Dagens love sucks?

Förra gången skrev jag om hur man med lätta knep kan komma över sitt ex eller killen/tjejen som inte får finnas i ditt liv och som sagt allt handlar om dig och hur du ska lätta hjärtat för att slippa gå runt med bekymmer och sorg.
Som sagt för att kunna starta ett nytt kapitel måste man avsluta det gamla!

Idag ska det istället handla om vem som egentligen är rätt?
Finns det verkligen en dröm prins där ute för oss alla? Kommer han/hon hitta mig eller måste jag hitta honom/henne?
En del av oss har kämpat för att finna den rätta, andra fann sin kärlek som barn och sen finns det dem som fortfarande letar för att inte glömma dem som gett upp.

Hur gör man då för visst är det inte lätt att veta hur man ska hitta eller veta vart han/hon är jag menar stämmer det att dem håller hus på stranden, bio salongen eller är verkligen alla killar/tjejer på krogen ute efter en one night stand?
I många situationer är det bra att vända på steken.

Te.x. när du är ute på krogen. Går du ut för att finna ditt livs kärlek eller killen/tjejen på jobbet som du fantiserat om?
Nu är det ju så att många gånger behöver inte detta stämma utan visst kan man finna rätt på krogen, men oftast är det tyvär inte så.

Man kan inte heller alltid läsa av den man är ute efter, men ett par saker vi bör tänka på är bland annat:

*
Hur väl pratar personen om sig själv?
Ingen vill dejta en personen som skryter och pratar alldeles för mycket om sig själv och även där har vi en varning!
En person som endast pratar om sig själv och inte ger chasen till dig att prata är inte bara självkär utan kommer heller aldrig lägga tid på dig.

* Ögonkontakt är väldigt viktigt!
Det är ingen myt utan man ser väldigt mycket i en persons ögon och blick.
När en person är glad så ser man det, ledsen eller arg ja allt det där ser man i en persons ögon så konsentrera dig även på ögonen och vad dem gar att säga.
En person som låter bli att möta din blick, tittar ner i bordet ja kollar på allt annat än dig är helt enkelt i sin egen värld där du tyvär inte platsar.

Vem vill dejta killen/tjejen som känner alla på krogen?
Som jag sa innan finns det faktiskt chans att man träffar sin prins på krogen, men det är inte det första ställen man borde förvänta sig att hitta en bra kille/tjej utan snarera ögongodis eller kvällens flört.
Ifall det är nu är så att man stött på en kille/tjej på krogen som man endå vill träffa så gör det, men denna gång på ett fik eller restaurang för igår kväll när han/hon var alkoholpåverkad kanske du såg mycket bättre ut och att skaffa barn och leva svensson livet var självklart.

Låter hans framtidplaner som en Disney film?
Bad boys, womanizers, players jag vi har många smeknamn på dem där typerna, men hur vet vi vilka det är?
En person som börjar er dejt med att berätta hur perfekt hans liv ska bli och hur mycket han älskar kvinnor är farlig.
Drar han en "jag vill ta hand om min kvinna, ta ut henne och göra allt för henne" ljuger.
Det ska vara realistiskt annars är det bara ett sätt att få dig i säng. Killar är inte dumma, men det är lätt att läsa av dem!

Fortsättning följer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0