för min och mr pojkväns del och imorgon blir det spring och språng innan vi ger oss av till Öret, tatah!


Tuesday morning

Godmorgon efter att ha vart vaken sen 9.30 ska jag äntligen få sova för nu är de stora PM:et på tio sidor klart och skickat!
Vill nästan ställa mig på alla fyra ute i balkongen och sjunga freedom. 
Igår blev det mys hemma med mr pojkvän och maraton av from gs to gents har ni missat den serien rekommenderar jag den starkt!
Jag och mr pojkvän är riktiga natt människor, men igår när kl. var 3.30 och vi forfarande inte var trötta kände vi att det var illa. Efter x antal försök somnade vi kl. 5 så ni kan tänka er hur min hjärna känner sig nu.
Nej orkar varken tänka eller göra planer för dagen utan ska sova någon timme nu sedan får jag påbörja min nya dag, men var bara tvugen att dela med mig av min härliga nyhet att PM:et är klart, natti natt!

My huns b-day!

Kvällens look
jag och gudfar
Födelsedagsbarnet fixar sig för fullt!
Spanish party
Snyggingar
Trapp 1
Trapp 2
Dansgolvet
Jag och hjärtat
Kvällen slutade på BJ och slutet gott, allting gott!

Dagens


Sunday

Tar ett djupt andetag och passar på att innse att helgen nu är över!
En mysigt helg blev det, men denna vecka kommer bli allt ifrån mysig då vårt tio sidors arbete ska vara klart tisdag, har seminarium på torsdag och om tre veckor tittar även en tenta fram yoho for that.

Har inte gjort så mycket än att vart med mr pojkvän innan han drog till jobbet och sedan vart med ami.
Även inatt jobbar mr pojkvän natt, men kl sju kommer han och hämtar mig så vi kan sova några timmar ihop sedan är han ledig.
Som vanligt är jag över pigg och skulle kunna måla om mona lisa, men får unna mig en gossip girl kväll tills jag somnar om jag nu gör det tidigare än 3.

En sak som jag däremot ser fram emot är att jag tror Johan Falk filmerna har kommit och för er som missat dem spring och hyr omedelbart!
Karin och Julio hyrde dem första två filmerna då dem släpps två och två varje vecka för två veckor sedan och sedan dess har vi vart fast vid filmerna.
Var själv väldigt skeptisk till en början att jag skulle finna filmerna bra då t.ex. beck filmerna inte riktigt är i min smak, men detta gjorde vi bra Sverige då svenska filmer annars går att diskutera. 
Förra veckan såg vi dem andra två och nu är det dem sista filmerna som jag hoppas kom ut nu i helgen så ifall vi kan blir det noh film kväll imorgon.
Nej dags för Gossip och en ännu sömnlös kväll, tatah!



Filmtips: Johan Falk


Jag i ett nötskal

Talanger:
Dem talanger jag känner att jag kan skryta om är att:
Jag kan sjunga
Jag kan dansa
Jag har lätt att få andra att skratta (både med och åt)
Jag slutar aldrig att prata om inte det önskas
Jag älskar att stå framför kameran
Jag är väldigt duktig på att berätta saker t.ex. berättelser då jag även skriver en del!

Bästa sidor:
Är en bra berättare, men även lyssnare
En bra övertalare
Väldigt kramgo
Lätt att prata med
Har lätt att få människor på bra humör
Rolig

Sämsta sidor:
Trög tills jag kommer igång
Dåligt lokalsinne
Dålig kondition
Alldeles för pigg om nätterna
Analyserar alldeles för mycket kring onödigt ting
Dålig tidsuppfattning


Saturday

Vilken kväll det blev igår! 
Sandras syster hade styrt upp en överraskningsfest till hennes 20 års dag igår och hon hade ingen aning om att jag inte ens kommit hem från Öret så det var verkligen kul att komma dit då hon dagen innan var ganska nere att jag inte kommit hem. 
I torsdags kväll kom jag hem till Uppsala och då hade two and a half men mys med mr pojkvän. Vi är ju absolut inte vana vid att vara ifrån varann, men nu när vi ses efter ettag känns det bättre än någonsin!

Igår iallafall drog jag med mig Sam till Sandra och hennes släktingar vet verkligen hur man styr upp en festen. Det blev en massa salsa dans och alkohol och kvällen slutade på BJ. Sedan kom jag hem och överraskade mr pojkvän som kom hem från jobbet sju på morgonen och inte hade en aning om att jag sov hemma hos oss.
Börjar få grepp om det här med att sova ensam då ja förr inte kunde sova själv i en tomt hus, men nu börjar lilla Ned växa ifrån det.

Idag skulle vi egentligen fira min mamma som också fyller år och dra på restaurang, men sen vädret är så grått spar vi middagen till imorgon och tar det lugnt idag. Det blir en lugn mys lördag för min del, tatah! 

Bilderna från Tams fest:


Snygg Fia

Jag och Tams roliga skor

jag och sötnos

cheers!

haha whut?

gänget!

snyggingar

jag & Tam

on way to party..

Slutet gott allting gott


Dagens


Friday

Var hälsad helgen!
Vilken kväll vi hade i onsdags. Kvällen började i Tamaras nya lägenhet där vi var ett gäng tjejer och hemmafesten var mer än lyckad. Resten av kvällen spenderades på Strömpis som var fullpackat vilket kunde vara en aning jobbigt, men vi hade det fiesta!
Däremot kommer jag alltid att undra hur en del killar inte förstår att man vill bli lämnad ifred. Ska det verkligen vara så svårt att kunna gå ut med sina tjejkompisar utan att en massa killar kommer fram och flörtar konstant? 
Dryga killar som inte förstår att man är ute och spenderar sin kväll med sina vänner och inte ute efter ragg borde bojkottas!
Vaknade upp på morgonen av Tams goda frukost mackor och sedan drog jag hem, men mer kan jag inte skriva utan ni får hålla er tills nästa inlägg och även bilderna är då på gång från onsdags kväll, tatah!
 


Wednesday

Med andra ord lillördag!
Jag och Tam vägrade verkligen gå upp imorse, men efter ett par alldeles för många snoozeningar var vi uppe och på väg till skolan. Pm mötet gick bra då vi nu vet exakt vad i ska förbättra och ha med så nu denna vecka framöver blir det bara att ge järnet på plugg fronten.

Efter skolan drog jag och Sofia och solade vilket verkligen passar perfekt nu när det är svin kallt ute.
Nu vill jag verkligen åka utomlands kan ni se det framför er palmer, 40 grader, lättklätt, stränder, hav, pool, utomlands fest liv? Dream on!
Det är bara att acceptera kalla fest nätter, regn och snö väder, kalla morgnar när man står där och hackar tänder medan man väntar på bussen. Hello not so good life!

Nej blev helt frusen av tanken ska sova lite, hoppa in och ta en skön varm dusch och sedan är det Tamaras inflytningsfest ikväll, tatah!
 


Nu får vi ta det en aning lugnare denna kväll!


Tuesday

Äntligen är pm:ets del ett fixad och man kan lämna den huvudvärken det tills det stora arbetet startar igång!
Hade föreläsning idag och trodde på riktigt att jag skulle somna. Läraren gick helt enkelt inte att förstå och efter
halva lektionen drog mer än halva klassen då man inte alls lärde sig något. Hemskt var det!

Drog och handlade med Tam på Willys och sedan dess har vi haft en mys kväll här hemma hos mig.
Imorgon är det lill-lördag och då är det andra bullar än plugg mina vänner!
Nej nu ska jag och Tam inviga vår sex and the city kväll, tatah!  

Sandra skickade lite "roliga" bilder från när hon var här sist och dem bjuder vi på:


Stor shopping på Willys

Som jag nämnde innan bjuder vi på oss denna dag..

Say whut sam?


M is for more fun with Ned!



Utanför Frimis

Den självklara tequilan

och dem mindre charmiga poserna..

fiesta

more fiesta

Slutet gott, allting gott!


Dagens


Style copycat

Ja, jag som många andra är i förnekelsefas nu till innan hösten.
Där går man runt i alldeles för tunna och somriga kläder då man gång på gång intalar sig själv att sommaren fortfarande inte är över, men dessvärre börjar jag för varje gång jag sätter foten utanför huset innse hur nära den verkligen är.
För att trösta mig själv så nöjer jag mig med underbara höst trender och hoppas att det åtminsone ska få en lite piggare nu till hösten!



Mary-kate & Ashley Olsen



Taylor Momsen



Lindsay Lohan



Kate moss



Sienna Miller


Monday

Vilken kväll det vart dock långt ifrån en plugg kväll som egentligen var planerat!
Efter fråga Olle blev det inte alls mycket sömn då vi alla var extremt övertrötta och började istället flumma till 5 och under kvällen vaknade jag och sofia hela tiden av att vi drogs i täcket då vi sov med ett täcke.
Nej ingen sömn heller och frukost för några timmar sedan på mc.

Nu väntar jag på att tam ska fixa sig sedan ska vi möta upp toby, men tror jag drar hem och tar mig ett skönt bad istället.
Skönt att sova här igår då jag forfarande inte alls trvis med att sova ensam, men ska försöka vänja av mig så jag kan nästan tycka om att bo ensam då sällskapssjuka jag långt ifrån tycker om det.
Nej nu blir det stan om jag orkar sedan plugga och denna gång plugg på riktigt hos mig, Tatah!


Monday morning

Vilken kväll och den har bara börjat!
Satte mig på bussen till Tamara där jag möte Irena som också skulle med dit och det var tur annars hade jag med mitt härliga lokal sinne aldrig hittat!
Hennes lägenhet var jätte mysigt så här kommer det bli många mysiga nätter som denna.
Sofia var redan här och efter vår handling på Willys började vår galna natt!

Det spö regnade, jag hade två kasser i handen och vi alla var helt vilse!
I en timme gick vi runt och letade efter Tams lägenhet i spö regnet och ja efter en timme hittade vi stället, men synd att vi inte tog kort för den synen var långt ifrån snygg.

Blöta och trötta har vi sedan dess legat här och tjockat och inte gjort det vi skulle göra alltså plugga.
Som tur har vi dock gjort ganska mycket enskilt, men imorgon kommer det blir alltifrån det softa som vi haft idag.
Nej nu ska vi titta på  fråga olle och sedan blir det sovdags för oss, natti natt!



Sunday


Jag är jätte besviken på mig själv, men idag är det min första dag här i Örebro ensam då jag nu framöver kommer bo ensam och jag mår verkligen jätte dåligt.
Känner mig oerhört ensam och vill bara packa och åka hem till Mr pojkvän med första tåget.
Har ju alltid bott med mina föräldrar och på sedan har jag och Mr pojkvän bott ihop i mer än ett och ett halv år så just nu känns detta steg att bo ensam riktigt svårt.

Åkte från uppsala tidigt imorse och sedan dess jag har städat hela lägenheten då det såg ut som ursäkta ordvalet, men ett horhus.  
Nu är det iallafall städat och fint och efter en sorgsen dag ska jag nu ta bussen hem till Tamara som flyttat in i sin nya lägenhete under helgen så dags för invigning.
Ikväll lär bli ännu sorligare då jag ska sova ensam, men jag lär hinna blogga ett till inlägg oroa er inte, tatah!


Thursday

En dag kvar till helgen!
Är fortfarande hemma i Uppsala, men i helgen blir det hemgång som inte känns bra alls.
Sam har nämligen beslutat sig för att inte fortsätta skolan vilket betyder att jag nu ska få bo själv. För mig som är oerhört sällskaps beroende är detta en utmaning i sig, men det kommer gynna er läsare då det kommer bli mer bloggande än förr!

Är hemma hos föräldrarna med Ami och Micho och mot kvällen skulle jag och mr pojkvän egentligen ut och äta på restaurang, men Juilo och Karin har redan förberett med film mys så vet fortfarande inte riktigt kvällens planer, men passa på att njuta av ledighet och att vara hemma hos mig och mr pojkvän.

Igår blev det fika med Katta, Linda & Micho fick ju passa på att träffa alla, men har fortfarande inte hunnit träffa alla så imorgon kommer det bli ganska fullt upp.
Nej ska fortsätta min kväll och missa nu inte mammas pojkar ikväll, tatah! 



Tuesday

Vinter är verkligen på väg in, men jag tänker fortsätta förneka kylan och att vinter jackan snart måste plockas fram!
Nu skulle det verkligen inte sitta fel att få plugga utomlands i Miami, La eller varför inte plugga på Thailands strand istället för biblioteket? 
Minns förra året då jag och Mr pojkvän bodde i Manchester och vi hade hört att Manchester inte hade haft snö på tre år. Det var som poesi i våra öron då vi såg en vinter utan snö!
Vi slappt åtminstone snö och hemska svenska vindar förra året, men dessvärre kommer vi inte undan i år. 
Bara att börja leta efter vinterjacka och allt varmt till denna ruttna ovälkomna kyla!
Idag har jag vart hemma och sedan drog jag ner på stan med Ami och passade på att köpa godsaker från marknaden som kommer varje år med goda munkar, korvar och godis remmar.
Sedan drog Ami med hem till oss och lagade middag och nu sitter vi här spy mätta!
Som jag nämnt förr har äntligen how i met your mothers nya säsong kommit, men förra gången hann vi aldrig se på dem nya avsnitten, men nu har vi lagt popcorn i mikron, pyjamasen på och dags att äntligen välkomna hem min och mr pojkväns serie!

Dagens


Last day!

Tack för er som röstat och för er som missat idag är sista dagen så gå in och rösta: http://hills.mtv.se/pages/look-a-like


My holiday

Vilken perfekt helg!
Som ni sett har jag inte alls bloggat denna helg, men har knappt haft tid att besöka toan, men im back!

Friday: Tenta dagen var hälsad!
Kvällen innan var rena helvetet och denna natt gick det helt enkelt inte att varken sova eller plugga. Var alldelse för nervös, irriterad och pigg för att somna så fick endast två timmar sömn.
Tenta var sorligt nog lätt ifall jag hade pluggat tidigare och gjort bättre ifrån mig, men skönt att jag känner att nästa gång kommer det gå bra för denna gång gick det inte direkt så jag hade hoppats.
Sedan blev det shopping och lunch med Tamara och Sofia på stan där tröst shopping var först, sedan shopping inför klassfesten.
Mot kvällen mötte jag upp Tamara och Irena och klassfesten var full igång. Förfest och sedan utgång på Frimis och fyfan vilken galen kväll!

Saturday: Vaknade upp med en riktigt jobbig träningsvärk och hade brottom att städa huset och packa för idag skulle jag ta tåget hem till Uppsala.
Låg och vilade lite med Sam, bussen kom inte, stress för att boka om min biljett en timme senare och sedan efter all strul var jag hemma med Mr pojkvän.

Sunday: Det var ett bra tag sedan jag vaknade med fluffrumpa så helt enkelt perfekt start på dagen.
Kom hem och hälsade på familjen sedan umgicks jag under förmiddagen med Ami.
Mot kvällen var vi med Karin och Julio och körde igång med film och mat kväll eller kväll å kväll vi höll på till sju på morgonen.

Monday: Fråga mig inte hur, men vi vaknade klockan 17:30 så ni som ringt mig jag har vart ganska virrig idag! Har bara spenderat denna sega dag hemma med familjen och mr pojkvän och nu är det natti natt!

Bilder från klass/tenta festen:


Tams och min invigningsbild!

Vårt bord

Jag, Tam & Sara

Vi & Sinko!

Bilden säger nästan allt..

Klassens Saiko

Ja, Irena & Tobbe

Gruppkort!

Ja och Tob!

Jag och Karin!

Girls!

Mer kommer snart!


Dagens


Neda Montag behöver era röster!

Mtv har en tävling på deras sida som heter " vem är den bästa the hills look a liken? " och gissa vem som kommit i final på nionde plats som Heidi montag look a like!
Så mina vänner gå nu in på http://hills.mtv.se/pages/look-a-like och rösta upp mig till topp!
Vinner jag så vinner jag en hel dags shopping med en stylist för värde av 5000 kr vilket verkligen inte hade suttit fel, men klagar inte när jag kommit så här långt som Sveriges Heidi!






Thursday

Nu är torsdagen här vilket betyder att det nu bara är några timmar kvar till tentan som jag verkligen skulle vilja slippa!
Jag har gjort mitt bästa även om jag kunnat göra mer, men sen det är min första tenta tänker jag att inte lägga så stor press på mig själv.
Jag kom in i hela "pluggandet" och fick dessvärre grepp om hur jag pluggar och förstår bäst för sent, men bättre sen än aldrig även om det kanske inte passar på bra denna gång.
Har egentligen världens panik och mina nerver tar kol på mig, men ska som sagt göra det bäst med tanke på dem problem jag stött på!

Även om jag inte ser fram emot imorgon och bara vill att tentan och dagen ska vara över så ser jag riktigt fram emot kvällen då en tjej i vår klass har bjudit hem alla på klassfest.
Perfekt tillfälle att få lära känna alla i klassen då vi knappt setts och då vi setts har vi vart med 200 andra elever så vet inte ens vilka som egentligen går i min klass.
Förfest hos henne sedan tror jag det blir utgång!

Det ändå posetiva med tentan imorgon är att jag äntligen ska få den överstökad så nu gäller det bara att plugga, plugga och plugga!
Tatah




Imorgon då fan Tamy!


RSS 2.0